nelosella ideapula.

Anonyymi

Nelosella ei keksitä enää mitään itse. Uudelleen lämmittävät vanhat maikkarin ohjelmat, seuraavaksi tulossa bumtsi bum.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinpä ei tule mainoskanavilla ollenkaan ohjelmia aikuisille ihmisille vaan kaikki ohjelmat on suunnattu lapsille, lapsenmielisille ja yksinkertaisille ihmisille voisi siirtää kaikki maksukortin taakse jos taso paranisi sillä.

      • Anonyymi

        Ei mitään maksukortin taakse, luuletko että ihmiset maksaisi siitä roskasta muka mitä maikkari ja nelonen tarjoaa? Maksukortin takana on ne hyvät ohjelmat, ei roska!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei mitään maksukortin taakse, luuletko että ihmiset maksaisi siitä roskasta muka mitä maikkari ja nelonen tarjoaa? Maksukortin takana on ne hyvät ohjelmat, ei roska!

        Sen takia ne pitäisi pannamaksukortin taakse sillä eihän kauppa käy jos ohjelmat ei miellytä on pakko muuttaa ohjelmistoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen takia ne pitäisi pannamaksukortin taakse sillä eihän kauppa käy jos ohjelmat ei miellytä on pakko muuttaa ohjelmistoa.

        Juuh ja sitten ne roskakanavat paketoidaan samaan pakettiin ns. laadukkaampien kanavien kanssa ja hinta nousee, ei kiitos!


    • Anonyymi

      Samaa ohjelmaa,sarjoja tulee 3,melta mainoskanavalta.
      Sitten niiden jokapäiväiset uusinta,uusinta,uusinta esitykset.
      Samat elokuvat tulee 4 kertaa viikossa.
      Eikä Yle ole poikkeus.Samoja ohjelmia esitetään TV.1 TV.2 ja Yle-fem kanavilla.

      Koko tv,n tuotanto on syvältä perseestä vedettyä.
      Vuosiin ei ole mitään uutta ohjelmistoa tullut.
      Samaa paskaa jauhetaan vuodesta toiseen.
      Samat naamat esiintyvät joka vitun ohjelmassa.

    • Anonyymi

      Minulle on samantekevää mitä joku nelonen näyttää. En koskaan katso sitä kuitenkaan.

    • Anonyymi

      Kaikilla kanavilla on kohta joka vitun ohjelmanimen takana Suomi.
      Mitään ei osata tehdä,aina vaan kopioidaan ja apinoidaan noita tuutintäydeltä tulevia jenkkipaskaformaatteja.Jos jotakin osataan jollakintavoin,niin se on täynnä noita,
      jokapaikkaan itseään tyrkyttäviä julkkispellejä.

    • Anonyymi

      Yksinkertaisilta yksinkertaisille ohjelmaa.
      Nämä mainosrahoitteiset kanavat on tarkoitettu vain mainostajia varten, katsojaa ei edes reagoida nykyisin. On ihan sama mitä läheteään kunhan mainosaika saadaan myytyä. Tässä minä-keskeisessä maailmassa ei nykyään ajatella muuta kuin rahaa ja mahdollsimman hyvän tuoton tekemistä. Ei katsoja ruudun toisella puolella ole minkään arvoinen kun siltä ei tule sentin senttiä yhtiön kassaan, Silloin se on arvoton. Ohjelmat tehdään mahdollisimman halvalla ja niitä uusitaan mahdollisimman paljon ettei tarvitse käyttää rahaa uusien ohjelmien tekemiseen. Samoja elokuvia pyöritellään ettei uusia tarvitse hankkia. Neloselta eikä Maikkarilta nykyisin tule yhtään sellaista ohjelmaa jonka voisi katsoa. Jos tulisi, sen vesittää ensimmäisenä mainokset ja mainoskatkot.

      Ja onhan tuo alamäki näkynyt Nelosella jo vuosikausia. Ensin lähti säästämisen takia kuuluttajat, sitten lähti tekstitv kokonaan, sen jälkeen kokonaan uutiset.
      Eikä tuo maikkarinkaan uutispalvelussa ole juurikan kehumista. Mainoksilla nekin pilattu. Seitsemän uutiset saattaa kestää viisi minuuttia jonka jälkeen mainoksia ja mainosteln jälkeen sää missä Pekka Potua kertoo sään koiransa kanssa kahdessa minuutissa, taas mainoksia ja Saukkosen Mika kertoo kahdessa minuutissa ainoat urheilu-uutiset,: Formula-ja NHL-uutiset. Siinä se on.

    • Anonyymi

      Noi v***n mainoskatkot.
      Vuorotelleen 6-7 minuuttia ohjelmaa,sitten samanmittainen mainoskatko.
      Tätä joka v***n mainoskanavalla.

      Ennätys taitaa olla TV 5 kanava yhtämittaisen mainoskatkon kesto 9 minuuttia.
      Että näin mukavaa.

      Tunnin kestävässä ohjelmassa on puolituntia ohjelmaa ja puolituntia mainoksia.
      Repikää nyt tästäkin huvia.

    • Anonyymi

      Kolmosella ainakin ennätys mainoskatkojen välisessä ajassa: MM jääkiekon aikana peliä ja lähetystä ehdittiin näyttää huimat 3 sekuntia (saattoi olla jopa 5 sekuntia) kun tuli taas uusi mainoskatko kun peli vihellettiin saman tien poikki tuon kolmen sekunnin jälkeen. Ei paljoa järki juokse ainakaan jääkiekko-ottelun aikana mainostauoissa. Heti kun tulee pelissä pienikin tauko, on jo tv:ssä mainosktko. Tosin nämä mainoskatkot kestävät saman ajan kuin itse pelissäkin mutta aika ärsyttävää katsoa tällaista joka tapauksessa. Ja saman mainostajan sama mainos joka mainoskatkolla. Ainakin nämä jääkiekon MM-pelit tupattiin niin täyteen mainoskatkoja kuin vain pystyi. Niitä tuli jatkuvalla syötöllä. Eikö sitä peliä voi joka tapauksessa näyttää vaikka koko erän ajan ilman mainoskatkoja. Nyt joku nokkela laittaa kohta viestin: "katso C-morelta. Ei ole mainoskatkoj" tai vastaavaa. En periaatteessakaan ala makselemaan maikkarin ohjelmista senttiäkään.

      Pelkästään jo mainoskatkot pilaavat kaikki elokuvat jos joskus sattumalta sattuisi tulemaan vahingossa jokin uudempi elokuva mitä ei ole esitetty edellisen puolen vuoden aikana tai vielä näytetty 20 kertaan uusintana. Liekö otettu jenkkilästä mallia, kun siellähän mainoksia näytetään joka välissä ja hyvin usein.

      Ei Nelosella taida mennä muutenkaan hyvin kun joka käänteessä täytyy omaa ohjelmaansa mainostaa sekä oman firman juttuja idioottien radiokanavista Suplaan. Eikö ole katsojia ja maksavia asiakkaita maksullisille kanaville eikö Nelosen ohjelmat oikein kiinnosta ihmisiä kun noin ahkerasti täytyy niitä mainostaa.

      Ja tuokin on valetta mitä Nelonen väittää saatuaan YLE:ltä Syke-sarjan. Se mainostaa sitä Nelosen alkuperäissarjana mikä ei pidä paikkansa. Se on YLE:n alkuperäissarja. Nykö se on sitten oikein Nelosen oma sarja jos näyttävät sitä kanavillaan. Kas kun ei nimi ole Syke Suomi

    • Anonyymi

      Jos kanavia vaihtaa aminostauon aikansa, joka kanavalla yhtä aikaa mainoskatko. Eikö olisi jäkevämpää esittää ohjelmia hieman eri aikaan niin vältyttäisi tältä. Tavallisesti kaikki ohjelmat joka kanavilla alkavat tasatunnein tai puolelta.

    • Anonyymi

      Näille ilmaisille mainoskanaville tärkeintä on mainokset ja niiden esittäminen, kaikki ohjelma on vain tyhjän täytettä. Eipä ole ainuttakaan katsomisen arvoista ohjelmaa maikkarilla tai Nelosella ja näiden yhtiöiden kanavilla. Ei edes uutisia.

    • Anonyymi

      Ovat nämä ilmaiskanavat niin mainostajien kyykytettävinä ja talutushihnassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe