Miten riivaajahenget toimivat?

https://www.youtube.com/watch?v=8LmwboMpsS0&t=1s

Miten riivaajahenget toimivat?

On olemassa ihmisiä joiden on vaikea uskoa että “demoneja” eli kaikenlaisia pahoja henkiä olisi olemassa. Raamatun mukaan, riivajahenkien toiminta on täysin olemassa oleva asia.

Uudessa testamentissa Jeesuksenkin piti aika monta kertaa olla kanssakäymisessä näiden entiteettien kanssa. Jopa tilanteissa jossa oli kyse sairaiden parantamisessa. Monessa kohtaa Jeesus toimi ihmisten kanssa, jotka olivat pahojen henkien vallassa. Esimerkki Markuksen evankeliumi 23, Jeesus meni synagoogaan, ja mies alkoi itkeä ääneen, kunnes Jeesus ajoi riivaajahengen ulos.

Toistamiseen, Jeesus hoiteli legion riivaajahenkiä Markuksen evankeliumi, 5 luku. Miehessä oli kokonainen leegio pahoja henkiä, eli siis noin 6000 kappaletta!

Myös Luukkaan evankeliumissa 9 luku 42 jae. Jeesuksen opetuslapset eivät pystyneet karkoittamaan pahaa henkeä pojasta, joka oli tuotu heidän eteensä, ennekuin Jeesus saapui paikalle ja hoiti homman.

Ihmiseen kohdistunut pahojen henkien haltuunotto on todellinen ongelma, ja raamattu todistaa sen. Missään kohtaa raamatussa ei kerrota että demonen haltuun otto ja riivajahenkien toiminta olisi lakannut. Jos se tapahtui silloin, eikä lakannut, se tapahtuu vieläkin. Näiden pahojen henkien toiminta ihmisessä voidaan silmin nähdä.

Matteus 12 luku, jae 43-45

Kun saastainen henki lähtee ulos ihmisestä, se harhailee autioilla seuduilla ja etsii lepopaikkaa, mutta ei löydä. Silloin se päättää: ’Minä palaan kotiini, josta lähdin.’ Kun se sitten tulee ja löytää huoneensa tyhjillään, lakaistuna ja hyvässä järjestyksessä,
silloin se hakee seitsemän vielä pahempaa henkeä, ja ne tulevat sisään ja asettuvat sinne asumaan. Näin sen ihmisen tila on lopussa pahempi kuin alussa. Samoin käy tämän pahan sukupolven.

Kun pahoilla hengillä ei ole kotipaikkaa, ne yleensä vaeltelevat etsimässä sitä. Ne etsivät ihmisistä, jota henki ei kontrolloi.

Pahat henget voivat värvätä itsensä asumaan ihmisessä. Kuten nähtiin esimerkissä kun Jeesus karkoitti saastaisen hengen miehestä, kun henki tulee takaisin ja löytää ihmisen tyhjillään hengestä, mikään henki ei ohjaa ihmistä, peläten että henki joutuu taas karkoitetuksi, tämä henki värvää 7 vielä pahempaa henkeä, ja nämä 8 asettuu taloksi. Saatanan kuningaskunta on aika organisoitu, kaikessa kaaottisuudessaan. Demonit tekevät töitä keskenään, ne ovat yhdistyneet ihmiskuntaa vastaan.

Katsotaampa mitä Jeesus sanoo Matteuksen luku 12 jae 45.
silloin se hakee seitsemän vielä pahempaa henkeä, ja ne tulevat sisään ja asettuvat sinne asumaan. Näin sen ihmisen tila on lopussa pahempi kuin alussa. Samoin käy tämän pahan sukupolven.»

Demonit toimivat tehokkaasti yhdessä. Yksi demoni kutsuu mielellään muita sisään niin ettei heitä ajeta pois. Ja tämä näkyy yleensä ulospäin ihmisen elämästä, se muuttuu jollain tapaa synkemmäksi. Synti lisääntyy. Paha kasvaa sisällä.

On surullista nähdä että pahat henget toimivat keskenään paremmin kuin jotkut kirkolliset organisaatiot tai ryhmät. Tämä doktriini tätä doktriinia vastaan, jne, vaikka olemme kaikki samaa kristuksen ruumista. Pois se meistä. Jos meillä on sama Herra, Elävä Jumala, Jeesus Kristus Nasaretilainen, Jumalan Sana, meidän tulee toimia saumattomasti yhdessä. Tämä on Jumalan tahto. Kristuksen ruumiin tulee olla yhtä! Ei kasa hajanaisia ruumiinosia, vaan yksi toimiva ruumis, Kristus sen päänä. Jokainen kuningaskunta joka riitaantuu itsensä kanssa, on tuhoon tuomittu, ja jokainen jakaantunut talo, tai kaupunki, ei kestä vaan romahtaa.

Saatanan kuningaskunnassa on kuri ja järjestys Raamatun sana jossa puhuttiin miehestä jossa oli leegio demoneita. Legio ei toimi kaaoottisesti, tuhannet pahat henget eivät voi toimia samassa talossa jos ne eivät pysty toimimaan sovussa ja samassa päämäärässä keskenään. Legioona toimii johtajan alla, järjestäytyneesti.

Joka tapauksessa, olipa vastassa 1 kokonainen legioona, tai vaikka 50 legiota, on yksi taho, jolle sellainenkaan määrä ei mahda yhtään mitään.

Tässä legion reaktio kun Jeesus Kristus, Jumalan Sana, saapuu paikalle:

Markus 5:6-7
Kun hän nyt kaukaa näki Jeesuksen, hän tuli juosten paikalle, heittäytyi maahan hänen eteensä 7
ja huusi kovalla äänellä: »Mitä sinä minusta tahdot, Jeesus, Korkeimman Jumalan poika? Jumalan tähden, älä kiduta minua!»

jatkuu:

Jeesus näet oli jo käskemässä saastaista henkeä lähtemään miehestä. »Mikä sinun nimesi on?» Jeesus kysyi, ja sai vastauksen: »Minun nimeni on Legioona
, sillä meitä on monta.» 10
Henget pyysivät ja rukoilivat, ettei Jeesus ajaisi niitä pois siltä seudulta.
Lähistöllä oli vuoren rinteellä suuri sikalauma laitumella.


Pahat henget pyysivät Jeesukselta: »Päästä meidät sikalaumaan, anna meidän mennä sikoihin.» Hän antoi niille luvan. Silloin saastaiset henget lähtivät miehestä ja menivät sikoihin, ja lauma syöksyi jyrkännettä alas järveen. Sikoja oli noin kaksituhatta, ja ne hukkuivat kaikki.

Pahat henget siis pelkäävät ja anovat armoa Jeesukselta Kristukselta, Ju

0

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        57
        5810
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        26
        3687
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        229
        1948
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        28
        1782
      5. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        94
        1232
      6. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        30
        1187
      7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        289
        957
      8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        51
        951
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        76
        889
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        35
        848
      Aihe