Kun elämässä ei ole tehnyt mitään

Anonyymi

Tässä maailmassa pitää olla kympin oppilas, pitää olla vähintään insinööri, pitää juosta maratooneja, pitää tehdä hyväntekeväisyyttä kaikki vapaa-aika, pitää olla paljon ystäviä, pitää olla sukulaisten kanssa tekemisissä jne.

Mutta kun en ole yllä oleva ihminen.

Koulut meni päin persettä, teen täysin turhaa matalapalkkaista työtä, en harrasta hyväntekeväisyyttä (verenluovutus on ainoa ja pelastakaa lapset kk lahjoitus), minulla ei ole yhtään kaveria ja sukulaisten kanssa en ole tekemisissä.
Kun ikää on reilu 30 vuotta ja elämä on mennyt hukkaan niin se masentaa. Minun elämäni makaa jossain likakaivon pohjalla muiden ulosteiden joukossa.
Minä olen täysin turha ihminen. Olen eristäytynyt muista ihmisistä koska se on muille parempi ettei heidän tarvitse olla turhan ihmisen kanssa tekemisissä. En edes minä katso itseäni peilistä kun sieltä katsoo paskakasa.

7

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jopa olet itsesi mitättömäksi tuominnut!

      Suurin osa ihmisistä ei koskaan juokse yhtään maratonia, suurin osa ei ole kympin oppilaita, suurin osa ei ole insinöörejä, suurin osa ei tee hyväntekeväisyyttä yhtään, suurimmalla osalla ei ole ympärillään laajaa ystävälaumaa. Sinä ilmeisesti kuulut tähän suurimpaan osaan, olet tavallisista tavallisin. Voisitko tyytyä siihen?

    • Anonyymi

      Sä et pysty olee tyytyväinen että psytyt tekemään töitä. Olen 45-vuotias kaksi ammattitutkintoa omaava nainen ja mun ainoa työkokemus on vuodelta -98 kuukauden kesätyö. Joten miksi valitat kun olet työkykyinen ja pystyt tekemään töitä.Luuletko että olen paremmassa asemassa kun yritän tutustua uusiin ihmisiin ja torjutaan koska olen työkyvyttömyyseläkkeellä. Mua kohdellaan kuin spitaalista koska en ole työelämässä.Jopa työttömät saa parempaa kohtelua.

      • Anonyymi

        No ei minullakaan 57 vuotiaalla ole mainitavia saavutuksia. 14 vuotta työttömänä, asun kaupugin 35 neliön kopissa. Terveys huono, kävely köpttelyä. Näin mulla.


    • Anonyymi

      Jokainen taaplaa tyylillään. Pitää katsoa, mikä on hyvää ja pitää siitä kiinni ja kehittää itseään. Olet vielä nuori. J Vainion sanoin: Nuoruus on lahja, mutta vanheneminen on taidetta.

    • Anonyymi

      Homma lähtee siitä, että vedät ton ensimmäisen kappaleen vessasta alas ja mietin jotain oikeasti tärkeitä asioita.

      Ei tarvitse olla kympin oppilas, ei insinööri, ei juosta maratoonia tai mitään muutakaan. Ihmiset luovat liikaa suorituspaineita ja unohtavat sen tärkeimmän, oman elämän jota pitää elää sillä lailla kuin itsellä hyvä, ilman että kiusaa muita. Eihän noita asioita muiltakaan vaadi.

      Sulla on varmaankin jonkin astenen 30-kriisi...
      Mutta olet vasta 30, joten uuden ammatin hommaaminen ei ole este, jos nykyinen duuni pännii. Itse hommasin nuorempana myös paperit ihan väärälle allalle ja opiskelin aikuisena ammatin, joka sopii mulle. Ei se työego ole tärkeää, vaan se, että menee sinne töihin suht myönteisesti. Eihän ketään kiinnosta mitä työtä teet, ei mua ainakaan kiinnosta. Mulle on tärkeämpää, että siellä töissä on hyvä fiilis. Ei ketään läheisiään arvostele sen mukaan mikä heidän ammattinsa on, vaan sen mukaan millainen ihminen on. Itse en edes harkitse mitään vaativaa homma hyvällä liksalla kun pää siinä hajoaa, ainakin meikäläisen psyykeellä. Mielummin olen duunari ja nukun yöni.

      Itse ole lapseton yksineläjä, mutta so what? Miksi mun pitää perustaa perhe ja hommata liuta kakaroita sen takia kun se on ns. normaalia? Ei mua huvita, joten jätän hommaamatta. Olen mielummin yksin kun 5 kiukuttelevat kakaran sekä kaljaan menevän äijän kanssa, vaikka muut sitä odottavatkin. Ei se ole mun juttu.

      Maratoonia en tule koskaan juoksemaan. Mahdankohan jaksaa juosta edes yhtä kilometriä näillä tupakan tervaamilla keuhkoilla?

    • Anonyymi

      Hienoja vastauksia luen valvoessani yön pikkutunteina, vaikka en olekaan tämän keskustelun aloittaja.
      Sanoisin, että itselle pitää olla armollinen ja antaa anteeksi omat puutteensa. Ei kaikista ole kilpailemaan työnhaussakaan, jos ei satu olemaan esim. kovin ekstrovertti. On jo hienoa, jos pitää vaikka lähimmäisistä huolta sen minkä jaksaa. Mielestäni.
      Hyvää yötä.

    • Anonyymi

      Niin, kaivoja porataan kallioihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe