Sieppi päättänyt pitkäksi venähtäneen juhannuksenviettonsa

Anonyymi

Jos Sara oli väsynyt ja loman tarpeessa ennen juhannusta niin vielä väsyneemmältä näyttää nyt kun on palanut tuolta pitkäksi venyneestä juhannuslomaltaan. Aika kurjan näköisen kuvan on uskaltanut julkaista stoorissaan ja tällä kertaa ilmeisesti ilman meikkiä. Iho on täynnä pieniä näppylöitä ja nenän alla maksaläiskien muodostamat pienet sievät viikset! Ja hamppuinen tukka: Onko hän todellakin värjännyt sen oljenkeltaiseksi?

Ans kattoo kuinka pian alkaa valittaa väsymystään kun ei ole saanut viettää kunnon lomaa. Monta kaupallista yhteistyötä nimittäin tuon lomansa aikana ehti väsätä. Vaan eipähän ole Saaran fiidi pitkään aikaan ollut muuta kun kaupallista yhteistyötä ja välissä muutama paljastelukuva.

Nyt on sitten vuorossa kaupallinen yhteistyö Lidlin kanssa ja neiti vääntää antaumuksella satasn kertasn nähtyjä lastenkutsuöverikattauksiaan ankeassa studiossaan.

Tuttu valituskin alkoi samantien kun pääsi kotiin . Ensimmäinen kitinän aihe oli se , että tilattu ruoka ei ollutkaan valmiina odottamassa kotiovella. Siepon maailmassa kun on mahdotonta käsittää sitä, että Woltin kuskit palvelevat muitakin asiakkaita kuin häntä...

Onneksi hän ehti kuitenkin mainita sen, että oli ostanut Dysonin huippu kalliin tuulettimen vilvoittamaan ahdasta vinttikomeroaan.

Kas kun se piirtää kel on liituu...

19

358

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On se sairasta elämää.

  • Anonyymi

   On tulee tosta Siepin touhusta mieleen sellaiset äkkirikastuneet venäläiset öykkärit. Maalaistollolla nousu keltainen neste päähän.

  • Anonyymi

   saralla ei ole ahneuksissaan enää mitään harkintakykyä siinä , minkä tahojen kanssa ryhtyy yhteistyöhön. Ennen juhannusta hän mainosti Ebookers ia, siis ylikansallista välitysfirmaa, vaikka kotimaiset matkailuyrittäjät olisivat kipeästi jokaisen euron tarpeessa. Nyt hän mainostaa saksalaista kauppaketjua. Puhumattakaan kaikista kertakäyttömuotiketjuista, joiden vaateretkut ommellaan lapsityövoimaa hyväksikäyttäen. Kaiken huippuna oli tuo omaan mahdottomuuteensa , valheellisuusteensa ja ylihinnoitteluunsa sortunut nettisisustusliike, josta hän vuosi takaperin niin touhotti ja joka taitaa nyt olla haudattu kaikessa hiljaisuudessa.

   • Anonyymi

    Saara mainostaa Lidlin myrkyllisiä pähkinöitä!!!!!!????


  • Anonyymi

   Taitaa kohta joutua mainoslehtisten jakelijaksi..

  • Anonyymi

   Ikävää kolmekymppiset haaskaa aikansa juopotteluun.

  • Anonyymi

   Harmittaako aloittajaa? Oivoivoi, kun Lidl on kaikkien muitten yhteiskumppaneiden lisänä. Kuis sinulla, riittääkö nokittamaan? Juu, jos ei.... jos + niin sitten ymmärrän, onko oikeasti väliä??

   • Anonyymi

    Sieppi on yksinkertainen, itserakas julkisuustyrkky. 🤡


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sieppi on yksinkertainen, itserakas julkisuustyrkky. 🤡

    Juu juu, se meni alko taas päähän. Surkeaa.


  • Anonyymi

   Ei ole sitten muuta tekemistä kuin juopotella.

  • Anonyymi

   Kun tuossa iässä alko on se ihanin asia, voin kuvitella 10 vuoden päästä miltä roppa näyttää.

   • Anonyymi

    Hyvällä alulla jo on, nimittäin noin nuoreksi ihmisekdiaika mahtavat riipparit! Ja kun vielä käyttää noita halpis sekunda rytkyjä, niin käy niin kuin sen vaaleansinisen topin kanssa tämän päivän storissa...


  • Anonyymi

   Älkääs nyt , ei Lapin tyttö 30 vee turhia valittele, sillä kyllä Somevaikuttajan työ on raskasta siinä missä vaikka siivoojan tai lähihoitajan työ!

   Toissapäivänä palasi pitkäksi venähtäneeltä juhannus lomaltaan ja nyt riemuitsee siitä , että edessä on vapaa viikonloppu. Mitähän tässä välillä ehti tehdä? Käväistä piknikillä tyttöporukassa ja sen jälkeen juhlimassa syntymäpäivillä ja keikalla. Kyllä siinä jo vapaata viikonloppua kaipaskin!

   Tai no, ehti hän käydä myös Lidlissä ostoksilla - tai nakittaa tämän homman assistentille - ja levittää valmiina ostamat tuotteet pöydälle, laittaa muutaman kukan maljakkoon ja ottaa kaikista pari kuvaa. Normaali ihminen tekee tämän kaiken itse, joskus jopa ruoat ihan alusta alkaen ja sen varsinaisen leipätyönsä päälle , tekemättä asiasta yhtään sen suurempaa numeroa.

   Niin että älkää yhtään valittako kuumissa kampaamoissa työskentelevät parturit tai hoivakodeissa kiiressä ja paineessa työskentelevät lähihoitajat: te ette tiedä raskaadts työstä yhtään mitään. Sieppi tietää!

   • Anonyymi

    On se vaan pätevä nainen!


  • Anonyymi

   Sinistä toppia ei osta kukaan.
   Omituinen tekele. Toinen hinkki piilossa, toinen esillä. Ompa kurja tekele. Suunniteltiinko ala-asteen kässätimmillä?
   Tipaton heinäkuu eiku tapiton timmikuu.

   • Anonyymi

    Sininen kaulaliina kietaistu topiksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sininen kaulaliina kietaistu topiksi.

    Kuinkahan kauan Hinkki-Saara sai tuota rättiä asetella , että onnistui noin hyvin vilauksessaan vai mahtoiko assistentti taas auttaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuinkahan kauan Hinkki-Saara sai tuota rättiä asetella , että onnistui noin hyvin vilauksessaan vai mahtoiko assistentti taas auttaa?

    Saman puolen hinkki näkyvissä kuin aiemmissa toppikuvissa.
    Samassa kuvassa nähtävillä, kuinka ylävatsa pullistunut kiitettävästi.
    Siitä se lähtee.. kippis


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saman puolen hinkki näkyvissä kuin aiemmissa toppikuvissa.
    Samassa kuvassa nähtävillä, kuinka ylävatsa pullistunut kiitettävästi.
    Siitä se lähtee.. kippis

    Minkäs 30-vuotias tyttö sille voi, jos maan vetovoima on vaikuttanut rintoihin eivätkä ne pysy enää bikinimallisen topin suojassa vaan kurkistelevat alakautta maailmanmenoa?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   3311
  2. 95
   2759
  3. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   149
   2079
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   25
   1381
  5. Missä ravintolassa Martina hakkasi Sofian?

   Ollaan lasten kanssa katseltu youtubesta sitä videota missä Martina pidätetään ja heitetään pihalle sen jälkeen kun hän on hakannut Sofian. Mikä tuo r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1347
  6. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   54
   985
  7. Tiedän ettei tilanne

   Ollut optimaalinen kun tavattiin. Oikeastaan se oli aika sekava tilanne. Silti teit tosi ison vaikutuksen tunteisiini nainen. Olen pahoillani siitä e
   Ikävä
   42
   960
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   25
   949
  9. Stefan eli vankeudessa, kurituslaitoksessa, 9 v ajan

   Mutta vapautui siitä vuosi sitten keväällä ja elää nyt vapaana kuin taivaan lintu ihanan Sofiansa kanssa, nyt saa taas elää! Kaikkea mukavaa heille tu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   859
  Aihe