Aitaa pukkaa

Anonyymi

EU on alkanut aidata ulkorajojaan: https://yle.fi/uutiset/3-12083178

Kun eräs presidentti alkoi aidata tai peräti muurata Meksikon vastaista rajaansa, siitä syntyi meillä EU:ssa valtava älämölö. mutta nyt kun EU tekee samaa, se on tietysti ihan ok "Baltia rakentaa, komissio hyväksyy".

Elämme kaksoisstandardien ajassa, maassa ja liitossa. Sen kanssa on opittava elämään. Jos haluat tutustua asiaan tarkemmin, tutustu Neuvostoliiton historiaan.

6

73

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Liekö mitään hyötyä, jos tarkoituksena on pitää pakolaisvyöry poissa EU:n alueelta:
   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008248588.html
   "Valko-Venäjän ja Latvian rajalla majaansa pitänyt 83 siirtolaisen ryhmä katosi jokin aika sitten kuin tuhka tuuleen."

   "Latvian television tutkivan journalismin ohjelma uskoo maan viranomaisten houkutelleen pääasiassa irakilaisista koostuneen ryhmän ensin Latvian puolelle ja palauttaneen heidät sitten Valko-Venäjän puolelle muualla – pois UNHCR:n silmistä."

   Eli ryhmä on ollut EU:n puolella kun heidät hukattiin. Varmaankin osa ryhmästä on jo matkalla tänne meille.

   • Anonyymi

    Tallinnan laivoissahan niitä talutellaan pitkin autokansia ,muka salaa normimatkustajilta. Voivat jo olla hutisalon suojatteina jossain päin maata mistä löytynyt hyvä vokki.


  • Anonyymi

   Suomi, Slovakia ja Romania ovat ainoat EU-maat, jotka eivät ole vuoden 2015 pakolaiskriisin jälkimainingeissa alkaneet vahvistaa EU:n itäisen ulkorajan aitausta – nyt kun Latviakin on vetänyt piikkilankaesteitä ja harkitsee aitaa. Suomeen on helppo kävellä venäjältä ja turvapaikka on taattu.

   • Anonyymi

    "Suomeen on helppo kävellä venäjältä ja turvapaikka on taattu."
    2015 sitä yrittivät, mutta ei onnistunut. Ruotsista onnistui paljon paremmin. Johtuu luultavasti siitä, että Ruotsi on EU-maa ja Venäjä ei. Sitä en muista, kuinka Norjasta onnistui tänne tuleminen, mutta siitä suunnasta ei mitään suurta määrää ollut tulossa muutoinkaan. Norja on kuitenkin Schengen-maa.

    https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Sivut/KK_296+2019.aspx

    "Käytännössä Schengenin sopimus tarkoittaa, että ihmiset voivat ylittää Schengen-sopimukseen liittyneiden maiden väliset rajat ilman tarkastuksia sekä maarajoilla, lentokentillä että satamien kautta. Schengenin sopimuksessa määritellään myös ns. ensimmäisen turvapaikkamaan periaate. Tämä periaate tarkoittaa sitä, että turvapaikanhakijan on haettava turvapaikkaa ensimmäisestä Geneven pakolaissopimusta noudattavasta maasta, jossa hänellä on mahdollisuus ottaa yhteyttä viranomaisiin. "

    Jotenkin oudolla tavalla esim. Ruotsista tulleet turvapaikanhakijat, jotka ovat alunperin esim. Somaliasta tai Afganistanista, ovat pystyneet välttämään tuon "ensimmäisestä Geneven pakolaissopimusta noudattavasta maasta, jossa hänellä on mahdollisuus ottaa yhteyttä viranomaisiin. ".


  • Anonyymi

   Vesilahdelleko niitä aitoja rakennetaan vai kirjoititko väärälle palstalle.

   • Anonyymi

    Turva aita vaan ympärille. Pysyy loiset loitolla.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TV-lääkäri Pippa Laukka ottaa kantaa kauneusleikkaushuhuihin: "Parikymppisenä olisi ehkä..."

   Pippa Laukka on 51-vuotias ja hyvässä kunnossa. Huhuja Laukan kauneusleikkauksista ja hiuslisäkkeistä on kiirinyt. Laukalla on hyvä vastaus epäilyksii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   4369
  2. Sofian uusi miesseuralainen

   Sofialla uusi miesseuralainen kun Stefan Isben kanssa Hangossa ja heppakisoissa, kukahan hän lienee?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3102
  3. Hei Ohisalo, poliisi aloittaa yt-neuvottelut

   https://yle.fi/uutiset/3-12117065 Ns. poliisiministeriksi kutsuttavan sisäministerin vihreiden Ohisalon valtakaudella se nyt sitten tapahtui mitä kan
   Maailman menoa
   136
   1553
  4. Päätös epäasiallisesta käytöksestä

   otteita uusimmasta pöytäkirjasta: Judoliiton hallituksen tietoon saatetun ja useiden henkilöiden allekirjoittaman aineiston perusteella hallitus on to
   Judo
   45
   1333
  5. Minä vuonna kohtasit hänet ensimmäisen kerran?

   Oliko kohtaaminen duunissa vai siviilissä? Siinähän ne kysymykset tulivatkin. Olkaa siis hyvät ja vastatkaa. Ps. Rohkeimmat voivat kertoa pituutensa
   Ikävä
   83
   1194
  6. En minä sinua unohda

   Hyvää huomenta naiselle kauneimmalle! 💛
   Ikävä
   61
   844
  7. Anteeksi kaikki

   Anteeksi etten ollut veroisesi. Anteeksi että rakastuin. Anteeksi että yritin nähdä. Anteeksi että kirjoitin palstalle. Anteeksi että ajattelin sinua.
   Ikävä
   65
   819
  8. Onko teillä mitään ajatusta miten ajattelitte

   Edetä tai lähestyä ikävöimäänne ihmistä? Vai onko tämä kirjoittaminen se joka tyydyttää kaikki tarpeet? Ei aikomusta lähestyä mitenkään ?
   Ikävä
   66
   797
  9. Kävikö Martina Tukholmassa ottamassa botoxia otsaansa

   Viimeisessä story kuvassa näkyy aika selvästi pistoskohdat ja kuhmut, ja leuka on ihan ropollinen, täynnä näppyjä. Kyllä on huono iho, sitäkö se viher
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   796
  10. Kaiken sponssaava saapui

   Ja pilheet jatkuu. Paljokohan maksoi sivukuluina isäviikko, kun piti aisoissaan ton lokin Kämpissä...ettei tunnu niin pahalta jäädä kaikesta paitsi.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   761
  Aihe