Ajattelin muuttaa Kouvolaan Stadista

Anonyymi

Millainen paikka Ummeljoki on? Onko se tyypillistä Kouvolaa?

40

2402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ummeljoki on Myllykosken lähellä, Myllykoskella on peruspalvelut, kaupat tms.

      Suosittelen miettimään, mitä asumiseltaan vaatii.

      Jos rahat riittää hanki asunto alle 20 minuutin ajomatkan päästä Kouvolan ytimestä.

      Jos muutat kerrostaloon muuta Kouvolan ytimeen. Jos rivitaloon alle 3 km keskustasta. Jos kuivan maan omakotitaloon, niin alle 5 km keskustasta.

    • Anonyymi

      20 minuutin ajomatka siis, jos omarantainen tontti.

    • Anonyymi

      Ummeljoki on kai lähinnä maaseutua. Ei taloja, kauppoja tai kouluja lähimaillakaan. Myllykoski jo paljon parempi. Sekin syrjässä ja autioituva. Kouvolassa ei elävää seutua ole muuta kuin vanhan Kouvolan alue ja osin Kuusankoski, Valkealan Jokela ja Koria.

    • Anonyymi

      Suosittelen kilometrin sisällä Kouvolan keskustasta. On kaupat ja palvelut lähellä. Ei tarvi autoakaan.

    • Anonyymi

      Pysyt vaan siellä iki ihanassa hellsinkissä, emme tarvitse sinua täällä.

    • Anonyymi

      En suosittele kenellekään muuttamista tänne persu-landiaan.

    • Anonyymi

      Kyllä Ummeljoki on ihan kaunista seutua. Joki kulkee vieressä ja Kouvolan ytimeen alle puolentunnin ajomatka.

      • Anonyymi

        Kannattaa muuttaa toiselle puolelle jokea alakylään. Sama maisema mutta 5 minuutin ajomatka kaupunkiin ja kävellenkin pääsee puolessa tunnissa.


    • Anonyymi

      Älä saatana osta ainakaa kämppää täältä. Arvo putoaa 5% vuodessa.

      • Anonyymi

        Jos ilmaiseksi saa ja halvalla myy, jää vielä ihan hyvä voitto.


    • Anonyymi

      Ihan siisti paikka. Aina kesäisin on hellettä, ja siitä ummeljoen vahvimmasta miehestä oo taas kuukausiin kuultu. Liekö taas Pitkäniemessä.

    • Anonyymi

      Lisään vielä Heinolasta asti kymijoki virtaa Kotkaan asti ummeljokea viistäen. Ummeljoki on siis unelmien paikka. Siellä ole muita vastoin käymisiä kuin ummeljoen kuuluisin pahaluntoinen kingi.

    • Anonyymi

      Jos ei haittaa, että ihan kaikki palvelut on kaukana, ihan jees paikka, Kaupat Myllykoskella muutaman kilometrin päässä koulut ja päiväkodit. Välissä Keskikosken silta, joka pienille lapsille vaarallinen. Teatterit, jäähallit ym. Kouvolassa 20 min ajomatkan päässä. Naapureita Ummeljoella on kyllä sopivasti, kylällä talojen keskittymäkin.

      • Anonyymi

        Ummeljoelta kun talon ostaa niin ikinä ei saa omiaan pois.


    • Anonyymi

      Kouvolaan? Kaikissa kuolevissa kylissä käydään samanlainen kuolinkamppailu: Nuori ja pätevä kansanosa muuttaa oikeiden töiden ja oikean palkan perässä sinne missä tarjontaa on. Jäljelle jäänyt, ikääntynyt tai muuten 'rajoittunut' populaatio yrittää tekopirteästi kehua kyläänsä itsepetoksen maku kitalaessa. Kokrettisesti tämä kuolinkamppailu tuntuu ensimmäisenä 'oikean' veronmaksajan eli yksityisellä palkkatyötä tekevän elintasossa. Kunnallisvero ei ainakaan tule laskemaan, pikemminkin päinvastoin. Ja veroraholle saatava kate tulee putoamaan. Tämä nakyy jo selvästi esim. Kymsoten amatoorimäisenä ja ammattitaidottomana puuhasteluna. Myös vanhustenhoito ja lapsiperheille suunnatut toiminnot tulevat saamaan osansa. Eli kannattaako muuttaa Kouvolaan? Jos olet syntymäeläkeläinen tai ammattityötön niin ehkä. Muuten ei!

      • Anonyymi

        Ummeljoki ei edes ole oikein Kouvolaa vaan maaseutua noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Lähimmät taajamat tyhjenevät Myllykoski ja Inkeroinen. Kouvolan veroprosentin nousu johtuu juuri näiden tyhjenevien maaseutukylien ylläpidosta kun liitoskuntaenemmistöinen valtuusto väkisin koittaa ylläpitää palveluverkkoa ilman käyttäjiä koko laajan kunnan alueella. Jos Kouvolaan muuttaa saa halpoja asuntoja myös läheltä keskustaa missä palvelut vielä on eikä väki vähene samaa tahtia kuin syrjäseudulla.


    • Anonyymi

      Jos tykkää asua kaatopaikalla , niin Ummeljoki on oikea valinta.

      • Anonyymi

        Ummeljoella ei ole kyllä yhtään kaatopaikkaa. Paitsi se paperitehtaan käyttämä , mutta sekin ollut siistittynä ja pois käytöstä jo monia vuosia.


    • Anonyymi

      Onhan se Kouvolan keskusta ankea ja ruma mutta se on silti kaupunkia ja siellä tuskin käy aika pitkäksi samalla lailla kuin maaseutualueilla.

    • Anonyymi

      Näiden muuttohankeviestien lähettäjä asuu Kouvolan alueella. Tässä tapauksessa inkeroisissa. Seuratkaapa palstaa silloin tällöin.

    • Anonyymi

      Hyvä kaveri muutti perhesyiden vuoksi Tampereelta Kouvolaan. Nyt puhuu siihen sävyyn että vikatikki taisi olla sillä vaikka suku tärkeä onkin niin muutti kenties Suomen parhaimmasta kaupungista yhteen huonoimmista.

    • Anonyymi

      Muutin pois Käpylästä kun on niin kaukana keskustasta. Nyt asun asemaa vastapäätä.

    • Anonyymi

      Itse valitsin aikanaan Kouvolan asuinpaikaksi. Myin velattoman asunnon Helsingin keskustasta minkä olin ostanut 80-luvulla ja ostin ok talon Kvl keskustan (asemalle 2km) tuntumasta 120.000€:lla. Rahaa jäi vielä reilut 350.000€ muuhun käyttöön.
      Jos talon joskus myy on se jo hintansa tienannut. Ja kyllä siitä aina muutaman kympin saa.

      • Anonyymi

        Paha vaan että Kouvola on sisämaata, ei merta lähelläkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paha vaan että Kouvola on sisämaata, ei merta lähelläkään.

        Reilusti alle tunnissa ajaa autolla kouvolasta merelle ; Kotkaan tai Haminaan joista saa vuokrattua laituripaikan veneelle aika edullisesti.


    • Anonyymi

      Kouvola on paljon parempi paikka kun Helsinki. Talvella Hesa on kylmä ja kalsea paikka, ja siellä jätetään sähköpotkulautoja mihin sattuu. Vantaanjoen kaljakellunnan jälkeen... jääköön sanomatta. Venäläiset luultavasti ainoa siisti porukka siellä ja muuallakin. Luultavasti siks niitä haukutaan, kun muita ei uskalleta, kun suomalaisella on alemmuudentunto tai jotain.
      Keskipaikkeilla kohdassa "ulkomaalaistaustaiset":
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Helsinki

      Mihin tolla ulkomaalaisjutulla pyritään? USA:n esikuvaan? Vai Ruotsin kohtaloon?

    • Anonyymi

      No kouvostoliitto on mikä on. On se ainakin turvallisempi paikka,kun stadi ja ei ole niin helvetisti mamuja. Ihmiset on samanlaisia ummikoita ja itsekeskeisiä,kun hesassa.

    • Anonyymi

      Ei kannata muuttaa ylensäkkään koko Myllykosken alueelle. Valkealalaisena lintumiehenä on kokemusta Myllykoskelaisista. Outoa porukkaa lintu havainto joukkueineen oman rajansa takaa. Äärettömän mustasukkaisia lintu havannlistaan omaksi edukseen vielä jopa seitsämänkymmenvuotiaina.

    • Anonyymi

      Siis tällainen pikku maailma(kin)täällä on olemassa ja hyvin voi ja elää. Suosittelen jos tänne muutat. Niin älä ainakaan vanhempien "lintutieteilijöiden" juttuja ota aivan tosissasi.

    • Anonyymi

      Nii joo Ummeljoen seutuvilla aikoinaan eli viha sen kymijoen toisin ja puolin toisiaan kohtaan. Varmaan vieläkin vihaavat toisiaan kuin ruttoa. Meinaan niinä Keisarin aikoina eivät rutosti silloinkaan pitäneet toisistaan.

    • Anonyymi

      Ummeljoelle kannattaa kaikkien muuttaa. Tulee uusi datakeskus jne. Umppajoelle.

    • Anonyymi

      Mahtis paikka. Täältähän minäkin Ummeljoen kingi olen kotoisin ja turpaan tulee, jos asemaani aijotaan alkaa horjuttamaan. Siis ihan mukava paikka, muuten asua.

    • Anonyymi

      Heti kommentoin. Tiedän kyllä kuka on ummeljoen oikea kunkku. Arg! Se olen minä. Turpiin vetelen valhe ummeljokisia, kunhan täältä taas palaillaan lepositeistä armaan paikkakuntani ainoan baarin kulmille ainoana paikkakuntani mestarina. Ennen uutta tulemistani ummeljoella tokaisen. Älkää uskoko valhe mestareihin.

    • Anonyymi

      Paras paikka koko valtakunnassa. Hullujen huoneelta palautetaan äkisti kotiin kun kertoo vain olevansa Kouvolasta ja viettävänsä paljonkin siellä yöelämää.

    • Anonyymi

      Ummeljoki on kouvolan Korso.

    • Anonyymi

      Eskolanmäki on Kouvolan Sveitsi

    • Anonyymi

      Oon justiin päässyt vapauteen Niunniemeltä ummeljoelle takaisin. Tultuasi joudut ummeljoen kingin kanssa välittömästi ottamaan tilan ja vastuun tulevasta. Terve tuloa Ummeljoelle.

    • Anonyymi

      Joo,oh. Ulmeljokelainen mykkä täysin sosiaalisesti taidoton vei avioliittoon siskoni, jo ajat sitten ja sen jälkeen siskostani mitään sen jälkeen kuullut. Oollut vissiin ikäväkään koskaan enään näitä?

    • Anonyymi

      Helsingistä Kouvolaan. En suosittele. Täältä löydät vain itseensä käpertyneitä älykääpiöitä. Kun kerrot niille ensitörmäykselläsi muuttaneesi Helsingistä Kouvolaan, ovat mielin ja kielin. Tosi itseensä kääntynyttä porukkaa. Älä ainakaan mihinkään laitakaupungilla muuta kuten Eskolanmäkeen.

      • Anonyymi

        Niin lisään ylläolevaani. Saatan itsekkin olla eristetty Kouvolan yhteisöistä ja ihmisistä jopa kirjoitus tyyleineni. Mutta Helsingistä Kouvolaan muuttoa en suosittele jos et ole varustettu hyvällä itsetunnolla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3284
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      411
      2909
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2789
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2162
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      1990
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1337
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      77
      1181
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1030
    Aihe