Tulsan joukkomurha vs Stalinin vainot

Anonyymi

Presidentti Biden kunnioittaa Tulsan verilöylyssä kuolleiden 300:n mustan muistoa

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008018542.html

Stalinin vainoissa kuoli pienimmän arvion mukaan 4-5 miljoonaa ihmistä.

Eipä ole Putinia nähty vainojen muistotilaisuudessa.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjän ka Lännen ajattelussa on iso ero.

   Kummasta sinä diggaat enemmän?

  • Anonyymi

   Ei Usa ole Stalinia parempi , montakohan miljoonaa ovat tappaneet viime maailmansodan jälkeen .-Murhaavat ja sotivat ja pakolaiset ängetään pohjoismaihin !
   It all started at Wounded Knee , ei ne Bidenin krokotiilikyyneleet totuutta peitä .- Jenkkilä on rasistimaa ja tulee aina olemaan .- Aina kivaa kun saavat maistaa omaa lääkettä !

   Red Cloud

   • Anonyymi

    "Jenkkilä on rasistimaa ja tulee aina olemaan "

    Juu, niin on, mutta se rasismi on vapaan maan vapaista kansalaisista lähtöisin olevaa vapaata idiotismia, itse USAn valtio tuskin pyrkii olemaan avoimen tai edes peitetyn rasistinen.

    Sensijaan Stalinin vainoissa se oli itse valtio se joka niitä vainoja toimeen pani, ja suorastaan teki etukäteissuunnitelmat siitä kuinka monta kansanvihollista on kulloinkin saatava gulagiin orjatyönä kanavia kaivamaan.

    Mikä tietenkin on outoa sinänsä että moista voidaan etukäteen päättää että kuinka monta kansanvihollista tässä kuussa tulisi pidättää, sillä normaalisti rikollisuus tai rikoksiin ryhtymien vaihtelee, yhtenä kuukautena voi tapahtua monta murhaa mutta seuraavina kuukausina ei yhtään, sen sijaan kansanviholliseksi ryhtyminen oli stalinilassa varsin tasaista, jokaisena tarkastelujaksona kansanvihollisia löytyi aina määrällisesti ne samat suunnitelmissa jo etukäteen aiemmin ounastellut lukumäärät.

    Kansanvihollinen, mikä se ylipäätään on? Kansalainen on aina osa kansaa, joten onko kansalainen olemalla kansanvihollinen myös vihollinen itselleen. Kansa on epämääräinen käsite, siihen yhtäällä massojen tasolla kuuluu kaikki, mutta siitä massasta yksilöitynä yksilöinä niin haluttaessa ei oikeastaan kukaan.


  • Anonyymi

   Biden suorastaan halveksi puheessaan omia sotavainajiaan ja - sankareitaan, kun esiintyi Memorial Day- tilaisuudessa. Sehän on jenkkien muistopäivä sotaveteraaneilleen.

   Mutta kyllä tuo seniili vasurien sätkynukke ihaillen muisti merkityksetöntä tapahtumaa!?

   • Anonyymi

    "Biden suorastaan halveksi puheessaan omia sotavainajiaan ja - sankareitaan,"

    Ei pidä paikkaansa, Bidenhän lähetti tuona juhlapäivänä ystävällisen tervehdyksen kaikille niille USAn kansalaisille jotka omistavat asetehtaiden osakkeita, ja lupasi että teidän eduistanne huolenpito on aina hallintoni toimenpidelistan kärkisijoilla.


  • Anonyymi

   Tulsan verilöylyn tunnustaminen kesti 100-vuotta USA:n presidenteiltäkin. Biden on heistä ensimmäinen. Noin 300 ihmistä surmattiin Greenwoodin kaupunginosassa yhden vuorokauden aikana. Siinä käytettiin konventionaalisten aseiden lisäksi myös vuokrattuja lentokoneita ja itse tehtyjä palopommeja.

   Greenwoodin alue oli taloudellisesti kukoistava mustien asuinalue. Siellä asui paljon koulutettua väkeä, joilla oli menestyviä bisneksiä. Koko alue pyyhkäistiin maan tasalle vuorokaudessa, eikä valkoinen väestö sallinut sen rakentamista koskaan uudelleen. Verilöylyä ei koskaan tutkittu, eikä siitä ketään syytetty. Se vaiettiin kuoliaaksi ja siivottiin pois USA:n koulujen historiankirjoista.

   KKK oli perustettu vähän ennen tapahtumaa. Monet eivät tiedä, että se perustettiin alunperin kristinuskon suojelemiseksi katolilaisten irlantilaisten, italialaisten ja puolalaisten siirtolaisten vaikutukselta. Rasistit ovat aina käyttäneet ihonvärin ja etnisen taustan lisäksi uskontoa keppihevosenaan.

  • Anonyymi

   Tiedotan. Näin jenkkivideon, jossa tuota tapausta selostettiin. Koko yhteenotto oli mustien syytä ja aloittama.

   Eräs musta mies raiskasi valkoisen naisen hotellin hississä. Sitten valkoinen joukko lähti etsimään syyllistä. Sitä vastaan tuli mustien joukko. Sitten alkoi ammuskelu, jossa kuoli kaksi mustaa ja KYMMENEN valkoista.

   Vasta noiden tapahtumien jälkeen alkoi tuo suuri taistelu. Mutta eihän vasuripoliitikot ja vasurimediat tietysti kerro totuutta tapahtuman synnystä! Sehän näet pilaisi muuten niin mukavan kuuloisen tarinan, jossa valkoiset ovat vain pahiksia ja mustat vain uhreja.

   • Anonyymi

    Jos meillä olisi toimittu samoin aina kun suomalainen mies on raiskannut, niin tämä maa olisi kivikaudella.


   • Anonyymi

    Tiedotan: puhut roskaa! Minkä logiikan mukaan yhden teko on koko yhteisön syy. Mistä teitä suuria ajattelijoita oikein sikiää? Tuolla oikeusslogiikalla suomalaiset olisivat kuolleet sukupuuttoon. Sillä väkivalta - ml. raiskaukset - eivät ole Suomeen muualta tullut ongelma.

    Fakta on tämä: valkoiselle roskaväelle ei Tulsassa laki ja oikeus kelvannut. Poika oli asetettu syytteeseen ja häntä oltiin siirtämässä vankilaan, kun väkijoukko lynkkasi hänet. Siitä sai alkunsa teurastus ja koko kaupunginosan hävittäminen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tiedotan: puhut roskaa! Minkä logiikan mukaan yhden teko on koko yhteisön syy. Mistä teitä suuria ajattelijoita oikein sikiää? Tuolla oikeusslogiikalla suomalaiset olisivat kuolleet sukupuuttoon. Sillä väkivalta - ml. raiskaukset - eivät ole Suomeen muualta tullut ongelma.

    Fakta on tämä: valkoiselle roskaväelle ei Tulsassa laki ja oikeus kelvannut. Poika oli asetettu syytteeseen ja häntä oltiin siirtämässä vankilaan, kun väkijoukko lynkkasi hänet. Siitä sai alkunsa teurastus ja koko kaupunginosan hävittäminen.

    Sinä siis ” unohdit”, että ennen suurta yhteenottoa musta roskaväki tappoi 10 valkoista?

    Tuollaisia te uusmarxistiset woke- hyypiöt olette! 😉


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torstaina tulee ulos uutispommi

   Ihan uskomatonta on luvassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   4739
  2. Jussi Halla-aho ei jatka puolueen puheenjohtajana

   Jussi Halla-aho ei asetu ehdolle Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi.
   Maailman menoa
   419
   4094
  3. Ilmaöämpöpumpun tehonkulutus jäähdytyksessä?

   Paljonko kuluttaa, kun jatkuvasti käy täysillä? Mikä on jäähdytyksen COP ?
   60
   3479
  4. No nyt! Vappu Pimiä ja Teemu-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa: "Suostuu, kun ei tiedä aluksi..."

   Vappu ja harvoin nähty "mysteerimies" eli aviomies Teemu poseeraavat Instassa kesäisissä tunnelmissa: https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-vappu-pimia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   3032
  5. syy siepin happamuuteen selvisi!

   Voiko paljoa happamampaa ilmestystä olla kuin Sara Sieppi Kaunissaaren rannalla ? ressukka kuvitteli iskeneensä kultasuoneen ja pääsevänsä tämän uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2025
  6. Sofia ja velipoika.

   Sofia on tuonut velipoikansa mukaan psykologin vastaanotolle. Taitaa velikin olla yhtä hömelö kun lähtee ratsastamaan tuon lokin mukaan. Sofialla m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1022
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   82
   898
  8. Katariina Anttila oli saanut väkevää palautetta tänään 21.6. toimituksessa!

   Toimitukseen marssi hyvin harmistunut haapavetinen rouva henkilö. Oli antanut Katariinalle kunnolla palautetta Ilkka Revon jatkuvasta maalittamisesta.
   Haapavesi
   34
   816
  9. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   806
  10. Persujen laiva on uppoamassa!

   Persujen laiva ajoi vaaleissa kiville ja pomopersu otti lopputilin. Kauanko Persulaiva pysyy vielä pinnalla? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6b
   Perussuomalaiset
   229
   670
  Aihe