Suomi jätti sittenkin lähetystön vartijat oman onnensa nojaan. Heidäm osalta evakoitt päätös

Anonyymi

tehtiin tarkoituksella niin myöhään, että vartijoille tuli mahdottomaksi päästä lentokentälle. Sen lisäksi evakoiminen lopetettiin yllättäen monta päivää etuajassa. Nyt sitten voidaan kehua itseään ja väittää, ettäkyllä me oltaisiin evakoitu vartijat, mutta eivät saapuneet ajoissa kentälle.

Kaiken huipuksi Suomeen avakoitiin 80 sellaista henkilöä, joita ei pitänyt. Siinä ei ole mitään kehumista, jos lähdetään ostamaan maitoa ja tuodaan piimää.

Suomen evakointi epäonnistui tai pistettiin epäonnistumaan tarkoituksella monelta osalta.

9

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mahtoiko yhtään lähetystön vartiaa tulla pelastetuksi?

      • Anonyymi

        Kymmeniä perheineen pelastettiin. Kaikki evakuoitiin, jotka pääsivät talebanien tiesulkujen läpi lentokentälle.


    • Anonyymi

      Niinhän siinä kävi kuin epäilin. Lähetystön vartijat jätettiin oman onnensa nojaan. Eikä siinä kaikki, lista henkilöistä jätettiin lentokentälle, että olisi helpompi putsata jäljet. Ulkoministerillä ja lähettiläillä oli sen sijaan kiire kehumaan ruutuun kuinka hyvin kaikki tuli pelstettua ja valehtelemaan, että myös vartijat pelastettiin. Vartijoiden pelastamisesta tehtiin ensin mahdotonta, kunheidän evako9mispäätöstä pantattiin niin pitkään, että heille ei annettu aikaa siirtyä edes lentokentälle. Sill' armistettiin ainoastaan oma poseeraus ruudussa, mutta käytännössä ei tarvinnut tehdä mitään.

      Suunnitelma meni pieleen vielä siinä, että osa vartioista onnistui pakemaan Parkstaniin ja paljastamaan Suomen ulkoministerin ja ulkominsteriön petturuuden.

      Moraalitonta touhua.

      • Anonyymi

        Puhut paskaa.


    • Anonyymi

      Ei pelastettu kuin pari vartijaa, joiden tuloaKabulin lentoasemalle ulkoministeriö ei kyennyt estämään. Lähes kaikki vartiat perheineen jätettiin oman onnensa nojaaj ja kaiken lisäksi täysin tietoisena heidän tulevasta kohtalosta ja todennöisestä teloituksesta.

    • Anonyymi

      Ulkoministerin mukaan 8000 yhteydenottoa on tullut Afganiin jätretyiltä henkilöiltä. Jos aikasemmin Suomeen tuotiin 400, joista valataosa oli ulkoministerin valitsemia ei uhanalaiseksi joutuneita, niin opedraatiota ei voida pitää mitenkään onnistuneena.

      Suomi hylkäsii sitä avustaneet rehelliset ja uskolliset avustajat kuin sodan jälkeen viroliaset sotilaat. Moraalissa ei ole tapahtunut mitään muutosta kauno- ja juhlapuheista huolimatta. Suomi pettää auttajansa aina ja todistettavasti.

    • Anonyymi

      Vieläkin ne odottavat Suomeen pääsyä. Ulkoministeri kyllä poseeraa "kotiuttamista", mutta ne vaan sattuvat olemaan vain ohituslistaan poimituja.

    • Anonyymi

      Suomalaisten turvaajat ja suojelijat eivät nyt vaan ole ulkoministerin prioriteettilistan tärkeimmät. Siitä huolimatta, vaikka ulkoministerin ja Halosen Afganistanissa vieraillessa he olivatkin "number one". niin yhteistyökykyisiä ja demokratia mielisä että jottei.

      Mikään ei ole niin tyhmää kuin usloa ja luottaaviher vihervasureihin, niillä ei ole moraalia, ei rahaa, joita ne ennen kaikkea hamuaa ja kadehtii muissa ihmisissä. Kirjoitan muuten kokemuksesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe