Vasemmisto ei aja köyhän asiaa

Anonyymi

Olen äänestänyt vasemmistoliittoa aiemmin ja myös näissä kuntavaaleissa, koska olen ajatellut heidän olevan ainoa köyhän asioiden ajaja. Näin ei kuitenkaan näemmä ole. Vasemmistoliiton edustaja, joka joutui hyökkäyksen kohteeksi, kertoi ettei osannut odottaa aggressiota, koska häirikkö oli pukeutunut ja ulkoisesti ihan "normaali". Vasemmistoliiton edustaja siis sanoi suoraan näkemyksensä, jonka mukaan huonoissa vaatteissa/kuluneissa ja parturissakin käyty viimeksi vuonna papu oleva ihminen on epäilyttävä ja saattaa myös käyttäytyä aggressiivisti. Ehkä hän ei tiedä ettei koiraa aina ole karvoihin katsomista.

En äänestä vasemmistoa enää tämän jälkeen. He eivät tee mitään kohtuuhintaisten asuntojen saamiseksi. Erilaiset työllisyyshankkeet joita pääkaupunkiseudulla pyörii, tuntuvat olevan lähinnä työttömien mitätöintiä ja ilmaistöitä. Syrjitään vanhempia ihmisiä ja oletetaan työttömillä olevan vaikeuksia arjenhallinnan kanssa, automaattisesti. Vasemmisto järjestää lapatossuille ansaittua työtä: palkatonta ja kuntouttavaa, koska työttömät ovat kaikki surkimuksia jotka eivät työtä pysty tekemään. Miksi äänestää kerrasta toiseen puoluetta, joka ei oikeasti saa mitään aikaiseksi.

12

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lapatossut työttömät. Vain surkimukset saavat potkut? Kuluneissa vaatteissa kulkeva on potentiaalinen vaalihäirikkö? Eihän tämä silloin lapatossu ole.

   • Anonyymi

    Vasemmistoliitto on RKP:n apupuolue.
    Puheenjohtajaksi sovitetaan ruotsinkielinen tai kaksikielinen. Näin se on mennyt, vuosikymmenet. Taitaa olla yksi poikkeus.
    Vasemmistoliiton näkyvimmät poliitikot ovat ottaneet avokäsin pakkokielisäätiöltä vaalirahaa vaaleista toiseen. Tämä koskee eduskuntavaaleja ja EU-meppien vaaleja, kunnallisvaaleista ei ole tietoa.


  • Anonyymi

   Kun ihminen elää vuosikymmeniä köyhyysrajan alapuolella, se mittaa saattaa ihan oikeasti tulla täyteen. Silloin vaalityötä tekevä ehdokaskin voi joutua kohteeksi. Toki päälle ei pitäisi käydä. Palautetta saa kyllä antaa. Poliitikot eivät ole sen yläpuolella, vaikka toisinaan sellainen käsitys syntyy.

  • Anonyymi

   Aloitus on täysin väärä.

   Vasemmistoliitto ajaa nimenomaan köyhän asiaa, kova pyrkimys on pitää köyhyys voimissaan ja jopa kasvattaa köyhän kansanosuutta.

  • Anonyymi

   Miksi puolsitte sitä velkavankeus pkettia.
   Viisi EU-maata vaatii muita jäsenmaita vastaanottamaan lisää siirtolaisia
   Julkaistu 22.03.2021 15:17, 4903 lukukertaa

   Kyproksen, Kreikan, Italian, Maltan ja Espanjan ministerit ovat kokoontuneet Ateenassa ja vaativat muutoksia muuttoliikettä ja turvapaikkaa koskevaan EU:n sopimukseen. Koalitio pyrkii luomaan EU:n laajuisen "kotiuttamismekanismin".

  • Anonyymi

   Mitkään kuntouttavat työtoiminnat ja pajatyöt eivät ole aitoa palkkatyötä, paitsi tietysti niitä vetävälle henkilökunnalle, jonka tehtävä on kyykyttää työttömiä.
   Työstä tulee saada palkkaa sen verran, että sillä tulee kunnolla toimeen ja jää vähän ylikin.

   Kansalaisen kuluneet vaatteet eivät ole peruste syrjintään.

  • Anonyymi

   Ei aja poliitikot muuta kuin omia etujaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   No, ainakin vasurien pitäisi nyt olla mielipiteidensä perusteella sopiva puolue keski- ja hyvätuloisille. Niillä kun on vaatteet yleensä paremmassa kunnossa kuin pienituloisilla.

  • Anonyymi

   Ei aja ei. Lupaavat kaikenlaista, ja sitten selitetään vaan miksei voitu.
   Onko tarkoitus pitää köyhät köyhän näköisinä jotta näitä voi varoa ja epäillä?

  • Anonyymi
   UUSI

   Vasemmiston on syytä miettiä miksi nukkuvat voitti kuntavaalit ylivoimaisesti.

  • Anonyymi
   UUSI

   Yhteiskunnanko se pitää aina sitä köyhän asiaa ajaa, eikö sitä pitäisi itsekkin vähän ajaa, ei kai köyhyys ole mikään jokamiehen oikeus vai onko !?

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   40
   1483
  2. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1203
  3. Huh huh hellettä!

   Ja järvisydän tarjoili puitteet.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1164
  4. Mikä kaivatussasi on

   Parasta? Entä huonointa? Asiallista keskustelua kiitos. 💚
   Ihastuminen
   68
   1128
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1090
  Aihe