Puhelinmyynti

Anonyymi

Minkä takia Suomessa ei lailla kielletä puhelinmyyntiä? Ovat jatkuva riesa, saisivat ottaa yhteyttä ainoastaan tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla.

24

1347

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kansanedustajien lähipiiri on mukana bisneksessä. Myös perintätoimistoissa ja lakitoimistoissa.

      Jokainen puhelinmyyjä pitää aina haukkua mahdollisimman alatyylisesti eikä heille saa antaa suunvuoroa. Oppivat olemaan soittamatta toista kertaa. Tietävät olevansa huijareita.

      • Anonyymi

        Kenenkään ei pitäisi ikinä tilata lehtiä puhelimitse hitsi mihin rumbaan siitä joutuu kun alkavat soittaan aamua iltaa eikä millään usko vaikka miten sanoo ettei osta. Jotkut on tosi ahistuneita vielä.


    • Anonyymi

      Kaikenlainen puhelinmyynti pitäisi lailla kieltää. Se on paitsi kotirauhan ja yksityisyyden suojan rikkomista myös pahimman lajin tyrkyttämistä jopa miltei pakottamista. On käsittämätöntä kuinka poliitikot ym päättäjät uhraavat kansalaisensa markkinatalouden alttarille vailla vastuuta.

      • Anonyymi

        Jos kaikki tajuaisivat vastata jokaiseen puheluun ja yrittäisivät aiheuttaa soittajille mahdollisimman paljon kustannuksia, soitot loppuisivat.

        Suurin osa soittajista on yksinkertaisia aivopestyjä "opiskelijoita" tms., joita pitää valistaa eikä heitä saa päästää kertomaan mitään markkinoimastaan tuotteesta. Kyllä hekin pian tajuavat kyseessä olevan aina huijaus, joka paljastuu uhreille joskus vasta vuosien päästä.


      • Anonyymi

        Markkinoinnissa jokaisen itsemääräämisoikeus otettava huomioon,kukaan ei voi olla määrittämässä,mitä toinen tekee ja itse päättää tekemisestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Markkinoinnissa jokaisen itsemääräämisoikeus otettava huomioon,kukaan ei voi olla määrittämässä,mitä toinen tekee ja itse päättää tekemisestä.

        Jotain yritit sanoa. Epäonnistuit totaalisesti. Mitähän tärkeää menetimme?

        Todennäköisesti yritit jotenkin puolustella harjoittamaasi epärehellistä toimintaa ja syyllistää kaikki, jotka yrittävät puolustaa heikko-osaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Markkinoinnissa jokaisen itsemääräämisoikeus otettava huomioon,kukaan ei voi olla määrittämässä,mitä toinen tekee ja itse päättää tekemisestä.

        Asiakas on oikeassa itsemäärää,mitä kuluttaa tai tarvitsee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiakas on oikeassa itsemäärää,mitä kuluttaa tai tarvitsee.

        Näet unta. Olet sinisilmäinen kokematon höppänä.

        Kaikkihan perustuu siihen, ettei osa asiakkaista pysty hoitamaan omia asioitaan ja heidät on helppo aivopestä tekemään ja uskomaan mitä vain. Maksavat jopa aiheettomia laskuja.


      • Anonyymi

        Sairaaloissa oleville tarvitse markkinasoittoja ,kun kaikki on seinien sisällä.Maailmalta myytäisiin,eikä postitoimistojakaan ole netissä tuotteita saisikaan.


    • Anonyymi

      Puhelinmyyjä huolestunut,kun ei kilpailutettu ja koko ajan seurata laskua tulee teidän elämämme kalliiksi..Sähkökaapelikela kadulla odottaa jos piuhat saataisiin maahan ja päät kaappiin.14-20 kk.Kesäkautena ulkosalla ja valoisaa,joten sähkönkäyttökin plus miinus nolla,miksi asiakas ole oma herra .

    • Anonyymi

      Sanoin soittajalle että,ennen kun aloitat myymisen,minua ei kiinnosta kenenkään syömiset eikä naimiset,omissa on tarpeeksi. Olen saanut olla rauhassa.

      • Anonyymi

        Jos olet kerännyt vähänkin näkyvää omaisuutta, et pääse ihan noin vähällä. Yhteistietosi myydään sadoille eri markkinoijille. Ei heillä ole mitään yhteistyötä.

        Nuori varaton, autoton, vuokralla asuva työtön pääsee aluksi vähällä. Jos saa jostain vähänkin ylimääräistä varallisuutta, puhelin alkaa heti soimaan. Jokainen lehtitilaus, verkkokaupan ostos, lomamatka, lääkärissä käynti, vakuutus, työ- tai opiskelupaikan saanti ym vaikuttaa puheluiden määrään tulevaisuudessa.


    • Minulla niille hölpöttäjille vakiovastaus: ”Kuule poika, hanki ammatti. Putkimiehiä aina tarvitaan! Tai ”tyttö, hanki ammatti. Hoitsuja aina tarvitaan!”

    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä vaikka itse laitan heti kieltolistalle kun saan lopetettua puhelun. Tänään soitti unelma-arpa myyjä EIKÄ ANTANUT SUUNVUOROAKAAN joten suljin puhelimen. Ja joskus keväällä samasta asiasta puhelinmyyjä soitti nyt eri numerosta ja vaikka en tilannut mitään sain postissa arpoja jotka tietenkin palautin omalla kustannuksellani ja ilmoitettuani heille sähköpostilla niin meni melkein kuukausi kun sain tiedon että laskuni on peruttu. Tätä laskun perumista piti pyydellä monta kertaa sanoivat kun soitin että he eivät ole saaneet minun pauttamaani postia. Niin postissa tulee vaikka et lupaa annakaan etkä tilaa mitään laskun kera.

      • Anonyymi

        En sinun tarvitse palauttaa mitään, mitä et ole tilannut eikä aiheettomista laskuista tarvitse huolestua. Riittää kiistää ne, jos se onnistuu vaivatta lähetäjän itse antamien yhteystietojen kautta. Jos ei onnistu, niin kyse on aina huijauksesta ja lähettäjän ongelma on yrittää todistaa jotain. Eivät varmasti lähde edes yrittämään. Turhia kuluja ja julkisuutta.

        Ei uhrin tarvitse noudattaa huijarin keksimiä ohjeita tai sääntöjä.

        Rikoilliset on rikollisia ja heitä pitää kohdella rikollisina. Heitä ei saa tukea eurollakaan.


    • Anonyymi

      Puhelinpäivytystä ei ole,vaan töissä ja kouluissa puhelimet kiinni sekä liikenteessä ei ehditä puhelin kiinni samoin.Tilaisuuksissa erilaisissa kokouksissa ei puhella yksityisasioita,siksi yrittävät uudelleen,kun puhehalut yllättää sekä ilman puhelinta ei sais olla hetkeäkään, esim kuntoilessa, saunassa,haudalla.Kaiuttimet päällä,jotta kilpailijatkin kuulisi??

    • Anonyymi

      En halua moittia ketään myyntityötä tekevää. Mietin kuitenkin, käytetäänkö sekä myyjää että asiakasta johonkin outoon asiaan. Miksi on niin tärkeää saada asiakas sanomaan Kyllä heti puhelun alussa? Tulee mieleen ristiretkien aikaiset roviolle viedyt kerettiläiset jotka ei suostuneet vastaamaan kyllä katolisten kysymykseen.

      • Anonyymi

        Tuo "kyllä" juttu on täyttä puppua, eikä sitä ole koskaan käytetty missään eikä koskaan tulla käyttämään. Sinun ja muiden hölmöjen huijaaminen perustuu ihan muihin juttuihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo "kyllä" juttu on täyttä puppua, eikä sitä ole koskaan käytetty missään eikä koskaan tulla käyttämään. Sinun ja muiden hölmöjen huijaaminen perustuu ihan muihin juttuihin.

        Eiks ne nigerialaiset yritä saada sanoo se kyllä. Are you miss Se ja se? Ei suomessa.


    • Anonyymi

      Asiakkuusmarkkinointiliitto 3 vuoden välein taisi olla palvelun nimi(ehkä myös Robinson mikä tietääkseni maksaa) ja mihin soittamalla voi pysäyttää suurimman osan puhelinmyyjistä.

      Trafi myy yhteystietoja tarvitseville, eli ilmoita Trafiin markkinointikielto tms. Huono puoli on se ettet saa katsastuskutsua tuon jälkeen.

      Yritysnumeroa ei voi markkinoinnilta estää koten muutin puhelinnumeron omiin nimiini, ja jos joku soittaa ja vetoaa vapaaseen yritysnumeroon niin voi tyrmätä sanomalla numeron olevan yksityisomistuksessa.

      Jos joku pulputtaa kiellosta huolimatta, kannattaa jättää puhelin auki pöydälle ja alat tekemään töitäsi, kyllä se jossakin vaiheessa huomaa ettei siellä kukaan kuuntele.

      Yksi vaihtoehto jos kieltäminen ei mene perille on se että alkaa aina keskustelemaan jostakin muusta ja kyselemään kaikkea muuta kuin siitä mitä hän aikoo myydä. Tämä on joskus ratkiriemukasta kun kumpikaan ei juuri kuuntele mitä asiaa toisella on. Että misrä soittelet ja minkälainen sää siellä, mistä sunnsukusi onntullut, katsotko possea jne

      Mtv3 sivuilla en käy enää lainkaan. Jos haluan katsoa videon niin saan saman määrän mainoksia ennenkuin nään mitään. Moni muu sivusto loppuu samaan ongelmaan.

      En vain käsitä mainostajien uskoa tuollaisen videomainoksen tehoon. Itseä alkaa nuo mainokset ottamaan niin.pahasti päähän etten varmaankaan osta kyseistä tuotetta.

      Nuo mainosvideot on syynä miksi olen siirtynyt Ylen sivuille. Tuskin olen ainoa joten jos vielä haluatte ihmisiä sivuillenne, laittakaa ne mainokset sivujen reunoille josta asiasta kiinnostunut ne voi avata.

      Tuntuu kuin olisimme kommunistivaltiossa jossa ihmisiä pakotetaan katsomaan propagandaa väen väkisin. Aivan kuin Venäjällä ja Kiinassa. Juu, ne on kommunistisosialistikapitalistiharvainvaltoja.

    • Anonyymi

      Jäi vielä sanomatta yksi hyvä tapa. Jos joku myyjä pommittaa soittoja niin lähetä seuraavanlainen tekstiviesti:

      Tämä puhelin on yksityiskäytössä(asiakas ja viranomaiskäytössä). Mikäli olet myymässä jotakin niin vastaa tekstiviestiini KYLLÄ. Liitä yrityksesi nimi, oma nimesi ja vastuuhenkilön nimi, osoite- ja yhteysiedot sekä laskutusosoite. Puhelun hinta 20 € minuutti perustuen arvioaikaan. Pelkkä soittaminen numeroon riittää vahvistukseksi mikäli yrityksesi tiedot ovat näkyvissä.

    • Anonyymi

      Kuulemma puhelinmyynnin säännöt muuttuu joulukuussa enään ei kauppoja päätetä puhelimessa vaan asiakkaan tulee se hyväksyy kirjallisesti sitten vasta on sitova.

    • Anonyymi

      Lähettäähän ne spostia ja toiseksi säästäishän se palkkakuluja jo.pitäisköhän näillle firmoille ehdottaa?

    • Anonyymi

      Tarvitseeko etäpuhelinmyynnissä tietokonetta

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      3770
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      592
      3549
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3472
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2199
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2171
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1947
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1927
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      170
      1694
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1381
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe