Miten saataisiin persukin töihin?

Anonyymi

Tavio on juminut kiinni pääministerin ruokavalioon, joka on varmasti terveellisempi ja parempi kuin Tavion. Moni ehkä ihmettelee, miksi Tavio tankuttaa yhtä ja samaa, jota hän tietysti tekee yleensäkin. Pitää ymmärtää, että Tavion takkuamiseen kiinni mitä kummallisempiin ja normaalin ihmisen kannalta täysin yhdentekeviin "asioihin", johtuen persoonallisen elämänsä vaikeuksista.

Tavio nimittäin on syrjäytynyt uus- ja pikkurikas. Hän haluaisi kovasti olla ihan oikea rikas, mutta kun rahat eivät riitä eikä sjoitusasuntojen määrä vaan millään lisäänny. Syrjätynyt Tavio on pahasti 6 asunnon loukussa, ja tämä tuloloukku estää Taviota menemästä oikeisiin tuottaviin töihin, kuten siivoojaksi, joka tehtävä vastaisi Tavion koulutuspohjaa ja älyllistä tasoa. Niinpä Tavio nyt tulee veronmaksajille erittäin kalliiksi. Tavio on persuilun kovaa ydintä, jonka työllistyminen normaaleille työmarkkinoille on lähes mahdotonta.

Taviolle pitäisi laatia yksilöllinen työllistymispolku avoimille työmarkkinoille ja leikata sijoitusasuntotuottoja niin, että ne eivät estäisi Tavion työllistymistä osaamistaan vastaaviin töihin.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lex Tavio, jolla voitaisiin erikseen melko tuntuvasti verottaa asuntotuottoja, joita yritetään peitellä ulkomaille ja joissa saattaa olle kyse myös jonkin sortin rahanpesusta. Aina kun ihminen, jolla ilmiselvästi ei ole mitään business-osaamista, saa jostain rahaa, jota hän ei näköjään osaa mitenkään järkevästi käyttää, on syytä epäillä rahan lähdettä.

   Persujen riveissä on kovin paljon raskaista rikoksista tuomittuja. Vankiloissa syntyy kaikenlaisia suhteita, myös järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Kun persujen politiikka muutenkin vastaa keskimääräisen linnakundin "miehekästä" ajettelutapaa aina homofobiasta lähtien ja yhtäläisyydet Itä-Eurooppaan ja Venäjään ovat ilmeiset, herää kyllä epäilys, että myös rikollilset ovat persuissa toimintaa ohjaavassa asemassa kuten he ovat useassa paikassa Itä-Euroopassa ja ovat sitä valitettavasti myös hyvin paljon Venäjällä.

  • Anonyymi

   Pääministeri taas haluaisi edut kieltää, on halunnut kieltää hyvätuloisilta edut jo vuosia. Mutta itse hyödyntää niitä surutta, Marinimaisesti syyn muille työntäen.

   Demaritapaan, muilta kieltäen ja tuomiten, itse hyödyntäen - josta nyt on kyse, sitä tuodaan julki. Niin kuin pitääkin, hyväsiskoverkoston touhuja.

   • Anonyymi

    Höpö höpö.

    Yhteiskuntamme suurin ongelma ovat työllistymättömät ja veroja maksamattomat persut, joista Tavio on niitä veronmaksajille kaikkein kalleimaksi tulevia. Sijoituskiinteistöt taitaa olla velkarahalla hankittu ja niiden poismaksamiseksi pitää yrittää eduskunnasta kiskoa veronmaksajien rahoja?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö.

    Yhteiskuntamme suurin ongelma ovat työllistymättömät ja veroja maksamattomat persut, joista Tavio on niitä veronmaksajille kaikkein kalleimaksi tulevia. Sijoituskiinteistöt taitaa olla velkarahalla hankittu ja niiden poismaksamiseksi pitää yrittää eduskunnasta kiskoa veronmaksajien rahoja?

    Oliko liian vaikeatajuinen kommentti ?

    Vai mitä pirua oikein höpöttelet ?


  • Anonyymi

   Nythän moni pitkäaikaistyötön juuri yrittää töihin kunnanvaltuustoon.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   6102
  2. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   192
   5976
  3. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3700
  4. Lihoavat miehet

   Olen ollut kahdessa vakavassa suhteessa, molemmissa mies lihoi ekana vuonna. Toinen 15kg ja toinen yli 20kg. Minua ei haitannut. Molemmat ovat nyt tak
   Lihavuus
   39
   2457
  5. Sofia ja trumpetin soittaja hangossa

   Nyt on sellaista silmäpeliä ja kuvaamista puolin ja toisin että taitaa doggyface stefulle olla ens yönä muutama pirun kuva taas storyissa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   2195
  6. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   84
   2071
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   130
   1958
  8. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   1737
  9. Suomen suurin rotta

   Ah rakkaus, kaiken se kestää! https://aijaa.com/7sLjSd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1633
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   1578
  Aihe