ahdistaa voitteko tulla auttamaan

Anonyymi

mut on raiskattu kaks kertaa
näin tänään mun raiskaajan ja sain 4 paniikkikohtausta (mulla on muutenkin paniikkihäiriö) ja viiltelin nyt ekaa kertaa 2 vuoteen
mul oli ennen tosi paha addiktio viiltelyyn ja oon joutunu sairaalaankin sen takia

mitä vittua teen mul ei oo puhelinta en voi ees jutelle kenellekään ahistaa vittuna

4

95

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valitettavasti en osaa ihmeitä auttaa, kuin toivottaa voimia ja jaksamista, sekä kehoittaa keskittymään positiivisiin asioihin. Jos parivuotta on mennyt ns. hyvin, niin uskon että ihan joka päivä tämä kyseinen henkilö ei tule vastaan. Eli toisin sanoen, älä anna hänen edelleen rampauttaa elämääsi.

   En muista oliko tukinaisella chättejä, johoin voi osallistua muutenkin kuin puhumalla, mutta ainakin valoa- ja sekaisin chätit löytyy ja varmaan muutama muukin.

  • Anonyymi

   Kokeile ensihätään chatteja:

   https://sekasin247.fi/#sekasin-2

   https://mieli.fi/fi/keskusteluapua-saatavilla-joka-päivä-ja-yö-kriisipuhelimessa-ja-verkossa

   Mieli ry:stä voi myös saada tukihenkilön, joka on puoli vuotta henkilökohtaisesti tukemassa, anonyymisti netin kautta.
   Olen hyvin pahoillani siitä mitä olet joutunut kokemaan. Minuunkin on kohdistettu seksuaalista väkivaltaa ja hyväksikäyttöä, lapsuudessa ja nuoruudessa.
   On äärimmäisen ahdistavaa kun väkivallantekijästä ei pääse kokonaan eroon niin ettei joutuisi kohtaamaan häntä missään. Itsekin pähkäilen tällä hetkellä sitä että kyseinen henkilö on vielä elossa, ja että en voisikaan vielä ajatella että olen päässyt hänestä kokonaan eroon. Hän turmeli suuren osan lapsuuttani. Sitten aikuisiällä tuli tilanne, jolloin jouduin tapaamaan häntä ja traumatisoiduin uudelleen.
   Yhteiskunnan pitäisi tukea paljon enemmän seksuaalista väkivaltaa ja hyväksikäyttöä kokeneita, nykyään on tilanne ettei aina edes ymmärretä että sellaista on ja mitä se käytännössä on, tekomuodot ovat niin vaihtelevia. Väkivallantekijä ei yleensä joudu vastuuseen vaan saa porskuttaa eteenpäin elämässään ja säilyttää sosiaalisen roolinsa, joskus arvostetunkin. Jos uhri jaksaa viedä asian oikeuteen, sieltä tulee yleensä kylmää kyytiä kun ei pysty todistamaan ja jos pystyykin, tuomio on ehdollinen.
   Oikeudessa saatetaan esim. päästää raiskaaja vähemmällä jotta hänen sopeutumisensa yhteiskuntaan ei vaarantuisi (maahanmuuttaja) tai koska hänellä on vakituinen työpaikka.
   Sellaiset "oikeudenkäynnit" näyttävät mikä tämä yhteiskunta todellisuudessa on.

   Koeta jaksaa. Viiltely ja vastaava itsensä vahingoittaminen voi tuntua helpottavalta, kun saa psyykkisen kivun kohdistumaan yhteen fyysiseen kohtaan. Olen itsekin vahingoittanut itseäni aikaisemmin. Koeta kuitenkin vähentää sitä, koska helpotus joka siitä tulee on väliaikainen. Puhuminen auttaa ja se että koettaa hakeutua sellaisten ihmisten seuraan jotka tuntuvat turvallisilta.

   Jos puhelin on käytössä, niin Tukinaisella on ilmainen linja:
   Kriisipäivystys seksuaalista väkivaltaa ja/tai hyväksikäyttöä kokeneille, puh. 0800-97899
   Ma-to klo 9-15, viikonloppuna ja pyhinä sekä niiden aattoina klo 15-21. Ei perjantaisin.

  • Anonyymi

   Tuli mieleen vielä, vaikka onhan tämä aika hurjaa että joutuu näin neuvomaan, että paikkakunnan vaihto voi joskus todella auttaa jos joutuu näkemään väkivallantekijää arkitilanteissa. Olen itse miettinyt sitä, kun on eräitä muitakin syitä miksi voisin haluta muuttaa. Joskus varmasti toteutankin. Olen kuullut joiltakin sen ratkaisun tehneiltä, että on auttanut.
   On kuitenkin saatava turvattua perusarki, käytännön elämä, konkreettinen turva ettei mitään vastaavaa tapahdu enää.
   Ihmiselle on aika turha sanoa, niin kuin jotkut jotka eivät ole itse kokeneet, että mitä hätäilet, eihän se voi enää tapahtua. Turvallisuudentunteen palautuminen kestää kauan, kun omia rajoja on vakavasti rikottu. Jos joutuu näkemään väkivallantekijää, se keskeyttää toipumisen joka kerta.
   Tämänkin takia on hullua, että raiskaajien tuomiot ovat niin lieviä. Eihän toki ketään voi loputtomasti telkien takana pitää, mutta yksi syy miksi rikolliset eristetään yhteiskunnasta on juurikin uhrien turvaaminen, edes joksikin aikaa. Minusta tuomarien pitäisi miettiä tätä kun päästävät raiskaajia ehdolliseen.

   Toivottavasti sinä et kuitenkaan joudu pohtimaan muuttamista vaan saat riittävästi sellaista tukea jonka avulla voit selviytyä ja jatkaa elämääsi.
   Oliko siellä sairaalassa missä olit hoidettavana mitään puhetta terapiasta? Se nimittäin varmaan auttaisi, jos vain löytyy terapeutti jonka kanssa vuorovaikutus sujuu ja jolla on riittävästi kokemusta ja ammattitaitoa. Itse selvisin sillä tavoin, vaikka eihän taistelu vielä ohi ole.
   En ole itse koskaan soittanut Tukinaiseen, mutta olen kuullut siitä hyvää ja voi olla, että he osaisivat neuvoa lisää käytännön apukanavia. Sitten kun saat puhelimen käyttöösi siis.

  • Anonyymi

   Mua ahistaa vaikka ei oo raiskattu eikä mitään. Mut mua ahistaa varsinki jos joku puhuu et pitäs hakee töitä. Tää on kauheeta. Miks maailma niin julma mua kohtaan???

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   209
   6932
  2. 106
   3592
  3. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   166
   2684
  4. Mitä on tapahtunut?

   Kemijärveltä löytyi viikonloppuna kaksi kuollutta henkilöä. https://yle.fi/uutiset/3-12044939
   Kemijärvi
   16
   1935
  5. Oho! Tanssii Tähtien kanssa -yllätys: Same sex -pari Elina Gustafsson ja Katri-ope!

   TTK törähtää taas! Tällä kaudella showssa nähdään myös historiallinen pari, sillä nyrkkeilijä Elina Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen sam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1636
  6. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   33
   1552
  7. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   158
   1465
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   32
   1359
  9. Suomi Tokion kisojen huonoin maa mutta urheilupomot vaikenee

   Suomi on ollut yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä maita kesäolympialaisissa. Suomi on osallistunut jokaisiin kesä- ja talviolympialaisiin vuoden 190
   Olympialaiset
   24
   1353
  Aihe