Kansan kusetus EU:n jäsenenä alkoi Lipposen ja Halosen toimesta Tukhomassa

Anonyymi

Nyt demarit taas oikein koko puolueen toimesta ovat viemässä Suomea talouden suohon Urpilaisen ja Heinäluoman johdolla ja hallituksen avustuksella.
Suomi on ensimmäisenä kannattamassa Ranskan esittämää uudistusta unionin velanotosta, jossa suuret jäsenmaat päättävät velkojen ottamisesta sekä siitä mitä maita noilla velkarahoilla tuetaan ja se tuettava maa ei ainakaan ole Suomi vaan me saadaan taas se maksumiehen rooli.
Koko tämä suomen hölmöilyhän unioniin liittymisestä alkoi Lipposen ja Halosen toimesta kun he Saksan Schröderin edessä Tukholmassa polvillaan rukoilivat että me päästään unionin jäseneksi ja mediassa on kuva jossa kansleri siunaa molemmat suuressa armossaan jäseniksi.
Siitä tämä Suomen maksajan rooli on lähtenyt ja näyttää siltä että saman puolueen ja hallituksen toimesta ollaan Suomea viemässä yhä syvempään talouskurjuuteen joka tulevaisuudessa estää myös sen ettei meillä yksinkertaisesti ole varaa erota koko liitosta eikä sen ahneista johtavista suurista kusettajamaista.
Suomessa sitten sellaiset kuin Lindman puhuvat vain jostakin ay-liikkeen yleis- sitovuuden poistosta jota kukaan ei ole täällä edes ehdottanut vaan tuo ajatus on syntynyt demareiden tupaillassa jossa joku agitaattori lobbari on asioista mitään ymmärtämättä basistiaivoillaan kehittänyt kotona punkun voimalla.
Näin saadaan pienellä kansan kiihotuksella ja valheilla kansalaisten ajatukset pois suurista kusetuksista joiden kohteeksi me unionin toimesta taas joudutaan.
VOI TÄTÄ HERNEAIVOISTA ÄÄNESTÄJÄ KANSAA JOKA VARMAAN VALITSEE TAAS NUO SAMAT PÄSSINPÄÄT MUODOSTAMAAN SEURAAVAN HALLITUKSEN.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kokoomus tukee tätä kansan huijausta täysin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   9985
  2. 55
   2571
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1411
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1095
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1057
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1027
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   45
   1011
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   957
  Aihe