TYÖLLISYYSTOIMIA hyvä hallitus, työllisyystoimia.

Anonyymi

Ei voi olla niin, että ihmisiä ei lasketa töihin. Suomessa on työvoimaa, mutta vihervasemmisto haluaa pitää mieluummin kiinni "saavutetuista eduista" kuin päästää ihmisiä töihin. Työvoimaa on tuotava ulkomailta, kun suomalaiset mieluummin makaavat sohvilla. Kaikilla on oikeus työhön.

Ammattiliitot estävät yrityksiä laajentamasta. Viimeinen uutinen oli, että AKT esti Finnairin laajennushankkeen, jolla elintärkeää kassavirtaa olisi saatu aikaiseksi ja sadat ihmiset olisivat päässeet töihin.

Pro lakkoillee laittomasti ja yrittää kaataa tietotekniikka-alalla toimivan yrityksen. Ei helvetti! Se antaa ilmoituksen datakeskusinvestoijille, että ei Suomeen. Täällä on poliittinen riski, jota me SAK:n liitot pidämme yllä.

Hallituksen ministerit hyysää kaduilla istumista ja oikeasti kampataan meidän vihreän kullan hyödyntämistä erilaisia nielushoppailuin. Hei haloo, Suomen osuus maailman päästöistä on 0,2%. Vaikka lopetettaisiin koko homma, niin se ei vaikuta maailman tilaan mitenkään. Sitä paitsi hoidettu metsä sitoo eniten hiiliä. Se tarkoittaa hakkuita, lannoitusta ja suometsien maaveden pinnan pitämistä sopivalla korkeudella. Se ei tarkoita metsien jättämistä koskemattomiksi. Sellainen heikentää hiilen sitomista.

4

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Persut trollaavat peräkammarista ja elävät tukiaisilla.

   • Anonyymi

    Demarit (Filatov ja Haatainen) ja PerSut (Lindström) työministereinä puolustavat orjatyötä 9 €/pv, eivät TES:n mukaisia työsuhteita. Sen sijaan kepu haluaa TES:n mukaisia työsuhteita ja liiketoiminnan parempaa kannattavuutta.
    Haataisen mielestä kuntakokeilun tilastokikkailut parantavat ostovoimaa negatiivisella päiväkatteella (työmatkakulut yli 9 €/pv).


  • Anonyymi

   Vas.-liitto Li Andersson ainakin aiheutti jo kohua tämä hallitus ei tee mitään työllisyystoimia ei niin kuin hotsita hallitustyö ei saa aiheuttaa haittaa lapsenhoitoon (hä ?)

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   229
   11992
  2. 78
   3831
  3. Veneessä asuminen

   Moi Tässä on mieleen hiipinyt ajatus että muuttaisin veneeseen kun lapset tuosta katoaa omille teilleen. Se ei tapahdu ihan heti niin tässä oon koitta
   Yleistä veneilystä
   44
   2000
  4. Neekererijoukko nöyryytti suomalaispoliisia

   Poliisin oli pakko sanoa jatkakaa rikastamista.
   Oulu
   133
   1987
  5. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1932
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1704
  7. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1634
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1459
  9. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   59
   1459
  10. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   1357
  Aihe