Ongelma, haluaisin vielä yhden vauvan

Anonyymi

Mies ei, ja olen punninnut eroa. Mitä tekisin, Aikaa on vielä muutama vuosi. Hankkituisinko raskaaksi nykyisen kanssa, ja ottaisin riskin että olisin pian väsynyt yksinhuoltaja tai en niin hyvässä suhteessa, toki voihan se suhde parantua. Tai ottaisinko riskin, antaisin anteeksi kaiken ja tutustuisin häneen, ja ehdottaisin heti vauvan tekoa. Mikä olisi riskittömin vaihtoehto saada vielä yksi vauva ja hyvä suhde? Mieheni tietää ainakin osan suhteestani, ja ilmeisesti haluaa jatkaa yhdessä. Itse en tiedä. Rakastan kylää miestäni, kaikesta huolimatta. Hän ei tosin halua vauvaa.

2

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uudessa miehessä häiritsee hänen raskas olemus, surumielisyys, vaativa käytös hyvän eteen. On myös kolmas joka ajattelee vain minun ja hänen parastaan, hän on helppo, mutkaton, luotettava, ei halua viedä mitään. Muut ihmiset elämässä haluavat aina jotain, vaativat vain. Nykyisessä taas petollisuus, epärehellisyys, erilaiset elämänsuunnitelmat. Usko tai älä, en halunnut tätä sotkua. Halusin vaan ihanan kumppanin, joka haluaa sanaa kuin minä. Löysin kyllä. En tiedä mitä hän ajattelee. En oikeasti tiedä mitä pitäisi tehdä, en tiedä miksi sairastui ja mitä tapahtui. Elämä tasottuu, asiat järjestyy, enkä ole pahaa tehnyt. Eipä muuta.

      • Anonyymi

        Pikku hiljaa vapaudun näiden psykopaattien otteista, ja alan ymmärtämään oho minullakin on ihmisarvo. Saan ajatella itseäni, minulla on siihen oikeus. Minun ei tarvitse huolehtia muista kuin itsestäni ja lapsistani, ei potea huonoa omaatuntoa tai tuntea olevani paha, jos elän itsellenikin. Saan vaatia rakkautta, saan vaalia itselleni onnea, terveyttä ja olen hyvä. Olen siis vapaa. Jatkan elämääni ilman orjuuden kahleita, kenenkään käskynvaltaa, minun ei ole tunnettava heidän puolestaan. Saan nauttia itsestäni, ja minulla on lupa auttaa heitä joita haluan ja koen pystyväni. Tuhosivat paljon, veivät ihmisarvon. Kostivat pahaa oloaan minulle, heidän ongelmiin olen syytön. Olen viimeinen taas-arvoinen kansalainen. Minulla ei ole velvoitteita heitä kohtaan. Saan suunnitella elämääni ja tehdä siitä näköiseni. Pahuuttaan tuhosivat entisen, nyt on rakennettava uudelleen. Löydettävä ihmisiä elämään, jotka eivät vaadi ja ovat luotettavia. Pitkin matkaa olen painolastia tiputtanut pois. Olen ihminen, arpinen. Arpia lapsuudesta, nuoruudesta ja aikuisuudesta. Selässä kaikki, leikelty moneen kertaan, nyt enää arpia, jotka kuuluvat minuuteen. Kannan ne itse, pysyköön minussa tekemässä minusta vahvan. Karistakoot pois ne jotka rumana niitä pitävät. Katselin itseäni peilista, vanhentunut, kaunis vaalea nainen. Kun katsoo tarkkaan sieltä näkyy pikkutyttö, kun katsoo kauempaa näkyy sieltä vanhus, taidan pysyä tässä aikuisena naisena. En jaksa kantaa syyllisyyttä enää omasta sydämestä, ajatuksista, tunteista tai mieliteoista. Minuun kehoon ja elämään ne sopivat. Ne lisäät hyvää minussa ja tuovat hyvää niille joille haluan. Kiitos sinulle salaperäinen herra x. Kukaan ei ole ikinä koskenut minuun yhtä hellästi, kukaan ei ole ikinä nauranut jutuilleni tai pitänyt minua viisaanakin. Kukaan ei ole ikinä pitänyt puoliani, tai antanut itsestään niin paljon. Kukaan ei ole ikinä saanut pitämään itsestään niin paljon. Joten kohtasimme joskus tai emme,muistan sinut hyvällä. Ehkä joskus annan sinulle apua takaisin, kaikki sitä joskus tarvitsevat. Olisiko tämä viimein tässä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2012
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1559
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      145
      1448
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      274
      1090
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      124
      991
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      967
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      51
      802
    Aihe