Kokoomus ja halpatyövoimamarkkinat

Anonyymi

Porinkin kokoomus haluaa tänne halpatyövoimaa eli luoda halpatyövoimarkkinat koko maan kattavaksi. Halpatyövoima tarkoittaa ulkomaalaisia täällä työskenteleviä henkilöitä joiden suurin osa tuloista kertyy erillaisista muiden veronmaksajien kustantamista tulonsiirroista. Pelkkiin heille maksettuihin asumistukiin kuluu yhteiskunnalla monasti huomattavasti enemmän rahaa kuin nuo kyseiset henkilöt maksavat veroja. He ovat yhteiskunnalle kalliiksi tulevia ja eivät hyödytä kuin heillä työtä teettäviä. Terveisin eläkeläinen Porista

13

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meillä ei ole laissa määrättyä euromääräistä vähimmäispalkkaa, eikä sitä muut vaadikkaan kuin vasemmistolaiset. Laissa on määritelty vain että työntekijän pitää tulla palkallaan toimeen eli se ei tarkoita sitä että hän tulee toimeen vain tulonsiirtojen avulla jotka muodostavat suurimman osa hänen tuloistaan.

    • Anonyymi

      Jännittävää ja kivaa sairaalassa pohtia mitä huonosti suomenkieltä puhuva ja ymmärtävä ulkomaalaisperäinen lääkäri tai hoitaja tarkoittaa kun hän keskustelee potilaan kanssa. Minulla on on aina sairaalassa muka electroninen sanankääntäjä, se auttaa hieman.

      • Anonyymi

        Pari kertaa ollut tilanne että oli ulkomailta tullut lääkäri. Hyvin homman hoiti ja olisi tullut hankala tilanne jos ei olisi ollut lääkäriä.

        Suomesta loppuu osaava työvoima ja persujen takia tänne ei uutta saa. Ikävä pelätä saavansa turpiin torilla, ymmärrän hyvin ettei tänne korpeen haluta muuttaa.


    • Anonyymi

      Punavihreät ja kokoomus perustelevat ulkomaisen työvoiman käyttöä sillä ettemme kykenisi ilman ulkomaista työvoimaa rakentamaan tänne julkisia rakennuksia ja kerrostaloja jotka eivät läpäise mitään pienempiäkään rakennuksilta vaadittuja kriteerejä, ne ovat jo valmistuttaan täyttä sontaa.

      • Anonyymi

        Jos sontaa syntyy, on kyllä johtajien ja piälliköiden vika. Ja ne ovat kyllä ihan supisuomalaisia.

        Ei kyllä suomalainen työtön lähde noin vaan hommiin jota ei osaa.


    • Anonyymi

      Työväenaatteen ihmisetkin haluavat tänne lisää, lisää ilmaistyövoimaa.
      Miksi?
      Oikeat työtä tekevät työläiset, punavihersalonkiaamupalatyöläisen irvikuvat ja kokoomuslainen sortaja ovat liikuttavan yksimielisiä siitä, että halpatyömarkkinat on saatava Suomeen!

      Ymmärrän riistokapitalistin märät päiväunet, mutta sitä en ymmärrä että miksi työtä tekevät työmiehet voivat äänestää työmarkkinoita tuhoavia punaviherkakkulapiotyöläisirvikuvia, autonpotkijaapteekkarinpoikatyöläisänkyröitä!

    • Anonyymi

      Punavihreä hallitus vaatii että maassamme olevat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet eli laittomat pakolaiset pitää työllistää täällä vaikka meillä itsellä on todellisuudessa 300 000-400 000 työtöntä vähän laskentatavasta riippuen. Vaikka demarimeppi Pia Noora Pampula-Kutri toisin väitti niin Lähi-idästä tänne saapuvat turvapaikanhakijat eivät ole kaikki korkeakoulutettuja sillä useat tulijoista ovat luku sekä kirjoitustaidottomia..

      • Anonyymi

        Marjastuskausi alkaa, töihin vaan suomalaiset.

        Taitaa jäädä marjat mettään, tuskin ainakaan persut niitä keräilee.


    • Anonyymi

      Persut tyhjentävät Suomen. Itse ei enää saada lapsia, vanhukset kuolee, maahan ei saa muuttaa ja ihmiset kuolee, kun ei ole hoitajia.

      Persujen ja Ay väen lyhyellä tähtäimellä omien etujen maksimointi ja palkankorotuksista itkeminen, pilaa Suomen tulevaisuuden.

    • Anonyymi

      Ei vajaata 500 000 kantasuomalaista työnteko kiinnosta, vaan yhteiskunnan tuet takaavat lähes saman rahan kuin paskaduuneista saa. Kyllä heidän elättämiseen tarvitaan myös ulkomaista työvoimaa kerryttämään verotuloja, joista nämä loiseläjien tuet kustannetaan. Vai otetaanko lisää velkaa jotta kaljapussi-keijojen, piripää-pekkojen ja laiskuri-leenojen juhlat voi jatkua..

      • Anonyymi

        Menehän lusmu töihin.


    • Anonyymi

      Kokoomus sai arvokasta tukea Halla-aholta kun Halla-aho äänesti CETA:n ja TTIP:n puolesta ja antoi näin tukensa monikansallisille jättifirmoille.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe