Sisarukset eivät enää tunteneet toisiansa.

Annika, 20 wee ja Riku , 22 wee, eivät enää olisi tunteneet toisiansa, vaikka olivat sisaruksia. Olivat nähneet viimeksi 16 vuotta sitten. Heidän vanhemmissaan ei ollut sinänsä mitään vikaa, mutta eivät kerta kaikkiaan sopineet yhteen. Riitelivät jatkuvasti ja lopulta erosivat.

Aluksi yrittivät yhteishuoltajuutta, mutta se epäonnistui surkeasti. Vanhemmat sopivat, että vastoin viranomaispäätöstä äiti otti Rikun ja isä Annikan, joiden kanssa tulivat parhaiten toimeen. Isä muutti ennen Annikan koulua työn perässä kaukaiselle paikkakunnalle. Tilanne rauhoittui ja yhteyttä ei tarvinnut enää pitää.

Nuoret tiesivät, että heillä on sisarus, mutta oli oltu jo niin kauan erillään, ettei enää mieltänyt, millainen hän on nykyään.

Annika ryhtyi miettimään, millainen Riku on. Isältä saatu osoite ei enää ollut voimassa. Oli muuttanut opiskelupaikkakunnalle. Uusi osoite selvisi rekisterin kautta. Kännykkänumeroon ei kukaan vastannut. Ilmeisesti oli vaihtanut operaattoria ja hankkinut salaisen numeron.

Annika kirjoitti kirjeen, antoi numeronsa ja kirjoitti, että muistuivat mieleen lapsuudenajan mieluisat leikit. Olisi kiva kuulla, mitä nykyisin kuuluu. Seuraavan seuraavana päivänä tuli Rikulta puhelu. Osoittautui miellyttäväksi mieheksi. Sovittiin, että Annika tulisi puolueettomalle maalle, Rikun kämppään.

Juttelivat pitkään. Havaitsivat, että tuntevat toisiaan kohtaan vain myönteisiä tunteita, vaikka vanhemmat erosivat. Molemmista tuntui luontevalta nukkua sängyssä vierekkäin, kuin silloin ennen, ja tuntui luontevalta olla alasti, sillä kertoivat toisilleen nukkuvansa nykyisin alasti. Sitä paitsi olivathan he eroa ennen olleet alasti toistensa seurassa saunassa ja leikeissä.

Kun Riku näki sisarensa kauniin posliinivitun, hänellä kuitenkin otti eteen. Joutui hämilleen. Annika sanoi: "Tuo on tahaton reaktio, joka varmuudella osoittaa, että pidät minua viehättävänä. Olen hyvin imarreltu."

"Toisekseen paljastan sinulle suuren "salaisuuden". Minunkin vittuni on kankea ja kireä, kuin tulessa. On kuin se pian räjähtäisi. Siinä ei ole ollut näin voimakasta tuntemusta edes bilettäessä antaessani vittua pojille. "

Riku: "Puhut kuin minun suullani. En minäkään ole tuntenut seisotusta näin voimakkaasti missään bileissä, vaikka niissä on ollut nättejä ja herttaisiakin tyttöjä. Kyllä sen täytyy merkitä, että meillä on pitkästä erosta huolimatta aivan erityinen suhde."

"Muistako, kun avasit vittuasi , ja leikittiin lääkäriä ja potilasta? Olin aivan ihastunut sinun vittuusi. Se on edelleen kauneinta, mitä olen ikinä nähnyt, vaikka bileitten tytöillä on aivan säkenöivä. Olen monta kertaa haaveillut ja masturboinut sinun vitustasi. Kyllä se on kaikkein ihanin."

Annika: "Muistan, muistan hyvinkin, vaikka olin silloin pikkutyttö. Muistan, kun suloisesti koskettelit elimiäni ja availit vittua. Muistan myös sen, kun kotileikissä työnsit oikeasti kyrpäsi vittuuni. Emme sen ikäisinä vielä voineet laueta, mutta se tuntui äärettömän hyvältä. Varmasti sen muistaa. Sitä paitsi leikimme lääkäri- ja kotileikkiä aika usein."

Riku: "Jo ennen, kuin olemme tehneet mitään, on jo aivan selvä, että saamme kohta kokea, kuinka sulaudumme yhteen, mutta yhtä pyydän sinulta ennen sitä, salli minun katsella maailman kauneinta vittua ja muistella lapsuuden leikkejä."

Annika asettui selälleen, avasi jalkansa ja sievin sormin lisäksi vielä vittuansa Rikun katseltavaksi. Hän nautti, todella nautti, sillä ei ollut kokenut aikuisena moista ihailua. Pikkutyttönä ei vielä täysin käsittänyt, miten voimakas Rikun ihailu oli.

Riku asettui Annikan viereen, suutelivat, hyväilivät, herttailivat ja kihottuivat. Annika pyysi, että riku työntäisi kyrpänsä hänen vittuunsa. Voimistuva aalto, kuin sähkövirta, kulki heidän lävitseen. Menettivät minuutensa, sulautuivat yhteen yhdeksi olennoksi, joka ei voi enää koskaan jakautua kahtia. Kokivat orgasmin, joka hitsasi heidät yhteen.

Toivuttuaan Annika lausui: "Ei voi sanoa, että olimme ensimmäisen kerran yhdynnässä, mutta koimme ensimmäisen yhteisen orgasmin. Ja mikäli minusta riippuu. se ei ollut viimeinen."

Riku: "Ei ollut viimeinen. Olemme taas löytäneet toisemme."

3

2700

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Annika ja Riku miettivät, että heillä oli liikaa maantieteellistä välimatkaa romanssin hoitamiseksi. Olisi ollut Rikun järjetöntä keskeyttää opinnot ja etsiä työtä Annikan paikkakunnalta. Annika oli valinnut lyhyemmät opinnot ja valmistunut jo aiemmin. Tulivat siihen tulokseen, että Annikan oli haettava työtä samasta kaupungista, missä Riku asui. Onnistui puolen vuoden päästä. Sitä ennen Annika kävi tiheästi Rikun luona herttailemassa.

      Olivat tulleet hyviksi tutuiksi Rikun opiskelutoverien, Immin ja Topin kanssa. Juttelivat toisiaan kiinnostavista asioista pääasiassa saunassa, osin kämpillä. Tällöin miehet aina poistivat karvanpoistoaineella toistensa tyttöystävien vittukarvat. Jos jaksoivat odottaa, yhtyivät saunan jälkeen, mutta jos panetti liikaa, niin kuin yleensä ensimmäinen yhdyntä oli jo ennen saunaa.

      Ajattelivat, ettei voi juuri ajatella hyvää ystävyyttä, ilman yhdyntää, mutta kimppaseksiin tai samaan sukupuoleen ei ollut vähintäkään kiinnostusta. Yhtyivät aina vain toisen puolison kanssa, mutta kaikki samassa kämpässä. Kummastelivat ilmoituksia, joissa etsittiin parinvaihtoon pariskuntaa vaihtelun vuoksi tai seksielämän virkistämiseksi.

      Sehän oli virvatulien ajoa seksi edellä, mutta oli luontevaa, että samanmielinen seurustelu ilman kynnystä laajeni myös herttailun alueelle. Ei seksiä voi pitkäaikaisesti piristää. Tarvittaisiin aina uusia ja uusia jippoja. Pää siinä tulee vetävän käteen.

      Omaisuuden osittamisessa perheen kesämökki oli tullut isälle. Hän antoi sen ennakkoperintönä nuorille. Annika ja Riku kävivät siellä lyhyesti useita kertoja, ja ensimmäisellä pitkällä lomallaan kokoaikaisesti.

      Mökissä oli sähköt, muttei muita mukavuuksia. Oli myös savusauna. Nuoret hankkivat sähköllä toimivan vesiautomaatin. Olivat kutsuneet Immin ja Topin mökille, mutta tulivat itse päivää aikaisemmin. Matkatavaroihin ei kuulunut uimapukuja. Oli vieraillekin kerrottu, että niitä ei tarvitse. Näköetäisyydellä on kyllä pari laituria, mutta niilläkin uidaan alasti.

      Pantiin kaikki kuntoon, ja kannettiin puut, jottei tarvinnut vieraitten aikana. Ruokia oli tehty valmiiksi, tarvitsi vain lämmittää mikroveivissä. Oli kyllä pesukone, mutta koska oltiin ilkosillaan, muuta pyykkiä ei tullut kuin pyyhkeitä. Niitä sitten jouduttiinkin pesemään aika usein, sillä varsinkin istuma-alusina käytetyissä oli alvaria liiman näköisiä kiiltäviä tahroja.

      Annika ja Riku herttailivat, uivat, lounastivat ja saunoivat vieraita odotellessaan. Kun tulivati, Annika aukaisi sievän vittunsa ja supisteli emätintään tervehdykseksi. Immi riisui housunsa ja tervehti samoin. Pian riisuuntuivat kokonaan. Totesivat, että olipa hikinen päivä. Jos sopii, ihan ensin pulahdetaan.

      Vesi teki niin hyvää. että pulahtaminen venyi pulikoimiseksi. Rannempana, missä jalat ylettyivät pohjaan, Topi alkoi hyväillä Annikan ja Riku Immin vittua. Tytöt nauttivat sekä järvestä, kesästä että miellyttävistä miehistä. Kuivattiin pian ja mentiin jatkoherttailemaan leveälle sängylle.

      Asetuttiin kiraalisesti. Mitä tämä enämpi matematiikassa ja kemiassa tavattava sana tässä tarkoittaa? Kaikki lähtee siitä, että Topi oli vasenkätinen. Ollessaan oikealla kyljellään ja vasen käsi vapaana, hän pystyi parhaiten hyväilemään Annikan vittua. Hän asettui leveän sängyn jalkopäästä katsoen oikealle laidalle. Sitten Annika viereen keskelle. Oikeakätinen Riku taas asettui sängyn vasemmalle laidalle ja ja Immi keskelle Annikan viereen.

      Tytöillä oli vitussaan karhea sänki. Kukertelivat, että ihan tahallista se on: "Kummankin vittu odottaa, että miespalvelija poistaa sängen karvanpoistoaineella ja jättää jälkeensä samettisen ja tuntoherkän ihon. Nyt kuitenkin hyväilevät vain myötäkarvaan."

      Ja miehet hyväilivät kaikkea, kasvoja, tukkaa, niskaa, selkää, jalkoja, sääriä, vatsaa, nivusia ja lähenivät sulovittua. Osansa saivat häpyhuulet ja klitoris. Kiihkoissansa työnsivät emättimeen sormensa ja hyväilivät sitä joka suunnalta. Tytöt olivat aivan sumeina ihanoituksesta. Mutta niin olivat pojatkin. Kummankin kyrpä seisoi niin kovana, että liekö koskaan.

      Tytöt halusivat tuntea, kuinka vieraskyrpä tunkeutuu hyvin hiljalleen heidän vittuunsa. Saivat nautinnon keskellä juuri ja juuri sanotuksi, että pojat laskisivat himonesteensä heidän sisälleen. Orgasmi oli mahtava, todella mahtava, ylimaallinen.

      Kävivät toivuttuaan järvessä. Poikien sormi koko toipumisen ajan heidän vitussaan. Mikroveivasivat ja lounastivat kevyttä herkkusapuskaa, rasvaisia palviryynimakkaroita, pekonia ja muusia. Kesäistä vehreyttä toi persiljanoksa. Jälkikseksi otettiin pakastimesta herkkujätskii.

      Levättiin 9 minsaa, koska vanhankansan mukaan täydellä mahalla ei saa mennä saunaan, eikä uimaan. Ja sitten löylyyn. Tytöt taas avasivat ja näyttivät vittuaan. Lopuksi onanoivat hienostunein elein. Pojat katsoivat kyrpä ojossa. Kiittivät suloisensuloisia tyttöjä runkkaamalla heidän katsellessaan. Lausuivat ylistäviä sanoja toisensa tyttöystävästä. Tytöt tunsivat itsensä prinsessoiksi.

    • Saunassa otettiin miedot löylyt ja pantiin ovi vielä raolleen, ettei tulisi liian kuuma. Koska laudetilaa ei riittänyt kahdelle vaakatasoiselle, aloitettiin vierailevasta Immistä. Riku levitti hellästi karvanpoistoainetta Immin vitulle, odotettiin viisi minuuttia, ja kaapi voiteen karvoineen pois. Huuhtoi vitun vedellä ja hieroi siihen parafiiniöljyä. Immi: "Johan nyt, taas se kiihottui. Sinulla on niin herkät sormet."

      Riku vastasi: "Katsos kyrpää. Taas se keulii, kun työskentelin ihanan kauneimpasi kanssa, mutta nyt meidän pitää odottaa, kun Topi loihtii Annikan sukupuolielimet silkin pehmeiksi. Annika antoi vittunsa käsiteltäväksi. Topi toisti Rikun toimet ja hieroi öljyn. Otettiin kunnon löylyt, saippuoitiin ja käytiin järvessä. Kun tytöt olivat puolittain kuivanneet, juoksivat kuin hengen hädässä mökin sängylle ja parkuivat: "Panettaa, panettaa!" Ja ei kun miehet perässä kyrpä pystyssä. No, ehkä siinä oli tällaisen panokuurin jälkeen jo hiukan näyttelyäkin.

      Tytöt olivat ilmeisesti salaa sopineet, koska molemmat asettuivat kontalleen peppu pystyssä: "Ois se kyl kiva, jos joku nuolis vastapestyä pyllyreikää. Riku asettui Immin taakse ja Topi Annikan. Herttailivat ja antoivat kielellään tytöille sellaisen ihanoituksen, että muistavat sen vielä mummuna, kun kertovat lastenlapsilleen. Tytöt voihkivat ja ulisivat, kiemurtelivat ja värisivät. Ilman varoitusta tai muita esileikkejä survoivat kyrpänsä tyttöjen vittuun: "Tässä on sinulle, katuhuora, tässä sinulle maantielutka." Ruokottomat sanat lisäsivät kiihotusta, ja orgasmi oli sen mukainen.

      Lysähtivät kasaan, eivätkä nousseet pitkään aikaan. Annika sanoi, mitä muutkin ajattelivat: "Mulle on kyl tullu sellanen epäilys, kuin ois tänään nussittu päivän kiintiö täyteen."

      Juotiin herkkuteetä herkkupikkuleipien kera. Istuttiin tytöt ja pojat vastakkain. Tytöt avasivat sukupuolielimiään monta kertaa. Juteltiin jo muistakin kuin seksiasioista. Aamuyöstä Riku ja Topi vielä suutelivat hyvänyöntoivotukseksi kummankin tytön vittua, ja silittivät hellästi. Riku sanoi Immille: "Olet ihana. Kiitos vierailunne ensimmäisestä päivästä." Topi Annikalle: "Oli ihana päivä. Kiitos, että kutsuitte." Tytöt käpertyivät oman kullan kainaloon.

    • Immi ja Topi viipyivät kaksi viikkoa. Koko sen ajan Immi yhtyi Rikun ja Annika Topin kanssa eli lukemattomia kertoja. Ei ollut mitään erilaista ohjelmaa kuin alussa, mutta kukaan ei pitkästynyt. Mökkeily, herkkusapuska, polskuttelu, saunominen, suunnattoman ihana seksi ja juttelu olivat todellista lepoa hektisen maailmanmenon lomassa.

      Sekä vieraat että isäntäväki olivat enemmän kuin tyytyväisiä yhteisestä lomasta. Vaikka tavataankin useasti muunakin aikana, sovittiin, että pidetään mökillä yhteinen loma ensikin kesänä. Kun erottiin, tytöt vielä näyttivät herttaista vittuaan hyvästiksi. Avasivat naisellisesti ja supistelivat emätintään. Pojat antoivat tyttöjen vitulle viimeisen suukon. Tytöillä oli silmissä kosteata, ja poikien ääni katkeili, vaikka oli sovittu tapaamisesta Immin ja Topin luona heti, kun Annika ja Riku palaavat mökiltä.

      Vieraitten lähdettyä Annika ja Riku heti bylsivät. Sen lomassa muistelivat ihanaa lomaa. Taas Riku pyysi, että Annika avaa maailman suloisinta vittua ja näyttää joka sopukkaa myöten. "Se on niin nätti ja ihana." Annika näytti ja tunsi taas, mitä on olla miehen loputtoman ihastuksen kohde. Riku silitti hellästi Annikan suloposliinia, hyväili hänen häpyhuuliaan ja herkästi tuntevaa klitoristaan.

      Kun hän työnsi sormensa Annikan sisälle, tuntui, kuin laajakaistakanava olisi auennut heidän välilleen. Se välitti virheettömästi heidän sekä sanat että tuntemukset, kuin olisivat olleet täysin yhtä.

      Annika sanoi: "Tuntui kyllä pahalta menettää sinutkin, kun perheemme hajosi vanhempien erotessa. Leikimme aina yhdessä. Kun kerroin sinulle kirjeessä, että lapsuuden leikit tulivat mieleen, ajattelin juuri koti- ja lääkärileikkejä. Sinä hyväilit niin hellästi vittuani, että se tuntui aivan ihanalta vaikkei seksuaalisuus ollut vielä varsinaisesti herännyt. Jo silloin tunsin, miten minua ihailet, vaikken olisi osannut sitä sanoin ilmaista."

      "Nyt olemme löytäneet toisemme, emmekä enää ikinä eroa. Se on ihana tieto, sillä rakastamme toisiamme." - Riku: "Rakastan sinua, oma Annikani."

      Herttailivat ja saivat suloisen, pehmeän ja hellän orgasmin.

      Parin päivän kuluttua Annika sanoi: "Vanhempamme ovat nyt jo liki kuusikymmentä. Kiireisin ja kuluttavin elämänvaihe on ohi. Tahtoisivatkohan he tietää, mitä toiselle kuuluu?" Ajatus kehittyi. Voisivat kutsua heidät mökille, jos haluavat tavata. Annika soitti isälle ja Riku äidille. Olivat ensin varauksellisia, mutta keskustelun kuluessa kävivät suopeammiksi. Vielä pari soittoa, ja päiväkin oli sovittu.

      Äiti saapui paria tuntia ennen isää. Äiti huomasi, että lapset olivat rennosti alasti, ja ajatteli mielessään: "Ihan niin kuin avioliittomme alkuvuosina. Mekin vanhemmat olimme silloin alasti. Mökkeilemässä. Äiti katsoi ympärilleen ja näki, että 16 vuodessa juuri mikään ei ollut muuttunut. Riisui itsekin, noudattaen isäntäväeksi muuttuneiden lastensa, mutta omiakin entisiä tapojaan.

      Annika ja Riku kysyivät, tahtoiko hän heti järveen. Vastasi, että odotetaan isää, niin voidaan uida koko perheellä. Istuivat juttelemaan. Varsinkin Annika, joka ei ollut tavannut äitiään 16 vuoteen, halusi päästä selville, millainen hän on. Havaitsi, että tämä on tasapainoinen ja jo seestynyt nainen. Mutta ei ollut äitikään nähnyt tytärtään. Iloitsi nähdessään, kuinka hänestä oli kasvanut kaunis ja pystyvä. Heillä oli paljon juteltavaa.

      Kun isä tuli, mentiin heti yhdessä pulikoimaan. Hänellekin tulivat mieleen monet menneet muistot, kun näki sekä äidin että Rikun, koko perheen koossa tutulla mökillä. Jutteli kovasti Rikun kanssa. Pulikoinnin jälkeen mentiin saunaan, peseydyttiin ja taas pulikoitiin. Sitten olikin herkkusapuska. Sapuskan jälkeen isällä ja äidillä oli paljon juttelemista.

      Annika kysyi, olisiko lepotuokion aika. Isä: "Meillä äidin kanssa on yhteistä puuhaa kammarissa. Liitymme sitten teidän seuraanne." Fossiilit viettivät mökillä kokonaisen viikon. Lähtivät mökiltä toistensa seurassa. Myöhemmin ilmoittivat, että heillä on nykyisin yhteinen osoite. Parin kuukauden päästä tuli kutsu kirkkoon. Oli vain pienelle joukolle kahvitarjoilu, kun heidät oli uudelleen julistettu aviopuolisoiksi.

      Annika: "En rohjennut edes ajatella, että kutsulla mökille on niin myönteiset vaikutukset. Olin varautunut siihenkin, että eivät tule. Mutta mahdollisuus, että tulisivat sovintoon, oli häviävän pieni. Meidän perheessämme on tapahtunut kaksi ihmettä, fossiilit päätyivät takaisin yhteen, ja sinä ja minä löysimme toisemme. Ensi sunnuntaina on praasniekka. Käydäänkö tšasounassa sytyttämässä neljä tuohusta?"

      Riku: "Näyttää olevan aiheellista."

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe