Onko hän ihastunut minuun?

Anonyymi

Olin yhessä tapahtumassa, ja siel oli yks poika.
Tänään sain kuulla yhen jutun. Kaks tyyppii kerto tänää, et ne oli nähny, et tää poika oli kattonu mua koko ajan. Sit myös meillä oli semmone peli. Kaikki luuli, et yks henkilö oli voittanu sen, mut oikeesti se olin mä, mut kaikki muut luuli, et se on tää toinen.
Sit tää poika korjas, et se olin mä, joka voitti. Se siis huomas, että mä olin pärjänny siinä pelissä paremmin ku tää toinen henkilö. Tän tapahtuman jälkeen en oo nähny tätä poikaa. Siis ku olin vaa siel tapahtumassa.

Täs nyt on vaa kaks juttuu, mut voiks se olla ihastunu muhun? Siis en ite ollu ollenkaa huomannu, et se oli kattonu mua, mut kuulin, että kaks tyyppiä oli nähny, ku se oli kattonu mua.

En tiiä onko kukaan ikinä ollu muhun ihastunu, nii siis ei oo mitää aikasenpaa kokemusta. Osaaks joku sanoo?

2

226

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, no kyllä kai toi vähä siltä kuulostaa, et vois se hyvinki olla suhun vähän ainaski tykästyny. Miten sä nyt kuiteski voit tolleen olla huomaamatta ku joku kattoo sua, yleensä sen kyllä vaistoo jotenki sen kattomisen. Liiotteleekohan noi tyypit, onko niillä joku juoni nyt tossa. Mut kyllähän toi sun puolustaminen kuiteski on kans osotus, että se sut noteerannu on, seurannu tekemisiis siinä. Mut ehkä sun pitää vaan jatkaa tota samoissa ympyröis oleiluu, ja ehkä sille jotain sanookki. Ku ettähän te enää mitää noubadeja oo, jolle niinku ei vois mitää edes sanoo. Just do it.

  • Anonyymi

   Siis joo itekki ihmettelin, etten huomannu sitä mun kattomista. Mut siinä oli semmone tilanne, et olin vähä muissa maailmoisa, ku jännitti ja en ollu siinä kohtaa sen lähellä. Tai siis olin vähä kauempana tätä poikaa. Nämä kaks henkilöö, jotka oli nähny sen mun kattomisen, nii ne pyöri siinä mun ja tän pojan luona.

   Mut nyt, ku oon tätä päässäni nii tuli mielee yks kerta ku se nousi varpaille, ja silleen kurkotteli tai taivutti ylävartaloa, et se näkis mut. (Ja anteeks tästä mun huonosta selityksestä. ) Nii on se sit varmaan totta, et se on ainaki tän yhen kerran kattonu mua.

   Siel tapahtumassa ei kuitenkaa ollu sellasia tilanteita, joissa me kaks oltais oltu tekemisissä paljoo. En nähny sitä niin paljoa siellä, enkä siis ollu koskaa kahestaan sen kanssa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Olet liian komea!

   Ei tuollaisia uskalla lähestyä 🤔
   Ikävä
   138
   1707
  2. Mitä haluaisit ?

   Mitä tahtoisit sanoa hänelle, muttet uskalla ?
   Ikävä
   96
   1565
  3. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1274
  4. Haha, nyt vähän naurattaa:)

   Kun täällä on kovasti ollut aloituksia niistä M syömistä, niin nyt on M ja Mimmin stooreissa hirveä valkopyykkipäivä terveellisestä ruoasta.. 😂 Miksi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1269
  5. Mitä kaipaat.......

   Mitä kaipaat hänessä eniten ? ♥️
   Ikävä
   57
   1250
  6. luomua olla pitää

   sitä sinä olet :) ei "tahroja" ihossa ei turhaa meikkiä eikä feikkiä. just siitä tykkään, olet se kaunis oma itsesi :) äläkä nyt sano että et ole kaun
   Ikävä
   127
   1134
  7. Parasta mitä hän ....

   Mikä on parasta mitä ikävöimäsi henkilö on sanonut sinulle?
   Ikävä
   38
   900
  8. Sofian dj-deitti

   No nyt on päässy hyvään seuraan, joko päästään romanssin makuun? :)
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   880
  9. Tuleeko mielipiteestä rikos?

   Sananvapaus kyseenalaistetaan? Tuleeko sodan toisen osapuolen puolustusmielipide rikolliseksi toiminnaksi? Tai vastaavasti sodan osapuolen tekojen syy
   Maailman menoa
   461
   869
  10. Hauskaa iltaa

   mun hehkulampulle :) Jos et ois antan anteeks mulle, ni oisit saanu postissa sellasen nallekarhun, minkä paidassa lukee I'm sorry :) Kohta saunaan
   Ikävä
   149
   853
  Aihe