Lahja sinulle

https://www.youtube.com/watch?v=fotW_LCr9mk

Pelastus ei liity mitenkään sinun tekoihisi.

Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta — se on Jumalan lahja —


Raamattu sanoo, että armosta olemme pelastuneet uskon kautta. Tämä pelastus, jonka Kristus toi, on lahja. Jos tiedät mitä lahjat ovat, minäpä kerron. Emme saa lahjoja teoistamme. Joku vain katsoo sinuun, ja sanoo että haluaa antaa sinulla lahjan. Ei lahjoista makseta. Ne annetaan sinulle, ilmaiseksi. Jos joku antaa sinulle lahjan ja pyytää siitä jotain, se ei olekkaan lahja.

Pelastus on Jumalan lahja. Jumala katsoi sinua ja näki että olet paljon syntiä tehnyt. Hän näki ettei ole sellaista määrää hyviä töitä joita voit tehdä, että pelastuisit. Jumala antoi sinulle pelastuksen lahjan, Kristuksen kautta.

Tiedätkö miksi tämä on iso asia? Se johtuu siitä mitä tämä pelastuksen lahja tuo mukanaan.

Tämä on lahja, joka on raskaasti paketoitu muiden lahjojen kanssa. Tässä lahjassa on siunauksia. Siitä löytyy ikuinen elämä.

Voit saada kunnian kruunun tästä lahjasta. Tässä lahjassa on runsaasti siunauksia, ja siksi se on iso asia. Puhutaan taivaiden valtakunnassa, ja mitä siellä meille on.

Jeesus saarnasi opetusta taivaiden valtakunnasta opetuslapsilleen paljon, varmasti enemmän kuin raamatussa mainitaan.

Toinen syy miksi tämä lahja on niin iso asia, on se että et ansaitse sitä. Kukaan meistä ei todellakaan ansaitse näitä lahjoja! Kukaan ei ole taivaassa koska he ansaitsevat olla siellä. Hurskaimmatkin Jumalan valitut, kahden ihmisen jälkeläiset, tekivät syntiä.

Me ansaitsimme Helvetin. Koska raamattu kertoo roomalaiskirje 3:23; Sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja jääneet vaille Jumalan kirkkautta;

Mutta Jeesus Kristus, maksoi syntiemme hinnan. Hän ei maksanut sitä osittain, Hän maksoi sen kokonaan. Siksi olemme pelastuneet, emme tekojemme vuoksi. Emme rakentamiemme kirkkojen vuoksi, emme evankeliointimme määrän takia, vaan Jeesuksen Kristuksen takia.

Pelastuksessa ei ole kyse sinusta, vaan Hänestä. Pelastusta ei voi ansaita. Se on lahja, lahja Jumalalta.
Kun luen tästä, tai pohdiskelen tätä, tätä asiaa jonka Jumala on tehnyt meidän vuoksemme, en aina tiedä mitä sanoa, koska se tekee minut aina sanattomaksi. Miten Jumala voi vain katsoa minua, ja antaa minulle jotain mitä minä en ansaitse?

En tajua miksi ihmiset vieläkin juoksevat tätä karkuun tätä lahjaa? En tajua miksi ihmiset vieläkin valitsevat mieluummin elää synnissä. Elämä joka laittaa heidät kahleisiin. Miksi ihmiset eivät avaa silmiään, ja nää kuolemaa, jonne he ovat matkalla?

Sillä ilman pelastuksen lahjaa, tätä ilmaista lahjaa olemme kaikki matkalla kadotukseen. Jumala kutsuu sinua rakkaudella. Sinä todella et ansaitse tätä rakkautta, tekosi ovat koko ajan pakkasen puolella, ilman Pelastajaa. Jumala katsoi sinua, ja sanoi että “sinun vuoksesi, sinun puolestasi kannattaa kuolla”. Hän päätti antaa sinulle elämän, jota et ansaitse.

En voi ymmärtää sellaista rakkautta. Ehkä ajattelet että ansaitset tulla pelastetuksi koska rukoilet paljon. Ehkä ajattelet että ansaitse pelastuksen koska paastoat ja annat ihmisille. Nämä asiat eivät voi antaa sinulle ikuista elämää. En valehtele kun sanon, tekosi eivät ole tarpeeksi. Tarvitset pelastusta Kristuksen kautta.

Jeesus tuli maan päälle ja kertoi kuka Hän on;

Johanneksen evankeliumi 14:6

Jeesus sanoi hänelle: “Minä olen tie, totuus ja elämä: Kukaan ei tule Isän luokse, muutoin kuin minun kauttani”

roomalaiskirje 5:8

Mutta Jumala käski rakkautensa kohti meitä, ja siinä, kun olimme vielä syntisiä, Kristus kuoli edestämme.

Jumala ei näyttäny rakkauttaan kun olimme viimeinkin puhdistautuneet synnistä. Jumala ei näyttänyt rakkauttaan vasta kun olimme oikeudenmukaisia. Hän ei sanonut että meidän tulee olla oikeudenmukaisia ennenkuin Hän osoittaa rakkauttaan meille. Jumala osoittaa rakkauttaan silloinkin kun olimme synnissä.

Kun sinulla oli kiire poltella kannabista, kun olit kiireinen yökerhoissa, kun olit maailmassa, tuhlasit aikaasi, kun et välittänyt Jumalasta ja Hänen tahdostaan, Jumala suuntasi rakkautensa meitä kohti. Kun olit vielä tekemässä syntiä, Kristus kuoli sinun vuoksesi, kyllä, sinun vuoksesi. Kertoakseen, että sinun tekosi eivät tuo sinulle pelastusta, koska Jumala antoi sen ilmaiseksi. On valitettavaa että ihmiset haluavat yhdistää omat tekemisensä pelastukseen. Älä pakota itseäsi syntien sovitukseen. Sinun täytyy vain hyväksyä, tuo lahja.

En sano tätä sillä että voit jatkaa synnin tekemistä ja sanoa että “Jeesus maksoi hinnan”. Jos menet tekemään syntiä, sinä menetät monia asioita elämässä. Et voi sallia paholaisen painostaa sinua tekemään asioita, mitä et Kristuksessa tekisi. Olet Kristuksessa. Olet vastaanottanut pelastuksen lahjan. Pidä siitä kiinni. Sinut on tuotu pimeydestä valoon, sinun ei missään nimessä tule mennä takaisin pimeyteen.

Synnillä ei ole yhtään mitään hyvää tarjota, kenellekään. Raamattu sanoo, ne jotka syntiä tekevät, ovat orjia synnille. Ja orjuudessa ei ole mitään miellyttävää. Orjal

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Terve ihminen ei pelastuksia anele mielikuvitushahmoilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe