Mitä mun pitäis tehä?

Anonyymi

Oon ollu nyt hetken ihastunu yhtee kivaa tyttöö ja en tiiä miyä mun pitäis tehä. Me tullaan hyvin juttuu, tunnetaa jo ihan hyvin yms ja oon ollu hänen kans ulkona useemman kerran mut siin on ollu ain myös muita meijän kavereita. Oon siis 16 ja tyttö.

1

119

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voit kysyä onko sillä toisella jotain tietynlaista tyyppiä johon ihastuu, vastauksen saatua voit myös kysyä onko ikinä ollut kiinnostunut naisista. Varmaan vastaa suoraan että ei, jos kerta ryhmänä liikutte.

   Itse olen mies ja minulla oli kaveri, mies myös ja painotan vielä sanaa OLI, joka oli ihastunut minuun.
   Hän aloitti just tolleen että alkoi utelemaan, että minkälaisista ihmisistä pidän romanttisessa mielessä johon totesin vain, että fiksut naiset kiinnostavat aina. Seuraavalla kerralla alkoi kyselemään kiinnostaako miehet ollenkaan, totesin että ei, sitä seuraavalla kerralla sitten alkoikin sanomaan, että hän on ihastunut yhteen kaveriinsa ja ei ole varma siitä toisesta. Tällöin arvasin että jahas taitaa puhua minusta ja olin oikeassa, seuraavalla kerralla hän sanoi sen ääneen.

   Sanoin hänelle takaisin että ei minua miehet kiinnosta romanttisessa mielessä ollenkaan, enkä edes seksiä harkitsisi miesten kanssa. Aika kiusallista tuli hänen näkemisestään ja jatkoi väittämistä, että minä pitäisin miehistä, niin pistin välit sitten poikki kun en jaksanut sitä tinkaamista kun toinen väittää vastaan, että pitäisin miehistä kun itse tiedän, ettei miehet kiinnosta minua.

   Ei minua olisi se haitannut jos toinen pitää minusta, mutta kun väitetään vastaan minun sanoille ja koitetaan tyrkyttää itteään, niin johinkin se raja piti tehdä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   10013
  2. 55
   2590
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1423
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1108
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1075
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1037
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   46
   1021
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   965
  Aihe