Tietääkö Parkanolaiset Aurettaresta?

Anonyymi

Ylöjärviset ei taida paikkaa tietää, entä Parkanolaiset? Mitähän siellä on tapahtunut kun on nykyään niin ala-arvoinen paikka?

Tilasin kakkuja valmistujaisiin, sain sivujen kuvista poiketen ja aikaisemmin tilattuihin verrattuna ihan hirveitä tekeleitä?
Maku oli huono, koostumus kuin sahanpurua ja ulkonäkö itketti. Kyllä vieraatkin kummasteli. Kerma maistui "jääkaapille" ja oli rumasti pursotettu, oliko edes ihan tuore vaikka tilattu?
Sukulainen sanoi käyneensä kahvilla ja kastettavaa olisi saanut tosissaan kastaa jos olisi syödä tahtonut, niin oli kuivanut leivonnainen. Oli jäänyt lautaselle. Jopa Kahvi oli ollut laihaa, läpi näki.
Ennen tuonne ajeli ilokseen täältä hyvän matkan päästä, onko nyt joku vahinko käynyt joka korjaantuu vai nykyinen taso? Miten tuo mainostus, onko se edes lain sallimaa olla eri kuvat kakuista mitä saa? Kyllä jää kesäreissut tuonne jatkossa tekemättä.

36

6597

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eikö reklamaatio palvelun tarjoalle ole ensimmäinen vaihtoehto, eikä valittaa maailmalle

  • Anonyymi

   Kävin viime viikolla. Valitin kassalla kakkupalasta joka oli nähnyt liikaa elämää ja päiviä. En saanut edes rahoja takaisin saati pahoittelua.
   Myyjiä ei asiakkaat kiinnosta, oven suussa vedetään tupakkaa ja nakellaan niskoja.
   Mukava paikka oli ennen, enää ei voi sanoa samaa.

  • Anonyymi

   Onkohan omistaja tietoinen työntekijöidensä tekemisistä.

  • Anonyymi

   No jäi kyllä vuosi sitten vohvelintapaiset ja niiden valmistusprosessi saman tapaisena mieleen. Eli ohi ajamme jatkossa kun kansallispuistoon suuntaamme.

  • Anonyymi

   Ruoka on ollut nyt keväällä huonoa. Ennen sai tuoretta sämpylää mutta nyt vanhoja ja kuivia.

  • Anonyymi

   Taitaa pyörittää omistajaa ne myyjät niin ettei edes tajua kun pyöritetään kun ei ole itte keittiönväkeä.. Tuskin tietää mikä on tilanne, toivottavasti kuitenkin selviää ennenkuin menee touhu ihan puihin??

  • Anonyymi

   On paikkoja parkanossa syödä ja juoda niin paljon ettei tuon yhden kohtalo luulisi olevan niin ratkaiseva jos loppuu vielä tuon takia kokonaan.. Onhan siinä vieressäkin toinen paikka vai onko sekin huono?

  • Anonyymi

   syökäämme ja juokaamme ja muistakaa myös lihalliset himot ja seksitelkää niin ei kiristä päätä.

  • Anonyymi

   Tietäen ne kaksi jotka siellä ovat nyt komennossa, ei ihme että alkaa asiakkaat äänestää jaloillaan. Kumpikin niitä joilla on ihmeellisen suuret luulot itsestään siihen nähden mitä tosiasiassa ovat, kyllähän ne tällä kylällä tunnetaan ihan yleisesti.
   Ei ymmärrä mistä on omistaja juuri nämä keksinyt ottaa jotka yleensä kierretään kaukaa.

   • Anonyymi

    Siellähän on se tumma kovaääninen muija päällikkönä. Ja sen kyllä kuulee.


  • Anonyymi

   Kysykää yrittäjältä. Jokainen yrittäjä on tyytyväinen jos saa palautetta, hyvää tai huonoa. Ennen oli sanonta että puhutaan takanapäin, niistä puhujista taas että ovat juoruakkoja.
   Terv. Eräs yrittäjä.

  • Anonyymi

   Täällä on kokit vaihtuneet. Entiset huippuleipurit ei ole enää töissä täällä.

   • Anonyymi

    Ennen saiki raakaa soppaa, nyt on ruoka tosi hyvää.


  • Anonyymi

   Eikös siellä ollut vain yksi leipuri ja muut ratsasti vain hänen nimellään. Taitaapa tämäkin ketju olla eräiden vanhojen "ratsastajien" alulle panema. Leipomukset on yhtä hyviä edelleen ja ruoka paljon parantunut viime talvisista vesikeitoista joissa saattoi uiskennella jopa 2 nakkia samalla kertaa..

   • Anonyymi

    Kyllä ennen tehtiin selväksi, että ainoastaan yksi tekijä on ammattilainen, joka huolehtii tilaus tuotteista. Muut tekivät oman osaamisensa mukaan. Naisilla oli hyvä tiimi, ja iloinen tekevä asenne. Se hauskuus, ja nauru oli tarttuvaa!


  • Anonyymi

   Myöskin nykyään lisään vaan kaasua kohdalla. Raakoja munkkeja, vanhalta kaapista maistuvaa kakkua tai sitten ei mitää. Kyllä on myötähäpeä kakuissa ym. Kun Facebookissa mainostavat kuvia. Ja eipä oo siisteimmästä päästä myyjätkään, tästäkään syystä ei mieli tee maistella mitää sieltä

   • Anonyymi

    Kyllä oli niin makosia munkkeja, että nam. Ja tytöt oli niin namusia, että.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä oli niin makosia munkkeja, että nam. Ja tytöt oli niin namusia, että.

    Et ole tainnut käydä kuin oikeaan aikaan kun on ne nuoremmat likat siellä tiskin takana. Nehän osaa leipoakin, paremmin kuin ne itse "emännät". Liekö kovin usein saavat tehdä kun on pääasiassa niitä räävityn näköisiä tiskissä.


  • Anonyymi

   Viime talven vesikeitot on näiden nykyisten aikaansaannoksia kun ne vanhat lähti jo aiemmin. Nykyisin sopat on suolattu pilalle ja liemi on laihaa.
   Ei kai montaa hyvää tarvitse kun olis edes yks joka antaa ohjetta muille. Nyt siellä ei kai ole ketään oikeaa tekijää, ainakaan leipomusten ja ruuan tasosta päätellen.
   Munkit on nykyään aina raakoja, kolmannella ostokerralla uskoinkin jo ettei ne muutu. Onhan noita parkanossa missä käydä tosin, harmittaa tietysti vakipaikan menetys jossa oli ennen ilo käydä.

  • Anonyymi

   On otettu tavaksi, tietty auto pihassa mennään ohi, muuten voi hakea mutta korkeintaan virvoitusjuomia, makeisia tai jäätelöä.

  • Anonyymi

   Kävi meille myös tilausten kanssa huonosti, oli niin heikkolaatuiset täytekakut ja voileipäkakut että jäi syömättä. Käenkoskelta jatkossa.

  • Anonyymi

   Leivonnaiset kannattaa tilata lounasrapusta.

   • Anonyymi

    Missä tämä lounasrapu sitten on?


  • Anonyymi

   Kyllä oli aivan mahtavia munkkeja äsken kun kävimme kahvilla.!! Että tuntuu nämä kirjoitukset aika pahan suovilta. Ja nyt kyllä silmä lepäsi näteissä tytöissäkin. 😀

   • Anonyymi

    Minäkin kävin tänään, siellä olikin nätit likat töissä, ne jotka myös osaavat leipoa toisin kuin ne ikärouvat jotka sopisi enemmän sinne hallin puolelle urakoimaan.. Jos nyt sinnekään jos hallihommat samaa tasoa kuin leipominen.
    Näkee ettei ikä tuo osaamista, nuoret likat tekee monta kertaa parempaa jälkeä, ovat ystävällisiä ja myös ilo vanhan silmälle.. Se on iha siitä kiinni koska siellä käy mitä saa, viikonloppuisin taitaa likat hoitaa hommat ihan fiksusti.


  • Anonyymi

   Ala-arvoiseksi on mennyt kyllä paikka alle vuodessa näitten täti "osaajien" myötä.. Kolibakteeri kaivovedessä ei varmaan ainakaan nosta paikan tasoa ylöspäin.

  • Anonyymi

   Pantavan näköisiä tarjoilijoita, etenkin kesällä.

   • Anonyymi

    Jaa se isoääninen?


  • Anonyymi

   Minusta leivokset oli ihan ok. viereisen pöydän immeiset kehui lounasta.

   • Anonyymi

    Jaa.tie sanoa. Onko sie vie se kuuluva Ääninen töis?


  • Anonyymi

   Minusta ihan ok. kahvi ja leivonnainen maistu.

  • Anonyymi

   Hei ihmiset!
   Mikä tää Aurettaren tilanne tällä hetkellä on? Onko siellä ketään töissä kun osaa leipoa tai laittaa ruokaa, mitä uskaltaa suuhunsa laittaa?!?
   Nelisen vuotta sitten poikettiin useita kertoja, leivonnaiset ja ruoka oli aina ensiluokkaista. Mukaan lähti leivonnaisia joka kerta!
   Viimeksi kun poikettiin niin oli malli muuttunut… vitriinissä oli kippuralle kuivaneita piirakan palasia, eikä pullatkaan näyttäneet tuoreilta ja väittäisin, että kääretorttu viipaleet oli homeessa!! 😱
   Siellä oli saastaisen likaista ja tiskin
   takana palveli pelottavan näköinen naishenkilö, joka ei kyllä houkuttele asiakkaita takaisin palvelullaan…🙄
   Onko kaikki vanhat työntekijät lähteneet?
   Uhka vai mahdollisuus? 🤔

   • Anonyymi

    Vieläkö se on toiminnassa? Se olis pitäny sulkea jo aikaa sitten.. miten joku viittii käydä siellä vielä ja maksaa paskasta palvelusta ja ruuasta


  • Anonyymi

   Siellä on nykyjään likaista, joka paikassa mihin katseen siirtää. Joskus harvoin vähän paremmin siivottu mutta kun usein käy näkee miten on. Ei uskalla kuin kahvin ostaa ruoka on niin huonoa miten niitä lisukkeita nykyään pöydällä saa pitää pilaantuvat vähemmästäkin. Sämpylässä oli kerran hometta kakun palassa toisen kerran siihen jäi kotiin vieminen kuin siellä syönnit.

  • Anonyymi

   Tällä kyseisellä yrittäjällä on nyt kyl homma ihan hukassa! Vähät välittää koko puljusta ja se kyllä näkyy!
   Kallis harrastus….

  • Anonyymi

   Onko se vielä auki? Saako safkaa päivisin?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 15 vuotias menehtyi?

   Onko tietoa mihin hän menehtyi? Oma kätisesti vai? Aika pelottavalta alkaa Kainuun elämä tuntumaan... Kovasti voimia oma
   Suomussalmi
   66
   7820
  2. Suomussalmelaisten nuorten pahoinvointi

   Ei voi nuoriso Suomussalmella kovinkaan kummoisesti. On jo saavutus, kun Suomussalmelta elävien kirjoissa ponnistaa maai
   Suomussalmi
   87
   5489
  3. Mikä sua mies mussa oikein kiinnostaa?

   Mulla on vaan tarjota sulle pienet rusinarinnat ja pieni pyllerö. Aika tylsäkin oon.
   Ikävä
   70
   1880
  4. Miten on mahdollista, että Aino oli koulukiusattu?

   Hyvin kaunis ja lahjakas tyttö, kuka nyt tuommoista kiusas? Ennen vielä pahempina aikoina koulussa kiusattiin vain rumi
   Suomussalmi
   5
   1091
  5. Mulla on ikävä sua

   En ole unohtanut. Haaveilen sinusta. En vaan jaksaisi taas aloittaa alusta. En tiedä mitä tekisin joten välttelen. Miehe
   Ikävä
   29
   1077
  6. Vammaisetkin kelpaavat hallituksen sorrettavaksi

   Hallituksen käsitys asiallisesta lain laatimisesta ei mennyt yksiin opposition kanssa Hallituspuolueitten ennennäkemätt
   148
   873
  7. Kavallusko

   Mikähän juttu tämä Haapavesilehessä että entinen asunto osake yhtiön puheenjohtaja tuomittu PIKKU KORVAUKSIIN kavallukse
   Haapavesi
   10
   806
  8. TTK: Oliko mielestäsi oikea pudotus? Claudia Ketonen ja Jussi Heikelä tippuivat ekana parina

   Tanssii Tähtien Kanssa -viihdeohjelmassa tippui eka pari ulos kisasta. Claudia Ketonen ja Jussi Heikelä saivat lähtöpass
   Tanssii tähtien kanssa
   9
   796
  9. Voi Martina raukkaa

   Taas on käyty ottamassa piikkejä naamaan. Luovuttaisi jo siinä, että ikuista nuoruutta naamassaan hän ei tule saavuttama
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   697
  10. Otetaanpa hypoteettinen tilanne

   Menet kahvilaan tai ravintolaan. Sisällä menet juttelemaan jonkun ravintolassa olijan kanssa. Tämä henkilö sanoo sinulle
   Sinkut
   168
   673
  Aihe