Sanna Antikainen - 3000e veroton kulukorvaus -mihin sen käytät

Anonyymi

Mihin käytät tämän verottoman 3000 euron kulukorvauksen joka napsahtaa tilillesi joka kuukauden 15. päivä - onhan se aivan tuomittavaa kun pääministerin perhe käyttää 300e aamiaiskuluihin ja Sanna Antikainen kymmenen kertaisen summan -mihin ....

15

148

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sanna Antikaisen raskas työ vaatii traskaat huvit. Onhan Stadissa toisenlaiset mahdollisuudet huvitteluun kuin hänen mielestään täällä "käpykylässä". Siellä pitää elää virran mukana ja rahaa kuluu. "Kyllä kansa tietää" ja maksaa mielellään siitä huvista, kun saa aina silloin tällöin lukea Sannan perustelemattomia ja niin poskettoman mitäänsanomattomia kirjoitelmia milloin minkäkin aviisin sivuilta. Tuosta Marinin aamupuurokohusta sanoisin, että ajattelematonta lauman mukajna määkimistä aika monelta.

  • Anonyymi

   Taisi olla tämä demari Mariinin lain rajoilla liikkuva aamiaisraha 850€, eikä 300€. Ruokarahaa ei ole tiettävästi käyttäneet muut kuin Mariini, ja Katainen.
   Tuo kansanedustajien saama kulukorvaus on iän vanha kansanedustajien laillinen etu. Siitä nauttivat tällä hetkellä demareiden ja myös muiden puolueiden kansan edustajat, Antikainen ei poikkea millään tavalla nykyisistä 200 kansanedustajasta. Saathan sinäkin demari päivärahat, jos työlait ja työehdot sen edellyttävät.

  • Anonyymi

   Mariini saa myös yhtälailla kansanedustajien kulukorvausta, niinkuin muutkin kansanedustajat. Mariinin miehelleen, ja lapselleen syöttämät valtion maksamat ns. aamiaiset kulut kyllä liikkuu harmaalla alueella. Hyvin näyttä etu rouvalle kuitenkin kelvanneen. Muistetaan äänestäessämme tämä. Demarin toinen käsi on aina toisen takataskussa, vetämässä itselleen etuja. Niitäkin etuja, mitkä ei kuuluisi niille, millään tavalla. Veroja ylös, on demarin mieli uni.

  • Anonyymi

   Mite teitä täää jaksaa kiinnosotuttaa sanna sitä sanna tätä eläkää vaa elämiäne ilma tommost turhaa stressii

  • Anonyymi

   Minä haluan veronmaksajana tietää mihin kansanedustaja Antikainen käyttää tämän ns. kulukorvauksen -meneekö se säästötilille, maksetaanko sillä asuntolainaa mahdollisesti vai mihin se oikeasti kuluu - mitä tulee pääministeri Marinin ateriaetuuteen, se asia on hoidossa - olkaa huoletta, ei syö enää veronmaksajien piikkiin, mutta kansanedustajien hulppeat edut ja korvaukset ne vaan jatkuu

  • Anonyymi

   Kas, kun ei Tynkkysenkään tarvitse kuitteja kulukorvauksen tiimoilta esitellä. Silti suuna ja päänä parikin kertaa vrk. Ei uskottava tyyppi.

   • Anonyymi

    tynkynen osaa kuitenkin esiintyä ja perustella asiansa, toisin kuin s.a.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    tynkynen osaa kuitenkin esiintyä ja perustella asiansa, toisin kuin s.a.

    karkuun juoksijoita persut nykyään jos kysyy jotain eivät vastaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    karkuun juoksijoita persut nykyään jos kysyy jotain eivät vastaa

    Ei voi kauhalla vaatia,jos on lusikalla annettu pätee persuihin täysin.


  • Anonyymi

   Kyllä kun hiukan lueskelee näitä Suomi 24 kunta palstoja. Kirjoituksista ja kommenteista selviää heti, että demareilla ja kepulaisilla on paniikki päällä. Kumman lokaiseksi on kirjoittelu mennyt persuja kohtaan.
   Annetaan koirien haukkua ihan rauhassa meitä, jos se lokakirjoittajien mieltä parantaa.
   Tänään oli demari Mariini ilmoittanut että maakuntavero otetaan pikaisesti käyttöön. Saarikko ilmoitti ettei mistään sellaisesta ole päätetty. Kumma jos itse valtionvarain ministeri Saarikko ei tiedä asiasta. On pakka rouvilla pikkuisen sekaisin. Joka tapauksessa tuo tuleva maakuntavero nutuuttaa rajusti meitä keskipalkkaisia duunareita. Taas päästään demareiden maksumieheksi. Toivottavasti tämä asia muistetaan parin viikon päästä vaalikopissa.

  • Anonyymi

   KUKA tai ketkä äänesti Sanna A:n eduskuntaan !? Lienee ne äänestäjät Okusta, osa ainakin !? Ihan aidolta immeiseltä vaikuttaa tuo Sanna, vaikka en persuja äänestäkkään, mutta on heillä ihan hyviäkin mielipiteitä, ajavat ainakin Suomen asioita.
   Kun katsoo ja lukee heidän CV:t, niin koulutettuja on joukossa ihan monta, niitäkin "työmiehiä" seassa, tai taitaa olla ainakin yksi työmies siellä puoluetoimistossa !?
   Jos ei Antikainen seuraavissa eduskuntavaaleissa tule valituksi edustajaksi, niin hänestä ehkä tulee hyvä sairaanhoitaja johonkin "terkkariin" tai jopa sairaalaan, jospa ajaisi hoitajien asioita sitten samalla energialla kuin pitää puheenvuoroja eduskunnassa. ?
   Kansanedustajat tietysti ottavat vastaan kaikki korvaukset joita heille on jossain vaiheessa "kehitelty", ovat osanneet sen palkka-asiankin hoitaa itselleen.
   Kyllä heille voi vähän "kipurahojakin" maksaa, kun useasti ovat haukkumisen kohteena, jos vain suunsa aukaisevat, vähänkin väärässä paikassa. Onhan siellä joukossa joitakin "mykkiä", jotka eivät paljoa ole esillä ja silti tulevat uudelleen valituksia , ihmetyttää millä "lihaksilla" pääsevät aina uudestaan edustajiksi !?
   Nythän tuo porukka on nuorentunut ja meno onkin vähän vilkkaampaa, joskus jopa riehakastakin ! Ei ollut ennen, kun suurin osa oli jo iäkkäämpää "ukkoa", nyt on sitten nuoria naisiakin, sekin voi olla välillä hyväksi, ei ainakaan ole sitä "hyvä veli verkostoa" hirveästi, mutta pian nämä naisetkin keksivät "sisar-verkoston" !!
   Paha kun tuli tämä korona vaiva sotkemaan kaikki jutut, mutta aika mallikkaasti taidetaan selvitä tästäkin pahasta. Jospa tämä "tauti" toisi jotain hyvää Suomen yhtenäisyydelle, kun tarvitaan toistemme tukea, melkein kaikki. Jalsellaan vain vielä vaeltaa ! Hyvä tästä vielä tulee !!

   • Anonyymi

    Konkurssi tästä tulee jos tämä viisikko jatkaa hallituskauden loppuun asti. Ja, meistä keskiluokasta ei ole jäljellä ketään. Eli siitä luokasta, joka pitää tämän Suomen pystyssä. Meidät on Mariinin, ja Saarikon johdolla verotettu kuiviin.


  • Anonyymi

   Mihin lakiin perustuu pääministerin 850 eur /kk arvoisen ateriaedun verottomuus?

  • Anonyymi

   Huonosti äänestävät persuja Outokummussa, valtuustopaikat on vähissä heillä siinä se omakehu voiton tuuletus tuli omaan nilkkaan pahasti!

   • Anonyymi

    taitaa vielä jotkut tietämättömät vajakit jauhaa energian myynnistä ja laskuista. aivan turhaa touhua kun karavaani kulkee ja koirat haukkuu tässä tapauksessa persut ainoina


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   166
   5361
  2. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   3146
  3. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   3082
  4. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   71
   1922
  5. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   116
   1714
  6. Sofia ja trumpetin soittaja hangossa

   Nyt on sellaista silmäpeliä ja kuvaamista puolin ja toisin että taitaa doggyface stefulle olla ens yönä muutama pirun kuva taas storyissa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1338
  7. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1315
  8. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1264
  9. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1257
  10. Sofia ei ole ruudinkeksijä

   Ei ole erityisen välkky tapaus.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   1110
  Aihe