Politiikka elää jatkuvasti, Soinin persut oli sarjassaan parhaimistoa

Kunhan Sanna pääministeri nyt maan velkaannuttaa kunnolla, siinä alkaa ihmisten omatunto soimaamaan, että tuota puolettako on äänestetty. Vasurit ja vihreät nyt on niin ala-arvoisia ettei normaali heitä osoita pitkällä kepilläkään.

Demarit saattaa nyt menettää paljon, kun alkaa keskustan nousu, jota on tapahtunut ennenkin, eikä niin kaukaa hakaea mm Sipilä nosti keskustan, gallupit povasi jopa 28 %, mutta jäi kuitenkin vaalissä 22 % alle.

Se on tämä politiikkaa niin arvelluttava laji, se saattaakin kääntyä sosialistien tappioksi persujen alamäki. Monet, nyt demarit ajattelee, että nyt katse keskustan suuntaan, nimittäin täällä on liikkuvia myös jotka olleet persuja, ja tehneet harharetkensä demareihin. Kokoomus tullenee nousemaan, ja siinä samassa keskusta myös, kumpi keulapaikalle ? se on arvuutus.

Kun muistetaan 1918 tapahtumatkin, niin SDP ja vasurit tulee alaspäin. Kommusniteja ei vielä silloin ollut puolueena, kuin vasta kesällä1918, jotka Venajällä perusti Suomen kommunistisen puolueen, SDP paenneista punaisista jotka hävisi aseellisen punakapinan. Stalin vielä 30 -luvulla näitä teilasi 35000 nuppia, Stalinin hirmutekoja vaikea ymmärtää, kun omaa kansaasakin tapatti arvioiden mukaan 20 miljoonaa. Jotenkin ihmeellsitä kun meilläkin yhä vasemsmisto -sosialistit ja vasurit hoilaa Stalinin nimeen " toverit..toverit" huudetaan tuontuosta punalippujenkin kera.
Taas toinen puoli kokoontunut Natsilippuineen, se pahempi ? Kyllä Stalinin teot on julmempia Suomalaisten kannalta, eli tulisi myös nämä järjestöt lopettaa, loppuisiko silloin SDP ja vasemmistoliitto puolueetkin.=?
Ainakin DDR Stasilista laitettiin SDP taholta nopeasti piiloon, kun alkoi nimet siinä poltteleen.

8

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   SosDemit karkaisi Venäjälle vanhan kaavan mukaan. Vielä 70 -luvalla Halonenkin oli uskossa että kommunismista tulee maailman laajuinen järjestelmä, ehätti sitä meillekkin vaatimaan.

   • Halonen ei ollut yksin uskossaan. Jopa Yhdysvaltojen presidentitkin uskoivat, että kommunismi tulee vallalle suurimmassa osassa maailman valtioita ja siksi rahoittivat kommunismia vastustavia armeijoita ja lähettivät armeijansa niiden tueksi.


   • Anonyymi
    Pystyyn_kuollut kirjoitti:

    Halonen ei ollut yksin uskossaan. Jopa Yhdysvaltojen presidentitkin uskoivat, että kommunismi tulee vallalle suurimmassa osassa maailman valtioita ja siksi rahoittivat kommunismia vastustavia armeijoita ja lähettivät armeijansa niiden tueksi.

    Eikai nyt kukaan yksin ole uskossa. !


  • Anonyymi

   Mutta sitten kommunismi romahti, Neuvostoliitto loppui. Halonen itki....eivät saaneet meitä kommunismin orjiksi. Orjaksi omassa maassa,vailla ihmisarvoa.

  • Anonyymi

   https://im.mtv.fi/image/338454/landscape16_9/555/313/cbb96855f3dfdeeaae44dba9973a77ba/PP/1020897.jpg

   Kalleimmillaan Halosen meikkikulut 3000 € vuodessa valtion lakuun. -lähde presidentin kanslia.
   Kallis tukanvärjäys.

   • Anonyymi

    Mitä tuotakin naamaa sutata noin kalliisti.


  • Anonyymi

   SDP ja DDR siitä liitosta syhtyi mm Halosen Tarja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   10046
  2. 56
   2614
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1433
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1122
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   1086
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1055
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   46
   1028
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   972
  Aihe