Johnny Depp

Anonyymi

Uutiset Deppistä yhtäkkiä hävinnyt? heh. Mutta Iltasanomien feikkijournalistit keksii omia uutisiaan miehestä, näin kaksi vuotta asioita itse seuranneena. Niillä otti koville kun totuus paljastui monista nauhoitteista ja valvontakameroista, että valitettavasti Depp joutui psykonaisen mieheksi, sen Amberin. Nyt kovasti arvuutellaan, että kenet Johnny löytäisi, toivottavasti joku Vanessa Paradisin kaltainen tai Winona Ryder tai sen Twin Peaks näyttelijän, sekin ex on väleissä miehen kanssa, kaikki exät häntä kehuneet. Onhan se mies vieläkin ihan charmantti. Todella hyvä artisti, taiteilija ja näyttelijä.

7

848

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onnenonkija varmaan se amber mutta eipä deppikään osannut tajuta sitä noissa piireissä toinen toistaan pahempia ovat.

    • Anonyymi

      Depp kuulemma täysjuoppo aamun aloittaa viskipaukuilla....
      potkinut naistaan lentokoneessa korvakorut 666 melkoinen taiteilija siis
      mikäli väitteissä perää.

    • Anonyymi

      Ja kummasti lopahtanut kommentointi tähän ketjuun. ,

      Uutisointikin siirtynyt tietyistä viha-lehdistä toisiin, kun kuviot alkoivat todella hahmottua. Kun se ei olekaan pelkkä Depp.

      https://www.episodi.fi/uutiset/johnny-deppin-mukaan-amber-heard-ei-ollut-koskaan-vaarassa-ja-uhkaili-itsemurhalla-turvamies-ja-hoitaja-kertoivat-hulluista-tapahtumista/?itm_source=parsely-api

      Niille joilla kieli ja kuullun ymmärtäminen hallussa, suosittelen youtubessa oikeudenkäynnistä koosteita eri päiviltä.

      Kieltämättä käy naista sääliksi hänen itsensä vuoksi. Järkyttävän vinksahtanut yksilö.

      • Anonyymi

        Näissä narkomaaneja puolustelevissa trollauksissa on aina sama tyyli. Huumausaineiden käyttö esimerkiksi Suomessa on rikollista. Deppin ns. viattomuus on pelkkää sepitystä. — Ei häntä kukaan väkisin huumannut.

        — Kyllä Amber H. entisenä aviovaimona selkeästi voitti moraalisen ajattelun mukaan koko oikeudenkäynnin, joskin naurettava kunnianloukkaussyyte saatiin pysymään mitenkuten koossa. En tiedä onko naistenhakkaajilla minkäänlaista varsinaista kunniaa.

        Deppiä ehkä jurppii eniten näyttelijän maineensa menettäminen ja uusien elokuvaroolien loppuminen. Silloin hän on entinen näyttelijä. Se on todella kova paikka ihmiselle, jonka koko elämä perustui ammattiin koulutuksen mukaisiin rooleihin. Filmikameran edestä pois joutuminen on seuraus väkivaltaisesta käytöksestä ja rappioelämästä.

        Oikeuden tuomio oli ilmeinen kohtuullistettu kipuraha Deppille, sillä hänen ehkä katsotaan saaneen jo ankaran rangaistuksen väkivallastaan vaimoaan kohtaan siinä muodossa, että koko työura on lopussa!

        Amerikan filmiteollisuus laskee varman päälle. Kassatulos on se ainoa bisnesrealiteetti, jota ajatellen roolit kirjoitetaan. Turvonnut vanha Depp ressukka ei enää ole edes hauska. En käsitä millaisiin rooleihin hän enää sopisi, mitä hänen mielenterveytensä kestää.


    • Anonyymi

      Depp on niin syvällä huumausaineissa, että on mahdotonta edes kuvitella millainen nainen seuraavana joutuu hänen käsittelyynsä. Asianajaja kesäkuun 1. päivänä 2022 juuri päättyneessä oikeudenkäynnissä ilmeisesti lahjottiin tai hän on helppo manipuloitava. Koko show oli taitavaa vedätystä. Valamiehet menivät Deppin halpaan. Oletan, että korruptiolla oli osansa.

      Depp siis lähti niihin genreihin, roskaelokuvien lajityyppeihin, jotka muovasivat hänestä sen mitä hän nykyisin on. Depp myös myöntää julkisesti olevansa narkomaani. Uuden naissuhteen myötä hän ehkä toivoo sairaanhoitajatar tyyppistä lohduttajaa. Narkomaaneillehan ei mikä tahansa seura kelpaa. — Äärimmäinen laskelmointi tulee kuitenkin kaatamaan hänet. Onkin outoa, että hän haaskasi valtavat rahasummat narkomaaniystäviinsä ja elosteluun mutta ei osoittanut minkäänlaista inhimillisyyttä entiselle rouvalleen.

      — En ole aikoihin kohdannut yhtä karmeaa avioliittokertomusta.

      Harmittaa kuitenkin. Tuntuu niin surulliselta koko oikeudenkäynti. En olisi halunnut menettää fanittamaani Deppiä, sillä vuosia sitten viihdyin hänen elokuviensa kanssa. Aika aikaansa kutakin. Kaikki on muutoksessa, paljon entisiä Amerikan Hollywoodin supertähtiä on rappiolla tai kuollut, tehnyt itsemurhan, ottanut huumausaineiden yliannostuksia. Monista ei enää puhuta julkisuudessa mitään.

      Ei kuitenkaan toivoisi lahjakkaille aikuisille ihmisille huonoa kohtaloa. Vastapuoli Amber H. toimi täysin oikein julkistaessaan entisen aviomiehensä sadistiset taipumukset. — Varoittava esimerkki naiviudesta, hyväuskoisuudesta ja kokemattomuudesta. Narkomaani aviomiehenä ei parane. Sen huumausaineiden käyttäjät ovat myöntäneet itsekin! Harmittaa kuitenkin, molempien kokema kammottava elämä.

    • Anonyymi

      Biseksuaalit kannattaa kiertää kaukaa, ei kaikki kohdillaan. Ajatusmaailma aika sekavaa. Kokemusta.

    • Anonyymi

      Disney on jo pyytänyt johnny deppiä takaisin pirates of the caribbian leffa jatkoon.herkkukori lähetetty ja tarjottu 300 miljoonaa ja luvattu maksaa myös maltaita deppin valitsemaan hyväntekeväisyys kohteeseen.depp on kieltäytynyt tarjouksesta.ymmärrän ,että kieltäytyi.kannantaisi tarjota 600 miljoonaa ja sopiva siivu lippu tuloista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe