CCCP:n työkulttuurin jälkikaiku

Anonyymi

tapasin ihmisiä jotka syntyivät neuvostoliitossa
ja tekivät töitä kanssani
hämmästyin heidän työkulttuurilleen
että eivät oikeastaan antaneet minun tehdä töitäni
ja keskusteluillaan joita ei maltanut henkilö lopettaa
pilasi työpäivän toisensa perään

ehkä henkilöllä ennestään paha mielessä oli, ken tietää

mutta kun sellainen käytös ei ole ainoa laatua
on ollut muitakin jotka eivät suutaan pidättelee
puhumisesta tulee terrori
ja huomasin keino syrjäyttää muut työntekijät
itsen päästessään johtoon
vai miten?

mistä johtuu neuvostoliiton leveä työkulttuuri?

venäjällä puhutaan kakkaa suoraan toisten kasvoihin kuin suomessa

5

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ..kun suomessa ei puhuta suoraan

    • Anonyymi

      Voisi tässä yleisesti varoittaa:
      Ettei alottaja olisi taas se sairas S24 häirikkö? Tuo viesti ilmeisesti lähetetty kännykästä, tyyli on sama, kuin profetiat palstalla, missä tyyppi tekeytyi yliluonnollisia rangaistuksia jakelevaksi profeetaksi. Ja tuossa perässä on läjä sitä itseään, jonka levittely on sille tyypille ominaista - viha, sota ja saasta.

      Ja tyyli on sama kuin Putkisella, joka väittää kotisivuillaan, että Venäjällä valehdellaan ylhäältä alas ja kansa valehtelee keskenään toisilleen, ja se on "epäiltävissä olevan geeneissä". Mutta nyt näyttää siltä, että homma on alkanut mennä jo aivan ohi realiteettien, että kaikki vai valehtelevat.

      Ateismi palstalla luultavasti tyyppi toi esiin himonsa: Mikä hyvänsä hihhuli hän katsoo saavansa olla, kunhan on "valtaa ja asema".

      Kenen antama asema? Onko tyypillä jokin asema ja valta tietyssä piirissä? Alkaa näyttää siltä, että on, koska jostain kumman syystä tietää missä tietyt ihmiset liikkuvat...
      Onko Suomessa virallinen peitetty vainoaminen "itämielisiä" vastaan? Näyttää siltä, kuin porukka olisi sama, joka palvoo samaa voimaa, joka hallitsi Neuvostoliitossa, ja joka näyttää nyt siirtyneen länteen, koska Venäläiset lähtivät kaduille.

      Tyyppi ei usko Jumalaan, pitää kannattavana kristittyjen tuhoamista, ja ilmeisesti ajattelee, että koska ei usko Jumalaan, ei koskaan voi saada rangaistusta teoistaan. Sekö on hänen toimintansa periaate?

      Epäilen kyseessä olevan tuleva Kazanin ampuja nro 2. Ainakin oireet viittaa samaan, luultavasti päässä kasvain, tms.. Kaikessa häiriköinnissä, joka pohjautuu ihmisvihaan, näyttää siltä, että tyyppi huutaa apua, jota on kyvytön itse hakemaan.
      On tiedossa, että Suomessa on sekä Jumalan, että vastapuolen palvelijoita. Ja uskonto ei kysy asemaa, jonka suomalaiset ovat unohtaneet.

      Raha ei tunne isänmaallisuutta, joka taas on kuulemma julistettu ideologiana pannaan EU:n myötä.

      Tässäkö on syy kaikelle:
      Kun ei homma onnistunut idässä, se siirrettiin länteen, ja jotta kansan nousu olisi vaikeampaa, laitetaan sekaan vieraskulttuureja, jotka ajavat omia arvojaan. Näin kansa ei voi pysyä yhtenäisenä.
      Pitäisikö kysyä lopuksi: kumpi laitetaan väistymään, oikeus vai vääryys?

    • Anonyymi

      Suomennos aloituksesta:

      "mutta kun sellainen käytös ei ole ainoa laatua. On ollut muitakin jotka eivät suutaan pidättele. Puhumisesta tulee terrori, ja huomasin keinon syrjäyttää muut keskustelijat jotta itse pääsen johtoon? Mistä johtuu minun leveä työkulttuurini?"

      Jos tuo suomennos on oikea, kehoitan painumaan takaisin sinne Laakson sairaalaan, ja tutkituttamaan pää, ettei mahdollinen kasvain loputa veisi kaikkea järkeä päästä! Ja jos sitä ei ole, kehoitan menemään manaajalle.
      Mutta kerron yhden mahdollisuuden:
      Olet luultavasti syntynyt lohikäärmeen vuonna, joka on yksi voimakkaimpia nk. yang polariteetin säteilyn vuosia. Se voi tehdä ihmisestä voimakkaasti ulospäinsuuntautuneen, jolle maailma ei riitä, ja tämä tulee esiin impulsiivisena käytöksenä, tai mm. musiikin tai vaikka metelin teon omaksumisena - yang polariteetti on ääni, liike. Oletko nähnyt Guru Joshin videon "Whose Law"? Se tyyppi on lohari, ja samoin veljeni, joka oli yhtäläinen riekkuja ja huutaja.

      Sitten takaisin maan päälle:
      Nyt kun on alettu puhua tekoälysta ja sotakoneiden robotisoimisesta, ja koneille ihmisälyn antamisesta...
      Eikö ihmisille mene perille jo raamatussa ilmenneet astrologiaan viittaavat kohdat, Jeesuksen puhe merkeistä "tähdissä", ja "tähdet sotivat Siiseraa vastaan", puhumattakaan Jobista, että avaruuden voimat vaikuttaa maan päällä.
      Jo kauan sitten tunnettuja tosiasioita, joiden avulla olen itsenikin löytänyt.

      Olen odottanut sopivaa työtä yli 30 vuotta. Näköjään uusavuttomuus on tässä eriskunnassa niin pitkälle mennyttä, että jopa TE-toimistossa kysytään: "eksä vois tehdä mitä hyvänsä työtä"? (ja hän tiesi, että olen viralliselta koulutustasolta vain PK:n käynyt), Eli PK tasolta suoraan vaikka professorin tehtäviin?

      • Anonyymi

        "Nyt kun on alettu puhua tekoälysta ja sotakoneiden robotisoimisesta, ja koneille ihmisälyn antamisesta..."
        Tarkennan tuota. Eli millaiselle henkilölle, ja millä kriteerein voidaan antaa lupa ohjelmoida koneita? Uskooko valtiot, että paholainen ei saa siihen osuutta eikä arpaa?
        Jos ohjelma voidaan luoda hyvään, niin myös pahaan. Lapset leikkii tuola paholaisella nyt jo, ja media mukana myötäilemässä. "kova juttu", kun USA:n pressan auton nimi on "peto"? Nauretaan niin pitkään kun ei satu omalle kohdalle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Nyt kun on alettu puhua tekoälysta ja sotakoneiden robotisoimisesta, ja koneille ihmisälyn antamisesta..."
        Tarkennan tuota. Eli millaiselle henkilölle, ja millä kriteerein voidaan antaa lupa ohjelmoida koneita? Uskooko valtiot, että paholainen ei saa siihen osuutta eikä arpaa?
        Jos ohjelma voidaan luoda hyvään, niin myös pahaan. Lapset leikkii tuola paholaisella nyt jo, ja media mukana myötäilemässä. "kova juttu", kun USA:n pressan auton nimi on "peto"? Nauretaan niin pitkään kun ei satu omalle kohdalle?

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16536047/tietoja-venajan-armeijan-kehityksesta

        "Yli 230 organisaatiota ympäri maailmaa, ja n. 3000 tekoälyn alalla työskentelevää yrittäjää ja tutkijaa on allekirjoittanut avoimen kirjeen: "Päätöstä ihmishengestä ei saa koskaan siirtää robotille"

        Kieltoa vastustavat valtiot, jotka esim. USA, Israel, Venäjä ja Iso-Britannia panostavat aktiivisesti tekoälyn käyttöön sotilastarkoituksiin..."

        Näin ohimennen huomauttaakseni. Jos Venäjällä turisti kävelee kadulla, hän saattaa huomata, miten robotit ajavat kadulla ja vievät kadulla lähetyksiä, tai dronella tuodaan ruokaa kerrostaloihin, ja robottitaksit kuljettavat asiakkaita. Venäjä näyttää olevan siinäkin edelläkävijä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe