Matkusteleva nainen on turn off

Anonyymi

Ei hirveästi tee mieli ottaa paljon matkustelevaa naista kun tietää, että siellä ulkomailla otetaan melaa sisään niin vatusti.

23

304

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin sen myös näkisin 👌

  • Anonyymi

   Eiköhän ne kivat naiset löydy ainoastaan siten että puhdistaa itsensä synnistä. Kiva nainenhan on semmoinen kuka tykkää Jeesuksesta. Inhoaa ihmisten ja erityisesti omia pahoja tekoja jne. Tietenkin voi, jos haluaa, asettaa kriteeriksi että nainen ei matkustele, mutta vaikka huoruus on matkanaisissa yleisempää, on se melko yleistä naisissa ylipäätään. Joten kannattaa vain keskittyä itsensä puhdistamiseen turhasta vihasta, valheesta, huoruudesta jne. Aika tylsää olisi olla naisen kanssa, jos itse on täynnä kaikkea pahaa, olkoonkin ettei olisi huoruutta itsessä.

  • Anonyymi

   Vai onkohan vaan omassa luonteessasi vikaa.

  • Anonyymi

   Niin, mitäpä muutakaan tekemistä ulkomailla olisi. Mitäs noista nähtävyyksistä ja aurinkorannoista kunhan vaan melaa saa. Suomessa voi sitten käydä Näsinneulassa, Kalajoen hiekoilla (eiku siitä on tehty laulukin, riittää, että sen kuuntelee) Ja vaikka Kultarannan puutarhaa katsomassa.

  • Anonyymi

   Niin totta tää!

  • Anonyymi

   Ylilauta vuotaa ikävälle!!

  • Anonyymi

   Kyllä sitä melaa saa mekkoonsa naiset vähän liikaakin riippuen kohteesta ja onnesta, ja ihan ilman suostumusta.

  • Anonyymi

   Ikinä en ole ulkomaanreissulla harrastellut mitään seksuaalista. Poislukien ne kerrat, kun olen ollut reissussa oman vakinaisen miesystävän kanssa. Vaan mies, joka ajattelisi aloittajan tavoin olisi minulle turn off, eli sinällään ajatukset käyvät erinomaisesti yhteen.

  • Anonyymi

   Joo pelkkää panemista naisten sekä miesten matkailusta pelkkää litinää koko matkan ajan

  • Anonyymi

   Korona onki siis matkustamista vastustavien incelätmikäisten pikku jäynänen.

  • Anonyymi

   Jos miehellä on tuollaiset ajatukset naisista, niin kukaan järkevä nainen ei oo kiinnostunut

  • Anonyymi

   Ei oo totta esim arabi maissa (dubai) seksi kokonaan kielletty saria (shari) lain nojalla samoin ei voi juoda kaljaa

  • Anonyymi

   Luuletko että paljon matkusteleva nainen edes haluaisi tuollaista hoopo junttia?
   Eli ei syytä huoleen..

  • Anonyymi

   En todellakaan ole ottanut mitään miehiä

  • Anonyymi

   Tottakai matkusteleva nainen ottaa melaa mekkoon, kun sä olet suoli24 kirjottamassa typeryyksiä tai kattomassa pornoo.

  • Anonyymi

   Huomaa että aloittaja on yksinkertainen perseaukinen juntti.
   Että maksais satoja/tonneja matkailusta munan takia. Hah!

  • Anonyymi

   No ei kaikki halua matkallaan käydä tutustumassa joihinkin nähtävyyksiin. Joku Gurlum Gai käynyt kakalla tällä kivellä, vuonna 2000 ekr. Ottakaa kuvat jatketaan matkaa....

   Seuraavaksi tutustummekin paikalliseen autistiseen (huom kirjoitusasu) kotiin.
   Nämä ihmiset asuvat tässä talossa ihan oikeasti virka-ajan, jonka jälkeen he palaavat oikeaan kotiinsa. Nyt voittekin ostaa paikallista käsityötä matkamuistoksi, jotka ovat valmistettu kiinassa. Näin autatte tätä vieraanvaraista mutta köyhää perhettä, joka on palkattu. Pihalta voitte ostaa vain kaksinkertaiseen hintaan virvokkeita ja naposteltavaa.

   No niin onko kaikki mukana bussissa? Jos joku ei ole nostaa käden ylös. Ketään ei ilmeisesti puutu. Siis jatkamme matkaa.

   Oikealla sijaitsee temppeli joka on rakennettu hin kivestä vuonna 1778, mutta se ei näy tähän. You see. Valitettavasti linja-autostamme on ilmastointi rikki. Kuljettajamme Sabai kertoi sen olleen jo viikon rikki. Lämpimäänhän me ollaan tultu. Annetaan pienet ablodit kuljettajalle. Matkan päätyttyä voittekin muistaa kuljettajaa pienellä summalla, jos tahdotte.

   Käymme tutustumassa kivikasaan jota hienosti kutsutaan raunioksi. Se on alun perin rakennettu ja kivikasa on nyt muistomerkki tästä rakennuksesta, jonka alkuperäistä käyttötarkoitusta ei kukaan oikeasti tiedä. Tämä on kuitenkin pyhäpaikka, jossa ei käy kuin turistit.

   Käymme tutustumassa vesiputoukseen. Siellä voi myös pulahtaa veteen. Valitettavasti nyt on kuiva kausi, eikä putouksessa ole vettä.

   Seuraavaksi onkin vuorossa kohokohta. Pääsemme ratsastamaan norsuilla. Nämä ovat säyseitä, koska heiltä on kidutettu korvakoukulla omatahto pois. Hyvin epäeettistä, mutta kyllähän jokaisen pitää kerran norsulla ratsastaa. Kannattaa varoa sitä norsun p... sitä on joka paikassa.

   Nyt joudummekin odottelemaan yhtä perhettä. Olemme vain puolitoistatuntia myöhässä aikataulusta. Toivottavasti viihdytte.

   • Anonyymi

    Eiks tollaset junttiseuramatkat lopetettu jo 70-luvulla?


  • Anonyymi

   Naiset matkustelee yleensä
   Ukkojen perässä.

   joku ukko siellä on johon ihastunu tai jota haluu naija nasautella

   • Anonyymi

    Kuulostaa miesten touhulta. Menevät ulkomaille naisten vuoksi.


  • Anonyymi

   Kyllä, just näin. Eihän siellä ulkomailla mitään muuta kiinnostavaa ole kuin melat. On pientä, on suurta, on eri paksuista ja eri väristä melaa. Ai että. Kauniit hiekkarannat, upeat maisemat, erilaiset talot ja pikkukujat, ihanat tuoksut, hyvä ruoka ja juoma, ei niillä mitään virkaa ole, kunhan vaan melaa saa monenmoista ja paljon.

  • Anonyymi

   Aloittajalla on ainakin vilkas mielikuvitus. Haaveilee seiväsmatkoista, eikä ne ollu jo 70-luvulla? No ei sillä että liittyisi minuun. Passi meni vanhaksi vuosia sitten, en uusinut kun ei edellisellekään ollut mitään käyttöä.

  • Anonyymi

   Aurinkomatkat on my mind🙈

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   5961
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2023
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1650
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   73
   1265
  5. 41
   1148
  Aihe