Ilman verukkeita

Linda oli työpaikallaan tutustunut Millaan. Tulivat hyvin juttuun. Molemmilla oli puolisot, Lauri ja Leo.

Linda ja Lauri kutsuivat Millan ja Leon mökille. Saunottiin yhdessä ja uitiin alasti.

Linda: "Tavallisesti, jotta olisi helpompaa päästä alkuun, selitetään, että eihän yhteissaunomisessa mitään seksuaalista ole, mutta valehan se on, jonka kaikki valeeksi tietävät, mutta ovat uskovinaan. Olisi kiva, jos alkujaan pääsisi tällaisista toisinpuhumisista."

Milla: "Samahan se on nudismin kanssa. On jo pitkälle toista sataa vuotta selitetty, että motiivi olisi "luonnonmukaisuus", "ideale Naktheit", vaikka kaikki tietävät, niin nudistit kuin muutkin, että motiiveita on kaksi, halu nähda toisen sukupuolielimet ja halu näyttää omiaan.

Lauri: "Lukenut olen ja käytännössäkin havainnut, että miehet ovat kiinnostuneet naisten sukupuolielimien sekä kauneudesta että kiihottavuudesta."

- "Naiset taas ovat aivan imarreltuja, kun miehet ihailevat heidän nättejä elimiään. Tavallisesti ovat otettuja, kun syrjäsilmin havaitsevat miesten katselevan heidän vittuan. Miksipä emme voisi jättää tutustumisvaiheen valeet ja myöntää tosiasiat?"

Linda: "Kun kerran tiedetään, miten miehet nauttivat naisten sukupuolielimien näkemisestä, minä ainakin olen täysin valmis avaamaan vittuni Leon katseltavaksi. Samalla nautin itsekin ihailtuna olosta. En pyri sitä vähääkään salaamaan."

Milla: "Sama täällä. Minäkin olen valmis näyttämään vittuani Laurille, herttailemaan näyttämisellä ja nauttimaan ihailusta. Eikä siihen edes tarvita saunaa tai uimista. Käy milloin tahansa."

Siskot asettuivat toistensa puolisoita vastapäätä, avasivat jalkansa, vielä sievin sormin sisemmätkin häpyhuulensa, niin että emätinkin tuli näkyviin ja supistelivat sitä herttaisesti. Kun näyttäminen oli tietoista ja tarkoituksellista, ei miehillekäään tullut tarvetta piilotella, että heillä otti eteen.

Päin vastoin saivat mahdollisuuden selkeästi osoittaa, että herttailu oli mennyt perille.

8

5355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilman verukkeita 2

      Näyttäessään vittuaan toistensa miehille, tytöt saivat selkeästi todeta, että se oli miehille todella mieleistä. Se oli miesten silmissä sekä äärettömän kaunista että äärimmäisen kiihottavaa. Miehistä tuntui, kuin he olisivat kylpeneet kauneudessa.

      Milla: "En myöskään pyri salaamaan millään tavoin sitä, että minulle itsellenikin on suuri nautinto, jos toinenkin mies haluaa nauttia vitustani bylsimällä minun kanssani. Ei tietenkään niin, että pyytäisin nussimista, vaan niin, että kerron olevani valmis, jos Lauri niin tahtoo."

      - "Jo etukäteen kerron, että haluan olla niin herttainen kuin pystyn. Tuntuu jotenkin ilmiselvältä, että jos on löytänyt kultaisen pariskunnan, jonka kanssa viihtyy, niin totta kai haluaa herttailla myös toisen parin miehen kanssa. Ja erityisesti tuntuu, että on herttaista, kun voi tuntea aivan paljaan kyrvän aivan paljasta emätintänsä vasten. Tuntuu, että suorastaan sulautuu toisen kanssa yhdeksi kappaleeksi ja menettää koko oman indentiteettinsä."

      Linda: "Ihan samat ovat minulla tuntemukset, sikäli kuin ylipäänsä kielellisesti voi niitä ilmaista. Jos miehet suinkin haluavat, kyllä minäkin tahdon herttailla Leon kanssa, ja antaa hänelle PALJASTA vittua niin paljon, kuin suinkin hän haluaa. Enkä halua pelkästään antaa hänelle vittua juuri ja juuri, vaan niin paljon, kuin hän haluaa."

      Oli jo selvää kaikkien mielestä, että hyvä ystävyys johtaa ilman muuta herttailuun myös toisen puolison kanssa. Luontevinta varmaan olisi, että toista paria tavattaessa yhdyttäisiin AINA toisen puolison kanssa, mutta kahden kesken ollessa oman kanssa.

      Oli kaunis ja lämmin kesäpäivä. Sauna kyllä pantiin lämpiämään tulevaa odottaessa, mutta ei ollut lämpöestettä bylsimiselle myöskään saunan valmistumista odottaessa. Tytöt asettuivat liki vierekkäin ja antoivat herttaisesti vittuaan toisen miehen kyrvän hellittäväksi.

      Sekä siskot että miehet totesivat sen niin herttaiseksi, että tuntui kuin suorastaan sulaisi. Miehet tahallaan pitivät erittäin hidasta tahtia, jotta saisivat tuottaa tytöille kauan suloista mielihyvää. Lopulta kuitenkin tuli sekä miehille että naisille niin voimakas orgasmi, että taju oli mennä. Tytöt pyysivät, että miehet eivät vieläkään ottaisi kyrpäänsä vitusta. Se tuntuu siellä niin ihanalta.

    • Ilman verukkeita 3

      Milla jatkoi: "Olen hiukan tutustunut asiaan tietopuolisestikin. Vaikka minusta olisi kielellisesti otollisempaa puhua herttailusta ystäväpariskunnan puolison kanssa, käytetään nyt kuitenkin vakiintunutta termiä parinvaihto. On tapahtunut huikean nopea ja suuri asennemuutos."

      - "Ennen parinvaihtoa pidettiin irstaana pornoiluna, mutta viimeisen asennetutkimuksen mukaan suurin osa naisistakin pitää sitä hyväksyttävänä. Tuskinpa se on paljonkaan lisääntynyt. Aina hyvät ystävät ovat sitä harrastaneet, mutta sen hyväksyttävyys on saavuttanut ihmisten enemmistön."

      - "Toisaalta ihmisten asennoituminen ns. uskottomuuteen, eli muuten vain bylsimiseen toisen kanssa, kuin omansa, on saavuttanut kielteisyyden aallonpohjan. Varmaan selitys on siinä, että ihmiset näkevät parinvaihdon tasapuolisena, mutta ns. uskottomuuden epätasapuolisena sikailuna."

      Linda: "Kun olen netistä lukenut runsaita parinvaihtojuttuja, olen ihmetellyt, kun melkein kaikki perustelevat sitä "vaihtelun tarpeella". Seksi kuulemma saa uuttaa potkua. Voi olla, että pari kertaa saakin, mutta pää tulee kuitenkin vetävän käteen. Ei ikuisesti voi saada vaihtelua. Virvatulien ajamista sellainen on."

      - "Minusta tuntuu, että parinvaihto on piankin avioseksin luontoista. On vähintäänkin luonnollista, että jos on hyvät ystävät, seksi laajentuu piankin koskemaan myös toisen puolisoa. En oikein voi muuta kuvitella, mutta että se olisi pitkän päälle "vaihtelua". Ei kai. Mutta miellyttävää se on, sanomattoman miellyttävää."

      - "Halu parinvaihtoon selittyykin moniavioisella rakenteellamme, jonka olemme perineet muinaisihmisiltä. Kulttuuri on tuloksetta yrittänyt valehdella, että olisimme yksiavioisia. Emme ole. Sekä naisille että miehille moniavioisuus on suorastaan välttämättömyys. Ei sen puutteeseen tosin kuole, mutta kärsimystä se tuottaa. Parinvaihto helpottaa sitä ja on lisäksi erittäin miellyttävää."

      Leo jatkoi: "Lisäksi parinvaihdossa on se suunnattoman helpottava puoli, ettei tarvitse jatkuvasti etsiä uutta seksikumppania, vaan voi herttailla sellaisen kanssa, jonka kanssa on tottunut. Ei tarvitse aina opetella uudestaan, miten toinen toimii ja mitä haluaa."

      Lauri: "On se jo kauan sitten tutkimuksin havaittu, että paria vaihtavat harrastavat paljon vähemmän uskottomuutta."

      Sauna oli jo lämmennyt, mutta miehet eivät malttaneet vielä kuin alapesulle. Pesivät tyttöjen sukupuolielimet ja persereiän. Nuolivat pitkään toisensa tytön vittua ja peräaukkoa. Ei ehkä vaihtelua, mutta hyvin herkkää. Tytöt kiemurtelivat nautinnosta, vikisivät, huusivat ja parkuivat. Miehet tunkivat ahneen kyrpänsä heidän vittuunsa ja laukesivat sinne.

    • Anonyymi

      Ilman verukkeita 4

      Saunaan olikin jo tullut liian kuuma. Piti pitää vähän ovea auki, jotta tytöt saattoivat nousta ylälauteelle. Linda asettui molempien miesten katseltavaksi. Hänellä oli mukanaan tyhjä puolen litran pullo, joka kapeni suustaan melko tasaisesti. Hän aukaisi jalkansa niin leveälle kuin sai, avasi vielä sisemmät häpyhuulet ja työnsi pullon suu edellä vittuunsa.

      Hän kertoi, että näin hän onanoi usein. Tekee kerta kaikkiaan gutaa, kun pullo venyttää vitun niin auki, että se on aivan kireallä kuin viulun kieli. Sanoi, että saattaa olla joskus tunninkin näin, jos sattuu sille tuulelle, joskus ylikin.

      Linda sanoi hänestä tuntuvan, että välillä tarvitsee kyrpää, välillä oman miehen, välillä nyt Leon, mutta välillä myös onanointia. Kaikkea tarvitsee. Eivät ne vie pois toistensa tarvetta. Jutellessaan hän samalla sormetti klitoristaan ja toisella kädellä piti pulloa vitussa sisällä.

      Siinä vieressä myös Milla sormetti. Kertoi, että tuli kouluajoilta miellyttävä muistikuva. Hän oli hiukan ihastunut rinnakkaisluokan poikaan. Eivät olleet kuitenkaan koskaan keskustelleet keskenään. Milla ei varmasti muistanut, minkä ikäisiä oli oltu.

      Milla oli käynyt solmimaan tuttavuutta, ja kahden kesken sanonut aivan ensimmäiseksi: "Minun kovasti tekee mieli näyttää sinulle vittu, tahdotko?" Poika oli vastannut, että tietysti tahtoo: "Mikään ei ole niin kiva, kuin ihan elävän tytön oikea vittu".

      Milla oli kertonut, että sopivin paikka tähän hätään on varmaan urheiluvälinevarasto. Sen oven saa lukkoon. Varastossa Milla oli riisunut alapään kokopaljaaksi ja esitellyt vittua aivan yksityiskohtaisesti. Oli sanonut pojalle, että saa työntää sormensa vittuun sisällekin.

      Poika oli työntänyt ja havainnut, että se on aivan märkä. Milla oli kertonut, että se kostuu kiihottuessaan, ja nyt se todella on kiihottunut. Poika oli sanonut, että on se myös tosi kaunis. Milla oli aivan läpeensä punastunut, vaikka tottahan se oli.

      Milla oli vielä pyytänyt, että myös poika näyttäisi kiveksensä ja keulivan kyrpänsä. Poika olo vastannut: "Totta kai, sinulle ilman muuta, eihän se muuten voisi ollakaan." Nyt oli ollut Millan vuoro ihastella.

      Olivat vielä sopineet, että poika tulisi Milloille koulun jälkeen. Siellä olivat runkanneet ja sormettaneet toisensa, vallan kahteen kertaan. Olivat sitten tavanneet useammankin kerran ja hyväilleet hellästi toisensa sukupuolielimiä. Kerrat olivat harvenneet, kun rakentelivat romansseja. Sitten olivat kumpikin joutuneet omille teilleen, Mutta miellyttävät muistot olivat jääneet.

      Näitä Linda ja Milla kertoilivat sormettaessaan saunassa. Miehet tulivat mukaan ja runkkasivat seisaaltaan. Lauettiin. Miehet katsoivat keskittyneesti vuoroin tyttöjen vittua ja vuoroin silmiin, tytöt vastaavasti. Lauettiin.

      • Kirjautui anonyyminä, vaikka en ollut niin pyytänyt.


    • Ilman verukkeita 5

      Lauri aloitti jutun: "Olen viime aikoina joutunut miettimään kauneuden ja kiihottavuuden eroa. Ensimmäinen oikein hätkäyttävä ajatus hiipi mieleeni, kun Linda saunassa näytti vittuaan eräälle miellyttävälle miehelle. Näytti muuten useammallakin saunakerralla. Avasikin aina vittunsa aivan auki."

      - "Mies sanoi ihan spontaanisti: ´Onpa se KAUNIS. En ole kuvissakaan nähnyt niin kaunista.´ Ei ollut epäilystäkään, että se myös oli kiihottava. Siitä todisti miehen seisova kyrpä, mutta silti hän tuli valinneeksi mahdollisista arviointiperusteista KAUNEUDEN."

      - "Tuossa äsken Milla kertoili koulumuistojaan. Hän oli ilahduttanut rinnakkaisluokan poikaa näyttämällä vittunsa. Siitähän pojat aina tykkäävät. Poika oli sanonut, että se on KAUNIS. Milla oli aivan punastunut. Ihminen voi olla kiihottunut vain ajoittain, mutta kaunis on hänestä kaunis aina."

      - "Sama on netin seksikuvien kanssa. Ei niitä katsellessaan voi aina olla kiihottunut, mutta ne ovat aina kauniita. Niitä tekee suunnattomasti mieli katsoa, koska ne ovat myös niin nättejä. Kaikkein kaunein, mitä ole koskaan nähnyt, on kun nainen makaa selällään tyyny pepun alla korokkeena, ja samanaikaisesti näkyy jalkopäästä sekä posliinivittu että sievä peräaukko. Vaikka ei olisi sillä hetkellä edes kiihottunut, tekee mieli nuolla loputtomasti tytön klitorista ja peräaukkoa suunnattoman kauneuden takia."

      - "Kauneudesta on vaikea puhua, on vaikeaa asettaa sanansa selkeästi. Monesti jää vallan sanomatta, mutta minusta näyttää, että olemme voittopuolisesti kauneussuuntautuneita. Huomaamattammekin kauneus antaa koko elämällemme mielen ja suunnan."

      Milla puuttui puheeseen: "Kun asiaa miettii, minusta kaikkein kummallisin seikka on meikkaus. Nähdään valtavasti vaivaa, mutta jätetään usein kaikkein helpoin ja tehokkain "meikkaus" käyttämättä, vitun näyttäminen. No, tietystihän tämä on kulttuurin tuote. Ei alkuihmiselle tullut mieleen peitellä vittua."

      Linda: "Niin, ja nudistit sitten vielä yrittävät selittää, ettei tarkoitus ole vitun näyttäminen, vaikka juuri se on. Kaikkein kaunein esille. Ihan oikein, mutta miksi se pitää valehdella, kuin sen näyttäminen olisi jotakin sopimatonta.

      Nyt ei tähdätty ollenkaan orgasmiin, vaan kauneuteen ja pitkäaikaiseen nautintoon ja hellyyteen. Miehet nuolivat tyttöjen sievän kaunista persereikää ja välillä klitoristakin ja häpyhuulia. Rauhallista ja niin nättiä!

    • Ilman verukkeita 6

      llta kului pitkälle jutellessa, mutta koska vierailu mökillä toi siihen mahdollisuuden, tietysti ponnahdettiin aina välillä lainapuolison kanssa. Oli jo varma, että tulevaisuudessa vierailtaessa toisten luona aina bylsittäisiin aina toisen parin puolison kanssa, ja sitten kotona oman.

      Mutta bylsiminen toisen kanssa ei tietenkään haitanut vitun näyttöäkään. Sitähän saattoi samalla näyttää molemmille miehille. Koko illan jutellessaan tytöt usein avasivat sukupuolielimiään. Tytöt olivat asettuneet vastapäätä toistensa miestä.

      Aseteltiin valot siten, että ihanista elimistä ei mennyt mitään hukkaan. Istuttiin piirissä, jossa miehet saivat nauttia samalla myös omien vaimojensa vitun katselemisesta. Ja tytöt herttailivat parhaalla tavalla, kuin vain osasivat. Kyllä miehille oli edelleen kauneinta katseltavaa, kun tytöt rentouttivat ja kiristelivät emätintään.

      Välillä syötiinkin ja juotiin teetä mutta vitulla herttailtiin koko illan ajan. Eivätkä miehet suinkaan unohtaneet mainita useamminkin, kuinka ihana vittu heidän tytöillään on.

      Oltiin jo pikkutunneilla, kun uni alkoi painaa silmää. Naiset ja miehet kävivät iltatoimillaan. Puolisot hyvästelivät toisensa ja antoivat toisilleen hellääkin hellemmät suukot. Miehet vielä antoivat viimeisen suukon vaimonsa vitulle. Tytöt kävivät yöksi ystävämiehen sänkyyn.

      Ei juuri enää jaksettu ponnahtaa, mutta miehet vielä ilostuttivat toistensa siskoja olemalla heille oikein kultaisia ja nuolemalla pitkään heidän peräreikäänsä, heidän kauniita ja suloisia ruusunnuppujaan. Nukahdettiin niin, että miesten sormi jäi tytön emättimeen, ja tyttö itse käpertyi miehen kainaloon.

      Oli tullut vähän valvottua, mutta se korvattiin sillä, että herättiin sitten sitä aikaisemmin. Elokuun helle oli niin vaativa, että vaikka kuinka yritti vielä nukkua, ei saanut enää nukuttua. Hiki norui pitkin pintaa, myös naisten sievää pintaa pitkin.

      Käytiin ihan ensin viilentävällä aamupulahduksella. Toki ei niin kiire ollut, etteivät tytöt kuitenkin ehtineet avaamaan ihanaa aamuvittuaan. Miehet tarkistivat asiantuntevasti: kyllä, entinen kauneus oli vähentymättömänä tallella. Pulahduksen jälkeen ei kuivattu, sillä näin viilennys säilyi kauemmin.

      Tytöt kuitenkin pukivat kevyet läpinäkyvät puserot. Se jotenkin korosti sitä, että vittu oli paljaana. Jos ihan totta puhutaan, kauniita olivat tytöt. Vuorottelivat toisiaan tarjoamalla herkkuaamusapuskaa ja herkkuaamukahvia.

      Välähti muuten mieleen muinaisegyptiläiset pidot. Vaikkei aina muuten, niin kerrotaan, että ainakin näissä palvelustytöt olivat sulovittu paljaana. Ei sen puoleen, moni nykysuomalainenkin tyttö ajattelee, että vittu paljaana tuntuu olo paljon juhlallisemmalta kuin pöksyjen kanssa.

      Kun oli lounastettu aamusapuskat, Leo sanoi, että hänellä on idea: "Ikuistetaan tyttöjen kauneus runsailla kännykkäkuvilla. Ne ovat nykyisin niin laadukkaita, ettei sen varsinaisempia tarvita. Koska otetaan kuvasarjoja, ei joka kuvassa tarvitse näkyä kasvoja, kunhan useimmissa."

      Aloitettiin heti kaikkein kauneimmasta. Tytöt avasivat kauneimpansa. Otettiin useita kuvia tytöistä ja avoimesta vitusta. Varmistettiin, että tulee riittoisasti myös kuvia, joissa tytöt supistelevat emätintään. Myös muutamia hajalaukauksia keimaillen ja keimailematta.

      Seuraavissa kuvissa ei edes yritetty saada kasvoja näkyviin. Tytöt nojasivat lattialta käsin sohvan istuimeen ja levittivät takaapäin vittunsa niin auki kuin saivat. Ja toden totta: vittu todella aukesi niin, että se oli kuin laaja ontelo, jossa seinät eivät suinkaan ottaneet toisiinsa kiinni. Miten tällainen kauneus oli edes mahdollinen?

      Samalla ilman erityisasettelua persereikä näkyi uskomattoman kauniina. Otettiin runsaasti myös lähikuvia takaa näkyvistä sukupuolielimistä ja pepusta. Tytöilla oli muuten oikeasti suloinen peppu.

      Katseltiin kuvia koko porukalla ja arvioitiin. Hyviksi todettiin. Tytöt vielä ehdottivat, että otettaisiin myös sellaisia kuvia, joissa istuvat jalat tuolin kummallakin sivulla. Tyttöjen ehdottamat kuvat ehkä olivat kaikkein kauneimpia: samoissa kuvissa kauniit ilmeet ja vittu aivan ammottavan auki.

      Tarkistettiin vielä, että kaikissa kännyköissä oli kopiot kaikista kuvista.

      Milla: "Mä en kestä enää. Mun pitää saada bylsiä. " - Linda: "Niin, munkin. Nyt mä vasta bonjaan, miltä siitä OLLI KUJASEN seikkaIlujen KUNNOLLISESTA TULLIMIEHESTÄ saatto tuntuu, kun se vaati VAATI NURKUEN PASSIA. Järisyttävän kamalaa."

      Yhdyntä "lainapuolison" kanssa venyikin monituntiseksi "ranskalaiseksi yhdynnäksi, jossa liikuttiin vain juuri ja juuri sen verran, että koko ajan pysyttiin kiihotuksen huipulla, mutta ei yhtään sen enempää. Sitten kuitenkin lopulta puristautui mieletön orgasmi.

      • Anonyymi

        Moi-ii. Mä olen sama novellinkirjoittaja Åsa, kuin novellin 'Åsa ja Åke, Elise ja Alarik' kirjoittaja https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896809/asa-ja-ake-elise-ja-alarik , vaikka olen kirjoittanut tämän novellin toisella nimimerkillä, ånyo.

        Molemmissa novelleissani korostan KAUNEUTTA. Kauneus esiin! Ajatusta, että prinsessoitteellisessa asussa pimppi, tai aikuisella tytöllä vittu, pitää ilman muuta olla paljaana, perustelen sillä, että pimppi on nätimpi kuin pöksyt. Ei muuten mielikuvaa prinsessa-asusta voi syntyä.

        Kauneus on kuitenkin vaikea asia. Sosiaalinen paine vaatii, että pitäisi olla mahdollisimman tasaväkinen viiteryhmänsä kanssa, ja vähäinenkin kauneuden esiintuominen saattaa aiheuttaa toisessa valtavaa kateutta ja ja kilpailuhenkeä, tai sitten alemmuudentuntoa.

        Jos sosiaalisen paineen vaatimuksen tasapaksuudesta vie äärimmilleen, ei saa näyttää mitään kaunista. Kaikkien elämä muuttuu harmaaksi ja ikäväksi. Olisi ilo, jos kaikki voisivat tuoda esiin kauneuttaan ja voisivat nauttia ihailtavana olostaan, ja miehet voisivat nauttia kaikkien tyttöjen ihanuudesta. Miehen silmissä naiset sulautuvat yhdeksi yhteiseksi suloiseksi vituksi, jossa tiivistyy kaikki kauneus.

        Vaatimattomammallakin tytöllä sukupuolielimet ovat niin järkyttävän kauniit, että niitä voi aina esitellä miellyttäville miehille, ei toki iljetyksille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi-ii. Mä olen sama novellinkirjoittaja Åsa, kuin novellin 'Åsa ja Åke, Elise ja Alarik' kirjoittaja https://keskustelu.suomi24.fi/t/17896809/asa-ja-ake-elise-ja-alarik , vaikka olen kirjoittanut tämän novellin toisella nimimerkillä, ånyo.

        Molemmissa novelleissani korostan KAUNEUTTA. Kauneus esiin! Ajatusta, että prinsessoitteellisessa asussa pimppi, tai aikuisella tytöllä vittu, pitää ilman muuta olla paljaana, perustelen sillä, että pimppi on nätimpi kuin pöksyt. Ei muuten mielikuvaa prinsessa-asusta voi syntyä.

        Kauneus on kuitenkin vaikea asia. Sosiaalinen paine vaatii, että pitäisi olla mahdollisimman tasaväkinen viiteryhmänsä kanssa, ja vähäinenkin kauneuden esiintuominen saattaa aiheuttaa toisessa valtavaa kateutta ja ja kilpailuhenkeä, tai sitten alemmuudentuntoa.

        Jos sosiaalisen paineen vaatimuksen tasapaksuudesta vie äärimmilleen, ei saa näyttää mitään kaunista. Kaikkien elämä muuttuu harmaaksi ja ikäväksi. Olisi ilo, jos kaikki voisivat tuoda esiin kauneuttaan ja voisivat nauttia ihailtavana olostaan, ja miehet voisivat nauttia kaikkien tyttöjen ihanuudesta. Miehen silmissä naiset sulautuvat yhdeksi yhteiseksi suloiseksi vituksi, jossa tiivistyy kaikki kauneus.

        Vaatimattomammallakin tytöllä sukupuolielimet ovat niin järkyttävän kauniit, että niitä voi aina esitellä miellyttäville miehille, ei toki iljetyksille.

        Ja spedellä taas jutut paisuu ku pullataikina buaahaa


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe