1191 ääntä ja 4 valtuutettua

Anonyymi

Medioissa on kokonaan jätetty huomiotta, että Siniset nostivat kannatustaan ja paikkamääräänsä 100 %. Vastoin odotuksia Sininen tuhnu ei ole haihtunut.

28

979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      LOL.

    • Anonyymi

      Neljä valtuutettua ei ole koko totuus, sillä muihin puolueisiin luikkineita ja valtuustoihin päässeitä löytyy muutama valtioneuvos Vistbackasta alkaen. Jos vaikka palaavat takaisin ryhdikkäisiin sinisiin.

    • Anonyymi

      Täysin joutava puolue ja tuloksesta voi päätellä, ettei jää kuin tuhnu jäljelle muutamassa vuodessa. Seuraavissa vaaleissa häviää kartalta kokonaan.

    • Anonyymi

      Ei ole juuri mitään tuo. Liike Nyt sai n 70 000 ääntä eikä ole ollut ennen kuntavaalissa. Se on jo jotakin.

    • Anonyymi

      Paikallispoliitikkoja nuo läpimenneet. Pikkukunnassa 3 on jo aika paljon, voi kolmen porukassa keskustella, mutta tuo Outokummun yksi läpimennyt varmaan pian loikkaa jonnekkin.

    • Anonyymi

      Ei noissa pikkukunnissa tartte minnekkään loikata, Rääkkylässäkin 21 valtuutettua eikä Outokummussakaan kuin 27.Siinä voi olla 4 vuotta. Sinisten tavoite oli eduskuntapuolue. Ei semmosta koskaan tule, eikä kuntapuoluettakaan, ei edes yhteislistaa muualle kuin Rääkkylään.Ja tuo Turpeinen, sama vaikka olis vain vaikkapa omalla nimellään.
      Nyt ymmärrän, miksi Rääkkylän mies alkoi puheenjohtajaksi sinisille. Ittensä vuoksi, kun oli Rääkkylässä hyvä kannatus. Sama vähän Outokummun miehellä, mutta ei kannata mitään puoluenimeä perässään vetää, on vain oma ittensä ilman painolastia. Kyllä siellä Outokummussa on turvallista ja perhearvot kohillaan ilman sen kummempaa julistusta..

    • Anonyymi

      Oliko Tiina Ahva ehdolla? Olisi päässyt halutessaan kuntaparlamenttiin. HESASSA tosin ei ihan yksinkertaista se pääseminen. Mutta hän on puolueen kasvot nykyään. Tuntuu että hän on ainoa joka uskoo puolueeseen.

      • Anonyymi

        Oli Ahva Hesassa ehdolla, mut 92 ääntä. Ei päässyt läpi. Joillakin äänestysalueilla kuten Käpylässä ei saanut äänen ääntä. Tappio entiselle puoluetoverille J. HALLA - AHOLLE lasketaan tuhansissa äänissä.


    • Anonyymi

      Tämä Tiina treenaa tulevaisuuttaan varten, mutta se tulevaisuus ei taida kellään olla tämä sininen puolue. Ihmettelen, kun Hirvensalmella tuli 2 nollatulosta sinisillä,joita listalla oli 10. Oliko heidät väkisin vedetty ehdokkaiksi, kun itsekkään eivät itseään äänestäneet.
      Vaali vaalilta aina huonompi tulos.Ihmettelen, että nämä ainoat lukutaitoiset eivät millään usko, että he eivät ole muita parempi. Oma nokka pystyssä niin ei näe, missä ollaan.

      • Anonyymi

        SINISET TURVAA tulevaisuuden! Muistaos tämä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SINISET TURVAA tulevaisuuden! Muistaos tämä!

        Kenen tulevaisuus tulee turvatuksi Sinisten toimesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SINISET TURVAA tulevaisuuden! Muistaos tämä!

        SINISET TURVAA! SINISET MYÖS PELASTAA! FUTURE IS BLUE!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SINISET TURVAA! SINISET MYÖS PELASTAA! FUTURE IS BLUE!

        Onnittelut lottovoitosta!


    • Anonyymi

      Espoon sinisten Soini-sekoilu on kyllä hölmöyttä. Ei pienen puolueen kannata leikkiä olevansa iso puolue. Pienen puolueen pitää tehdä yhteistyötä, pitää seinät leveällä ja katto korkealla. Vasta sitten, kun on kasvanut keskikokoiseksi eduskuntapuolueeksi voi alkaa vaatia puoluekuria, joka tosin itsessään on epädemokraattista.

    • Anonyymi

      Totta kai siniset erottivat Soinin, koska Liike Nyt erotti ne kaksi Soinin kanssa poseeraavaa. Kumpiki erottaminen Soinin ansiota

    • Anonyymi

      Koskahan siniset pitävät kesäkokousta kuntavaalien tuloksista ja puolueen jatkosta? Siitä ei puhuta ääneen, voi olla,että ei kerrota mitään.Mitäs sitä turhaa puhumaan lukutaidottomalle tyhmälle kansalle..

    • Anonyymi

      Soini ei puhu sinisistä sanaakaan. Sanavalmis mies, mutta ilmeisesti nykyisestä omasta puolueestaan ei puhu mitään.Soini taitaa olla puolueeton,kun puolueesta erottaminen taitaa pysyä. Kateus vaivaa Soinia.Halusi jatkaa perussuomalaisten johtajana tai ainakin oma valittu Sampo Terho jatkaisi. Kun ei niin käynyt,päätti perustaa oman puolueen, jonka menestykseen aluksi uskottiin.Terhokin sanoi, että siniset on päässyt siihen kannatukseen mihin perussuomalaiset kuudessa vuodessa eli 1%iin.. Perussuomalaiset lähti juurilta mutta siniset ministeriaitiosta 5 ministeriä ja 20 kansanedustajaa ja parissa vuodessa kannatuksen nollaus.
      Onhan siellä Rääkkylässä ja Outokummussa valtuutettuja. Ei kukaan halua jatkaa,kun hillotolppavuodet on takanapäin eikä edes kunnanvaltuustoon ole mahdollisuuksia.Kaikilla pienpuolueilla on ideologia, mutta sinisillä ei ole mitään.

    • Anonyymi

      Voi tuota Soinia, kun kehuu itseään.Iso naamakuva Helsingin sanomissa"Kepun kannattaa olla huolissaan minusta" vanha juttu,mutta nyt sitä muistellaan. Ja tuo,että perussuomalaiset saivat suhteessa ehdokkaisiin saman verran ääniä kuin v.2012.
      Nyt on käynyt niin, että Soini on erotettu sekä perssuomalaisesta että sinisestä puolueesta.Täytyy sanoa, että Soini on omalla itsekeskeisyydellään pilannut asiansa vähän samaan tyyliin kuin Paavo Väyrynen, joka tosin aina ponnahtaa pintaan, mitä taitoa ei taia Soinilla olla.

      • Anonyymi

        Mut eikö Soini erotettu vain Sinisten Esbo paikallispiiristä? Eikö koko puolueesta erottaminen ole aika tavalla eri asia.


    • Anonyymi

      Ihan se ja sama,onko erotettu puolueesta vai paikallisosastosta. Käytännössä puoluetta,joka toimii politiikassa ei ole enää olemassa. Ainoita nuo paikkakunnat Rääkkylä ja Outokumpu, jossa on valtuutettuja eli ovat hoitamassa oman kuntansa asioita.
      Operaation eli sinisen puolueen perustamisen käyttövoima oli Soinin kateus.

      • Anonyymi

        Siniset ovat aatteellisesti lähimpänä vanhaa SMP - puoluetta. Myös kohtalossa jotain samaa loppunäytöksen osalta. Hallitusvastuu tappoi. Sinisillä vaan kaikki tapahtui kuin pikakelauksella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siniset ovat aatteellisesti lähimpänä vanhaa SMP - puoluetta. Myös kohtalossa jotain samaa loppunäytöksen osalta. Hallitusvastuu tappoi. Sinisillä vaan kaikki tapahtui kuin pikakelauksella.

        Sinisten nettisivut tuntuvat olevan uinuksissa. Onko tää Tiina A. Ainoa joka pitää Sinisten lippua korkealla mm. SOS. Mediassa.


    • Anonyymi

      Omanarvontuntoinen, tyhmänylpeä ja ylimielinen porukka nuo siniset. Ei mitään sen kummempaa ideologiaa kuin ensisijaisesti Soinin hillotolpan takaus. Ei tartte enää takausta. Nuo muutamat tyypit Outokummussa ja Rääkkylässä varmaan selviävät tehtävissään.Ei siihen puoluetta tarvita.

    • Anonyymi

      Onko se kansanedustaja jalonen vielä sinisissä
      https://www.arijalonen.fi/
      Terveet ja hyvin hoidetut hampaat
      Huolehditko hampaistasi, aina niiden kunnollisesta harjaamisesta oikean tyyppisellä hammastahnalla, tapaamisen varaamiseen hammashoitola helsinki saadaksesi aika ajoin tutkimuksen ja asianmukaisen puhdistuksen , niin hampaat ovat hämärät ja hyvin hoidetut. Hampaiden hyvä hoito on tärkeää, ja sinun on varmistettava, että annat heille juuri sen, mitä he tarvitsevat saadakseen heidät tuntemaan olonsa mahdollisimman hyvältä. Voit varata ja ajanvarauksen saadaksesi ylimääräisen puhdistuksen, jotta poistat hammaskiven ja että hampaat ovat niin puhtaita kuin mahdollista.

    • Anonyymi

      Tämä Jalonen on entinen sininen kansanedustaja, joka ei päässyt enää valtuustoon. Se toinen sininen ex-kansanedustaja taas pääsi sinisenä valtuustoon. Ne muut siniset ex-kansanedustajat ovat katsomossa ja kokoomuksessa

    • Anonyymi

      Nyt jokainen sininen, joka on vielä mukana puolueessa, joutuu tekemään henkilökohtaisen ratkaisun, ovatko vielä pyörittämässä puoluetta. Suurin osa on jo loikannut, ensimmäisenä entiset ministerit ja kansanedustajat.
      Käykö niin, että homma hiipuu vähin äänin.Ilmoittaako joku, pj?, että puolue lakkautetaan.
      Veikkaan, että mitään ilmoitusta ei taida tulla. Onhan vaaleista pian 3 viikkoa.

      • Anonyymi

        Ahva yltää viäl ministeriksi! Mut ei puoluetta vaihtamati. Mut jos Siniset lakkaa niin ei tarvi loikata olemassa olevasta puolueesta. Mikä Ahvan tuleva puolue on? Veikkausta tekemää! Aloitan: Hjallis-puolue! Opetusministeri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ahva yltää viäl ministeriksi! Mut ei puoluetta vaihtamati. Mut jos Siniset lakkaa niin ei tarvi loikata olemassa olevasta puolueesta. Mikä Ahvan tuleva puolue on? Veikkausta tekemää! Aloitan: Hjallis-puolue! Opetusministeri

        Puolueen Veikkaus ehkä realistinen. Mutta aika loikka täytyy tulla, että Hjallis-puolue saa ministereitä.
        Minustakin on outoa, että Soini ei haastatteluissa mainitse Sinistä puoluettansa. Puhtia riittää arvostelemaan PS - PUOLUEEN tilaa. Eikö voi myöntää, että projekti nimeltään Sininen tulevaisuus koki heti kättelyssä haaksirikon. Syytän myös toimittajia. Ei saisi päästää läpi PS-haukkumisia lähdekritiikittä. Eiköhän PS-puolueen tila "surkean" kuntavaalituloksen jälkeen kestä vertailun Sinisiin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe