Uunot ja Bondit. Bondit ja uunot. . . .

Anonyymi

Joopa joo, taas niitä koko kesä. Onhan noita muitakin elokuvia maailmassa !! Miksi ei jotain muuta kuin näitä samoja aina vaan..?!

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vanhoihin elokuviin hankitaan uudestaan ja uudestaan uusia esitysoikeuksia koska näin se on halvempaa hankkia niitä jo olemassa oleviin elokuviin ennemmin kuin ostaa uusia elokuvia. Sama sarjojen kanssa. Kanavapäälliköt selittävät uusintojen hurjan määrän esittämisen elokuvien suosiolla mikä on taas täyttä paskapuhetta. Kuka oikeasti haluaa nähdä samaa elokuvaa viikosta ja vuodesta toiseen ja jonka esityskerta lähentelee 30 kertaa. Pitääkö nämä elokuvat oppia siis vuorosanoin ulkoa?

      Lyhyellä matematiikalla kumpi on siis edullisempaa: Ostaa uusi ennenäkemätön elokuva 10 000€:lla vai hankkia muutama uusi esitysoikeuskierros jo olemassa olevaan hankittuun elokuvaan 1000€:lla ja siihen kylkiäisenä saadaan muutama tuotantokausi jotain sarjaa.

      Maikkarilla ja Nelosella on muutenkin ihme harhakäsitys elokuvamaailmasta koska heidän mukaansa näköjään ei muulla tehdä elokuvia kuin jumalaisessa ja kaikkivoipaisessa ihannemaassa yhdysvalloissa. Lähes kaikki tarjoamansa elokuvat ovat yhdysvaltalaisia elokuvia ja sarjat yhdysvaltalaisia sarjoja. Ei pahemmin ole kanavilla näkynyt esim. puolalaisia elokuvia joista varmasti löytyisi erittäin hyviäkin elokuvia mitkä päihittävät mennen tullen yhdysvaltalaisen Hollywood-roskan. Tai venäläistä elokuvaa. Tai ns. Nollywood-tuotantoa josta löytyy todellisia helmiä klassikoista, taide-elokuvista ja indie-leffoista puhumattakaan. Tai hyvä kauhuelokuva. Tähän kategoriaan en suostu laskemaan Hollywood-teini kauhuroskaa. Nämä kaikki loistavat täydellisesti poissaolollaan.

      Kummallista amerikka-ihannointia joka osa-alueella. Elokuvat ja sarjat tulevat yhdysvalloista, mainoskäytäntö tulee myös yhdysvalloista missä mainoksia näytetään 8 minuutin välein niin kuin meilläkin ja ohjelmaideat tulevat yhdysvalloista.

      Alkaa olla näillä samoilla elokuvilla kohta maailman ennätys esityskerroissa. Kohta Bondejakin esitetty valehtelematta jokainen 30 kertaa. Puhumattakaan Uuno-elokuvista.
      Toisaalta en haluakaan katsoa elokuvia mainoskanavilla jo senkin takia että ne on raiskattu mielivaltaisesti lukemattomilla pitkillä mainoskatkoilla. Jo ensimmäisen vartin jälkeen tulee jo ensimmäinen raiskaus. Elokuvat pitäisi näyttää kokonaisuudessaan ilman mainoskatkoja, näyttäisivät vaikka niitä mainoksia elokuvan alussa ja elokuvan jälkeen vaikka puoli tuntia yhteensä. Mutta tämäkin raiskaaminen on otettu mallia yhdysvalloista.

      Ja ihmeellistä on se että näitä mainosrahoitteisten kanavien elokuvapaikkoja täytetään samalla elokuvalla, siis samaa (uusinta) elokuvaa saatetaan näyttää jopa neljä iltaa peräkkäin mutta vain kanava saattaa vaihtua. Eikö kannattaisi näyttää näitä samoja elokuvia vaikka muutaman vuoden välein. Jo pelkästään joku Taru sormusten herrasta saatetaan näyttää yhden vuoden aikana viisi – kymmenen kertaa.

      Ei maikkarille tai neloselle katsoja ole missään roolissa eikä ainakaan minkään arvoinen, pääasia on tehdä mahdollisimman paljon voittoa mahdollisimman helpoin keinoin. Tähän auttaa perustamalla lisää kanavia joissa voidaan myydä vain mainosajat ja näyttää uusintoja loputtomina uusintoina. Heti kun tv-lupa poistui, katsojasta loppui myös samalla arvo, eikä ole enää minkään arvoinen koska häneltä ei saa toivottua hyötyä enää silloin sitä ei tarvitse myöskään palvella ohjelman sisällöllä tai laadulla. Nämä kanavat joita maikkari ja nelonen pyörittävät ovat vain mainostajia varten. Tärkeintä on kunhan saavat mainosajat myytyä, sisällöllä ei niinkään merkitystä ja kunhan tulee voittoa mahdollisimman paljon.

      Näin se vaan on. Ohjelmatarjonta huononee huononemistaan, ei ainakaan tästä paremmaksi muutu.
      Ei ole rahaa eikä varmaankaan mielenkiintoakaan hankkia uusia ja hyviä elokuvia tai dokumentteja.

      Ja mitä ohjelman tekemiseen tulee, näyttää siltä että mennään mahdollisimman pitkälle sillä asenteella että mahdollisimman halvalla saadaan tehtyä täyteohjelmaa. Tuotetaan jotain reality-roskaa jossa ovat pääosissa jotain kaiken maailman muka-julkkiksia ja tubettajia. Viedään taviksia jonnekin Leville tai lomasaarille ryyppäämään ja naimaan, tämä sitten on viihdettä. Ainakin Nelosella on tapana tehdä näitä reality-roskaa missä päätehtävä kilpailijoilla on epämääräinen sekoilu, naiminen ja ryyppääminen.
      Tehdään ohjelmia huutokauppiaasta, kauppiaista ja bensa-asemista, ym. ym.. Halpaa kuin mikä. Kun saadaan joku ohjelma kokonaisuudessaan valmiiksi, sitä sitten uusitaan uusimisen innolla loputtomiin.

      Katsojalle suorastaan nauretaan suoraan päin naamaa ja tuotetaan mahdollisimman laadutonta ohjelmaa ja näytetään loputtomasti uusintoja.

      • Anonyymi

        aivan samaa mieltä.enemmin kuuntelen vanhoja vinyylilevyjä,kuin katson mainosteeveitä.


    • Anonyymi

      Parhaimmat leffat tulee Yleltä ja maksukanavilta, ei miltään maikkarilta tai neloselta!

      • Anonyymi

        Enpä voi kommentoida maksukanavia kun ei itsellä niitä ole, mutta vois tietty kuvitella että rahalla saa. Sen sijaan Yleltä tosiaan tulee nykyään melkein kaikki parhaat vapaasti katsottavat leffat. Vielä kun näin antennitaloudessa ainoat myös parempaa fullhd-kuvanlaatua tarjoavat kanavat ovat Ylet ja Mtv, niin eipä ole paljon vaihtoehtojakaan... Maikkarin elokuvat kaatuu tuohon samojen leffojen toistoon ja ainakin omassa tv:ssäni usein häiritsevän nykivään kuvaan, jota en säädöilläkään ole saanut korjattua.


    • Anonyymi

      Minä katsoin nämä bondit jo 60-luvulla leffateatterissa ja yhden turhapuronkin olen nähnyt, joten nykyisin katson enimmäkseen espanjalaista, saksalaista ja englantilaista jalkapalloa televisiosta ja tennistä siinä sivussa.

      Joskus tulee katsottua jokunen lätkämatsikin ja kanavilta Nat Geo Wild, Viasat Nature ja Animal Planet kaikenlaisia eläindokumentteja. Joskus myös BBC Earth tarjoaa jotakin katsottavaksi kelpaavaa, vaikka en jaksakaan innostua tuon kanavan loputtomista rajuilmadokkareista.

      Yhtään minuuttia en ole katsonut kenenkään ryyppäämistä tai naimista.

    • Anonyymi

      Uusintana voisi näyttää MUITAKIN vanhoja elokuvia kuin bondit ja turhapurot. Maailmassa on MUITAKIN vanhoja elokuvia kuin nuo...

      • Anonyymi

        JA maailmassa on MUITAKIN elokuvia kuin amerikkalaisia elokuvia. Ja on muitakin kuin vain Hollywood-toimintaelokuvia,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JA maailmassa on MUITAKIN elokuvia kuin amerikkalaisia elokuvia. Ja on muitakin kuin vain Hollywood-toimintaelokuvia,

        Totta !! on olemassa muitakin hyviä vanhoja elokuvia joita voitaisiin näyttää edes joskus uusintana. Pliis..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe