Kylddyyripääkaupunki

Anonyymi

Nyt Oulussa voi kulukia minkä näköisenä vaan ku seon kylddyyria. Toisin maksoi..... kaapunnille yhteensä vähintään 400 000€. Lieneeköhän tuottoa puoliakaan?
Lapin Ukko

19

95

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miljooniahan tuohon tulee menemään. Rahat otetaan huonompiosaisilta, vähennetään vanhustenhoidosta niinkuin ennenkin. Eikä ole mitään takeita tienaako kaupunki yhtään mitään...no, voittihan ne jotain 1,5milj.euroa jostain rahastosta...Wau!! Täällä on alasajettu kaikki vähänkin kulttuuriin viittava, kirjastoja ja museoita lopetettu, kulttuurihistoriallisia taloja hävitetty jne.. Mutt kalliiksi se meille tavallisille tallaajille tulee, kun kaupunkia ruvetaan puunaamaan edustuskuntoon, siihenköhän täällä työttömiä käytetään ilmaisina työvoimana. Yhden helvetin vuoden takia tuommoinen rahanmeno, pistetään keskelle rotuaaria hemmetin iso tynnyri, johon nakataan veromaksajien euroja palamaan, yhtä paljon tulee olemaan hyötyä tavallisille pulliaisille, yrittäjät vaan rikastuu ja köyhät köyhtyy. Mihin ne muuten aikoo lakaista meidät köyhemmät pois pilaamasta täydellistä kaupunki-imagoa. Eikä Oulu yksistään ole se kulttuuripääkaupunki vaan on toinenkin kaupunki Euroopasta jakamassa titteliä ja pottia, kumpikohan tienaa enemmän, kumpi on lähempänä isoa Eurooppaa, pieni kämynen kaupunki keskellä ei mitään vai tuo, joka on keskellä Eurooppaa, johon ei ole pitkä matka, kulkeminen on halvempaa jne.., veikkaan ett Oulu jää nuolemaan näppejään.

   • Anonyymi

    Olisikohan Larivaaralla annettavaa miljoonatalkoisiin? Nyt on taas iso raha liikkeellä, joten kannattaa laittaa pientä näytelmää pystyyn. Saattaa olla että kulttuurikiimassa ei lasketa euron merkkejä.


   • Anonyymi

    Miljoona on jo mennyt hakuprosessiin, kertoivat uutisissa. Eiköhän tuohon uppoa lopulta parikymmentä miljoonaa kaupungin omaa rahaa ja KOKONAISKUSTANNUS 50 MILJOONAA,

    Kyllähän tuolla rahalla jonkun hoitajan palkkaisi vanhuksia hoitamaan ja vaikkapa hoitajien palkkoja nostaisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miljoona on jo mennyt hakuprosessiin, kertoivat uutisissa. Eiköhän tuohon uppoa lopulta parikymmentä miljoonaa kaupungin omaa rahaa ja KOKONAISKUSTANNUS 50 MILJOONAA,

    Kyllähän tuolla rahalla jonkun hoitajan palkkaisi vanhuksia hoitamaan ja vaikkapa hoitajien palkkoja nostaisi.

    Larivaaran tilitoimisto voi kierrättää kulttuurirahat, kuten tapana on ollut.


  • Anonyymi

   Ne sai sen lohdutukseksi,
   kun siellä on raiskattu kiitettävän paljon alaikäisiä.

  • Anonyymi

   Onnea Oulu! Nyt äkkiä keksimään ja kehittelemään sitä kulttuuria uudelleen. Entiset on tapettu vakain tuumin, teatterikin.
   Mistäs nyt tempastaan kulttuuria ymmärtäviä ihmisiä suunnitteluun ja toteutukseen? Kalliilla rahalla jostain kaukaa, jos saan arvata. Oulusta niitä ei löydy enää.
   Ei riitä kulttuuriksi, että annetaan koululaisille maalia ja suti, jolla piirrellään johonkin ylijäämävaneriin. Tai Rotuaarilla taiteilijaksi itsensä nimittävä henkilö seisoo puhaltelemassa ja poksauttelemassa paperipusseja.
   Jäämme odottamaan mitä uutta nimitys tuokaan.

  • Anonyymi

   500 tapahtumaa on luvassa IS:n mukaan. Siihen tarvitaan jokaiselle soittimelle omat ilma-instrumenttifestivaalit ja loppuhuipentumana joulukuussa 24 päivää yhteen putkeen tiernausta.

   • Anonyymi

    Tapahtumiahan kyllä on helppo keksiä, mutta onko kiinnostuneita seuraajia? Millä maksetaan tapahtumajärjestäjän kulut, jos ketään ei kiinnosta?
    Mielenkiintoista. Paperipussin poksauttelua, ilma-instrumenttifestivaalit, kalijanjuontipäivät torille, joku vanha iskelmätähti Rotuaarille laulamaan taustanauhan kanssa, aamutossujuoksu, ja tuo 24 päivää tiernausta tauotta.
    Tästä nyt kulttuuriväki kehittelemään.


   • Anonyymi

    Aika kallista lystiä tulee olemaan, kun kaupunki, siis veronmaksajat, laittaa kuulema 59milj. euroa tähän kulttuuripääkaupunkijuttuun. Se siis tietää säästölinjaa vanhustenhoidossa, vammaistenhoidossa ja myös terveydenhoidossa. Sen olen jo lukenut jostain, ett omaishoitajilta ollaan karsimassa vuorohoitojaksoja, miksi, kun ne ei mitään ilmaisia ole, niistä maksetaan samalla tavalla kuin sairaalassa olostakin. Tuo nyt voitettu titteli tietää sitä, ett kouluja vähennetään säästösyistä, terveyskeskuksiakin karsitaan, kuntapuolen työntekijöitä vähennetään jne... Tulee kalliiksi tuo voitto, kun satsataan verovaroja uusiin rakennuksiin, palkataan lisää väkeä mitä ihmeellisimpien taidepläjäysten tekoon, ne ei halpoja ole, eikä ne painotuotteet mitä nyt hankitaan tämän voiton myötä. Mä en tunne itseäni voittajaksi, ei ole tarvetta heiluttaa lippua paska kaupunnin voiton myötä, kun ei se vaikuta mitenkään parantavasti mun arkiseen elämään. Paska kaupunni tulee olemaan jatkossakin paska kaupunni. Ei tänne mitään turistiryntäystä tule, mitä helvettiä ne turisti täällä katsois, täällä ei ole historiallisesti arvokaita rakennuksiakaan, merikaupunki ei ole hyödyntänyt merta turismia ajatellen, ei tänne taida pystyä edes risteilyaluksilla tulemaan, niinkuin moniin muihin merikaupunkeihin. No, hotelleja sentään löytyy melkein kohta joka nurkasta, niinkuin sieniä sateella.


   • Anonyymi

    Murjaanien kuningas on syytä tiputtaa pois kokoonpanosta, ettei viherpiipertäjät suutu


  • Anonyymi

   Onko sääntöjen vastaista mainita Oulun yhteydessä eräs tanssi jonka nimi muistuttaa kellon ääntä?
   Sellaiset viestit ainakin poistetaan vaikka Oulu on noussut maailmanmaineeseen juuri sellaisen kanssa. Kulttuuripääkaupunkina ei pitäisi laittaa kynttilää vakan alle vaan juurikin esittää parhaita kulttuurisaavutuksiaan.

  • Anonyymi

   Kulkustensoitto ois sellainen kulttuuriläjäys

   • Anonyymi

    Ei sellaisten kellojen, ei niinkuin kirkonkellon, vaan seinäkellon jonka heiluri sanoo: tik - tak.
    Sellainen tanssi, tik - t*k.


  • Anonyymi

   Jotain luovaa ja uutta: näytelmä jossa esiintyy musta-aukkopojat joissa joukossa yksi erilainen jota nöyryytetään.

  • Anonyymi

   Fillarimoka. Lisää luvassa ja sähköllä?

  • Anonyymi

   Ilmaista kiljua kaikille joutilaille, niin alkaa kulttuuria syntyä.

  • Anonyymi

   Tiernapojat takaisin ja myriaanien kuningas...kummasti se uusi ja parempikulttuuri syrjäyttää vanhan kulttuurin.

  • Anonyymi

   Uraanin rikastuslaitos purettava ja tilalle tyylikkäämpää rakennusta.

  • Anonyymi

   Niinhän siinä sijoittettiin kaupungin kassa tulevana vuonna tuohikuussa tulevaan Eurooppalaiseen arvostukseen Oulun kaupungissa, hankala juttu vain sairaille kun ei ole varaa enää tutkia, kuvata ja muutenkin hoitaa eläkeläisiä ym kun on sijoitettu varat kaupungin maineen kiillottamiseen sairaiden vanhusten hoidosta yms välittämättä. Vaivainen siellä kotisängyssään rutistelee lähetepaperiaan tutkimukseen.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   5384
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1882
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1599
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   72
   1211
  5. Joku päivä me vielä jutellaan

   Rauhoitu <3
   Tunteet
   39
   1096
  Aihe