Kesä tulee ja karibian piraatit!!

Anonyymi

Eikö alkaisi riittää nämä uusinnat kun bondit ja piraatit pyörii monta kertaa vuodessa? Onko ymmärettävä näin että kanavilla menee todella heikosti vai laitetaanko kaikiki raha kiinni näihin VAIN KURAA tuotantoihin? Ps: YLELLÄ PARHAAT OHJEKMAT

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sori toi ohjelmat sana meni näppäinhäiriön takia pieleen mutta ilmoitin heti kun joku kuitenkin puuttuu kirjoituksen ulkoasuun mutta kyllä siitä ymmärtää mistä on kyse!!

    • Anonyymi

      Poliisiopistot, Turhapurot.

    • Anonyymi

      Musta Parta ja Frendit sekä Nolla-James tulee jälleen uusintana, mutta nyt tuplanolla-Jameksessa on hyvä esitysjärjestys, kun nuo uudemmat ennen ja SPECTREn tajuamista historaa, sitten Dr. No, From Russia With Love tuli, mikäs seuraava onkaan.

      Esitys kärjestys on nyt laitettu kuntoon jotenkin kuitenkin aikajanaan.

    • Anonyymi

      Niin, tuli muuten mieleen että mikä oli alunperin perinteinen kaappareiden eli merirosvojen lippu, ei ollut pääkalloa eikä mitään merkkiä, oli pelkästään täysin musta lippu salossa, kaapparien laivassa: Raise The Roger, Jolly Roger.

    • Anonyymi

      Varsinkin Nelonen eli Sanoma Oy on niin ahne että tarjoaa vain tuhanteen kertaan nähtyjä kuluneita leffoja, toisaalta on se Maikkarikin samanlainen roskaa suoltava laitos.
      Olen samaa mieltä kanssasi että Ylellä on ilmaiskanavista ne parhaimmat ohjelmat.

    • Anonyymi

      Menee huonosti. Halvempaa hankkia uusia esitysoikeuksia jo hankittuihin elikuviin, tulee huomattavasti halvemmaksi kun hankkia uusia. Ainakin Sanomilla menee huonosti joka osa-alueella kun pitää omaa tuotantoa mainostaa jatkuvalla syötöllä. Eikö Suplalla ole oikein maksavia asiakkaita. Aamulypsyllä ja suomipopilla ei taida oikein olla kuuntelijoita. Ruutu-palvelusta voi sitten katsella uusintoja.

      Maikkarilla sama homma. Huonosti menee. Mainostavat että heillä maailman parhaat elokuvat... Pitäisi olla: maailman uusituimmat elokuvat. Mainosta joka väliin. Hirveää katsottavaa etenkin uutislähetykset jotka pilkottu muutaman minuutin osioihin. Voisivat näyttää mainoksia jo eri uutistenkin välissä myös. Ensin kotimaan uutiset ja mainoskatkon jälkeen ulkomaan uutiset jne. Viiden jälkeen- ohjelma tätsin katsomiskelvoton kun melkein minuutin välein mainoskatko. Taisivat tehdä maailmanennätylsen kun näyttivät jääkiekkoa ja ottelun aikana mainosten välinen aika oli peräti 30 sekuntia kun peli vihellettiin poikki.

      Ja tätä realitypaskaahan on niin halpaa tehdä ettei kohta ole julkkista kenestä ei olisi omaa realitysarjaa. Renny Harlinkin suostui tuollaiseen roskaan mukaan. Ihmettelen vain kuka näitä realityjä jaksaa katsoa ja ketä ne kiinnostaa. Ne on tehty ainostaan mainostajia varten joihin saadaan myytyä mainospaikat täyteen. Ei katsojalla ole enää mitään merkitystä mitä lähettävät ja kuinka huonoa sisältöä tahansa kunhan mainospaikat saadaan myytyä. Ihan sama mitä tuossa välissä näytetään. Raha ja tuoton tekeminen on pääasia ja se kuinka paljon saadaan jaettua osinkoja omistajille ja osakkeiden haltijoille. Onneksi on sentään YLE.

    • Anonyymi

      Heh, ruudusta tulee uusinta katsottavaksi ruudusta. Pip-telsua ei enää tarvita vaikka haluaisikin katsoa uusintana.

    • Anonyymi

      Sanoma kaiken kaikkiaan ryövärifirma. Iltalehdessäkin jos joskus joku mielenkiintoinen juttu (mutta hyvin harvoin) on se sitten vain maksaville tilaajille. Sama kuin hs:llä. Ryöväri ja suuremnan luokan kusettaja ainakin tv:n puolella. Ohjelmissaan rahastaa katsojia naurettavilla äänestyksillä joilla ei ole ohjelman kulun kanssa mitään tekemistä. Marssittaa joitain mielisairaita ennustelijoita puhumaan suoraan lähetykseen satuja jotta saavat vanhukset ja epätoivoiset soittamaan. Pitää epämääräistä tv-visailua jossa aina sama vastaus ja mahdollinen voitto on arveluttavaa ja puhelinsoitoilla kerätään vain rahaa. Jos näihin uskoo ja niiden olevan totta tai menevän hyväntekeväisyyteen, saa olla aika sinisilmäisen tyhmä.

      Nelonen on valehtelija ja ryöväri. Esim ilmoittaa Syke-sarjan olevan niiden alkuperäissarja vaikka todellisuudessa on YLE:n alkuperäissarja.

    • Anonyymi

      Luonnollisesti nuo tuhannen kerran uusintana näytetyt "klassikot" myös pätkitään katselukelvottomaksi 10 minuutin välein mainoksilla.

    • Anonyymi

      Mainosten ja uusintojen takia en katso yhtään ohjelmaa tai elokuvaa nelosen enkä maikkarin kanavilta.

    • Anonyymi

      Kohta alkaa varmaan Tappava ase sessiot, jumalauta nekin leffat varmaan esitetään joka helvetin vuosi. Joka saatanan joulu sitten se super imelä paatoksellinen äklötys Ihana Elämä, pääosissa James Stewart

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1759
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1705
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1551
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe