Auliksen sututuntunnistuskilpailut

Aulus Lehdon suttuvihjeet käyvät toisinaan hahmotusharjoituksista. Sellaisina saattavat vastata vaikeaa tekstivihjettä.

Äärimmäinen raja tuli minulla vastaan kuvassa, jossa kasvoja kuvattiin alaviistosta ja näkyi toinen silmä sekä sieraimet.

Kuva naisen päästä epämääräisten möykkyjen ympäröimänä meni minusta överiksi. Kuvassa on minusta nainen, jonka ympärillä on vanupaloilta näyttäviä möykkyjä. Möykyt eivät muodosta yhtenäistä asiaa, joten sana "turkki" piti päätellä ja kuvitella mielessään. Ratkojan piti mielessään yhdistää epämääräiset möykyt yhtenäiseksi turkiksi. Kuinkahan paljon ylisuttuisia kuvia Auliksella on vuosien mittaan ollut?

Kuvat, jotka eivät parhaalla tahdollakaan kuvaa sitä, mitä niiden on tarkoitus kuvata, ovat kyllä minusta ylisuttuisia. Vai onko hyvä asia, että ratkojan pitää kuvitella ja/tai päätellä, mitä kuvan pitäisi esittää?

Sutuntunnistukilpailut ovat tavallaan mielenkiintoisia, mutta jaksaakohan sitä enää niitä suttuja katsella. Mieluummin sitä pohtii hyviä tekstivihjeitä kun osallistuu sutuntunnistuskilpailuihin. Mutta joka niistä pitää, onhan Auliksen ristikot suttuisuudessaan ainutlaatuisia. Harvassa ristikossa suttuisuus luo niin paljon ylimääräistä haatetta.

Kuinkahan moni rakastaa suttuisuutta?

2

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Olisi näemmä pitänyt tarkistaa teksti OIKOFIXillä
   Sututuntunnistuskilpailut po. sutuntunnustuskilpailut
   Auluksen po. Auliksen
   haatetta po. haastetta

  • Vaikka enemmän välillä kiusaa enemmän mitäsattuu erisnimet mitäsatuu asioihin liittyen. Viimeksi kuukausiliite oli ajallisesti kovis, mutta ei kaikilta osin miellyttävällä tavalla.

   Koskaan ei voi luottaa siihen, että risteävä sana on mielekäs vaan pitää varautua koko ajan kaikenmaailman Googlella löydettyihin outouksiin. Ehkä joku kokee tällaisen varuillaan olon mielekkäänäkin.

   Toisaalta näitä outouksia kyllä auliisti laitetaan ratkojiin ja tuli pari kolme outoutta niistä haettua. Loput tarkistin Googlella.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   5384
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1882
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1599
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   72
   1211
  5. Joku päivä me vielä jutellaan

   Rauhoitu <3
   Tunteet
   39
   1096
  Aihe