2 vuotta sitten eliöistä kuoli 60% nyt enää 30%

Anonyymi

Ympäristöjärjestö on muuttanut Ylelle antamaansa valheen suuruutta.
Kun kukaan ei uskonut 60 % eliöistä kuolevan heti sukupuuttoon, niin pudottivat pian luvun hieman mielestään uskottavampaan 30 % kuolleisuuteen. Juice tosin laulaa, ettei elämästä selviä hengissä.

12

476

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Todellinen syy siihen, miksi sukupuuttoon kuolemien määrän uskotellaan vähenevän on se, että urheat suomalaiset viherpipertäjät ovat raataneet, uurastaneet ja lähetelleet rahojamme ympäri maapallon lentokonelasteittain. Kyllä maailma noin urheilla teoilla pelastuu.

   Tosin WWF on luvannut laittaa tuollaiset kapinallisen hyvät luvut romukoppaan ja julkaisee noin 70 % ennusteen sukupuutoille ja 100 % ennusteen dinosauruksille.

   • Anonyymi

    Toivottavasti Yle saa pian Eläintieteellisen museon ovimiehen kommentoimaan tätä huomattavaa muutosta.


  • Anonyymi

   Prosenttilaskut ovatkin kovin hankalia. Jos mielestänne suomalaiset ovat jo nyt hävittäneet sukupuuttoon 90 % eliöstöistä (Yle ?). Silloin Venäjä saa vielä tappaa 10 % ennen maailmanloppua. Mutta jos venäläiset tappavatkin 110 % ja ruotsalaisetkin vielä 30 % niin nyt ollaankin pulman juurella.

  • Anonyymi

   Yle julkaisee kaiken pipertäjien suoltaman propagandan sitä tutkimatta, tai erittelemättä.

   • Anonyymi

    Tottakai julkaisee, onhan Yle vihervasureiden äänitorvi vuodesta toiseen.


  • Anonyymi

   Jos ympäristöjärjestöjen ja WWF "tutkimukset" Tarot-korttien avulla jatkuvat näillä linjoilla, niin Yle saa v. 2023 kertoa ilouutisen, että maapallon eläimistä ja eliöistä onkin kuolemassa sukupuuttoon 10 %

   Vuonna 2025 Tarot-kortti tutkimuksen mukaan eliöstö on lisääntymässä räjähdysmäisesti. Eläimiä tungeksii maapallolle 60 % lisäyksellä. Hui kauheeta, mihin tässä oikein joudutaankaan tuollaisten laumojen kanssa. Ai niin, onhan tässä toinenkin mahdollisuus. Jatkossa WWF voisi tehdä "tutkimuksensa" Ouja-laudalla tai pulloa pyörittämällä. Ennustettavuus olisi ainakin katsojien kannalta riemukkaampi.

   • Anonyymi

    Ehkä ennusteessa olevat epätarkkuudet ovat tuolla selityksellä mahdollisia.
    Joku koiranleukahan on tosiaan voinut laittaa yhteen Tarot-korttipakkaan viisi kuolema-korttia lisää, nyt oli kolme korttia löytynyt ja otettu pois. Lähestytään normaalitilannetta.


  • Anonyymi

   Vetypommia on aina pidetty salakavalana ja syntisen kierona tappajana.
   Rakennukset jää ehjiksi, aseet jää ehjiksi, ajoneuvot jää ehjiksi. Mutta kaikki elollinen kuolee. Nyt älykkäät ja viisaat vihreät hallitsijamme ovat viisaudessaan päättäneet, että kansa ajaa joko sähköautolla tai sitten vetyautolla ";-)

  • Anonyymi

   Valtion budjettiriihen aikaan vihreät Maria Ohisalo ja Emma Kari oikein sylki suusta lentäen huusivat kuinka turvepelloista tulee kauheasti kasvihuonepäästöjä, kaasuja. Se tiedettiin jo silloin valheeksi, mutta Ylen toimittajat antoivat rouvien vain jatkaa valehteluaan, maanviljelijät piti saada tilille.

   Kuinka ollakaan Yle joutui 22.9.21 uutisoimaan oikeaan tutkimukseen perustuvan kasvihuonepäästömittauksen : käytössä olevat turvepellot eivät tuota kaasuja sen enempää kuin normi viljelyspellot.

   On se ihme, kun valhetta hoetaan lakkaamatta, niin joku sen aina uskoo, ehkä vihreät todellakin tietävät kaikesta kaiken.

  • Anonyymi

   Maailmanlopun saarnaajat ovat nyt todellakin nyt liikkeellä, ei Vartiotornin jakajat, vaan pääkaupunkiseudun mamsellit. Maailmanlopputulee.

   29.9.21 Mannerheimintien liikenne estetään ehkä 10 päivän ajaksi Elokapina tulee. Ei kun Maailmanloppu tulee.

   Onneksi Mannerheimintiellä, ihan siinä leiripaikan vieressä on Vihreän Liiton puoluetoimisto. Pääsee lämmittelemään ja vähän pössyttelemään. Maailmanloppu tulee.

   Energiakriisi tulee. Ambulanssi tulee Mannerheimintielle. Maailmanloppu tulee.

   • Anonyymi

    Väärin, tuo ongelma on ratkennut ennen kuin se ehti edes alkaa, sillä Yle textitv uutisoi näin :

    Sivu 103 Elokapina palaa Mannerheimintielle

    Edes palokuntaa tuskin tarvitaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   231
   6708
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   94
   2138
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   442
   1610
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1458
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   286
   1445
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   11
   1191
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   253
   1076
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1001
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   64
   919
  Aihe