Sote-lait meni uusiksi

Anonyymi

Hei Kiurun porukka veti vessanpöntöstä vanhan lain, kun uusi hyväksyttiin Eduskunnassa. Melkoinen moka. Mutta en ihmettele ollenkaan, kun on seurannut STM:n kohellusta. Kiurun jutuista ei saa mitään tolkkua. Suu käy ja käy, mutta mikä on asia, jää loppupeleissä epäselväksi. Saa varmaan asian kuin asian sekaisin, ihan ilman erityistä yrittämistä. No nyt meni vanha laki roskikseen.

Sote-lakia pitää siis korjata. Siinä onkin niin paljon valuvikoja, että kannattaisi kirjoittaa kokonaan uusiksi, kun nykyinen versio heikentää palveluita ja tulee hemmetin kalliiksi. Alunperin piti säästää, kun on se kestävyysvaje. Se unohtui demareiden koheltaessa. Samalla unohtui ihminen, siis potilas tai hoivakodin asukki.

Julkisen puolen hoivakodeissa on hemmetin paljon puutteita, mutta niistä vaietaan, kun on tarkoitus nimenomaan laittaa vanhukset kunnallisiin vanhainkoteihin riutumaan. Terkkarijonot sen kun kasvaa ja matka terkkariin kasvaa. Länsi-Pohjasta ajetaan varmaan Rovaniemelle tai Ruotsiin.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hallitukselle on tärkeintä että turpaikanhakijat saavat kattavat palvelut, mitä väliä muilla on, muuttakoot pois Suomesta.

   • Anonyymi

    Turvapaikan hakijat, eri kansallisuuksien maahan muutto, sateenkaariperheet, pridekulkueet, työtä vieroksuvien palkitseminen tukiaisilla, alkuperäikansalaisten rankaiseminen työttömyydellä ja verojen korotuksilla. Siinä hallituksen tärkeimpiä töitä. Mihin tällainen hallituspolitiikkaa johtaa?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   3737
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   100
   1928
  3. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1790
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1678
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   53
   1497
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1452
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1343
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   85
   1208
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1170
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   989
  Aihe