Kokoomus ja halpatyövoimamarkkinat

Anonyymi

Porinkin kokoomus haluaa tänne halpatyövoimaa eli luoda halpatyövoimarkkinat koko maan kattavaksi. Halpatyövoima tarkoittaa ulkomaalaisia täällä työskenteleviä henkilöitä joiden suurin osa tuloista kertyy erillaisista muiden veronmaksajien kustantamista tulonsiirroista. Pelkkiin heille maksettuihin asumistukiin kuluu yhteiskunnalla monasti huomattavasti enemmän rahaa kuin nuo kyseiset henkilöt maksavat veroja. He ovat yhteiskunnalle kalliiksi tulevia ja eivät hyödytä kuin heillä työtä teettäviä. Terveisin eläkeläinen Porista

14

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Meillä ei ole laissa määrättyä euromääräistä vähimmäispalkkaa, eikä sitä muut vaadikkaan kuin vasemmistolaiset. Laissa on määritelty vain että työntekijän pitää tulla palkallaan toimeen eli se ei tarkoita sitä että hän tulee toimeen vain tulonsiirtojen avulla jotka muodostavat suurimman osa hänen tuloistaan.

  • Anonyymi

   Jännittävää ja kivaa sairaalassa pohtia mitä huonosti suomenkieltä puhuva ja ymmärtävä ulkomaalaisperäinen lääkäri tai hoitaja tarkoittaa kun hän keskustelee potilaan kanssa. Minulla on on aina sairaalassa muka electroninen sanankääntäjä, se auttaa hieman.

   • Anonyymi

    Pari kertaa ollut tilanne että oli ulkomailta tullut lääkäri. Hyvin homman hoiti ja olisi tullut hankala tilanne jos ei olisi ollut lääkäriä.

    Suomesta loppuu osaava työvoima ja persujen takia tänne ei uutta saa. Ikävä pelätä saavansa turpiin torilla, ymmärrän hyvin ettei tänne korpeen haluta muuttaa.


  • Anonyymi

   Punavihreät ja kokoomus perustelevat ulkomaisen työvoiman käyttöä sillä ettemme kykenisi ilman ulkomaista työvoimaa rakentamaan tänne julkisia rakennuksia ja kerrostaloja jotka eivät läpäise mitään pienempiäkään rakennuksilta vaadittuja kriteerejä, ne ovat jo valmistuttaan täyttä sontaa.

   • Anonyymi

    Jos sontaa syntyy, on kyllä johtajien ja piälliköiden vika. Ja ne ovat kyllä ihan supisuomalaisia.

    Ei kyllä suomalainen työtön lähde noin vaan hommiin jota ei osaa.


  • Anonyymi

   Ben Zyskowitch se äänesti, että Suomi myydään.
   Nyt jäi tämän puolueen äänestäminen satavarmasti.

  • Anonyymi

   Työväenaatteen ihmisetkin haluavat tänne lisää, lisää ilmaistyövoimaa.
   Miksi?
   Oikeat työtä tekevät työläiset, punavihersalonkiaamupalatyöläisen irvikuvat ja kokoomuslainen sortaja ovat liikuttavan yksimielisiä siitä, että halpatyömarkkinat on saatava Suomeen!

   Ymmärrän riistokapitalistin märät päiväunet, mutta sitä en ymmärrä että miksi työtä tekevät työmiehet voivat äänestää työmarkkinoita tuhoavia punaviherkakkulapiotyöläisirvikuvia, autonpotkijaapteekkarinpoikatyöläisänkyröitä!

  • Anonyymi

   Punavihreä hallitus vaatii että maassamme olevat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet eli laittomat pakolaiset pitää työllistää täällä vaikka meillä itsellä on todellisuudessa 300 000-400 000 työtöntä vähän laskentatavasta riippuen. Vaikka demarimeppi Pia Noora Pampula-Kutri toisin väitti niin Lähi-idästä tänne saapuvat turvapaikanhakijat eivät ole kaikki korkeakoulutettuja sillä useat tulijoista ovat luku sekä kirjoitustaidottomia..

   • Anonyymi

    Marjastuskausi alkaa, töihin vaan suomalaiset.

    Taitaa jäädä marjat mettään, tuskin ainakaan persut niitä keräilee.


  • Anonyymi

   Persut tyhjentävät Suomen. Itse ei enää saada lapsia, vanhukset kuolee, maahan ei saa muuttaa ja ihmiset kuolee, kun ei ole hoitajia.

   Persujen ja Ay väen lyhyellä tähtäimellä omien etujen maksimointi ja palkankorotuksista itkeminen, pilaa Suomen tulevaisuuden.

  • Anonyymi

   Ei vajaata 500 000 kantasuomalaista työnteko kiinnosta, vaan yhteiskunnan tuet takaavat lähes saman rahan kuin paskaduuneista saa. Kyllä heidän elättämiseen tarvitaan myös ulkomaista työvoimaa kerryttämään verotuloja, joista nämä loiseläjien tuet kustannetaan. Vai otetaanko lisää velkaa jotta kaljapussi-keijojen, piripää-pekkojen ja laiskuri-leenojen juhlat voi jatkua..

   • Anonyymi

    Menehän lusmu töihin.


  • Anonyymi

   Kokoomus sai arvokasta tukea Halla-aholta kun Halla-aho äänesti CETA:n ja TTIP:n puolesta ja antoi näin tukensa monikansallisille jättifirmoille.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   14136
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   1743
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   73
   1466
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1202
  Aihe