Tänään ulkopenkeillä

😷☀️👍istuin katselemassa ostarilta ulos valuvia ihmisiä. Kävellessä ei oikein ehdi kuin katsella jalkoihin ettei tallaa 💩 Muut koirat pitää myös havaita etukäteen. Tänään kiinnittyi huomio maskin käyttöön. Monilla se sujahti taskuun heti kun oli mahdollista. Jotkut vetäisivät maskin pitämään kaksoisleukaa paikoillaan. Hauskin tyyli oli vetää maski päälaelle toimimaan aurinkohattuna.

Maskiasia askarrutti minua kun eilen kävelin ostoksilla maski kasvojen edessä. Se tuntui epämukavammalta kuin tavallisesti ja yritin käsin tunnustella oliko siinä joku ylimääräinen kupru. Kävin jopa apteekissa ostamassa reseptilääkettä. Ei siellä farmaseutti voinut sanoa mitään vaikka istuin hänen edessään tuolilla. Ei myöskään kassat sanoneet minulle mitään. Eikä ikävöintikohdekaan ollut paikalla nykimässä hihasta. Vasta ulkona maskia riisuessani huomasin että se oli alaosasta kaksinkerroin. En ollut sitä peilin edessä laittanut vaan vilkaisin itseäni kaupan ikkunasta, eikä siitä huomannut että valkoista puolta oli vihreän päällä 😂

Hyvää yötä 🥱🥱😴😴

4

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin, erilaisia strategioita on, toiset pitää naamalla koko reissun ajan, sehän pitäis aina vaihtaa ku siihen koskee, siksi näkee autoilijoitaki maski naamalla, tunnollisia. Toiset sitte taas käyttää samaa useampaan kertaan, laittavat välillä taskuun. Tunnustan kuuluvani jälkimmäiseen joukkoon. Nyt kyllä jo vähentyny maskin käyttö selvästi, kaupassaki hyvä jos puolella enää ollu.

      • VTT testasi, että pestyt kertakäyttömaskit toimii ihan hyvin. Olen itse keitellyt kattilassa nitä mitkä olen tuonut kotiin asti. Käsittelen maskeja koskemalla vain kuminaihoihin . Mulla on jo 2 rokotusta ja muutenkin korona on vähentynyt niin että ei enää tarvitsisi varoa . Kaupoissa vain on niin tungosta, että etäisyyksiä on vaikea pitää. Siksi mulla on maski. Riisun sen heti kun tulen ulos kaupoista kun se on niin tukala. Kuuma tulee niin että hiki valuu otsalta ja hengittäminen on raskasta.


      • Anonyymi
        lounas.ajatus kirjoitti:

        VTT testasi, että pestyt kertakäyttömaskit toimii ihan hyvin. Olen itse keitellyt kattilassa nitä mitkä olen tuonut kotiin asti. Käsittelen maskeja koskemalla vain kuminaihoihin . Mulla on jo 2 rokotusta ja muutenkin korona on vähentynyt niin että ei enää tarvitsisi varoa . Kaupoissa vain on niin tungosta, että etäisyyksiä on vaikea pitää. Siksi mulla on maski. Riisun sen heti kun tulen ulos kaupoista kun se on niin tukala. Kuuma tulee niin että hiki valuu otsalta ja hengittäminen on raskasta.

        Niin se tais olla jonku kymmenisen kertaa, minkä se kestää sitä keittämistä. Nyt toi Intian muunnoshan menee tän kirurgisen läpi, ainaki ihan lähikontaktissa. Ja ilmeisesti kahteen kertaan rokotettuihinki tarttuu, ja nää sitte levittää jos eivät itse vakavaa tautia saakkaan. Toivottavasti ei leviä koko maahan tuo, jos ihmiset lähtee nyt kesällä kiertään suomee.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin se tais olla jonku kymmenisen kertaa, minkä se kestää sitä keittämistä. Nyt toi Intian muunnoshan menee tän kirurgisen läpi, ainaki ihan lähikontaktissa. Ja ilmeisesti kahteen kertaan rokotettuihinki tarttuu, ja nää sitte levittää jos eivät itse vakavaa tautia saakkaan. Toivottavasti ei leviä koko maahan tuo, jos ihmiset lähtee nyt kesällä kiertään suomee.

        Itse ainakin noudatan madkin lisäksi turvavälejä ja käsihygieniaa niinkauan kunnes tauti on saatu kuriin, eikä mitään hyppy muunnoksia ole liikkeellä. Täällä kaùpungissa asun alueella missä liikkuu paljon maahanmuuttajia, joten turhan varovainen ei voi olla. Hehän liikkuvat normaalisti kaupoissakin vaikka ovat karanteenissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3259
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1763
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1305
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1263
    5. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    6. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      51
      1074
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      974
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      916
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      831
    Aihe