Joku tolkku pitää saada

Anonyymi

Nimittäin näihin ihmeparantumisväitteisiin. Yhä isompi osa Tv7:n ohjelma-ajasta käsittelee erilaisista sairauksista parantumisia. Lukuisat tutkimukset kuitenkin kiistatta osoittavat tälläisten väitteiden olevan täysin mielikuvituksen tuottamia. Ikävä kyllä myöskään tahallisen valehtelun mahdollisuutta ei voi sulkea pois, sillä moni kanavan seuraaja on valmis tekemään rahalahjoituksia näille "ihmeiden" tekijöille. Valehtelulla ansaitseminen ei voi eikä saa olla kanavan olemassa olon tarkoitus.

Mikäli eri ohjelmissa väitetyt ihmeparantumiset ovat kuitenkin vilpittömän tosia, niin kanavan soisi käsittelevän tätä ristiriitaa joka vallitsee tutkimusten ja väitteiden välillä. Mistä tämä ristiriita johtuu?

10

1118

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Uskonto on koko ihmiskunnan suuroi syöpä. Ilman uskontoja ihmiset ja koko maailma eivät olisi niin sekaisn. Kiitos uskonnosta kaikista sodista ja muusta paskasta.

   Sen varjolla kerätään tyhmiltä rahat ja hyväksikäytetään lapsia koska niin voi tehdä kun joku sanoi niin. Ja heidän pyhä kirjansa on täynnä perversioita ja sukurutsaa ja valheita ja tappamista ja jonka käskyjä sokeasti noudatetaan ja tämän jälkeen kehtaavat sanoa itseään hyviksi ihmisiksi.

   Merkillistä että jotkut alkoivat uskoa sokeasti johonkin tavikseen joka kävi huorissa siinä missä muutkin aikalaisensa ja kenestä vain leviteltiin merkillisiä perättömiä satuja. Oli aika tyhmä mies muutenkin kun meni itsensä kaiken lisäksi tapattamaan ristille.

  • Anonyymi

   Haluavatko katsojat edes tietää mikä on totuus ihmeparantumisien takana? Joskus on helpompi elää valheessa kuin huomata unelmiensa olleen vain kuvitelmaa.

  • Anonyymi

   Uskomushoidot ovat hiljalleen tulossa kriittisen tarkastelun alle. Kovin äkkiä niitä ei kuitenkaan tulla kieltämään, sillä vapaassa maassa saa ostaa ja myydä melki mitä vaan huuhaata. Tv7 tietää tämän hyvin, ja tyhjät lupaukset ovat kanavan tärkein kulmakivi.

   • Anonyymi

    "tyhjät lupaukset ovat kanavan tärkein kulmakivi"

    Mitä uskonnot ovat ikinä muuta olleet kuin tyhjiä lupauksia? Ja yleisö janoaa näitä lupauksia.

    Uskonnonvapauslaki voittaa mahdolliset puoskarilait. Se miten mahdolliset ristiriitatilanteet näiden lakien välillä vältetään, niin se nähdään sitten jos sellaisia uhkaa edes tulla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "tyhjät lupaukset ovat kanavan tärkein kulmakivi"

    Mitä uskonnot ovat ikinä muuta olleet kuin tyhjiä lupauksia? Ja yleisö janoaa näitä lupauksia.

    Uskonnonvapauslaki voittaa mahdolliset puoskarilait. Se miten mahdolliset ristiriitatilanteet näiden lakien välillä vältetään, niin se nähdään sitten jos sellaisia uhkaa edes tulla.

    Kanavan toiminta on suorastaan härskiä, ja on voimakkaasti keskittynyt näiden ihmeparantumisväitteiden ja -lupausten ympärille. Kanavan sisältö on kuitenkin sen katsojille mieleistä, joten kanavan harjoittama liiketoiminta on kannattavaa, ja kun se noudattaa Suomen lakeja, niin kanavan toiminta tulee jatkumaan.


  • Anonyymi

   Katsoin eilen Rakkauden kosketuksessa -ohjelmaa. Tällä kertaa ajettiin ulos henkiä: perisyntiä, riippuvuuksia, riivaajia ym. Ym. En ole varma, onko tuo oikein. Minua alkoi ahdistamaan.

  • Anonyymi

   Ihminen osaa olla säälimätön toista ihmistä kohtaan. Viimeinenkin euro viedään humpuukiin luottavilta herkkäuskoisilta, ja takana päin nauretaan pas...ta naurua matkalla pankkiin. Vähäisempiinkin huijauksiin on Suomessa puututtu, joten perustellusti voisi odottaa puuttuttavan näihin "ihmeparantajien" konnuuksiinkin.

   Uskontojen uhrien tuki ry, herätys.....!

  • Anonyymi

   Siitä sillä pääsee kun poistaa koko kanavan televisiosta eikä katso moisia kanavia. Uskonto on yksi ihmiskunnan syöpä eikä ihme että porukka on näin sekaisin. Kaikki uskonnot pitäisi kieltää lailla.

  • Anonyymi

   Heti ollaan huolissaan uhkapelaamisesta ja arpajaisista ja Veikkauksen toimnnadta mutta kun huijarit ja ns. parantajat saavat tehdä samaa tai kun kirkko kerää säälimättä verojaan, kaikki ovat hiljaa.

   • Anonyymi

    Tv 7 ei kerää kirkollisveroa aikä saa kirkollisesta verotuksesta mitään. Tv 7 ei myöskään rahasta ketään. Se oi ole rahastusta, jos ihminen vapaaehtoisesti haluaa omaansa lahjoittaa johonkin hyvään tarkoitukseen
    Nämä valtavat valitukset tulee yleensä valtion taholta, jolta jää yksinäisten ihmisten omaisuus lunastamatta, jos se testamentataan uskonlahkoille.
    Kyllä valtio osaa. Perinnöstäkin se kiskoo puolet veroina itselleen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   3934
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   418
   1638
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   148
   1552
  4. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1240
  5. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1154
  6. 50
   989
  7. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   904
  8. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   359
   892
  9. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   878
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   43
   846
  Aihe