Persutko työväenpuolue?

Anonyymi

Lopetetaanko jauhaminen siitä että että persut olisivat duunareitten puolella.Halla-aho sanoi puoluevaltuuston kokouksessa kannattavansa työttömyysturvan ja irtisanomissuojan heikennyksiä,paikallisen sopimisen lisäämistä,työehtosopimusten yleissitovuuden purkamista ja lakko-oikeuden rajoittamista.Kuulostaa samalta mitä EK/Kokoomus jauhaa. Uutinen Aamulehdessä 30.5.2021

7

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ruotsin oloista kannattaa kuitenkin ottaa oppia.

   Löysin ruotsinkielisen sivuston, jossa on paljon asiaa nykypäivän Ruotsista.
   Näillä videoilla voit kartuttaa ja kerrata aiemmin oppimaansa ruotsinkieltä.
   Ruotsihan on ollut esikuva Suomelle.

   https://www.youtube.com/c/Riksstudios/videos

   Noista eri videoista voisi olla apua, kun valitsee esim. sopivaa kunnallisvaaliehdokasta Suomessa. Nyt taitaa olla vielä käynnissä ennakkoäänestys.

  • Anonyymi

   Vasemmisto veronkorotuksineenko ovat duunareitten puolella, hei älä viitti valehdella.

  • Anonyymi

   Persut on äärioikeistoa, ei palkansaajien puolue. Eikä varsinkaan työttömien puolue!
   Luulisi olevan selvää jo jokaiselle.

  • Anonyymi

   Perussuomalaisia äänestetään takuulla maahanmuuttopolitiikan vuoksi ja muista haitoista huolimatta. Mitkään muut puolueet kun eivät tarjoa vaihtoehtoa järkevälle maahanmuuttopolitiikalle.

   Suomen antelias sosiaaliturva ja liberaali turvapaikkapolitiikka muodostavat voimakkaan vetovoimatekijän maahanmuuttoon (valepakolaisuuteen) liittyen, eli tänne halutaan tulla jo pelkästään sen perusteella.

   • Anonyymi

    Maahanmuutto ei ole Suomelle mikään ongelma. 2015 oli pieni poikkeus! Silloin persut itse hallituksessa. Naurattaa koko öyhötys maahanmuutosta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Maahanmuutto ei ole Suomelle mikään ongelma. 2015 oli pieni poikkeus! Silloin persut itse hallituksessa. Naurattaa koko öyhötys maahanmuutosta!

    Tulee kenties tulevaisuudessa olemaan ongelma. Näkee hyvin mitä Ruotsissa tapahtuu. Ruotsi on ollut liian pitkään liian liberaali maahanmuuttajien suhteen. Tanska myös mutta siellä on kelkka kääntynyt.

    Tanska laatii tiukkaa ja järkevää turvapaikkalainsäädäntöä demaripääministerin johdolla. Tanskassa vallitsee laaja poliittinen yhteisymmärrys siitä, että nykymuotoisen turvapaikanhaun verukkeella tapahtuvan maahanmuuton on loputtava. Siellä vallitsee yhteisymmärrys puolueiden välillä aiheesta. Tanskassa tehdään oikeasti hyvää työtä kansan ja maan parhaaksi.


  • Anonyymi
   UUSI

   Perussuomalaiset on ratkasu työväelle .Siit en mene takkusee jot mimmone tulloo lopputulos ,mut siit mene jot jol ei koeteta muttaa asioi lopputulos on palkansaajal kamia .Menee maat ja mannu ja työ minkäs teet ,sen tulos menee ulos.Nuo viettää siestaa meitin rahoil .

   Jol sitte peli semmottis menee et viel peteteää ja akktivointi mällei tuloo sit tuloo kato vasta raha ja se loppus noirelki ura sihes .Si pannaa luvatuil lupauksil loppu ja veretää korkki pohjast tolki puolueelt ja se on vissi varma ku tauti jote ei auta ny ku tehrä parraas ja antaa äänes parraa puolest .Kattotaa kui äijä käy,mut muutakaa ei oles.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   5533
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1916
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1607
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   72
   1233
  5. Joku päivä me vielä jutellaan

   Rauhoitu <3
   Tunteet
   39
   1114
  Aihe