ahdistaa voitteko tulla auttamaan

Anonyymi

mut on raiskattu kaks kertaa
näin tänään mun raiskaajan ja sain 4 paniikkikohtausta (mulla on muutenkin paniikkihäiriö) ja viiltelin nyt ekaa kertaa 2 vuoteen
mul oli ennen tosi paha addiktio viiltelyyn ja oon joutunu sairaalaankin sen takia

mitä vittua teen mul ei oo puhelinta en voi ees jutelle kenellekään ahistaa vittuna

4

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valitettavasti en osaa ihmeitä auttaa, kuin toivottaa voimia ja jaksamista, sekä kehoittaa keskittymään positiivisiin asioihin. Jos parivuotta on mennyt ns. hyvin, niin uskon että ihan joka päivä tämä kyseinen henkilö ei tule vastaan. Eli toisin sanoen, älä anna hänen edelleen rampauttaa elämääsi.

      En muista oliko tukinaisella chättejä, johoin voi osallistua muutenkin kuin puhumalla, mutta ainakin valoa- ja sekaisin chätit löytyy ja varmaan muutama muukin.

    • Anonyymi

      Kokeile ensihätään chatteja:

      https://sekasin247.fi/#sekasin-2

      https://mieli.fi/fi/keskusteluapua-saatavilla-joka-päivä-ja-yö-kriisipuhelimessa-ja-verkossa

      Mieli ry:stä voi myös saada tukihenkilön, joka on puoli vuotta henkilökohtaisesti tukemassa, anonyymisti netin kautta.
      Olen hyvin pahoillani siitä mitä olet joutunut kokemaan. Minuunkin on kohdistettu seksuaalista väkivaltaa ja hyväksikäyttöä, lapsuudessa ja nuoruudessa.
      On äärimmäisen ahdistavaa kun väkivallantekijästä ei pääse kokonaan eroon niin ettei joutuisi kohtaamaan häntä missään. Itsekin pähkäilen tällä hetkellä sitä että kyseinen henkilö on vielä elossa, ja että en voisikaan vielä ajatella että olen päässyt hänestä kokonaan eroon. Hän turmeli suuren osan lapsuuttani. Sitten aikuisiällä tuli tilanne, jolloin jouduin tapaamaan häntä ja traumatisoiduin uudelleen.
      Yhteiskunnan pitäisi tukea paljon enemmän seksuaalista väkivaltaa ja hyväksikäyttöä kokeneita, nykyään on tilanne ettei aina edes ymmärretä että sellaista on ja mitä se käytännössä on, tekomuodot ovat niin vaihtelevia. Väkivallantekijä ei yleensä joudu vastuuseen vaan saa porskuttaa eteenpäin elämässään ja säilyttää sosiaalisen roolinsa, joskus arvostetunkin. Jos uhri jaksaa viedä asian oikeuteen, sieltä tulee yleensä kylmää kyytiä kun ei pysty todistamaan ja jos pystyykin, tuomio on ehdollinen.
      Oikeudessa saatetaan esim. päästää raiskaaja vähemmällä jotta hänen sopeutumisensa yhteiskuntaan ei vaarantuisi (maahanmuuttaja) tai koska hänellä on vakituinen työpaikka.
      Sellaiset "oikeudenkäynnit" näyttävät mikä tämä yhteiskunta todellisuudessa on.

      Koeta jaksaa. Viiltely ja vastaava itsensä vahingoittaminen voi tuntua helpottavalta, kun saa psyykkisen kivun kohdistumaan yhteen fyysiseen kohtaan. Olen itsekin vahingoittanut itseäni aikaisemmin. Koeta kuitenkin vähentää sitä, koska helpotus joka siitä tulee on väliaikainen. Puhuminen auttaa ja se että koettaa hakeutua sellaisten ihmisten seuraan jotka tuntuvat turvallisilta.

      Jos puhelin on käytössä, niin Tukinaisella on ilmainen linja:
      Kriisipäivystys seksuaalista väkivaltaa ja/tai hyväksikäyttöä kokeneille, puh. 0800-97899
      Ma-to klo 9-15, viikonloppuna ja pyhinä sekä niiden aattoina klo 15-21. Ei perjantaisin.

    • Anonyymi

      Tuli mieleen vielä, vaikka onhan tämä aika hurjaa että joutuu näin neuvomaan, että paikkakunnan vaihto voi joskus todella auttaa jos joutuu näkemään väkivallantekijää arkitilanteissa. Olen itse miettinyt sitä, kun on eräitä muitakin syitä miksi voisin haluta muuttaa. Joskus varmasti toteutankin. Olen kuullut joiltakin sen ratkaisun tehneiltä, että on auttanut.
      On kuitenkin saatava turvattua perusarki, käytännön elämä, konkreettinen turva ettei mitään vastaavaa tapahdu enää.
      Ihmiselle on aika turha sanoa, niin kuin jotkut jotka eivät ole itse kokeneet, että mitä hätäilet, eihän se voi enää tapahtua. Turvallisuudentunteen palautuminen kestää kauan, kun omia rajoja on vakavasti rikottu. Jos joutuu näkemään väkivallantekijää, se keskeyttää toipumisen joka kerta.
      Tämänkin takia on hullua, että raiskaajien tuomiot ovat niin lieviä. Eihän toki ketään voi loputtomasti telkien takana pitää, mutta yksi syy miksi rikolliset eristetään yhteiskunnasta on juurikin uhrien turvaaminen, edes joksikin aikaa. Minusta tuomarien pitäisi miettiä tätä kun päästävät raiskaajia ehdolliseen.

      Toivottavasti sinä et kuitenkaan joudu pohtimaan muuttamista vaan saat riittävästi sellaista tukea jonka avulla voit selviytyä ja jatkaa elämääsi.
      Oliko siellä sairaalassa missä olit hoidettavana mitään puhetta terapiasta? Se nimittäin varmaan auttaisi, jos vain löytyy terapeutti jonka kanssa vuorovaikutus sujuu ja jolla on riittävästi kokemusta ja ammattitaitoa. Itse selvisin sillä tavoin, vaikka eihän taistelu vielä ohi ole.
      En ole itse koskaan soittanut Tukinaiseen, mutta olen kuullut siitä hyvää ja voi olla, että he osaisivat neuvoa lisää käytännön apukanavia. Sitten kun saat puhelimen käyttöösi siis.

    • Anonyymi

      Mua ahistaa vaikka ei oo raiskattu eikä mitään. Mut mua ahistaa varsinki jos joku puhuu et pitäs hakee töitä. Tää on kauheeta. Miks maailma niin julma mua kohtaan???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe