Vuokralla asuminen

Anonyymi

Halveksun ihmisiä jotka asuu suurimman osan elämästään, jopa koko elämänsä vuokralla. Miten voi hoitaa elämässä asiat niin huonosti että joutuu asumaan vuokralla. Saati että asut vuokralla ja valtio kustantaa asumisesi.

15

1023

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun/jos saat kunnon vastoinkäymisiä. niin halveksunta loppuu.

    • Anonyymi

      Erittäin hyvin sanottu siellä perällä.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä ongelmia ei tule kun elää siivosti ja omien varojensa mukaan ja tekee ahkerasti töitä. Lapsia ei tehdä jos ei ole varaa ja pikavippejä ei oteta.

    • Anonyymi

      Aloittajalla ei ole mitään oikeutta arvostella sitä, miten toiset asuvat. Se ei mitenkään osoita, että ihminen olisi huonompi, vaikka asuu vuokralla.

      On se vaan hienoa, jos työt loppuvat ja joudut väkisin myymään kämppäsi, muuttaksesi toiselle puolelle Suomea työn perässä.

      • Anonyymi

        Olen maksanut asuntoni jo pois. Sitä paitsi olisin pystynyt lyhentämään velkaa työttömänäkin. Satasia edullisempi maksaa lainaa kuin vuokraa vastaavasta.


    • Anonyymi

      Jossain on asuttava.
      Ei se minkään tai paljon omistamien ketään ole paremmaksi tehnyt, vai onko?
      Saiturina itse asun omassa , mutta mitä sitten....vuokralainen maksaa toisen asuntovelan ja vaurastumisen että ollaan hiljaa vaan.

      • Anonyymi

        Kannattaa ostaa sioitusasunto tai asuntoja ja vuokrata sellaiselle jonka vuokran maksaa Kela tai sossu niin on varma vuokralainen ja pian olet varakas asuntosioittaja kun vuokratuloilla makselet lainan pois. Näin minua neuvoi eräs jolla rivitaloasunto lähellä kanavaa missä on juurikin ne varmat vuokralaiset. Asunto tosin on velaton perinnöksi saatu koska omistajalla on tilukset toisella paikkakunnalla eikä tarvetta myydä perintöasuntoa vaan saada siitä vuokratuottoa .


      • Anonyymi

        Juuri niin, kela maksaa vuokranantajalle hänen asuntonsa, vuokran ollessa niin korkea, että vuokralainen ei pysty maksamaan, mutta kela maksaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri niin, kela maksaa vuokranantajalle hänen asuntonsa, vuokran ollessa niin korkea, että vuokralainen ei pysty maksamaan, mutta kela maksaa.

        Tähän maahan tarvitaan vuokrasäännöstely, mutta sen lain saaminen on vaiketa, kun jokainen päättäjä on myös asuntosijoittaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän maahan tarvitaan vuokrasäännöstely, mutta sen lain saaminen on vaiketa, kun jokainen päättäjä on myös asuntosijoittaja.

        Sen jälkeen ei löydy enää vuokra-asuntoja. Ruotsissa on vuokrasääntely, siksi pisimmillään asuntoa voi joutua jonottamaan 30 vuotta.


    • Anonyymi

      Jos nyt hakisin asuntoa, en ostaisi vaan menisin vuokralle. Menot ovat yhtä suuret maksaessa lainaa tai vuokraa. Voivat olla paljon suuremmat lainaa maksaessa. Nykyään rakennetaan laadukkaita asuntoja vuokralle. Tiedän hyvätuloisia, jotka eivät hanki enää omistusasuntoa, se antaa mahdollisuuden nopeasti vaihtaa paikkakuntaa ja työsuhteen ollessa muualla maailmassa niin myös maata on helppo vaihtaa.
      Asuntoa myyntiin laitettaessa, voi kestää ennen kuin saa asuntonsa myytyä. Ja sen jälkeen saattaa alkaa valitukset. Jokainen valintansa tekee, mitä kenenkään valintoja moittimaan lähtee.

      • Anonyymi

        Nämä jotka eivät ole pystyneet omaa asuntoa ostamaan, lusivat yleensä elinkautista jossakin kunnan vuokrataloyhtiön luukussa, naapureina mustalaisia, päihdeongelmaisia ja muita ali-ihmisiä. Ei sellainen ole ihmisen elämää.


    • Anonyymi

      minä en mene koskaan töihin suomessa koska töissä vaan vituttaa ja hermot menee heti. palkatkin ovat liian pieniä. elämässä kyllä pärjää tosi hyvin esim varastamalla ja sosiaali tuilla. sosaali tuet esim minulle ovat kuu kaudessa jotakin 1000euroa joista vuokra on 400euroa. sosiaali huolto maksaa sähköt ja vedet. myös alko holin tekeminen on lähes ilmaista koska hiivaa ja sokeria saa lähes ilmaiseksi ja omenat voi varastaa puista pihoilta. minulla on myös tosi kalliita mieli ala lääkkeitä joista tulee hyvä olo ja katkolle pääsee monta kertaa vuodessa jos alkoholista tulee vieroitus oireita. on tyhmyyttä mennä töihin koska helpommallakin pääsee eikä pilaa elämäänsä lampailemalla nuolemalla pomon pyllyy

      • Anonyymi

        Sinä olet ihka oikea sosiaalipummi kun noin hyvin tulet toimeen ilman työntekoa ja rahaakin taitaa jäädä ihan riittävästi elämiseen. Varman vuokran maksajan saakin sosiaalipummista/pummeista kun yhteiskunta maksaa kaiken ja saavat vain ryypiskellä ja varastaa.


    • Anonyymi

      Minä taas halveksin ja kierrän kaukaa sellaiset ihmiset jotka ei mene koronarokotukseen vaikka siihen ei ole mitään terveydellistä syytä olla ilman rokotusta. Se sakki pitää karkottaa Siperiaan ja takaisin ei päästetä jollei ole rokoteasiat kunnossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe