Mitä hallitus on tehnyt väärin?

Anonyymi

Soinikin valitti Alfalla hallitukesta, että on kuulema ihan hirveä. Ei kuitenkaan ollut mainita, mitä hallitus on tehnyt väärin, änkytti sitten vian, että on ideologisesti väärä hallitus.

Varsjnkin persut valittavat myös jatkuvasti hallituksesta. Mutta mitään konkreettista ei löydy. Syynä onkin sitten joko huulipuna tai sitten keksitään valheita siitä, kuinka hallitus muka olisi nostanut veroja. Kai tyhmimmät uskovat tuollaisia valheita.

Kertokaapa nyt suoraan, miksi hallitus muka on huono. Jotain ihan konkreettista.

9

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hallitus on siis lukinnut itsensä tuohon vuoteen 2035 ja heittänyt avaimet jorpakkoon
   On pöyristyttävää, että valtakunta saa taantua jälleen kehitysmaaksi, jolta tasolta se lähti noin 100 vuotta sitten ja vain siksi, että tasavallan nykyisellä hallituksella on ”kunnianhimoinen” tavoite, jonka tarkoituksena näyttää olevan tuhota pohjoismainen hyvinvointivaltio nimeltään Suomi.

   • Anonyymi

    Eikö se ole ihan normaalia, että hallitus laittaa toimilleen tavoiteaikataulun? Hulluintahan se olisi jättää asiat leijumaan ilmaan vailla mitään perälautaa, koska sellaisella ei ainakaan mitään uskottavuutta saada toimille aikaan. Tuosta vuodesta tietysti voidaan olla montaakin mieltä. Joillekin se on liian kireä aikataulu, toiset taas pitävät sitä välttämättömänä.

    Teollisuus on itse alkanut toimimaan omilla kohdillaan savukaasupäästöjen pudottamiseksi ja moni suuryritys onkin julkistanut massiiviset raknnus- ja remontointiohjelmansa, jotka valmistuvat 2020-luvun aikana. Näillä toimilla saadaan aikaan jo sellaiset päästövähennykset, ettei tuo 2035 takarajana enää niin mahdoton olekaan.

    EU ja sen jäsenmaat pankkeineen ovat vahvasti lähteneet jakamaan ilmastopolitiikan linjaamina investointitukia sekä lainoja. Tällaisessa tilanteessa ei ole enää mitää järkeä työntää rahaa vanhentuvaan teknologiaan, koska niihin tehdyt panostukset eivät enää ehtisi maksaa itseään takaisin. Hallitus oli tehdä virheen aikeissaan leikata tieteestä ja tutkimuksesta, mutta viimeisimmän budjettiriihitiedon mukaan rahoitus tulee säilyttämään tasonsa. Se on ensiarvoisen tärkeää, jotta pysymme uuden teknologian kehityksessä maailman kärkimaiden joukossa.


   • Anonyymi

    Vähän per(s)usteluja kiitos!

    Miten valtakunta taantuu kehitysmaaksi?

    Miten hallitus on heittänyt avaimet jorpakkoon?

    Onko se "työväenpuolue" persuille vain niin, että on väärän värinen hallitus?

    Perskeko sai sen tuhon jo aikaan, nyt yritetään korjata.


   • Anonyymi

    Sitä minäkin kysyisin. että mikä hallituksen ohjelmassa taannuttaa Suomen 100 takaiseen?

    Ilmastotavoitteet vaativat huomattavia investointeja, yksityisiä ja julkisia, ja niiden seurauksena syntyy työtä ja uutta tulonjakoa, eli siis kasvua. Jos verotus tosiaan olisi kiristynyt, se olis lisännyt rahankiertoa maan sisällä, vähentäen sen valumista ulkomaille ja kohottanut kansan vaurautta.

    Se näyttää juuri olevan suurinta myrkkyä oikeistolle. Kaikki raha pitäisi saada muutaman "yrittäjän" hyppysiin, jotka voisivat kantaa sitä kantokasseilla veroparatiiseihin ja huvittelukeskuksiin, ja tietenkin ostaa huumeita bileisiinsä (vihreät sentään köyhinä kasvattavat kannabiksensa itse ja ovat siten osa suomalaista maatalouden ravintoketjua, joskin laitonta sellaista). Vai mikä se persujen talouspoliittinen ohjelma oikein on?


  • Anonyymi

   Näin innokkaita persut siis ovat keskustelemaan asioista.

   Sitä innokkaampia he ovat uhriutumaan.

   • Anonyymi

    Purrakin on ottanut Halla-ahon työskentelytavan ei tee mitään.


   • Anonyymi

    Mitenpä keskustelet, jos kaikki "tieto" on jostakin MV-lehdestä tai Suomen Uutisista imuroitua vaihtoehtoista totuutta? Puoluejohtoonsakin suhtaudutaan kuin kommunististen maiden diktaattoreihin, että kaikki mitä sieltä tulee, on se totuus. Siinä mielessä Perussuomalaiset ei puolueena eroa juurikaan Kiinan kommunistisesta puolueesta. Kansa kyykkyyn ettei se ala vaatimaan liikaa.

    "Kiinan johto karsii nyt ”hömppää” kansalaisiltaan"

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008234030.html

    Ja persuillahan on yhteytensä Kiinan kommunisteihin.

    "Perussuomalainen Kiina-ilmiö"

    https://areena.yle.fi/1-50278142


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   velkarahalla hoidellaan minun, lasteni elätys ja korkea elintaso 🤣

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hämeenlinnassa ammuttu poliisia!

   Alkaa olla Chigagon meininki! Kukas se on paukutellu?
   Hämeenlinna
   86
   4424
  2. Sofiaa hemmoteltu

   Upea kukkakimppu. Kyllä Therman osaa hemmotella rakastaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   2213
  3. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1418
  4. Minä tiedän

   Tiedän että kirjoitit tänne illalla ja että sinä tiedät minun vastanneen sinulle. Silti se ei muuta sitä että sinun on astuttava se askel minun suunt
   Ikävä
   82
   1385
  5. Uskallatko paljastaa

   mikä on saanut sinut etenkin viime aikoina pohtimaan että haluaisit tavata minut?
   Ikävä
   54
   972
  6. Sä oot ihan hullu

   😅..🤣🤣.. Silti niin.. Mun😶..
   Ikävä
   55
   956
  7. Gossip Mom, Maisa, tekisi mitä vaan

   …ettei ” mun elämä olis tällaista”. Niin varmasti. Ottaahan se päähän, kun kaasot miehineen, viettävät hulppeaa viikonloppua Tallinnassa. Mika Salohan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   857
  8. Haluatko sä vielä?

   Meidät? Se hurja tunne sun lähellä johtui siitä, että molemmat tunsi sen. Tähän olen nyt päätynyt kun sain pienen annoksen järkeä päähäni. Olisi pitän
   Ikävä
   18
   797
  9. Ooksä täällä mies?

   Sano jotain kivaa. Piristä rakastunutta.
   Ikävä
   67
   679
  Aihe