Suomalainen Nyrkkeily on kuollut

Anonyymi

Raju totuus.

Loppu alkoi mielestäni kesällä 2012, kun kateuden ja pikkusieluisuuden pesiytyminen nyrkkeilykulttuurissamme kulminoitui siihen, että boxing.fi keskusteluja alettiin moderoida niin, ettei mitään saanut enää sanoa, ja vain kaikkein tylsimpien kadunmiesten kommentit noteerattiin.

Tämä kaikki oli seurausta siitä, että koko suomen nyrkkeilybuumi 2006-2010 oli alunperinkin vain KUPLA! Selitän sen viidellä kultaisella kohdalla:

1. Amin Asikainen oli oikeasti EU-tason nyrkkeilijä, josta yritettiin leipoa maailmanmestaria! Sylvester-voitto oli tappiolla otettu tuurivoitto, tittelinpuolustukset helppoja... heti ekan kerran hävittyään Amin menetti itsevarmuutensa, ja sen myötä ainoan valttinsa ristiinlyönneissä. Oli vaikeuksissa vanhan ja pienen Campasinkin kanssa. Ringin listalla nelosena, ja vain vähän Kauramäkeä parempi äijä! Huhhuh.

2. Robert Heleniuskaan ei ole huipputaituri, mutta Sauerland , iso koko ja kovat lyönnit olisivat mahdollistaneet hurjan uran. Mitä saatiin? Orjasopimuksia, käsivammoja, riitelyä, dokausta, helppoja matseja Virossa, viikinkiravintoloita... lopulta voitetaan Kownacki ilman että siitä seuraa mitään. Huhhuh. Robertin ja hänen isänsä tyhmyys tuhosi lupaavimman suomalaisen ammattiuran.

3. Edis Tatli on ollut kaikella tapaa kupla alun alkaenkin. Hän on vain nopea, ei muuta. Ei osaa tyrmätä, ei uskalla otella voitosta nimimiesten kanssa. Diivailee Martinlaaksossa kasa helppoja vöitä olallaan. Osa niistäkin lahjavoittoja.

4. Suomessa ei ylipäätään tajuta ammattinyrkkeilystä mitään! Ei osata opettaa lähiottelua, pientä sikaa eikä uskalleta ottaa kovia matsejakaan. Siirrytään talkkarista taksikuskiin ja puhutaan koetinkivistä. On suoranainen ihme, että Timo Laine uskaltaa otella. Mikään ei siihen viittaa: suomalainen malli, ei tyrmäysvoimaa, ei taitoja, ei manageria. Kuitenkin menee pelleilemään kehään kenen kanssa vaan. Respect!

5. Ylipäätään nyrkkeilijöiksi ja nyrkkeilyn pariin päätyy täällä VAIN totaalisia idiootteja. Koulukiusattuja huumorintajuttomia trukkikuskeja. Jotain pieniä poikkeuksia voi olla, kuten Paimander. Mutta harvassa ne on. Suomessa ei nyrkkeilystä löydy persoonia, vaan ne tylsimmät kaverit nyrkkeilee.

17

111

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lisäisin tohon vielä, että Pera Keita ei koskaan päässyt titteliotteluun.

  • Anonyymi

   Totuus on kuultu. Gurulta..

  • Anonyymi

   Aloittaja on Nyrkkeilyn ns. "asiantuntija" joka ei ole itse käynyt salilla luultavasti koskaan. Tai ehkä kerran mutta lopetti heti, kun se hiekkasäkki tai päärynäpallo tyrmäsi sen nolosti. Joku naisnyrkkeilijäkin sattui vielä näkemään.

   Nyt se uhoaa täällä katkeroituneena. :)

   • Anonyymi

    Tämä kommentoija on joku Ala-Asteen talkkari joka luulee että kaikki missä pietään hanskoja käsissä on nyrkkeilyä


  • Anonyymi

   Alottaja on todellinen idiootti joka on saanu liian vähän ..llua.

   • Anonyymi

    Pikemminkin liikaa. Ja sekosi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pikemminkin liikaa. Ja sekosi.

    Mihin se nyrkkeily kuoli? Koronaanko? Täh?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mihin se nyrkkeily kuoli? Koronaanko? Täh?

    Sikaflunssaan jo 2010. Asikaiselta meni voimat. Helenius pani nimen väärään paperiin. Tatli sairastui eikä uskaltanut karata ulkomaille.


  • Anonyymi

   Se miten suomalaiset ottelee, ei ole eurooppalainen tyyli

   Se on munaton pelkurin tyyli

   • Anonyymi

    No mitä tarkoittaa se eurooppalainen tyyli? Kerro nyt kaikelle kansalle sitten, kun tiedät. Äskeinen vaikuttaa aloittajalta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mitä tarkoittaa se eurooppalainen tyyli? Kerro nyt kaikelle kansalle sitten, kun tiedät. Äskeinen vaikuttaa aloittajalta.

    Se tarkoittaa että on Euroopan Unionin passi ja rokotukset kunnossa. Ja selkä suorassa.


  • Anonyymi

   Aloittajan mielestä (meidän kaikkien tuntema) Timo Laine on siis Suomen suurin nyrkkeilyn johtotähti lähivuosina? :D No kaikki kunnia hänelle, mutta en ole koskaan kuullutkaan.

   • Anonyymi

    Siitä on ihan hyvä lähteä arvioimaan suomalaista ammattinyrkkeilyä, ettei ole koskaan Laineen Timosta kuullut.

    Entä Jari Vanne tai Matti Kelo?


  • Anonyymi

   Eurooppalainen tyyli on se, että otellaan tiukassa suojauksessa ja suorana, mutta silti lyöden ja hyökäten..

   Suomalainen tyyli on se että kehään mennään pakittelemaan ja pelkäämään. Lyöntejä tulee vähän. Ja usein ne vähätkin pelokkaita tökkäisyjä.

  • Anonyymi

   Suomalainen tyyli, suomalainen tyyli.... senku kerran näkis mikä on se suomalainen tyyli... onko semmonen muka?

  • Anonyymi

   Kyllä sellainen on tässä viime vuosina löytynyt. Jukka Jalonen tai Erkka Westerlund voi sen sulle selvittää, että mikä se suomalainen tyyli on.

  • Anonyymi

   Tämän vitsiketjun aloittaja on kai joku kaikki Rocky-elokuvat äskettäin nähnyt pösilö, joka löysi yllättäen "sisäisen Mike Tysoninsa". Nyt se antaa täällä tyrmäysiskuja koko Suomen Nyrkkeily-historialle.

   Minäkin varmaan tyrmäisin kirjoittajan milloin tahansa? ;)

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   40
   1463
  2. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1192
  3. Huh huh hellettä!

   Ja järvisydän tarjoili puitteet.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1159
  4. Mikä kaivatussasi on

   Parasta? Entä huonointa? Asiallista keskustelua kiitos. 💚
   Ihastuminen
   68
   1127
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   1082
  Aihe