sekamuotoinen skitsoaffekttinen häiriö

Anonyymi

sain tuon diagnoosin, koska jouduin mielisairaalaan ja siellä valehtelin, että kuulen ääniä ja oikeasti en ole koskaan ääniä kuullut ja jäkeenpäin oon yrittänyt sanoa, että oli esitystä äänien kuuleminen..no eipä uskottu, että esitystä ollut ja diagnoosi siellä on ja pysyy ja leponex lääkitys määrätty, koska muuten ei äänien kuuleminen lopu..
no oon lopettanut leponex lääkkeet jo vuonna 2018 sen jälkeen muuta määrätty enkä käytä mitää neuroleptejä ja nyt odottavat milloin kuulen taas ääniä eikä uskota, että ollut esitystä koko asia.

5

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älytöntä valehdella tollasia asioita, eihän siitä seuraa kun ongelmia.
      Kuten huomasit, lääkityksiä ym., enää ei uskota mitään, kuten ei alkujaankaan.

      On hyvin vaikeaa saada tilanne korjatuksi, ehkä se on ajan myötä kuitenkin mahdollista.
      Mutta diagnoosit on, ja pysyy.

    • Anonyymi

      Eikö juuri tuota diaknoosia käytetty stalinismissa ja bresnevismissa, kun poliittisille toisin ajattelijat piti KGB , saada vankilaan, mutta he eivät olleet rikosta tehneet joten kun heillä oli kehon kipuja, sosialisti maiden karmealla mallilla heidät pakotettiin psykiatrille (heidän vaivojaan ei hoitanut kukaan)
      Joilla oli KGB n kanssa sopimus että he valtiin palkkaa nauttivina ottavat kiduttjan viran poliittisille vastustajile ja psykiatrit oikeasti uskoi että marxiin, tai meillä freudiin tai muihin suullaan teorioita tai diaknooseja tekviiin uskomattomuus on milisairautta, vaikka ne vakilaan viedya ja psykiatrien kiduttamat oli ainoat tervejärkiset koko sovietissa.

      1. Älä koskaan usko sinulle langetettuja suulla tehtyjä daknooseja, koska ne on kuin kitouksen langettaminen twosen päälle, ja estää vero varoin terveuden hoidon saannin. Koska maani on noita vainoinen ja uskoo suulla tehtyjä diaknooseja ja tohtorit noita vainossaan näkee mielisairauksia kaikkialla

      2. Kehosi on sinun, älä anna kenekkään päättää mitä kehoosi laitetaan, sillä se on brutaalia ihmiskauppaa jos pakolla myrkytetään, tätä barbarismin mallia harjoittaa aibostaan koulu lääketiede, joten opiskele aasialaista kaavis ja loontais lääketiedettä, netistä löytyy englanniksi aasian yliipiston yutkimuksia mihin vaivaan tahansa,

      3. Jos alkavat ahdistella brutaaleilla barbaareilla pidätysksillä, valmistele elämääsi vakuutus terveys maihin, sveitsi, koska vakuutus terveys on vapaampi eikä harrasta pakkohoitoja.

      Ruotsi on julkisterveys maq, mutta pakkohoitoja ei ole juuri lainkaan,
      Eli valmistele elämääsi suomen ulkopulelle, koska suomessa on 100 kertainen vaara joitua pakkohoitoon verrattuna vakuutus terveuteen tai ihmisoiwkuksia kunnioittaviin maihin, niitkin on, vaikka se suomesta lkatsottuna näyttää, ettei niitä ole.

      4. Käy julkislla valittamassa jotain vaivaa ja jos ne ovat vainoharhaisia nyt ja tarkkailevat kuin kalloharppi psykiatri juutqlaista, onko se mielisairas tai ei, lähde ja ala silloin valmistella maasta poistumista, koska sitä noita vainoa jatkuu koko elämä, jos jäät suomeen.

      5. Jos disknoosisi in tehty valtion (ei omaisten) aloitteeata, pidä sitå poliittosena diaknoosina, eli jotakin virkaa tekevää ei naamasi miellyttänyt ja silloin diaknoosin teko aloitetaan kehon kipujen valittelun yhteydessä.

      6.jos vainoharhaa tai noita vainoa ei julkisella käynnin aikana ole havaittavissa, harkitse jäämistä suomeen, koska saatat saada myös ainakin joskus fyysitä hoitoa.
      Jos kritisoit psykiatriaa avi, tai muulle terveys virkamiehille, otat suuuren riskin, jolloin sinun on varauduttava 100% maksamaan teeveyden hoitosi itse, sillä tohtoreilla on kirjoittamaton sopimus julkisella, että kaikki ne jotka kritisoivat psykiatriaa, eivätkä usko suulla tehtyjä teorioita eikä diaknooseja, heitä julkinen ei hoida koskaan...vaan potttuilee psykiateialla saadakseen sinut traumatisoiduksi, eli psykiatrien toimet ovat samat kuin neukkulassa antisosialisteja vastaan.

      Ainostaan anonyyminä nettipalstoilla voit kritsoida ja kertoa avoimeati asiat, sillä psykiatrit on kuin hitler ne kayttåå julkisterveyttå pidätys keskuksena kaikkia kohtaan jotka ovat liian kokonais näkökykyisiä ja itsenäsia ja viisaita ettei heitä saada uskomaan kuninkaita ilman vaatteita teorioita, ovat ikuisessa pidätys vaarassa jos käyttävät pidätys keskusta, juökista terveyden hoitoonsa, osta varaksi OP vakuutus, sillä n.80 % leimtuista ei saa kuin tramoja mukaansa julkiselta jos yrittävät sieltä hakea apua mihin tahansa kehon vaivaan ja jos pääset jonoon, olet viimeinen aina.

    • Anonyymi

      Tuon takia skitsofrenian kappa-arvo on 0,43 luotettavien tutkimusten mukaan, kun tutkitaan erittäin kokeneiden kliinikoiden arvioita potilaiden "oireistosta". Tämä tarkoittaa, että alle joka toisen kohdalla arvio on yhtenäinen kahden psykiatrin välillä maksimissaan. . Ihmiset saattavat painostavassa sairaalaympristössä oikeasti keksiä päästään "oireita", jotta sopeutuisivat psykiatrien ennako-oletuksiin. Tai ainakin liiottelemaan, kärjistämään asioita, jotka tietää ja tiedostaa olevan psykiatrien mielestä ja yleisen käsityksen mukaan harhoja tai sellaisia kokemuksia, jotka eivät sovi yleiseen rationaliteettiin. Kun mielyttämisen haluista ihmistä käsketään olemaan harhainen, hän saattaa alkaa automaattisesti muistella, että mikä voitaisiin tulkita harhaksi hänen kokemusmaailmassaan ja miten hän sopisi rooliin, joka hänelle tarjotaan. Tämä saattaa usein antaa vääristyneen tulkinnan, että mitä ihminen oikeasti a) kokee ja b)ajattelee kokemusmaailmastaan. Psykiatrisessa hoidossa ja etenkin pakkohoidossa tulee myös usein tunne että olet kuulusteltavana ja et pääse ulos, jos et tunnusta tätä jo valmiiksi sinulle diagnosoitua sairauttasi. Mitä muuta fyysisestä ja psyykkisestä koskemattomuudestaan välittävä ihminen voi tehdä, kuin tunnustaa sairautensa. Ensi alkuun se vaikuttaa ehkä siltä, kuin myöntäisi varastaneensa tikkarin kaupasta. Pikku juttu siitä hinnasta että pääsee eroon epämielyttävistä yksinkertaisista ihmisistä. Pitkällä aikavälillä siitä tulee ehkä jotain ongelmia kun tajuaa, ettei saakaan ihan kaikkia vakuutuksia ja työterveyslääkärillä kannattaa olla tarkkana, että tietyt diagnoosit on huomattu piilottaa. Jos siis haluat tehdä töitä normaalisti ja saada asiallista hoitoa fyysisiin ongelmiisi. Tikkarin varastamisesta ei tule sellaista elinikäistä rasitetta, vähän kuin olisi merkintä elinikäiesssä rikosrekisteristä eikä sitä voi poistaa, koska tunnustus on tehty. Yleensä hoitokokokouksissakin on tunne, että valtava lauma hoitajia ja psykiatreja painostaa ja tulkitsee sinua. Olet niiden kaikkien keskellä yksin ja puolutuskyvytön kaikkia niitä vastaan, usein vielä vähän sekaisin päästäsi jo valmiiksi. Siinä tilanteessa mieli ei toimi rationaalisesti ja jos kyse olisi oikeasti rikosoikeudesta, niin kyseistä tunnustusta tuskin pidettäisiin luotettavana monestakaan syystä.

      • Anonyymi

        "Yleensä hoitokokokouksissakin on tunne, että valtava lauma hoitajia ja psykiatreja painostaa ja tulkitsee sinua. Olet niiden kaikkien keskellä yksin ja puolutuskyvytön kaikkia niitä vastaan, usein vielä vähän sekaisin päästäsi jo valmiiksi. Siinä tilanteessa mieli ei toimi rationaalisesti ja jos kyse olisi oikeasti rikosoikeudesta, niin kyseistä tunnustusta tuskin pidettäisiin luotettavana monestakaan syystä.

        Näin tapahtui minullekin.


    • Anonyymi

      Oikeuspsykiatriassa tehdään mielentilatutkimuksia, ja joskus on ollut keskustelussa se, pystyykö ihminen ( tässä tapauksessa rikollinen ) valehtelemaan ja näyttelemään, että olisi muka oikeasti mielisairas.
      Näin ilmeisesti olettaen välttyvänsä vankilatuomiolta.

      Oikeuspsykiatrit ovat haastatteluissa sanoneet tunnistavansa aika hyvin, jos ihminen valehtelee, tai vain yrittää esittää mieleltään sairasta.

      Itse ajattelen, että miksi ei pystyisi vain esittämään, tosin se vaatisi erinomaisia näyttelijän lahjoja.

      Onneksi ei tarvitse itse olla tekemässä sellaisia arvioita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1525
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      171
      1220
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1070
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      957
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      83
      885
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      803
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      744
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe