Kokeneimman Pattayan Savolaisen kokemuksia.

Anonyymi

Ohessa kokeneimman kokemuksia pähkinänkuoressa:

Lähes aina tympeä palvelu ja mestat keikkui konkurssin partaalla jo ennen koronaa, joka tietenkin stressaa omistajaa / henkilökuntaa.
Etsittiin päivällä varmaan tunti ruokaravintolaa joka olisi ollut auki.
Lopulta mentiin johonkin Subwayhin.
Hotellilta lähdettiin arki-iltana kävellen etsimään ravintolaa ja menoa.
Mikään ei ollut auki paitsi muutamat pakettiauton kokoiset kaljabaarit.
Mentiin mäkkäriin ja lähdettiin sieltä suoraan nukkumaan.
Rannalta huonoja kokemuksia, töykeä palvelu sielläkin.

Herättää ajatuksia, että jos kokenein ja kielitaitoinen, jolla jopa tuttuja paikkakunnalla kykenee hankkimaan matkaltaan vain negatiivisia kokemuksia, niin onko ongelma itse matkailijassa vai matkakohteessa?

2010 on siis tuntien etsinnän tuloksena syönyt Subissa ja Mäkkärissä, sekä jopa mennyt hevonkakkarannalle.

4

73

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kun tollaset tyypit kuten 2010 / 44 lukee kaikenmailman matkailusivustoja ja ravintola-arvosteluja jopa kopioiden varsinkin negatiivisia sellaisia jopa tälle palstalle, niin samaiset henkilöt luonnollisesti kirjoittelee noille sivuille omia latauksiaan ja erityisesti negatiivisia kokemuksia, koska muutahan heillä ei ole, niin tuollaiset sivut palvelee vain kyseisten henkilöiden oireiluja kuten tämäkin palsta.

   Kukaan ravintoloitsija millään tasolla ei kaipaa asiakkaakseen tuollaista perussuomalaisen idiootin asenteen omaavaa henkilöä.

  • Anonyymi

   Nuo on viimeisimpiä kokemuksia, aivan totta. Karmea on hotellien taso Hua Hinissa.

   Meillä oli Keuruun pioneeripataljoonassa aikoinaan paremmat patjat kuin Hua Hinin "neljän tähden" hotelleissa ja ne Keuruun patjat oli heinätäytteisiä.

   Mutta pitää ymmärtää että köyhät, vihaiset ja karvanokkaiset farangit ovat niin vittumaisia asiakkaina, että ne myrkyttävät koko kaupungin.

   Toki nämä Hua Hinin ongelmat vaikuttavat vain turisteihin. Ylimieliset karvakärsät (farangiasukkaat) elää sitä samaa elämää kaikkialla. Vähävaraisuuden vuoksi kiukuttelevat aina "Pattayan pojille" kun nämä käyttää jatkuvasti enemmän rahaa elämiseen ja se on karvakärsän mielestä suuri vääryys.

   Kiukuttelijoille Hua Hin onkin erinomainen paikka. Pelkän nettimaksun hinnalla voi kiukutella 24/7 netissä ja etsiä muista syitä omaan kurjuuteen.

   Perhe-elämä (jota itsekin vietän) onkin sitten oma lukunsa. Hua Hinin kaverini ovat perheellisiä ja asuvat omakotitaloissa. Heitä ei haittaa Hua Hinin olemattomat ravintolapalvelut tai ylihintaiset hotellit.

   Sama homma täällä meillä. Meillä ei ole turisteille mitään tarjota muuta kuin yksi vanha temppeli. Lähin ravintola (lähellä Nangrongin keskustaa) on 9km päässä. Ihan ok rafla.

   Ei vaikuta meihinkään se mitä tuolla "keskustassa" tapahtuu. Nangrongissa ei ole kuin pari hotellia ja vain yksi jota voi sanoa hotelliksi. Sekin vanha ja karu. 1200 baht yö suunnilleen ja tasoon nähden ylihintainen.

   Elävää musiikkia Nangrongissa on joka ilta jossakin ravintolan kupeessa ja niissä on hyvä tunnelma. Sellaisia kivoja pikku mestoja löytyy kyllä Hua Hinistakin, jotka on enimmäkseen paikallisten suosiossa. Turisteille Hua Hinilla on kovin vähän annettavaa.

   Siitäpä se sitten johtuukin että Hua Hin on reilusti yli 10 x vähemmän suosittu lomakohde kuin Pattaya ja Phuket.

   Sinä toljake ihmettelit taannoin että miksi elän nyt landella erilaista elämää (pyykinpesuineen päivineen) kuin Pattayalla. Tarviiko ne eroavaisuuksien syyt ihan oikeasti kertoa erikseen vai ymmärrätkö sinä resupekka yhtikäs mitään tästä maailmanmenosta?

   T 2010

   • Anonyymi

    Hauska kommentti pyykinpesusta joka oli väärin koska sinun haave-elämäsi oli tuolloin metropolin sykkeessä, missä oman kodinkin siivoaminen omatoimisesti oli väärin, puhumattakaan niin hullusta teosta, että kotona tehdään kotiruokaa perheellisenä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hauska kommentti pyykinpesusta joka oli väärin koska sinun haave-elämäsi oli tuolloin metropolin sykkeessä, missä oman kodinkin siivoaminen omatoimisesti oli väärin, puhumattakaan niin hullusta teosta, että kotona tehdään kotiruokaa perheellisenä.

    Taisin joskus mainita ettei perseaukisen kannata tulla hua hiniin, toki täällä on kalliimpaa kuin pattayalla jossa oli kaikesta ylitarjontaa, ja kilpailu syönyt katteet, pattayan hintatasoon tottuneella voi olla vaikeaa sulattaa kalliita hintoja, katsos kun markkinat määräävät hinnat. Vai ei buriramissa ole fallepalveluita, kyllä hua hinissä on, aivan riittävästi... enko buriramissa edes villamarkettia, josta saa fazerin tuotteita, hua hinissä on kaksi myymälää...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. RIP. Tyksin sairaanhoitaja menehtyi.

   36 v perusterve Tyksin sairaanhoitaja menehtyi vähän toisen koronarokotteen saatuaan. Ruumiinavausraportti aika karsea. Sisko kertoo asiasta. Ilkkujil
   Maailman menoa
   509
   12381
  2. Pääministerin edustussänky?

   Helsinkiläisessä puusepänliikkeessä teetetty, tammesta tehty sänky, sängynpäädyt ja senkki ilman patjaa maksoivat 6 553 euroa. Kansliasta oli kerrott
   Maailman menoa
   416
   1745
  3. Millaisen siivun Stefun rahasta Sofia saa laukkuina ja vaatteina?

   Pitihän se arvata, että Stefu on saanut lisää rahaa kun on ”rakkautta” ilmassa ollut viime päivinä😄 https://www.seiska.fi/kotimaa/stefan-therman-nost
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   1578
  4. Stefun ilme, kun Sofia huomaa Burberryn liikkeen

   Ihanasti Sofia ottanut instastoryynsa mukaan Stefun pelästyneen ilmeen. Taitaa miettiä, kuinka pitkään osingot riittävät…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1085
  5. Nikokin nauraa Sofian ikävälle

   https://www.seiska.fi/kotimaa/niko-ranta-aho-sai-kuulla-sofia-belorfin-rajusta-piikittelysta-tvssa-paljonkertova-reaktio Mutta nainen ei vaan älyä hä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   970
  6. Sormus ostettu Tallinnasta?

   Tallinnassa käyty korukaupoilla (S&S). Jokohan sormus ostettu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   958
  7. Mikä voisi olla todennäköisin paikka

   Missä kohtaisimme sattumalta tällä viikolla? Milloin, päivällä, illalla?
   Ikävä
   79
   889
  8. Onko Maralla rahat loppu

   Elkö ole varaa ottaa remppamiestä vaan Pikkarainen joutuu maalaamaan. Vitsi mikä teatteri video taas. Vaimo katsoo kun mä maalaan. En kestä, mut ei mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   888
  9. Nyt lahoilla korona kun piti tammerfesteille änkeä

   Otsikko kertoo kaiken oleellisen. Lahot ei välitä mistään mitään...
   Parkano
   12
   752
  Aihe