Tulsan joukkomurha vs Stalinin vainot

Anonyymi

Presidentti Biden kunnioittaa Tulsan verilöylyssä kuolleiden 300:n mustan muistoa

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008018542.html

Stalinin vainoissa kuoli pienimmän arvion mukaan 4-5 miljoonaa ihmistä.

Eipä ole Putinia nähty vainojen muistotilaisuudessa.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjän ka Lännen ajattelussa on iso ero.

      Kummasta sinä diggaat enemmän?

    • Anonyymi

      Ei Usa ole Stalinia parempi , montakohan miljoonaa ovat tappaneet viime maailmansodan jälkeen .-Murhaavat ja sotivat ja pakolaiset ängetään pohjoismaihin !
      It all started at Wounded Knee , ei ne Bidenin krokotiilikyyneleet totuutta peitä .- Jenkkilä on rasistimaa ja tulee aina olemaan .- Aina kivaa kun saavat maistaa omaa lääkettä !

      Red Cloud

      • Anonyymi

        "Jenkkilä on rasistimaa ja tulee aina olemaan "

        Juu, niin on, mutta se rasismi on vapaan maan vapaista kansalaisista lähtöisin olevaa vapaata idiotismia, itse USAn valtio tuskin pyrkii olemaan avoimen tai edes peitetyn rasistinen.

        Sensijaan Stalinin vainoissa se oli itse valtio se joka niitä vainoja toimeen pani, ja suorastaan teki etukäteissuunnitelmat siitä kuinka monta kansanvihollista on kulloinkin saatava gulagiin orjatyönä kanavia kaivamaan.

        Mikä tietenkin on outoa sinänsä että moista voidaan etukäteen päättää että kuinka monta kansanvihollista tässä kuussa tulisi pidättää, sillä normaalisti rikollisuus tai rikoksiin ryhtymien vaihtelee, yhtenä kuukautena voi tapahtua monta murhaa mutta seuraavina kuukausina ei yhtään, sen sijaan kansanviholliseksi ryhtyminen oli stalinilassa varsin tasaista, jokaisena tarkastelujaksona kansanvihollisia löytyi aina määrällisesti ne samat suunnitelmissa jo etukäteen aiemmin ounastellut lukumäärät.

        Kansanvihollinen, mikä se ylipäätään on? Kansalainen on aina osa kansaa, joten onko kansalainen olemalla kansanvihollinen myös vihollinen itselleen. Kansa on epämääräinen käsite, siihen yhtäällä massojen tasolla kuuluu kaikki, mutta siitä massasta yksilöitynä yksilöinä niin haluttaessa ei oikeastaan kukaan.


    • Anonyymi

      Biden suorastaan halveksi puheessaan omia sotavainajiaan ja - sankareitaan, kun esiintyi Memorial Day- tilaisuudessa. Sehän on jenkkien muistopäivä sotaveteraaneilleen.

      Mutta kyllä tuo seniili vasurien sätkynukke ihaillen muisti merkityksetöntä tapahtumaa!?

      • Anonyymi

        "Biden suorastaan halveksi puheessaan omia sotavainajiaan ja - sankareitaan,"

        Ei pidä paikkaansa, Bidenhän lähetti tuona juhlapäivänä ystävällisen tervehdyksen kaikille niille USAn kansalaisille jotka omistavat asetehtaiden osakkeita, ja lupasi että teidän eduistanne huolenpito on aina hallintoni toimenpidelistan kärkisijoilla.


    • Anonyymi

      Tulsan verilöylyn tunnustaminen kesti 100-vuotta USA:n presidenteiltäkin. Biden on heistä ensimmäinen. Noin 300 ihmistä surmattiin Greenwoodin kaupunginosassa yhden vuorokauden aikana. Siinä käytettiin konventionaalisten aseiden lisäksi myös vuokrattuja lentokoneita ja itse tehtyjä palopommeja.

      Greenwoodin alue oli taloudellisesti kukoistava mustien asuinalue. Siellä asui paljon koulutettua väkeä, joilla oli menestyviä bisneksiä. Koko alue pyyhkäistiin maan tasalle vuorokaudessa, eikä valkoinen väestö sallinut sen rakentamista koskaan uudelleen. Verilöylyä ei koskaan tutkittu, eikä siitä ketään syytetty. Se vaiettiin kuoliaaksi ja siivottiin pois USA:n koulujen historiankirjoista.

      KKK oli perustettu vähän ennen tapahtumaa. Monet eivät tiedä, että se perustettiin alunperin kristinuskon suojelemiseksi katolilaisten irlantilaisten, italialaisten ja puolalaisten siirtolaisten vaikutukselta. Rasistit ovat aina käyttäneet ihonvärin ja etnisen taustan lisäksi uskontoa keppihevosenaan.

    • Anonyymi

      Tiedotan. Näin jenkkivideon, jossa tuota tapausta selostettiin. Koko yhteenotto oli mustien syytä ja aloittama.

      Eräs musta mies raiskasi valkoisen naisen hotellin hississä. Sitten valkoinen joukko lähti etsimään syyllistä. Sitä vastaan tuli mustien joukko. Sitten alkoi ammuskelu, jossa kuoli kaksi mustaa ja KYMMENEN valkoista.

      Vasta noiden tapahtumien jälkeen alkoi tuo suuri taistelu. Mutta eihän vasuripoliitikot ja vasurimediat tietysti kerro totuutta tapahtuman synnystä! Sehän näet pilaisi muuten niin mukavan kuuloisen tarinan, jossa valkoiset ovat vain pahiksia ja mustat vain uhreja.

      • Anonyymi

        Jos meillä olisi toimittu samoin aina kun suomalainen mies on raiskannut, niin tämä maa olisi kivikaudella.


      • Anonyymi

        Tiedotan: puhut roskaa! Minkä logiikan mukaan yhden teko on koko yhteisön syy. Mistä teitä suuria ajattelijoita oikein sikiää? Tuolla oikeusslogiikalla suomalaiset olisivat kuolleet sukupuuttoon. Sillä väkivalta - ml. raiskaukset - eivät ole Suomeen muualta tullut ongelma.

        Fakta on tämä: valkoiselle roskaväelle ei Tulsassa laki ja oikeus kelvannut. Poika oli asetettu syytteeseen ja häntä oltiin siirtämässä vankilaan, kun väkijoukko lynkkasi hänet. Siitä sai alkunsa teurastus ja koko kaupunginosan hävittäminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedotan: puhut roskaa! Minkä logiikan mukaan yhden teko on koko yhteisön syy. Mistä teitä suuria ajattelijoita oikein sikiää? Tuolla oikeusslogiikalla suomalaiset olisivat kuolleet sukupuuttoon. Sillä väkivalta - ml. raiskaukset - eivät ole Suomeen muualta tullut ongelma.

        Fakta on tämä: valkoiselle roskaväelle ei Tulsassa laki ja oikeus kelvannut. Poika oli asetettu syytteeseen ja häntä oltiin siirtämässä vankilaan, kun väkijoukko lynkkasi hänet. Siitä sai alkunsa teurastus ja koko kaupunginosan hävittäminen.

        Sinä siis ” unohdit”, että ennen suurta yhteenottoa musta roskaväki tappoi 10 valkoista?

        Tuollaisia te uusmarxistiset woke- hyypiöt olette! 😉


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2619
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      210
      2405
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2292
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      186
      1787
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1298
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe