Vihreät ja luonnonsuojelu.

Anonyymi

Oletan että tätä palstaa lukee joku vihreitä äänestävä tai vihreiden mainostoimistolla työskentelevä, joten nyt seuraa aito kysymys: mitä vihreät ovat oikeasti (lue:konkreettisesti) tehneet luonnonsuojelun ja eläinten oikeuksien eteen?

Koitin oikeasti miettiä tätä näin ennen vaalipäivää enkä keksinyt mitään. Tuntuu että pakolaisten hakeminen yksityislennoilla, oikeanlaiset englanninkieliset pronominit sosiaalisessa mediassa, ilmaiset sähköpyörät, läänitysten jako kavereille ja asioiden yleinen salailu olisivat ne jutut joihin vihreät keskittyvät. Ilmastosta ja turpeesta öyhötetään ja syyllistetään mutta luonto ja luonnonsuojelu on jäänyt kokonaan kuin epämuodikkaana pois kuvioista.

Eläintensuojelu: Vihreät ei ole kertaakaan paheksunut saatika pyrkinyt estämään eid-juhlien aikana muslimien Suomessa tekemiä "oikeaoppisia" eläinten teurastuksia kosher-lihaa varten. Vihreälle ympäristöministerille ei tuottanut mitään ongelmaa elävien turkistuotantoeläinten siirto elävänä rahtina toiselle puolelle maailmaa Kiinaan.

Helsingin keskuspuistoa ei ole koskaan tuhottu ja pilkottu rakennusyhtiöille niin paljon kuin Sinnemäen vihreänä aikana. Malmin ainutlaatuisen kaupunkiluonnon tuhoaminen samoin rakennusyhtiöiden läänityksiin, Sinnemäen lempihanke sekin.
Helsinki lämpenee mustalla kivihiilillä, mutta sekään ei johtavia vihreitä ja heidän äänestäjiään häiritse pätkääkään.

Pirkka Pekka Petelius äänestettiin luontoillan kuuntelijoiden äänillä eduskuntaan, muuta mitä konkreettista mies on saanut aikaan vihreänä kansanedustajana. Ohisalo pakotti hänet pyytämän anteeksi vanhoja 80-luvun sketsejä, mutta miten ympäristö siitä hyötyi?

Siis voisiko joku valistaa minua ja kertoa edes yksi konkreettinen (ei turve, koska sitä tuodaan jatkossa ulkomailta tarvittava määrä mitä Suomesta ei saa nostaa, plus ne kehitysapuna Ruandaan rakennettavat turvevoimat) ympäristöteko mitä vihreät ovat viime vuosina saaneet aikaan. En nimittäin keksi yhtäkään.

98

1852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Myrkynvihreät polttaa vain Pilveä ! jeeeeeeessshh

    • Anonyymi

      Yhden rikollisen pakkopalautus yritettiin estää, mutta lentokapteeni ei totellut lennonjohtaa leikkinyttä vihreää. Valekuollut irakilainen aiheutti toimenpiteitä sisämisteri paheksui kuinka Suomesta oli lähetetty ihminen valekuolemaan Irakiin.
      Sisäministeri määräsi kaikki palautukset on lopetettava ja turvapaikkahakemukset tutkittava tarkemmin ettei nyt vaan kukaan joudu valekuolemaan.
      Ulkomaalaitaustaisten katujengien väkivaltaisuudet johtuu syrjäytymisestä, rasismista, heidät on jätetty yhteiskunnan ulkopuolelle ja kotoutus on epäonnistunut.
      Vaatii melkoista luovuutta uhriuttaa rikolliset uhrieksi joutuneiden tilalle. Kulttuuri ei rikastu ellei katujengejä, raiskaajia, ryöstäjiä ja kaulan katkojia saada lisää, huomenna Suomi on vihreä, Allah akbaar!

    • Anonyymi

      Kurtturuusu ja lupiini! Vihreiden ansioista niitä kasvattaville puutarhureille napsahtaa kohta sakko. Ja kun mun mielestä lupiinit moottoriteiden varsilla ovat ihan kivannäköisiä.

      • Anonyymi

        No eihän siitä mitään sakkoa tule


      • Anonyymi

        Korona ja venäjä-ukraina sota ratkaisi kurtturuusu ja lupiiniongelman vihreiden puolesta
        Hiljaa on oltu näistä valtavista ympäristöongelmista vuoden 2020 jälkeen


    • Anonyymi

      Eivät virheät ole mistään ympäristöasioista kiinnostuneita. Kyse on enää imagosta. Ollaan kaiken ”hyvän” puolella. Väitän että vihreät ovat populistinen ja opportunistinen liike. Ei vihreä eikä edes humaani liike.

      • Anonyymi

        Eivätkä tuulivoimasta sen jälkeen kun huomasivat, että hyödyn vei joku
        toinen.


      • Anonyymi

        Juuri näin olen havainnut, nykyään pelkkää haihattelua, siksi olenkin entinen vihreiden kannattaja!


    • Anonyymi

      Entinen puolueen sisäpiiriläinen on tällaista mieltä:

      ”Vihreät ei ole vakavasti otettava aikuisen ihmisen puolue. Se on nuorisoseura ja milloin mihinkin yksittäiseen asiaan keskittyvien opiskelija-aktivistien ja vaihtoehtoväen kokoontumisajot”, kirjailija ja juristi Jarkko Tontti kirjoittaa tuoreessa esseekokoelmassaan Viisastuminen sallittu.

      • Anonyymi

        Kiitos kirjavinkistä! Täytyy katsoa löytyiskö kirjaston hyllyltä kun siellä seuraavan kerran käyn.


    • Anonyymi

      Vihreän Langan lakkauttivat kun se oli liian kriittinen puoluejohtoa ja sen venkoilua kohtaan. Samalla lakkasi Suomen johtava ympäristöön ja sen suojeluun keskittynyt lehti ja kuusi kotimaista journalistia sai potkut. Suomalaisen lehdistön kenttään jäi hiilikasan kokoinen aukko.

      Säästyneillä rahoilla vihreiden mainostoimisto ostaa sitten mainosnäkyvyyttä twitteristä ja facebookista.

    • Anonyymi

      Piha tulee Enon kanssa juhliin mukaan, vihreät saavat oikein tyrkkyjen tyrkyn tästä Pihasta.

    • Anonyymi

      Vegaanit kyllä puolustaa ja ottaa kantaa ympäristön ja eläinten puolesta jo elämän tavoillaan!Vakuuttavampi ei voi olla kannan otossaan!

      • Anonyymi

        Vegaanit ovat oikealla tiellä.
        Yleensäkin kaikkien ravinnoksi kelpaavan syöjien määrää tulisi karsia rajusti ja nopeasti.
        Mutta suurin syy maailman KAIKKIIN ongelmiin on liikakansoitus.
        Eläimet kuuluvat maapallolle mutta ihmiset eivät siinä määrin mitä nyt on.
        Populaatiosta on saatava keinoja kaihtamatta vähennettyä salaman nopeasti n. 7 000 000 000 ihmistä pois. Sodat ja pandemiat ei riitä karsimaan riittävästi.
        Jokin joukkokato on ihmiskunnan ja itse asiassa koko maailman ainoa mahdollinen pelastus.
        Ihmiset itse eivät kykene maailmaa pelastamaan.
        Se että siirrellään väkeä paikasta A paikkaan B ei ole ratkaisu.
        Vaikka eurooppa pyyhkäistäisiin kertarysäyksellä pois maailmasta ei juuri mikään muutu. Joku puoli miljardia ihmistä pois ei riitä alkuunkaan.
        Ainoa mikä auttaa on syntyvyyden pysäyttäminen! Ei siis hillitseminen.
        Totaalinen ihmisten vähentäminen niin että pallolle jää maksimissaan alle 1mrd ihmistä.
        Kaikki ekologiset ongelmat on siten hoidettu. Jos estetään väestön kasvu siitä eteenpäin.


      • Anonyymi

        Kukahan niistä vihreistä puolustaa ympäristöä taikka eläimiä???? Kaikki petoeläimet lopetettava jotka lähestyvät kehäkolmosen reunaan, mutta muualla säilytettävä vaikka tuhoisivat elannon ihmisiltä. Siinä vihreää luonnon sekä eläintensuojelua.


      • Anonyymi

        Kun vihreä vegaani varastaa kaupasta, niin sieltä löytyy ihan normaaleja lihatuotteita ym. Ei ihminen elä etteikö muka söisi lihaa. Nim. kokemusta on.


    • Anonyymi

      Kyllä vihreiden pitää katsoa totuutta silmiin!Jos vihreiden toimesta tuodaan jotain yli rajojen,niin sen tuodun pitää olla sopusuhtainen,tai nopeasti muutettavissa sopusuhtaiseksi jo suomessa olevan kanssa!

      • Anonyymi

        Vihreän liikkeen perustajiinhan kuului entisiä natsi upseereja. Sieg haill.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreän liikkeen perustajiinhan kuului entisiä natsi upseereja. Sieg haill.

        Entinen SS-Upseeri perusti vihreän puolueen, mutta vain ja ainoastaan eläin ja luonnonsuojeluun EI MATUJEN HYYSÄÄMISEEN!!!!!.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihreän liikkeen perustajiinhan kuului entisiä natsi upseereja. Sieg haill.

        Puolueen nimi Vihreä liitto pitäisi vaihtaa paremmin vastaamaan ja kuvaamaan sen aatemaailmaa ja saavutuksia täällä Suomessa.
        Virheliike olisi osuvampi nimi jo tänä päivänä tälle kääpiöityvälle puolueelle, jonka tulevaisuus lepää pelkästään maahan tunkeutuvien varassa. Kevään -23 eduskuntavaalit jo näyttivät mitä tuleman pitää, kun 38% äänestäjäkunnasta hyvästeli sen.


    • Anonyymi

      Vihreät kuuluvat siihen tekopyhien vajakkien heimoon, suurin osa yhteiskunnan siivellä eläviä, jalkautuvat välillä kaduille istuskelemaan josta poliisit kantaa otukset putkaan. Muuten murisevat yhteiskunnan kustantamissa betonikoloissaan.

      • Anonyymi

        Syövät banaaneja siellä kadulla istuessaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syövät banaaneja siellä kadulla istuessaan...

        Ja pepperoni-pitsaa ja amerikkalaista cola-juomaa päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syövät banaaneja siellä kadulla istuessaan...

        Muistan kuin Pentti Linkola arvosteli 1985 vihreitä sanomalla että he pitävät pitkistä kokouksista joissa puhutaan kaikkea kivaa ja juodaan punaviiniä sekä käydään kävelyllä jos sää sallii ja kunhan vaan matka ei ole liian pitkä.


      • Anonyymi

        Valitettavasti vihreitä äänestävät useasti korkeasti koulutetut naiset. Ostavat huonoa omaatuntoa kulutustottumuksilleen. Eräänlaista anekauppaa. Korkean elintason maissa naiset kuluttavat luonnonvaroja runsaasti. Vaatekaapissa 30 kenkäparia, 10 käsilaukkua ja posketon määrä vaatekappaleita. Unohtamatta kosmetiikkaa


    • Anonyymi

      Aloituksessa pyydettiin edes yhtä konkreettista esimerkkiä mitä vihreät ovat tehneet eläintenoikeuksien tai luonnonsuojelun eteen hallituksessa istuessaan. Kurtturuusua lukuunottamatta yhtäkään saavutusta kukaan ei ole vielä osannut mainita. Kertoo paljon nykyvihreiden ongelmallisesta ja vihamielisestä suhteesta suomalaiseen luontoon ja sen arvoihin.

    • Anonyymi

      Juu enpä keksi itsekään yhtä hyvää syytä. Paitsi ehkä se että puolueen työllistämistavoite hyvä. Rikostutkinta ja lain ja sääntöjen rikkominen, vastuuton vallan ja rahan käyttö yms ei vaikuta työhön millään tavalla virkamies tai poliitikko, paikka ja palkka pysyvät.

    • Anonyymi

      Vihreät ovat kaksinaamaisia tekopyhiä sateenkaarisyleilijöitä, haitallisia vapaamatkustajia.

      • Anonyymi

        Vihreitten täytyisi tehdä töitä eikä oleilla kaduilla terrorismia harjoittamassa


    • Anonyymi

      Eläinten rituaaliteurastukset (halal-lihaa siis) ovat kasvaneet mielettömästi viime vuosien aikana eikä asiasta vastaavaa vihreää ministeriä tunnu kiinostavan eläinten kiduttamisen hengiltä estäminen / rankaiseminen lainkaan. No halal-lihaa täytyy kaiketi saada.

    • Anonyymi

      Ja viimeksi tänään Iltalehti uutisoi että Lahden vihreiden puheenjohtajalle langetttiin rikostuomio eläinsuojelurikoksesta; oli miehensä kanssa antanut liki 200 lampaan kärsiä. Vastuuta tämäkään vihreä ei puolueen muiden tovereiden tapaan aio kantaa vaan syyttää poliisitutkintaa ja median raportointia aiheesta "ajojahdiksi".

      YLE on tuttuun tapaansa vaiennut tästäkin vihreiden törttöilystä, mutta onneksi maassa on vielä muitakin tiedotusvälineitä.

    • Anonyymi

      Ja ydinvoimassakin vihreä takki kääntyi kuin täti moonikalla. Lobbaavat sitä halvempaan veroluokkaan. Ja se että maailman suurin ydinaseita valmistava yritys Rosatom suunnittelee ydinvoimalaa Suomeen. Ei, sekään ei modernia city-vihreää haittaa.

    • Anonyymi

      Vihreiden aikana ympäristöministeriö ja ympäristäministerin pesti on muutettu pätkätyöministeriöksi, jonka takia pitkäjänteinen ympäristönsuojelu on käytännössä mahdotonta ministerin vaihtuessa vuoden välein. Sanat ja teot vihreissä eivät enää kohtaa mitä tulee luonnonsuojeluun. Miesvihakin taitaa puoluetta vaivata, mutta se keskustelu on toinen juttu.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vihreiden johtamassa Helsingissä paraa'aikaa kaupunki avohakkaa omistamansa virkistysmetsän Kivikonlaidassa. Fatimaa tai muita cityvihreitä ei kiinnosta tämäkään kaupunkiluonnon tuhoaminen pätkääkään. Sen sijaan että estäisivät sen tapahtumassa, päinvastoin ovat ensimmäisinä hyväksymässä moisen.

    • Anonyymi

      Vihreät ja muut suvakit pitävät vaan kaikki raajansa auki ja antavat turvisten laskea sisään.

      • Anonyymi

        Surullista mutta totta!


    • Anonyymi

      Yksi muurarien kulissi ei muuta.

    • Anonyymi

      Muurarien operaatio.

      AH nimimerkki politiikassa huh huh

    • Anonyymi

      Ovat muutkin huomanneet ettei vihreitä luonnonsuojelu tai eläinten oikeudet (halal lihaa ja lisää halal teurastuksia ilman seuraamuksia) kiinnosta.
      YLE:n tuoreen uutisen mukaan puolueen imago (ja kannatus) on romahtanut ennätyksellisen alas.

      https://yle.fi/uutiset/3-12190662

    • Anonyymi

      Vihreä Sinnemäki on tuhoamassa koko Helsingin, kadut, liikenteen, omakotialueet, viheralueet, hiilinielut. Sinnemäki pakottaa kaavoittamaan tontit niin ahtaiksi, että asukkaat joutuvat parkeeraaman autonsa, peräkärrynsä, matkailuvaununsa, veneensä ja jopa jätteensä kaduille. Pihat nyt niin onnettomia, että niille ei mitään mahdu, ei edes lumet. Silloin kun Helsinki oli vielä järkevä, kadut oli tarkoitettu liikkumista ja liikennettä varten. Nyt kadut on täynnä tavaraa ja liikkuminen on turvatonta ja toisinaan lähes mahdotonta. Sinnemäki on suomalaisten vainajien ja hautakivien pilkkaajan ja taistolaiskommunstin kouluja käymätön jälkeläinen, joka ei osaa edes puhua suomea kunnolla. Sinnemäki on kritiikitön suurmoskeijoiden kannattaja ja suomalaisten vihaaja kuten kommunistilehtiin kommaripropagandaa suoltava isänsäkin.

    • Anonyymi

      Vihreät ovat kaupunkilaisia, joilla on pään sisus täynnä höttöä.

    • Anonyymi

      Niinkuin tuoreista kannatusluvuista voi päätellä (surkeat 10%) se että vihreät ovat täysin unohtaneet suomalaisen luonnon järkevän suojelun ja eläintenoikeudet ja korvanneet ne woketuksella ja helsinkiläisellä identiteettipolitiikalla kostautuu äänestäjien puolelta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä vihreät tietää itsekkin että ovat huu haa populisti puolue.Jippo on siinä että euroopassa leviää tämä liikeEikä puolue tuet ole pikku juttu suomessa kos saat latva lahot liittymään puolueeseen.Ei kukaan järki nainen ajattele oikeasti kuten Emma, Krista ,Maria. Eikä sateen kaari Haavisto ole oikeasti hölmö.Vihreässä puolueessa pitää näyttää kansan silmissä latva laholta,ei ole muuten katu uskottavuuta.Jos suomen vihreä liike alkaisi olla järkevä kansan silmissä,siltä menisi uskottavuus euroopan isoissa maissa.Kyllä Ohisalo tietää ja osaa pelata

    • Anonyymi

      Vihreät, aina Suomea vastaan.

      • Anonyymi

        Rikkaat Vihreät Rouvat harrastavat pilviensuojelua, ilmastonsuojelua,
        mutta ei lainkaan luonnonsuojelua, mm maaseutua.


    • Anonyymi

      7,6% on tuorein kannatusprosentti. Ainakin alueilla on cityvihreiden todellinen luonne nähty: heitä eivät eläintenoikeudet tai kotimaisen luonnon järkevä suojelu todellakaan kiinnostava. Toivottavasti luku tippuu vielä tuosta lisää.

    • Anonyymi

      Vihreät vaihtoi luonnonsuojelun äärifeminismiin.

      Kannatus katosi äärifeminismiin.

    • Anonyymi

      Kumpi vihreille tärkeämpi asia: luonnonsuojelu vai NATO? Eivät tietenkään toisiaan poissulkevia aiheita, mutta kumpaa vihreät nostavat enemmän julkiseen keskusteluun?

      • Anonyymi

        Varokaa vaaleissa näitä CityVihreitä Rikkaita Naisia.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Toivottavasti mahdollisimman moni käy allekirjoittamassa tuon adressin. Uskomatonta miten vihreät haluavat tuhota tärkeän palan Suomen kulttuuri ja teollista historiaa.


    • Anonyymi

      Luokitellaanko sekin kun matuja suojellaan, niin eläinten suojeluksi??????

    • Anonyymi

      Vihreiden johdolla Helsingin kaupunki kaataa tuhansia autokuormia lunta, mutta ennenkaikkea lumen mukana muovia ja muuta epäpuhtauksia, suoraan Suomenlahteen. Juhlapuheissa Itämeri yritetään pitää puhtaana, mutta käytännön teot osoittavat jälleen kerran mitä vihreät oikeasti luonnosta ajattelevat.

      Lumenkaatopaikka on selvästi täysin tuntematon konsepti Helsingin vihreille.

    • Anonyymi

      Vihreät on sekopäitten puolue. Luontoarvot on pelkkä veruke jolla kerätään ääniä vaaleissa. Tosiasiassa toiminta on eräänlaista terrorismia. Esim. minkit vapautetaan tappamaan alkuperäistä pieneläimistöä. Kadut tukitaan häiriköimällä normaalia elämää. Terroristeja tuodaan Suomeen kustannuksista ja mahdollisista seuraamuksista välittämättä jne. esimerkkejä riittää. Vastuuta puolue ei ota mistään.

    • Anonyymi

      Vaikka nyt on vasta maaliskuu niin Emma Kari on päästänyt suustaan vuoden 2022 tyhmimmän lausunnon YLE:lle : Emma Kari: "Kriisi Euroopassa on osoittanut, että ilmastopolitiikassa Suomen suunta on ollut oikea"

      Siis mitä? Venäjän hyökkäys Ukrainaan liittyy jotenkin Suomen ilmastopolitiikkaan?
      Oikeasti. Tyhmä poliittinen populimismi on niin kauheaa. Kuka järkevä ihminen äänestää noita?

    • Anonyymi

      Eihän cityvihreä erotta edes mäntyä koivusta, eikä myöskään tiedä edes mikä on lehmä.

    • Anonyymi

      Stadin Vihreät leidit eivät puhu enää luonnonsuojelusta mitään.
      Pelkkää ilmastohömpää joka päivä.

    • Anonyymi

      Tänään luin lehdestä (keskisuomalainen konserniin kuuluu) pitkän jutun malminetsinnästä Suomesta. Siinä sivuttiin jonkinverran kaivoslakia. Kohta artikkelissa joka pisti pahasti silmään oli se että Emma Karille on täysin ok että ulkomaalaiset monikansalliset kaivosyhtiöt etsivät malmia kansallispuistoista ja natura 2000 suojelualueilta, hän ei nähnyt mitään ongelmaa asiassa! Taas kerran todella järkyttävän luontovihamielinen ulostulos vihreältä ympäristöministeriltä!

    • Anonyymi

      Tanskalaiset ovat rakentamassa Juutinrauman salmia umpeen, asia jolla olisi vaikutusta Itämeren kautta Suomeen asti. EmmaKarit ja kump. eivät vaivaudu asiaa edes kommentoimaan. Jälleen kerran todiste että moderneja vihreitä ei ympäristö kiinnosta pätkääkään.

      https://yle.fi/uutiset/3-12374463

    • Vihreät ovat ihmisvihamielinen puolue, joitten mielestä olisi hyvä jos suurin osa ihmisistä kuolisi ja he jäisivät jäljelle.
      He ovat peräisin kaupungista eivätkä ole liiemmin tutustuneet luontoon.
      Poliitikot ovat irronneet todellisuudesta eikä olisi mikään ongelma pystyttää saunan rantaan tuuliturbiineja tai täyttää peltoa männyntaimilla, jotka toimisivat hiilinieluina, jotta "Helsinki saadaan pidettyä mukavana asua".

    • Anonyymi

      Ja taas tuli tänään laivalastillinen venäläistä mustaa kivihiiltä Helsinkiin HELEN:nin voimalaitokselle. Helsinki ja HELEN ovat molemmat vihreiden hallitsemia, mutta venäläinen kivihiili heille puheista huolimatta kelpaa. Ympäristöstä saarnataan ja Ukrainasta voivotellaan mutta todellisuus on toinen. Onko tekopyhempää porukkaa olemassa kuin iirikset, mariat ja emmat?

    • Anonyymi

      Viherpöpöt ovat kaksinaamaisin puolue. Hölmöä sakkia.

    • Anonyymi

      vihreää ja myrkynvihreää ei tahdo enää erottaa toisistaan kun vihreän liiton puoluetoimiston juttuja katselee.

    • Anonyymi

      NATO:on ovat vihreät viime aikoina keskittyneet ja luonnonsuojelu jäänyt vähemmälle huomiolle jälleen kerran. Vaikka ei sen puoleen, rehellisesti sanoen NATO-jäsenyyskin toki tärkeä asia,

    • Anonyymi

      Vihreät ovat Suomen tuho. Vihreiden jäsenluettelo tarvitaan julkiseksi, jotta kun ruoka loppuu niin vihreille viimeksi leipää.

    • Anonyymi

      Harmaa betoni on nykyisen vihreän eliitin mielestä kauneinta ja aidointa suomalaista luontoa. Ehkä joku vielä joskus tekee tutkimuksen että mitä ja milloin meni vihreissä pieleen?

    • Anonyymi

      Vihreät kuvittelevat että lakeja tekemällä suojeltuu luonto ja metät. Kyllä että työtä tekemällä ne suojellaan, mutta vihreähän ei ole koska rehellistä työtä tehnyt, sehän todella kauheaa jos vihreät joutuisi paikan päällä mettiä ja luontoa suojelee. Olisi taas mielenterveystoimistoissa ruuhkaa, kun äiti pikku pullamössö joutui työtä tekeen luontoa suojellessaan.

    • Anonyymi

      Ainakin Helsingin vihreillä on sairaan kiero käsitys mitä tulee Suomenlahden ja Itämeren suojeluun:

      Stadin Hernesaaressa nimittäin on kipattu mereen tänä talvena jo 9 000 kuormaa lunta ja paljon roskaa. Kesäisin vihreät itkevät Suomenlahden tilaa ja syyllistävät suomalaisia maanviljelijöitä ja samaan aikaan kippaavaat joka talvi kymmeniä tuhansia kuormia mikromuovia, öljyä ja raskasmetalleja sisältävää lunta mereen koska eivät halua maksaa kunnon lumenkaato rakentamisesta.

      https://yle.fi/a/74-20012173

    • Anonyymi

      PPP jättää eduskunnan. Eläköön! Valitaan tilalle kuka tahansa niin olen varma että hän saa aikaan enemmän suomalaisen luonnon eduksi kuin Petelius, joka on luonnonsuojelun näkökulmasta kautta aikain suurin pettymys kansanedustajana.

      • Anonyymi

        Petelius taidetaan muistaa siitä että hän pyyteli anteeksi vanhoja sketsejään TV ohjelmista eli hänestä tuli anteeksi anteeksi mies.


    • Anonyymi

      Uskon että juuri tässä oli yksi syy vihreiden surkeaan vaalitulokseen, he ovat unohtaneet juurensa eli suomalaisen luonnon järjevän suojelemisen täysin.

    • Anonyymi

      Hiljaista on?

      Viimeksi vihreät leikkasivat Malmin lentokentän arvokkaat niityt lintujen pesimisaikaan mataliksi niin että linnunpoikaset vain pirstoutuivat ruohonleikkurin terissä.

    • Anonyymi

      Kukaan aidoti Suomen luonnosta välittävä ei kyllä enää nykyisin äänestä vihreitä tai jos tekee niin niin tekee todellisin karhunpalveluksen kotimaiselle ainutlaatuiselle ympäristölle.

    • Anonyymi

      Vihreiden nykyinen puheenjohtaja Sofia Virta ei ole tietääkseni edes maininnut ympäristön tai suomalaisen luonnon suojelua viime aikoina vaan on rikkoutuneen levyn lailla vain ja ainostaan huutanut rasismia!

    • Anonyymi

      Eihän helsingissä ole enää edes puita mitä suojella, jos nämä "vihreät" joutuisi mettään hätän siellä tulisi, ei virtaa puhelimeen ym. Paitsi jos diesel agrigaatti mukana, tulisi ikävä äitin pullamössöä

    • Anonyymi

      Nykyisistä myrkynvihreistä ja luonnonsuojelusta ei voi enää nykyisin edes puhua samassa lauseessa.

    • Anonyymi

      Helsingissä (myrkyn)vihreät jatkavat lähiluonnon ja kaupunkimetsien tuhoamista. Tällä kertaa hakataan paljaaksi Laajasalon Stansvik.

      Laajasalon Kruunuvuorenrannassa on kaadettu vanhoja puita asuntorakentamiseen tarvittavan infran tieltä. Vastustajat ovat käyttäneet lähes kaikkia mahdollisia kansalaisaktivismin keinoja estääkseen kaupungin aikeet.

      https://yle.fi/a/74-20058089

    • Anonyymi

      Vihreät todellakin tuntuvat vihaavan perinteistä luonnonsuojelua että suomalaista luontoa!

      • Anonyymi

        Myös vasemmistoliitto kunnostautuu tässä hommassa:

        Iltalehti: Kalatutkija epäilee satojen taimenen poikasten kuolleen graffitien pesuaineiden takia Espoossa. Taimenten poikaset kuolivat pesiinsä viime kesänä Monikonpurossa. Syyksi epäillään syövyttäviä graffitien pesuaineita.

        Ja kukas se saikaan sakot tänään graffittien tekemisestä vesistöjen läheisyyteen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös vasemmistoliitto kunnostautuu tässä hommassa:

        Iltalehti: Kalatutkija epäilee satojen taimenen poikasten kuolleen graffitien pesuaineiden takia Espoossa. Taimenten poikaset kuolivat pesiinsä viime kesänä Monikonpurossa. Syyksi epäillään syövyttäviä graffitien pesuaineita.

        Ja kukas se saikaan sakot tänään graffittien tekemisestä vesistöjen läheisyyteen?

        Tosi luonnon ystäviä, ja vielä apulaisporMESTARI.


      • Anonyymi

        Vihreä väri kuvastaa elämää, mutta tämä sakki joka värin on ominut suhmurointipolitiikkaansa kylvää vain tuhoa. Kuinkahan paljon vihreät on saaneet sotkea suomalaisten asioita huumepäissään. .


    • Anonyymi

      Tämä "vihreä" siirtymä on tuhonnut suomalaista luontoa kiihtyvään tahtiin, tuuli voima teollisuus alueineen.
      Helsinki olisi erin omainen paikka tuulivoimalle, miksi niitä siellä ei näy?

      • Anonyymi

        Edellä on useassa kirjoituksessa todettu mitä kaikkea vahinkoa vihreät ovat saneet aikaan.
        No nyt vihreää presidenttiä ängetään Suomeen kovilla mainoskampanjoilla joka kovasti pyrkinyt näennäisesti eroon vihreydestään saadakseen ääniä. .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edellä on useassa kirjoituksessa todettu mitä kaikkea vahinkoa vihreät ovat saneet aikaan.
        No nyt vihreää presidenttiä ängetään Suomeen kovilla mainoskampanjoilla joka kovasti pyrkinyt näennäisesti eroon vihreydestään saadakseen ääniä. .

        Aloittaja mainitsi turpeen alasajon esimerkkinä vihreiden virheistä.
        Siinä vihreät yhdessä vassareiden kanssa saavuttivat Suomen suurimman taloudellisen tappion Hassin johdolla.
        He saivat kepulikonstein turpeen kasvunkin osalta uusiutumattomaksi.
        Todiste siitä:
        Suomessa on soita n. 10 miljoonaa ha ja kasvu vuodessa on n. 10 m3 niin siten vuosikasvu on yhteensä 100 miljoonaa m3.
        Kun turpeen lämpöarvo on polttoaineiden hintavertailutaulukon mukaan nykyisin n. 170 euroa niin turpeen vuosikasvun lämpöarvo on 17 miljardia euroa eli tämän summan arvosta olisi meillä vuosittain energiaomavaraisuuteen käytettävissä jollei em. Hassin porukka olisi sitä estänyt.


    • Anonyymi

      Sinä olet unohtanut lääkkeesi rotta

      • Anonyymi

        Älä suotta hauku ja räkytä vaan kerro mikä edellä ei olisi totta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä suotta hauku ja räkytä vaan kerro mikä edellä ei olisi totta.

        Tähän aiheeseen on Eija-Riitta Korhola nettivideossaan ja kirjoituksissaan selvittänyt mitä kaikkea vilunkia aikoinaan vihervassut käyttivät saadakseen turpeen uusitumattomaksi sen vuosikasvun osalta.
        Kannattaa katsoa niitä. Varsinkin edellisen räkyttäjän .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän aiheeseen on Eija-Riitta Korhola nettivideossaan ja kirjoituksissaan selvittänyt mitä kaikkea vilunkia aikoinaan vihervassut käyttivät saadakseen turpeen uusitumattomaksi sen vuosikasvun osalta.
        Kannattaa katsoa niitä. Varsinkin edellisen räkyttäjän .

        Kyseinen kirjoitus löytyy netistä Eija-Riitta Korholan nimellä ja sieltä nimikkeellä turpeen tarina.
        Korhola oli mukana meppinä näitä asioita käsiteltäessä ja hän kertoo myös miten asiat viuhervassut Hassin johdolla "junailivat"..
        Kun asiasta Suomessa äänestettiin niin äänet menivät tasan mutta puheenjohtajana toiminut Vanhanen äänesti asian puolesta ja näin olisi pitänyt turve hyväksyä uusiutuvaksi kuten yleinen käytäntö on että puheenjohtajan ääni ratkaisee tasatilanteessa. .
        Mutta nyt vihervassut keksivät että TÄSSÄ ASIASSA ei tämä sääntö päde vaan vaadittiin uusi äänestys ja silloinkin äänet meni tasan ja arpa ratkaisi asian siten että turve ei ole uusiutuvaa,
        Olisi mukava tietää mikä oli se SYY ettei puheenjohtajan ääni ratkaissut TÄSSÄ ASIASSA.


    • Anonyymi

      Vihreät ja luonnonsuojelu samassa lauseessa lähinnä huvittaa.

      • Anonyymi

        Vihreät on tyhmiksiä jotka ei tiedä luonnonsuojelusta mitään. Maaseutu piti tuhota tuulivoimalla ja niiden myötä ihmisten terveys ja asuntojen arvo ja luonto. Olihan ohisalon ukolla sormensa tuulipisneksessä mani nami..Lihavero voi kissan v..t!! Huumeet on tärkeintä pöperöpäille ja nuppi sekasi pitäs päästä päätöksentekijäksi, voihan hillotolppa.


      • Anonyymi

        Huvittavaa. mutta myös surullista. Paasaavat paljon, mutta vihreiden tekoja kun tarkastalee niin lähinnä vihaavat suomalaista luontoa, kulttuuria ja yhteiskuntaa. Hävitys ja tuhoamisvimma heillä on hirmuinen.


    • Anonyymi

      Hei ! ole vihreät kannatan/vaadin sähköautoja, mutta vastustan akkutehtaita ja kaivoksia. Olen kyllä vähän laho tuosta yläkerrasta, mutta ei se mitään kun on kivaa!!

      • Anonyymi

        Yksi vihervassujen suurimmista möhläyksistä tulee esiin siinä että nyt rahdataan valtavia määriä jätetä esim. Italiasta asti.
        Meillä olisi vaikka miten paljon omaa polttoainetta turvetta mutta kun vihervassut väkisin änkesivät sen EU:ssa sen kasvun osalta uusiutumattomaksi vaikka EU:ssa se oli jo sellaiseksi hyväksytty.
        Nyt sitten kukaan ei puhu miten paljon jäte saastuttaa poltettaessa ja varsinkin pitkän matkan aikana tapahtuvista päästöistä.
        Jätteessä on varmasti monenlaista haitallistakin ainetta mutta niistäkään ei kanneta huolta mutta turve se saastutti niin hirrrrveästi.


    • Anonyymi

      Ei ole mitään vihreää luonnonsuojelua kuin hesassa, siellä elävät rottien, syyhypunkkien ym. tuholaiseläinten kanssa samassa kämpässä. Sekä vielä anarkistit elävät omissa paskoissaan.

      • Anonyymi

        Ja tänään kun uutisia luki niin nämä sama hemmot käyvät nykyisin jo paskalla ja kusella kauppojen sovituskopeissakin! Mutta kaupanliitto ei saa laittaa heille pysyvää porttikieltoa kauppoihin koska vihervasemmisto vastustaa kun ihmisillä pitää olla oikeuksia nyyh nyyh tehdä ihan mitä tahtovat ja paha kapitalistisika oikeastaan ansaitseekin että sen kauppaan paskotaan ajattelee vihreiden äänestäjä ja puoluejäsen?


    • Anonyymi

      Pitkä ketju, mutta vastausta aloituksessa esitettyyn kysymykseen ei ole vieläkään tullut. Siis mitä vihreät ovat oikeasti saaneet aikaan kun ajatellaan järkevää luonnonsuojelua isänmaassamme? (onko vastaus todella: ei yhtään mitään?)

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe