Apua Kylpylän bufee...

Anonyymi

Kylpylä on kertonut valtavasti hienoja selityksiä, kun palvelu ei ole pelannut. Ruokaannokset viipyneet säännöllisesti yli tunnin- parhaimmillaan enemmänkin.... Ratkaisuksi keksittiin Bufee seisovapöytä. Oiva ratkaisu,ainakin keksijän mielestä. Kun bufee koostuu prinssinakeista-tehdaslihapullista-tehdasbroileripullista(Atria?) ja pussi rankalaisista on makuelämys unohtumaton. Haloo Kylpylä. Herätys. Sopiva hinta 9.50e Simpukan muonaa...

19

1170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuosta buhvetista ei kukaan varasta.

    • Anonyymi

      Rekdy Diili hakee parhaillaan kokkeja ym väkeä hommiin

    • Anonyymi

      Vaikuttaa kyllä, että siellä ei ole kokkia.

    • Anonyymi

      Voipi olla jotta olen väärässäkin mutta vaikuttaa siltä että kylpylään töihin hakenut, ei-valituksi-tullut-ex-työntekijä on nyt vähän katkeroitunut ja aloittanut loanheiton. Tiedä sitte. Tuli vaan mieleen.

      • Anonyymi

        Lokaa heitää ainoastaan kylpylän omistajat. En tiedä kylpylää, missä seisovassa pöydässä tarjottaisiin kanan nahasta tehtyjä kanapalleroita prinssinakkien kera. Asiakkaat eivät taatusti ole vaatineet buffaa- vaan ruokaa alle puolentoista tunnin eteensä. Liha/kanapullerot jostain minkkitarhan viereisestä tehtaasta. Alkaa olla aika oppia Viron pussimatkojen järjestäjänkin.
        Hyvä että joku uskaltaa avata suunsa. Paras ruoka R-kioskilla???


      • Anonyymi

        Minkä loanheiton?! Hienoa kun joku uskaltaa avata suunsa! Nythän on tuotu esille vain Kylpylän kesä buffan sisältö, ei muuta. Ja jos joku on lokaa heitellyt, on sen tehneet ihan omistajat jo ennen avaamista kertomalla epäsuorasti kuinka huonoa väkeä ennen oli töissä 😁


      • Anonyymi

        Hienoa kun kaikki ei kuulu /halua kuulua tähän Ikaalisten 'hyvä veli verkostoon' ja uskaltaa antaa julkisesti palautetta.!Ja tuskinpa hän katkera on, kuullut että kaikki entiset ovat päässeet muualle hyviin töihin 👍Ammattilaisista on pula joka paikassa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä loanheiton?! Hienoa kun joku uskaltaa avata suunsa! Nythän on tuotu esille vain Kylpylän kesä buffan sisältö, ei muuta. Ja jos joku on lokaa heitellyt, on sen tehneet ihan omistajat jo ennen avaamista kertomalla epäsuorasti kuinka huonoa väkeä ennen oli töissä 😁

        Kylpylässä on lähes aina ollut parempia työntekijöitä, kun omistajat ovat ansainneet. Kymmenien vuosien työsuhteita- jatkuvuutta. Restel Helsingistä tuhosi tämän 2000-luvun puolivälissä. Talo saneerattiin alas ja 22 miljoonan voitollinen liiketoiminta vaihtui alle 10 miljoonan tappiolliseen liiketoimintaan.... HUH huh. Kannattaa syyttää henkilökuntaa.. Nykyään kylpylää konsultoi ja johtaa Restelìn hotellitoiminnan johtaja. Omistajat- pitäkää piposta kiinni. Kiitos suunsa avanneille.


      • Anonyymi

        Tieto kuka on tai ei ole hakenut kylpylään töihin on vain kylpylänjohdolla. Taisi paljastua edellisen kirjoittajan ja mustamaalaajan identiteetti. E.T. - ei ollutkaan vain 80-filmihahmo.


    • Anonyymi

      Hoikkalaa ei pidä pyytää mennä ampumaan sinne.

    • Anonyymi

      Ikaalislaiseen tyyliin kehutaan kultapossukerhon poikia. Nyt ymmärrän ajatuksen juoksun, jos on pienestä pitäen syötetty kanannahka palleroita.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, Bravo! Heidän konseptinsa pyörii hyvä veli verkostolla, omat ystävät käyttävät palveluja ilmaiseksi yöpymisiä myöten sillä verukkeella että kirjoittelevat positiivisia asiakaskokemuksia nettiin yms. Kaverin kaverin kaverit.... Saas nähdä kuinka kauan tällä ammattitaidolla paikkaa pystyvät pyörittämään.. Heillä kun ei itsellään ole palvelualalta mitään kokemusta. Opiksi joutuvat ottamaan usein!


    • Anonyymi

      Niin on tyypillistä ikaalilaista kadehtimista, että näin kun jatketaan, niin Kyrkösjärvestä,lähtevät kalatkin. Ikaalilainen, vähän parempi sellainen, ei juuri käytä paikallisia palveluja, käy vähintään Hämeenkyrössä parturissa ja kampaajalla, Tampereella muilla ostoksilla jne.

      • Anonyymi

        Tottta. Valitetaan valitetaan. Eskan isi lapsuudessaan söi varmaan kanoja kynimättä. Siihen nähden Broilerbullerot on valtava parannus. Älkää valittako. Miksi muuten Megaravintola Teituvassa ruokailu toimii, ilman 200.000 euron kuntalaisten tukea?


      • Anonyymi

        Taidat itse olla kateellinen, ilmeisesti naispuolinen kulta possu kerholainen jolla ei ole omia mielipiteitä mistään saatika uskaltaisi niitä ääneen sanoa 🤣


    • Anonyymi

      Väkiluku sen kuin pienenee, väki vanhenee ja palvelut katoavat, eipä se tie muualle vie kuin perikatoon. Kannattaa hoitaa ajoissa kuntaliitos, ettei jää köysi vetävän käteen.

    • Anonyymi

      Koronaa Bluffasta??? Korona leviää helpommin kun kaikki asiakkaat ryntää yhden tiskin ääreen. Pöytiin tarjoilu turvallisempaa.... Onko tullut altistumisia E.T.??? Käykääpäs Ellivuoressa, niin opitte miten ravintolaa tulee pyörittää! Korjatkaa ennen kuin kaadutte naamalleen.

    • Anonyymi

      Ulputtajat. Katsokaa net5istä www.ellivuoriresort.fi seisova pöytä ja vertailkaa E.T.:n kylpylän peltilaatikko BLUFFAANn. Kylpylän piti olla elämys ja LÄHIruokaa. Kehutaan heti kun tulee pieninkin aihe siihen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1426
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1243
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1180
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1052
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      930
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      786
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      780
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe