Mökki viikonloppu

Scorpio

   Elettiin kauneinta kesää 2003, pienessä pohjois-suomalaisessa kaupungissa.Mikalla oli juuri alkanut kesäloma ja hän ajeli avovaimonsa, Annikan kanssa Annikan vanhempien kesämökkiä kohti. Annikan vanhemmat olivat tulleet itse kapunkiin hoitamaan asioitaan ja antaneet mökin nuorelle parille viikoksi käyttöön.
Radiosta soi Popedan pitkä kuuma kesä, jonka tahtiin Mika onnellisena lauloi. Hän katsoi ihaillen Annikaa; Kaunis parikymppinen tyttö. Pitkät tummat hiukset laskeutuivat mukavasti ruskettuuneelle iholle. Häntä oli onnistanut, kun oli aikanaan saanut hurmattua Annikan itselleen.
   Mika kaarsi BMW:n mökin kauniille pihalle, jossa tulijat vastaanotti suurilauma visertäviä lintuja. Tänne ei kaupungin melut kuuluisi.
Kyllä tällainen virkistää mieltä, ajatteli Mika ja rupesi tyhjentämään autosta niitä vähäisiä varusteita mitä mukaan oli pakattu.
   Rauhallisuuden rikkoi -niinkuin monesti- ,nytkin Annikan kännykkä. Sieltä soitti Annikan kaveri Taru. "Joo. Just tultiin tähän mökille. Niin, viikko aateltiin olla. Odotappas mä kysyn tolta Mikalta", Annika kääntyi Mikaa kohden. "Taru siellä soittaa ja kyselee voisiko hän tulla viikonlopun ajaksi Jarkon kanssa tänne viettämään aikaa?". No mikä ettei, Mika vastasi hieman pettyneenä. Hän, kun olisi halunnut viettää nämä kauniit päivät kahden rakkainpansa kanssa. "Käskehän ottaa kovasti olutta ja makkaraa mukaan, niin voidaan saunoa", Mika vielä huolehti.
   Annika meni mökin puolelle järjestämään nukkumapaikkoja, kun Mika alkoi lämmittämään Järvenrannalla sijaitsevaa saunaa.
Saunan kiuas syttyi helposti ja pian piiusta alkoi nousemaan harmaata savua, jonka tuuli kuljetti mukanaa kauas pois. Mika korkkasi oluen ja katsoi kelloa. Se ei ollut vielä edes neljää. Hyvinhän tässä kerkeeä vielä kavereiden kanssa iltaa istua. Ja mihinpäs tässä nyt kiirekkään on, kun on kesäloma ja kaikki.
"Petasin meille alas sängyt. Taru ja Jarkko saavat nukkua parvella", Annika ilmestyi oviaukkoon." Istuhan alas sinäkin kiirehtimästä", Mika koppaasi Annikan syliinsä. "Nyt jäi sitten naimapuuhat vähemmälle, kun tulee noita vieraitakin", hän murehti. Annika katsoi Mikaa ja antoi suudelman; nythän sulla on mahdollisuus saada kahta naista yhtäaikaa", hän kihersi ja jatkoi; Eikös se Taru ole ihan vetävän näköinen tyttö". Mika ja Annika olivat joskus puhuneet kolmannesta pyörästä ja parinvaihdosta. Annika oli maininnut Tarun, johon Mikakin oli silmänsä tullut iskeneeksi useamman kerran. " No mullehan se kyllä passaisi, mut enpäs oikein usko Tarun ja Jarkon lämpenevän ajatukselle", Mika kommentoi. Ei hän osaisi kuvitellakkaan sellaisen tapahtuvan. Olihan hänellä ja Jarkollakin joskus tullut saunassa pikku kaljoissa heitettyä huulta aiheesta, mutta toteuttaminen olikin jo eri juttu. Selvinpäin ei ikinä asiasta oltu puhuttu tuon taivallista.
"Eiköhän se Tarukin suostuisi, kun on näin komea uros", Annika alkoi härnäämään Mikaa hieromalla tämän paljasta rintaa, kuljettaen samalla toista kättä reittä pitkin haaroväliin. Mikan etumuksessa alkoi tuntua painetta, verkkahousut kävivät ahtaaksi. Annika jatjoi härnäämistä kunnes lopulta siirsi housut syrjään.
Mikan kalu pomppasi ulos, kuin vieterinukke. Annika siveli kalun vartta tottunein ottein ja sai Mikan oikein kerjäämään enemmän. "Ota se rakas suuhusi", Mika voihki. Annika puisti hymyillen päätään ja jatkoi kyrvän hierontaa. Lopultakin hän lipaisi kielellään kalun vartta pitkin ja rauhallisin vedoin. Tämä tyttö tiesi mistä Mika pitää.
Aikansa härnättyään Annika siirtyi kalun varrelta terskalle ja alkoi nuolla sitä ottaen sen lukuisien pyyntöjen jälkeen kokoaan suuhunsa ja aloitti kovan kielipelin, imuuttaen vlillä niin, että Mika luuli pyörtyvänsä. Hän otti tukea Annikan kauniista hiuksista ja painoi samaanaikaan tämän päätä syvemmälle haaroihin.
   Kohta puhelin pärähti jälleen soimaan. Annika vastasi. Siellä soitti Taru, he olivat jo lähellä mökkiä ja kyselivät viimehetken ohjeita perille. "Juu, kyllä siitä sitten oikealle. Niin. Sen jälkeen uusi oikea. Vanhalta koululta vielä 7 km", Annika neuvoi. Mika odotti kärsimättömänä. Tuntui kun puhelu ei loppuisi ikinä. Lopulta Taru uskoi heidän löytävänsä perille ja he lopettivat puhelun.
   Annika jatkoi Mikan käsittelyä eikä kauan mennytkään niin Mika varoitteli jo tulevansa. Tässä vaiheessa oli turha pyytää Annikaa rauhoittumaan, tulemisestako hän vain villiintyi ja jatkoi entistä kiivaammin. Pian hän veti päänsä syrjään ja Mika laukesi kaarella saunan lattialle. "Huh, että teki hyvää, kiitos kulta", Mika kiitteli Annikaa. "Minäpä siistin tuon kaluni ja siirrytään pihalle odottamaan vieraitamme.

JATKUU, JOS ON KYSYNTÄÄ...

5

19172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä

      Jatka .. toi oli hyvä :P

    • äkkiä

      kiitos.. ei pitäs ikinä jättää tarinaa kesken vaan kirjottaa kerralla loppuun asti ;)

    • Lakritsapallo

      Voisit jatkaa tietenkin, jatkoa odotellessa...

    • tiny

      juu jatkoa vaan...

    • ???

      Pakko saada lisää!!Tosi hyvä alku!Jatka,jatka!Todellista nautintoa lukea tuollaista!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe