Netflix heittää ulos Harryn ja hänen vaimonsa ?

Anonyymi

Netflix on teettänyt tutkimuksen, jonka tulos on kokolailla tyrmäävä.
99,5% Briteistä EI aio katsoa mitään ohjelmaa minkä H&M aikovat tuottaa. Amerikkalaisiakaan kummajaispariskunnan tuotokset eivät kiinnosta.
Toistaiseksi kumajaispari ei olekaan tuottanut yhtään mitään eikä Netflix ole ollenkaan tyytyväinen asiaan.

Netflix on antanut H&M:lle varoituksen: "Jos tämä on tulos, niin eikun ulos!" Ja jos niikseen käy Netflix saattaa ryhtyä perimään kummajaispariskunnalta rahojaan takisin sopimusrikon takia.

Tällä kertaa isukki ei riennä Harrria jelppaamaan koska poika ja miniänretale ovat töiden tekemisen sijaan käyttänyeet aikansa kuningashuoneeen haukkumiseen ja valehtelemiseen.

Haha, sitä saa, mitä tilaa.

6

206

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Netflix sopimus kieltää Mekkua ja Harria juoruamasta kuningashuoneen asioista "dokumenteissaan", joten MeHar juoruaa kunkkuhuoneesta joka paikassa muualla.
   Netflix on myöskin menettänyt -ja menettää koko ajan lisää- tilaajiaan MeHarin takia, eivätkä ne siitäkäään ole Nekkarissa kovin innoissaan.
   Meillä en tilata, eikä katsota Netflixiä enää, mutta sillä ei ole mitään tekemistä MeHarin kanssa. Nekkarista on tullut kaatopaikka, joten MeHar rotat sopivat sinne siinä mielessä kuin nyrkki silmään.

   • Anonyymi

    Höpöhöpö


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpöhöpö

    Internetin englanninkieliset sivut kohkaavat tästä asiasta ja on siitä puhuttu YouTubessakin. Löytäisit jutut itsekin jos vaivautuisit ettimään ja opettelemaan englantia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Internetin englanninkieliset sivut kohkaavat tästä asiasta ja on siitä puhuttu YouTubessakin. Löytäisit jutut itsekin jos vaivautuisit ettimään ja opettelemaan englantia.

    Ookkonää todella niin tyhmä että uskot kaiken lukemasi höhööhöhööööö


  • Anonyymi

   Tämä jos toteutuisi niin olisi kyllä loistava uutinen. Jenkkien patenttiviranomaiset ovat onneksi myös alkaneet laittaa hanttiin Harrin ja MegZZin lastensa nimien tuotesuojaamiselle. "Archewell" podcast vai mikä se nyt olikaan on vastatuulessa rekisteröinti ja patenttilaitoksella.

   Mutta ei hätää jos kaikki muu kusee niin kyllä Tyler Perry Meghanin niihin halpis M-luokan saippuasarjoihinsa mielellään palkkaa.

  • Anonyymi

   murkle ja eltonin homomies tekevät netflixille animaation tytöstä joka etsii esikuvia vahvoista naisista. Tyttö taas on yllätys yllätys murkle itse 12-vuotiaana.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesäloman loppuminen ahdistaa

   Töihin paluu huomenna ahdistaa ihan helkutisti vaikka olen etätöissä. Työskentelen insinöörinä ja työt on välillä todella vaikeita ja joutuu tekemään
   Ahdistus
   47
   2329
  2. Mitä ja miksi suomalaiset jännittää?

   Taas nähtiin osoitus siitä tuolla Tokiossa kun meidän ukko jännitti kisansa pipariksi. Eihän muut jännitä mitään. He vaan roiski haulikolla naama peru
   Maailman menoa
   165
   2125
  3. Olipa hyvä sarja Sofian salaisuudet

   Sofian ulosanti niin miellyttävää kuunneltavaa, toista kuin Maran öö, öö, tota, tota, mmmm, mmmmm. Ja Stefun äitikin oli mukana miesystävänsä kanssa,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   189
   1933
  4. En kaipaa enää "kaivattuani"

   Tai siis kaipaan, mutta en voisi kuvitellakaan enää meitä mihinkään suhteeseen. En toivo häneltä yhteydenottoja, enkä myöskään mielellään haluaisi en
   Ikävä
   109
   1749
  5. Sofia naureskelee Nikolle avoimesti

   Ilkeä akka https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/23a3e901-b255-4986-acc4-287acedfded6
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1499
  6. Kiitos Seiskalle Sofian nolaamisesta!

   Pitkän aikaa Seiska selkeästi mielisteli pellepariskuntaa. Ei pienintäkään juttua esimerkiksi pellepariskunnan vapun sekoilu- ja riitelybileistä Levi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1411
  7. Miksi Martina oli niin kamala Sofialle?

   Eron tullessa kuitenkin Martina oli kiitollinen, siunattu, onnellinen. Onhan tuo ihan tavanomaista että kaverin mieheen voi rakastua . Rakastuihan Mar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1302
  8. Analysoi teidän kohtaamisianne

   Mikä niissä vaikuttaa siltä että tunne on molemminpuolinen?
   Ikävä
   83
   1218
  9. Mara Taas kiitollinen

   Mä en kestä😂.. Mara Taas kiitollisena istuu rannalla, eikö se vois keksiä jo jotain muuta tekstiä. Monta kuvaa taas missä MINÄ, MINÄ. Ja taas mennään
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1196
  Aihe