Huomasin et sairaseläkettä odottavat

Anonyymi

moni työkykyinen ihminen, he ei ota vastaan työtä vaikka hyvin pystyisi. He ovat niitä jotka pienen vammansa takia ei ota työtä vastaan, suurentelevat vammojaan tai sairauttaan.
Sitten kyn pääsevät sairaseläkkeelle kaikkea voi tehdä ja enemmänkin. Heiltä sairapäivärahat ja eläkkeet pois ja hommiin.
Monet kyllä pystyy tekemään jotain muuta ellei sitä omaansa. Miten sinisilmäisiä ollaan kelassa kun ei tätä ymmäretä.
Kun on sairaeläkepaperit kädessä niin jo tehdään vaikka mitä, rakennetaan talo, tai laajennetaan sitä. Olen monta jo käräyttänyt siitä ja tulen tekemään jos havaitsen.

Jos jotkut täällä huijaa niin usea juuri tusta ryhmästä. Pitäkääs silmät auki.
Monet jotka ovat todella sairaita ja tyäkyvyttömiä, eivät monikaan pääse eläkkeelle. Niin epätasa-arvoista on hommat täällä. Lieko kelan tuttuja ja sukulaisia jotka päsevät.

25

552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niimpä kyllä noita löytyy joita ei oikeen työt huvita niin koittavat venkoilla työkyveläkkeen. Joskus oli juttua kun kela mainitsi että perj tullu eläke ni maanantaina soittaa että paljonko tunteja voi tehdä eläkkeen päälle. Työkyvyttömyyseläkehän määritellään niin ettei 8 tunnin työpäivään pysty. Onko sekään sitten mistään kotoisin jos nuppinsa ryyppää pehmeeks ja haikailee eläkkeelle. Jotkut ei mitenkään pääse vaikka vuosikymmeniä tehnyt töitä ja on kulumia yms.

    • Anonyymi

      Ihmiset on jotenkin päästään pehmenneitä mitä ei päällisin puolin voi selittää olemuksesta, puheesta tai käytöksestä ts. varsinaista sairautta ei ole, ja mahdollisimman helppoa&kivaa pitäisi olla. Ei oikein jakseta tehdä mitään ellei heti saada paljon palkkaa ja vähän pitäisi pinnistellä eikä opiskelukaan maistu ellei se mene oman mielen mukaan. Kyllä mä vähän ihmettelin, kun joku valtio-opin opiskelija valittaa, että joutuu korona-aikana yksin lukemaan materiaalia kotona! Eiköhän ko. ihan kaikki tätä tee, ja eikö se ole suorastaan edellytys valmistumiselle! Millaisia työntekijöitä tulee, jos ei kyetä ollenkaan itsenäiseen toimintaan ja ollaan ihan kädettömiä ongelman edessä.

      lajijasuris

    • Anonyymi

      Jahas aloittaja on asiantuntijalääkäri kun pienen vamman takia mukamas ei pysty tekeen töitä, Aloittaja on kateellinen kun hommannut itsensä karenssiin ni eikö kannattanu mennä sinne kuntouttavaan. Mukamas käräyttelee henkilöitä juupa juu.

      • Anonyymi

        Sairauksilla on helppo huijata, jotkut ovat niin laiskoja että käyttävät pientäkin sairautta hyväkseen jäädäkseen loisimaan. Luulisi lääkäreiden näkevän kuin ne huijaa. Kaikki pelle sariaat, tuet pois lomat pois ja karenssiin, niin kyllä se työhön laittaa ihmisen kun rahaa ei tule mistään, kummasti kykenee.

        Kovaan testiin kaikki jotta näkee kuka huijaa ja kuka ei. Rahan voimalla sekin onnistuu, kun edut pois niin akanat karsiutuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairauksilla on helppo huijata, jotkut ovat niin laiskoja että käyttävät pientäkin sairautta hyväkseen jäädäkseen loisimaan. Luulisi lääkäreiden näkevän kuin ne huijaa. Kaikki pelle sariaat, tuet pois lomat pois ja karenssiin, niin kyllä se työhön laittaa ihmisen kun rahaa ei tule mistään, kummasti kykenee.

        Kovaan testiin kaikki jotta näkee kuka huijaa ja kuka ei. Rahan voimalla sekin onnistuu, kun edut pois niin akanat karsiutuu.

        No sitten istutaan kadulla. Kovinpa olet kateellinen sinäkin.


      • Anonyymi

        Kateellisia nää on kaikki


    • Anonyymi

      Niin onhan näitä jotka työelämässä niin hakee selästä sairaslomaa vaikka ei mitään olekkaan hups mitäs sitten kun oikeesti tuleeki kipeeks niin kukaan usko.Mistähän kulttuurin harrastajat saavat työkyveläkkeen kuin nupista.Onko toisaalta viisasta että vähän päälle 20v henkilöille kirjoitetaan eläke.

    • Anonyymi

      Lähes kaikki ovat huijareita. En usko että todellisia sairata on kuin muutama.

      Tuolla ne juoksentelee kuppilast atoiseen kännissä ja muka sairana.-

      Kaikki tekee kaikkee mutta rahaa ottavat kelasta valheella.

      • Anonyymi

        Juu työkyveläkkeellä ja joka päivä kaljaa joku 30 vuotias. Ei hyvää päivää mitä touhua…


    • Anonyymi

      Tiedän kokemuksesta että kivinen on tie kohti työkyvyttömyyseläkettä.Se on vuosien rupeama kun lähdet kulkemaan lääkäreissä,tutkimuksissa ja kuntoutuksissa.Sairauslomia pitää olla pidettynä 300 pv ja ikääkin mieluiten 60v.Lukuisia hylättyjä hakemuksia ja jos jotain tarjoavat,se on ammatillinen kuntoutus.

      • Anonyymi

        Pitäähän niissä hakemuksissa olla jonkinlainen "lusperikynnys" että ei ihan kaikki livahda eläkkeelle ensi yrittämällä. Kyllä työkyvyttömyydelle pitää olla vahvat perusteet.


    • Anonyymi

      Stephen Hawkingkin pystyi työntekoon vaikka koko kroppa oli halvaantunut. Tekosyitä on siis turha esittää. Karenssi vaan päälle jos työnhaku ei maita.

      • Anonyymi

        Taidat olla yksinkertainen. No sitten leikattu toimeentulotuki koska ei noilla rahoilla kukaan kauemmas lähde.


    • Anonyymi

      Parhaimpia tietäjiä mukamas nämä työttömät luuserit jotka arvioivat kenelle työkyvyttömyyseläke myönnetty.Ei se eläke nykyään mitenkään helposti tule.

    • Anonyymi

      Huonolta näyttää, joo.

    • Anonyymi

      Sairaseläkeläiset paranee heti kun saa sen eläkkeen. On se kumma juttu.

      Jotkut pääsee jaloista eläkkeelle, voi että ne on virkeet kun eläke on käsissä, tai slekä tai kädet, niin kyllä niillä käsillä tehdäänv aikka mitä kun on eläkkeellä.

      Huijausta on suurin osa eläkkeen saajat,, sairaukset on hyvä verkuke.

      • Anonyymi

        Olut maistuu näin työkyveläkkeellä. Kokeilisit sinäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olut maistuu näin työkyveläkkeellä. Kokeilisit sinäkin.

        Olen jokeillu, ei maistu. Olut on erittäin pahaa.

        Minä mieluiten juon skumppaa, se on hienostunutta. johon minäkin kuulun.


      • Anonyymi

        Jossain määrin täyttä totta! Niille ns. päästään pehmeille homma just näin ja oikeasti sairaat ei eläkettä pidä kummempana ilonaiheena kuin ettei tartte suotta pomppia työnhakujutuissa, kun kaikki on kumminkin pelkkää silmänlumetta.

        Ylempänä joku vertasi SH:iin ja ihan hyvä huomio. Kyllä niitä vajaakuntoisia, joilla on merkittäviä hermo-oireita tai muuta, on jonkin verran työelämässä. Itselläkin on ja muutakin, mutta silti samoja pyrkimyksiä. Pelkkää vastaan hangoittelua ja vi**ttuilua sekä todellisten ongelmien ymmärtämättömyyttä. Ei niin ihmeellisiä vaatimuksia ja temppuja miten työ olisi kelvollisesti sujunut, mutta tässäkin melkein kaikki muut, paitsi mä itse, näkivät vain pelkkiä ongelmia.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      TÄMÄ ON TOTTA. SAIRASELÄKETTÄ ODOTTELEVAT OVET TERVEEMPIÄ KUIN KOSKAAN. He ovat sairaita vaan siihen asti kun saavat sen eläkkeen. Surullista.

      • Eli ihan kaikkiko?..Niin minä tuosta sanamuodosta ymmärtäisin ja vielä "terveempiä kuin koskaan"!


    • Anonyymi

      Työkyvyttömyyseläkettä kun aletaan suunnitteleen niin ja jos päätös tulee,määräytymisperustehan on pystyykö tekee 8tunnin työpäivän. Ne joita tiedän kenelle myönnetty ni yks ukko selästä eikä tosiaan pystynyt tekeen mitään erikoisempia ja toinen kaivurikuski niskoista ja 5krt leikattu.

    • Anonyymi

      Minusta kriteerit on jo nyt niin tiukat,että ei niitä lusmuja kovin hirveesti pääse livahtaan ansiottomasti eläkkeelle.Mikään järjestelmä ei tietenkään ole täydellinen ja tosi sairaitakin jää lehdelle soitteleen hylättyjen hakemuksiensa kanssa kun eivät jaksa enään .Mutta jos tuntee että tk-eläke kuuluu uhdottomasi sairauksien takia myöntää,niin ei kannata lannistua vaan uutta matoa koukkuun B-lausuntojen kera. Hylkyjä tulee siinä alussa automaattisesti,mutta tulee lopulta sekin päivä kun kirjeessa lukee teksti "TYÖKYVYTTÖMYYSELÄKKEEN MYÖNTÄMINEN.Hyvä asiakkaamme,Olemme myöntäneet sinulle työkyvyttömyyseläkkeen.Juurikin näillä sanoilla,kopioin sen omasta päätöksestäni. :-)

      • Anonyymi

        Julkispuolella on sillä tavoin löysemmät kriteerit (ellei muuttunut), että työkyvyttömyyden perusteeksi riittää ettei pysty nykyistä työtä tekee. Muilta vaaditaan ettei pysty mitään muutakaan.

        Kyllä pelkillä mielenterveyssyillä näyttää pääsevän helpommin eläkkeelle, kuin vakavillakaan neurologisilla oireilla, komplisoituneilla aineenvaihduntapulmilla, tules-oireilla ikäänkuin nämä ei sitten aiheuttaisi mm. depistä tai uupumusta!

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Sairaeläkeäiset paranee heti seuraavana päivänä kun eläke on myönnetty. On se vaan kummallista. Heitä pitäisi stalkata vuoden ennenkuin saavat eläkkeen, sillä kiinni jäämnen on taattu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe