Tässä mallia miten toimia.

Meillä tehdään liian vähän töitä.
https://www.hs.fi/talous/art-2000008026937.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä yleistä omaa loisisimistasi.

    • Anonyymi

      Tuo linkin heppu näyttää yhtä alkoholisoituneelta kun pallopaita. Ja ajatuksetkin täsmää.

      • Anonyymi

        Kommunistinen komentotalous näkyy naamasta


    • Anonyymi

      Puhut siis itsestäsi. Saat vapaasti tahkota vuokrakaksiossasi rahaa 24/7. Meillä muilla on lapsia ja perhe, onko sinulla?

      Työhulluus on sairaus siinä missä syöpäkin.

    • Anonyymi

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008038630.html

      Ihminen ei ole kone, hyvään tulokseen saavuttaa ihan normaalilla työtuntimäärällä ollessaan tehokas ja ahkera, loput vuorokauden ajasta on kyllä oikeutettua lepoa.

      Meillä Suomessa tehdään ihan riittävän pitkiä päiviä. Tietysti jos ei ole perhettä ja lapsia, voi upottaa turhautuneisuutensa työhön, kun muuta ei osaa.

      • OikeistoSosDem

        Määrän laki pätee niin kestävyysjuoksussa, taiteiden tekemisessä (Tämä oli Turkan ja Parviaisen perusajatus) kuin työelämässäkin.
        Mitä enemmän teet sitä enemmän tulee tulosta.
        Jos toinen tekee saman asian 100 kertaa ja toinen 200 kertaa kummalle on todennäköisempää tulla enemmän onnistumisia?


      • Anonyymi
        OikeistoSosDem kirjoitti:

        Määrän laki pätee niin kestävyysjuoksussa, taiteiden tekemisessä (Tämä oli Turkan ja Parviaisen perusajatus) kuin työelämässäkin.
        Mitä enemmän teet sitä enemmän tulee tulosta.
        Jos toinen tekee saman asian 100 kertaa ja toinen 200 kertaa kummalle on todennäköisempää tulla enemmän onnistumisia?

        "Saksan yritysvastuulaki velvoittaa yritykset huolehtimaan ihmisoikeuksista ja ympäristöstä – vaikutukset heijastuvat Suomeen

        ”Merkittävistä puutteista huolimatta Saksa kirittää kansallisella laillaan Euroopan komissiota tuomaan pikaisesti käsittelyyn aloitteen EU-tason yritysvastuulaista.”
        Saksassa on tänään hyväksytty kansallinen yritysvastuulaki, joka tulee vaikuttamaan myös suomalaisiin yrityksiin.

        Saksalaisyritysten tulee lain mukaan kartoittaa säännöllisesti ihmisoikeuksia ja ympäristöä koskevia riskejään ja ryhtyä ehkäiseviin toimenpiteisiin. Lakiin sisältyvät niin sanotut asianmukaisen huolellisuuden velvoitteet kattavat lähtökohtaisesti yritysten oman toiminnan ja niiden suorat tavarantoimittajat. Velvoitteet kuitenkin ulottuvat pidemmälle arvoketjuun, jos yritys saa merkittävää tietoa arvoketjussa tapahtuvista mahdollisista haittavaikutuksista.

        – Saksa on Suomen tärkein kauppakumppanimaa. Saksan yritysvastuulaki tulee vaikuttamaan myös suomalaisiin yrityksiin, joilla on sen soveltamisalaan kuuluvia saksalaisia asiakkaita. Saksalaiset yritykset tulevat tulevaisuudessa vaatimaan entistä enemmän tietoa toimitusketjujen ihmisoikeus- ja ympäristöriskeistä ja niiden hallinnasta suorilta tavarantoimittajiltaan, mukaan lukien suomalaisyrityksiltä, sanoo Finnwatchin tutkija Anu Kultalahti.

        Laki astuu voimaan vuonna 2023. Se koskee aluksi vain yrityksiä, jotka työllistävät vähintään 3 000 henkilöä. Vuonna 2024 se laajenee koskemaan myös yrityksiä, jotka työllistävät vähintään 1 000 henkilöä. Lain toimeenpano nojaa viranomaisvalvontaan. Viranomaiset voivat määrätä lain rikkomuksista yrityksille sakkoja, ja rikkomukset voivat myös johtaa yrityksen poissulkemiseen julkisista tarjouskilpailutuksista.


        Saksan laki mahdollistaa sen, että jatkossa kansalaisjärjestöt ja ammattiliitot voivat edustaa yritystoiminnan haitallisten ihmisoikeusvaikutusten uhreja mahdollisissa, jo olemassa olevaan lainsäädäntöön perustuvissa vahingonkorvauskanteissa.

        – Saksan yritysvastuulaki on tärkeä askel eteenpäin, mutta silti paikoin laimean kompromissin tulos. Toisin kuin vastuuministereiden alkuperäiseen esitykseen, tänään hyväksyttyyn lakiin ei sisälly uusia, yritysten vahingonkorvausvastuuta selkeyttäviä säännöksiä. Lopputulos ei palvele sen paremmin uhreja kuin yrityksiäkään, Kultalahti toteaa.

        – Merkittävistä puutteista huolimatta Saksa kirittää kansallisella laillaan Euroopan komissiota tuomaan pikaisesti käsittelyyn aloitteen EU-tason yritysvastuulaista, hän jatkaa.

        Suomen tulee Kultalahden mukaan toimia aktiivisesti sen varmistamiseksi, että EU:ssa saadaan aikaan kunnianhimoista sääntelyä, joka puuttuu Saksan lain puutteisiin. Jos komission aloitetta ei ala kuulua, myös Suomen on edettävä kansallisen sääntelyn tiellä.

        Komission aloite EU-tason yritysvastuulaista on viivästynyt alkukesästä syksyyn. Suomessa työ- ja elinkeinoministeriö on perustanut työryhmän, jonka tarkoituksena on tukea ministeriötä kansallisen yritysvastuulain valmistelussa, ja myös Suomen komission tulevaa aloitetta koskevien kantojen muodostamisessa. Finnwatch on edustettuna työryhmässä.

        – Yritysvastuulain tulee velvoittaa yritykset noudattamaan asianmukaista huolellisuutta YK:ssa sovittujen yritysvastuuperiaatteiden mukaisesti. Saksan laki poikkeaa niistä liian monessa kohtaa. Vastuu kunnioittaa ihmisoikeuksia koskee kaikkia yrityksiä koosta riippumatta, kattaa kaikki kansainvälisesti tunnustetut ihmisoikeudet sekä yritysten koko arvoketjun ja edellyttää, että yritystoiminnan haitallisten vaikutusten uhreilla on pääsy tehokkaiden korjaavien toimenpiteiden piiriin".

        No, semmoista, saat heittää hörhöhaaveesi roskakoriin. Se on taivahan tosi, että saksalaisten omistamat yritykset noudattavat samoja sääntöjä kuin emämaassa ja tietysti kauppaa käydään vain niiden yritysten kanssa, jotka eivät harjoita esittämääsi ihmisten riistoa. Hei, mieti nyt ihan oikeasti, että sinua viisaammat ihmiset eivät kannata ajatuksiasi ja menestyvät ihan ilman raadantaa. Ei se läsnäolon määrä vaan työn tehokkuus määrää mikä on tulos.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe