Joku tolkku pitää saada

Anonyymi

Nimittäin näihin ihmeparantumisväitteisiin. Yhä isompi osa Tv7:n ohjelma-ajasta käsittelee erilaisista sairauksista parantumisia. Lukuisat tutkimukset kuitenkin kiistatta osoittavat tälläisten väitteiden olevan täysin mielikuvituksen tuottamia. Ikävä kyllä myöskään tahallisen valehtelun mahdollisuutta ei voi sulkea pois, sillä moni kanavan seuraaja on valmis tekemään rahalahjoituksia näille "ihmeiden" tekijöille. Valehtelulla ansaitseminen ei voi eikä saa olla kanavan olemassa olon tarkoitus.

Mikäli eri ohjelmissa väitetyt ihmeparantumiset ovat kuitenkin vilpittömän tosia, niin kanavan soisi käsittelevän tätä ristiriitaa joka vallitsee tutkimusten ja väitteiden välillä. Mistä tämä ristiriita johtuu?

16

2152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskonto on koko ihmiskunnan suuroi syöpä. Ilman uskontoja ihmiset ja koko maailma eivät olisi niin sekaisn. Kiitos uskonnosta kaikista sodista ja muusta paskasta.

      Sen varjolla kerätään tyhmiltä rahat ja hyväksikäytetään lapsia koska niin voi tehdä kun joku sanoi niin. Ja heidän pyhä kirjansa on täynnä perversioita ja sukurutsaa ja valheita ja tappamista ja jonka käskyjä sokeasti noudatetaan ja tämän jälkeen kehtaavat sanoa itseään hyviksi ihmisiksi.

      Merkillistä että jotkut alkoivat uskoa sokeasti johonkin tavikseen joka kävi huorissa siinä missä muutkin aikalaisensa ja kenestä vain leviteltiin merkillisiä perättömiä satuja. Oli aika tyhmä mies muutenkin kun meni itsensä kaiken lisäksi tapattamaan ristille.

    • Anonyymi

      Haluavatko katsojat edes tietää mikä on totuus ihmeparantumisien takana? Joskus on helpompi elää valheessa kuin huomata unelmiensa olleen vain kuvitelmaa.

    • Anonyymi

      Uskomushoidot ovat hiljalleen tulossa kriittisen tarkastelun alle. Kovin äkkiä niitä ei kuitenkaan tulla kieltämään, sillä vapaassa maassa saa ostaa ja myydä melki mitä vaan huuhaata. Tv7 tietää tämän hyvin, ja tyhjät lupaukset ovat kanavan tärkein kulmakivi.

      • Anonyymi

        "tyhjät lupaukset ovat kanavan tärkein kulmakivi"

        Mitä uskonnot ovat ikinä muuta olleet kuin tyhjiä lupauksia? Ja yleisö janoaa näitä lupauksia.

        Uskonnonvapauslaki voittaa mahdolliset puoskarilait. Se miten mahdolliset ristiriitatilanteet näiden lakien välillä vältetään, niin se nähdään sitten jos sellaisia uhkaa edes tulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "tyhjät lupaukset ovat kanavan tärkein kulmakivi"

        Mitä uskonnot ovat ikinä muuta olleet kuin tyhjiä lupauksia? Ja yleisö janoaa näitä lupauksia.

        Uskonnonvapauslaki voittaa mahdolliset puoskarilait. Se miten mahdolliset ristiriitatilanteet näiden lakien välillä vältetään, niin se nähdään sitten jos sellaisia uhkaa edes tulla.

        Kanavan toiminta on suorastaan härskiä, ja on voimakkaasti keskittynyt näiden ihmeparantumisväitteiden ja -lupausten ympärille. Kanavan sisältö on kuitenkin sen katsojille mieleistä, joten kanavan harjoittama liiketoiminta on kannattavaa, ja kun se noudattaa Suomen lakeja, niin kanavan toiminta tulee jatkumaan.


      • Anonyymi

        Eikä ministeri Meri (ps) ole sen kummempi kun kansalaisaloite eheytys hoidoista ja niiden kieltämisestä ei etene.
        Ministerille että persuille poppamies hoidot ok!


    • Anonyymi

      Katsoin eilen Rakkauden kosketuksessa -ohjelmaa. Tällä kertaa ajettiin ulos henkiä: perisyntiä, riippuvuuksia, riivaajia ym. Ym. En ole varma, onko tuo oikein. Minua alkoi ahdistamaan.

    • Anonyymi

      Ihminen osaa olla säälimätön toista ihmistä kohtaan. Viimeinenkin euro viedään humpuukiin luottavilta herkkäuskoisilta, ja takana päin nauretaan pas...ta naurua matkalla pankkiin. Vähäisempiinkin huijauksiin on Suomessa puututtu, joten perustellusti voisi odottaa puuttuttavan näihin "ihmeparantajien" konnuuksiinkin.

      Uskontojen uhrien tuki ry, herätys.....!

    • Anonyymi

      Siitä sillä pääsee kun poistaa koko kanavan televisiosta eikä katso moisia kanavia. Uskonto on yksi ihmiskunnan syöpä eikä ihme että porukka on näin sekaisin. Kaikki uskonnot pitäisi kieltää lailla.

    • Anonyymi

      Heti ollaan huolissaan uhkapelaamisesta ja arpajaisista ja Veikkauksen toimnnadta mutta kun huijarit ja ns. parantajat saavat tehdä samaa tai kun kirkko kerää säälimättä verojaan, kaikki ovat hiljaa.

      • Anonyymi

        Tv 7 ei kerää kirkollisveroa aikä saa kirkollisesta verotuksesta mitään. Tv 7 ei myöskään rahasta ketään. Se oi ole rahastusta, jos ihminen vapaaehtoisesti haluaa omaansa lahjoittaa johonkin hyvään tarkoitukseen
        Nämä valtavat valitukset tulee yleensä valtion taholta, jolta jää yksinäisten ihmisten omaisuus lunastamatta, jos se testamentataan uskonlahkoille.
        Kyllä valtio osaa. Perinnöstäkin se kiskoo puolet veroina itselleen.


    • Anonyymi

      Asia on kokonaisuutena ajatellen vakavampi kuin yleisesti tiedetäänkään. Isolta osin hädänalaisten ihmisten hyväksikäyttöä. Katteettomien lupausten myyntiä.

      Tarttis varmaan tehdä jotakin, esim joku nohea toimittaja saisi aikaiseksi aiheesta varmasti laajempaakin kiinnostusta herättävän dokumentin. Saisi samalla ison sulan toimittajahattuunsa.

    • Anonyymi

      Mitä sanoisi puolueeton faktantarkistus näistä parantumisihmeistä? Vai onko tosiaan niin, että ihmeisiin uskovia ei edes kiinnosta ihmeiden todenmukaisuus?

    • Anonyymi

      Ei tule tolkkua eikä rotia näihin parantumisohjelmiin, tulee vain entistä enemmän ja entistä härskimpiä valheita liki päivittäin. Meno on kuin hullujen huoneella.

    • Anonyymi

      Eräs ns kalastaja kertoi herättäneensä kuolleita, siellä jossain kaukana. Ja jos on todella parantunut ja uskoontullut tuhatmäärin ihmisiä, missä he ovat? Seurakunnat eivät ole lisääntyneet eikä paranemisia ole voitu todistaa. Oikeat Jumalan ihmeet kestävät kyllä tarkastelun ja kritiikin. On vain sanottu että älä koske voideltuihin tai profeettoihin. Ei mitään uutta auringon alla. Samalla tavalla huseerasivat väärät profeetat Paavalin aikoina ja joista Uusi Testamentti varoittaa. Niistä ei paljon puhuta nykyään. Kaikki menee läpi kunhan on tarpeeksi sensaatiomainen ihme siellä jossain muka tapahtunut.

    • Anonyymi

      Kun yksi huijari paljastuu tulee toinen tilalle. Häntä hehkutetaan kunnes sama toistuu. Elämyksiä myydään ja ostetaan pohtimatta sen tarkemmin mistä todellisuudessa on kysymys.

      Tv7 on puhtaasti viihdekanava. Varoitustekstit tulisi saada lähes jokaisen ohjelman alkuun tyyliin; ohjelman sisältö perustuu fiktioon eikä sitä pidä uskoa sellaisenaan todeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2521
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      197
      1535
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1065
    Aihe