Seuratkaa Wallua....malmit oottavat poimintaa

Anonyymi

Köyhyys poistuu kuten kävi Wallun Onecoin keississä....
Nyt malmit antavat uuden elämän...Aikainen lintu löytää madon opettaa wanha kansa....Älä missaa tulevaisuuttasi!

25

1824

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meikä lähti eilen isosti mukaan. Nyt vaan odotellaan, miten tokenin arvo lähtee kasvamaan!

    • Anonyymi

      Minä luotan ONPASSIVEEN!!!!!

    • Anonyymi

      Hakku mukaan ja Vallun kanssa Klondikeen (Lappiin) joka iskulla irtoaa kilosta kahteen kiloo kultaa. Sitten vaan auton takakontiin ja myymään. Koska on alkutuottaja saa vielä valtion ALV palautuksen joka kilosta.

      Nyt tulee miljonäärejä.

    • Anonyymi

      Pakko sanoa, että ihmettelen, miten Kari Wahlroosilla on ylipäänsä pokkaa näyttää naamaansa Suomessa? Miten hän uskaltaa tulla Suomeen? YLE:n mukaan suomalaiset sijoittivat OneCoiniin kymmeniä miljoonia euroja. Nokkamiehiä lukuun ottamatta ilmeisesti kaikki rivisijoittajat hävisivät kaikki rahansa. Jos minä olisin mukana huijaamassa suomalaisilta kymmeniä miljoonia euroja, en ihan heti näyttäisi naamaani tässä maassa uudelleen. En ainakaan uuden huijauksen muodossa!

      Tuohivirta ja Talvivaara. Kaivosyhtiöiden nimet rimmaavat kivasti yhteen. Talvivaarakin oli aikanaan suuri lupaus, mutta pörssilistauksesta sekä laillisesta ja todellisesta liiketoiminnasta huolimatta kaikki "holdaajat" menettivät sijoittamasa rahat. Käykö nyt samoin?

      Tuohivirralla ei ole mitään yritystoimintaa, koska yhtiötä ei ole vielä edes perustettu. Luuleeko joku, että Tuohivirran kohtalo eroaa millään tavalla Talvivaarasta? Kaikki mitä sijoitat, tulet menettämään. Se on selvä. Kaivosala on pääomavaltainen toimiala, jossa ei voittoja tehdä vielä edes yhdessä vuosikymmenessä. Rima on hyvin korkealla edes yrittää kaivostoimintaa, jos siitä ei ole aikaisempaa kokemusta. Jos se olisi helppoa, Pekka Perä olisi taas uuden kaivoshankkeen parissa. Ei ole Pekasta kuulunut mitään Talvivaaran jälkeen.

      Onko kukaan muuten nähnyt Tuohivirran työpaikkailmoituksia missään? Tuon kokoluokan toimijan luulisi hakevan työntekijöitä niin avainpositioihin kuin ihan kaivostyöhön. Suomalaista työvoimaa kertovat käyttävänsä. En ole suurikaan guru jos arvailen, että Tuohivirta ei koskaan työntekijöitä tule hakemaan. Ei ainakaan niin kauan kuin yhtiötä ei ole vielä edes perustettu. Toiminta taitaa hiipua jo meneillään olevaan toiseen rahoituskierrokseen, joka läpinäkymättömyydessään on vertaansa vailla. Tuohivaaran nettisivuilta ei löydy avoimesti mitään sellaista tietoa, jonka luulisi löytyvän, jos ollaan järjestämässä token salea ja tosissaan käynnistämässä oikeaa kaivosliiketoiintaa.

      Mitä ollaan myymässä sijoittajille? Montako tokenia lasketaan liikkeelle? Tokeneita on yleensä rajallinen määrä. Muutoin ne ovat arvottomia. Missä lohkoketjussa tokenit ovat toimivinaan? Olisi ollut järkeä hakea edes vähän uskottavuutta väittämällä Tuohivirta-tokenia vaikkapa ERC-20 tokeniksi, joka pyörii Ethereum-lohkoketjussa ja jota voi säilyttää Ethereum-lompsassa, mutta se olisi edellyttänyt oikean tokenin tekemistä ja se maksaa. Missä Tuohivaara tokeneja voi turvallisesti säilyttää? Missä niillä käydään kauppaa? Ovatko en olemassa vain Tuohivirran nettisivuilla, kuten OneCoin aikanaan ja hinta määräytyy sen mukaan kuin "diktaattori" päättää? Arvailen Tuohivirta-tokenin, että hinta tulee olemaan jatkuvassa nousussa, kuten OneCoinin aikanaan.

      Sen sijaan, että puhutaan ravintola- ja majoitusliiketoiminnasta ja sähköautoista sekä kaikesta muustä rönsyilevästä liiketoiminnasta, olisi Wahlroos voinut keskittyä täysillä siihen, että Tuohivaarasta, anteeksi Tuovivirrasta, rakennetaan uskottava huijaus, mutta edes siihen eivät ole rahkeet riittäneet. On tuo lapin tiedotustilaisuus kyllä niin hupaisaa katsottavaa, että siitä riittää naurunaihetta useamman arki-illan ratoksi.

      Hyvä mielikuvitus näillä huijauksilla silti on. Tuohivirta on kekseliäs nimi. Pohjaa Talvivaaraan, mutta muuttaa sen rahaksi: Tuohivirta = Money Flow. On hullun kekseliästä edes kehdata väittää oikean kaivostoiminnan ja cryptovaluutan louhinnan jollain järjellisellä tavalla pelaavan yhteen.

      Ehkä tällainen laiton token sale on sitten helpompi tapa panna rahoiksi kuin perustaa oikea yhtiö ja listata se pörssiin? Se puuha maksaa rahaa ja taustalla pitää olla edes jotain todellista, mitä tarjota sijoittajille. Muutakin kuin englanninkieliset nettisivut täynnä kirjoitusvirheitä.

      Taitaa Tuohivirta kuivua kasaan jo ennen syyssateiden alkua.

    • Anonyymi

      Karin legendaarisia heittoja lapin keikalta: "Meillä on suunnitelmia tehty jo seitsemän vuoden ajan ja nyt voidaan tuoda kaikki se esille." - Onko tästä näyttää mitään todisteita? Mitä on konkreettisesti saatu selville seitsemän vuoden uurastuksen jälkeen? Esitelmässään hän ei tuonut mitään konkreettista esille kaivosliiketoimintaan liittyen.

      "Me ollaan liittämässä tämä kaivostoiminta kryptovaluuttaan niin, että tästä pääsee kuka tahansa nauttimaan." - Kumpikin aihe jo itsessään on niin haastava, että harva hallitsee niistä edes toista. Puhumattakaan siitä, että hallitsee molemmat: oikean kaivosliiketoiminnan ja kryptovaluutat/lohkoketjut/tokenit/smart contractit.

      "Me tullaan käyttämään blockchain-teknologiaa." - Mihin lohkoketjuun perustuvaa teknologiaa?

      "Wahlroos ei selittänyt, miten lohkoketju auttaa lain vaatimusten eli byrokratian selättämisessä. – Näihin mennään sitten tarkemmin myöhemmin" - Ihan varmaan. Taatusti ei koskaan saada vastauksia. Liian hankala aihe puhua jäämättä heti kiinni housut kintuissa.

      "Tällä viikolla me tehtiin päätös siirtää Suomen yhtiö Sodankylään, jossa suurin osa toiminnasta tullaan tekemään. Tulemme käyttämään suomalaista työvoimaa niin pitkälle kuin se on mahdollista." - Suomen kaupparekisterissä ei ole Tuohivirta-nimistä yhtiötä. Minkä yhtiön toimintaa ollaan siirtämässä?

      "Wahlroos kertoi, että hankkeen tiimoilta ollaan perustamassa kahtakin yhtiötä Suomeen, mutta ne eivät ole vielä kaupparekisterissä. Hankkeen emoyhtiö perustetaan Wahlroosin mukaan Sveitsiin." - Kaikki mahdolliset punaiset liput nousevat tässä kohtaa ilmaan. Jos olisi oikeaa, laillista liiketoimintaa, taustalle riittäisi yksi Suomeen rekisteröity yhtiö. Ei tarvita mitään Sveitsin emoyhtiötä.

      "Meillä on kaikkein uusin teknologia hallussa ja hallinnassa, patentteineen päivineen" - Kenen nimissä patentit ovat, kun mainittua yhtiötä ei ole vielä edes perustettu? Mitä on tämä uusin teknologia? Kari ei mainitse, miten malmi tullaan rikastamaan. Hän ei käytä missään kohtaa alan termejä ehkä sen vuoksi, ettei tiedä, mitä malmi on tai millaisilla prosesseilla sitä rikastetaan eli muutetaan metalliksi. Hän puhuu verkostomarkkinointi-tuttavistaan, mutta ei siitä, miten malmia tullaan louhimaan ja rikastamaan. Kari puhuu paljon, mutta vähän.

      "Ylen haastattelussa Wahlroos ei suostunut kertomaan tarkemmin mistä teknologiasta ja patenteista on kyse tai kenen nimissä ne ovat." - Niinpä.

    • Anonyymi

      "Minulla ei ole ollut tarvetta sen kummemmin tutkia, että missä hankkeissa ne on ollut aiemmin mukana. Meillä on viisivuotinen sopimus ja Geologex tulee huolehtimaan, että kaikki hoituu hankkeessa A:sta Ö:hön." - Tuohivirta hankkeen suurin johtaja myöntää avoimesti tekevänsä sopimuksia yhtiöiden kanssa, joiden aikaisemmista hankkeista hän ei tiedä mitään. Herättää luottamusta! Ei hyvää päivää. Kari on olevinaan kokenut puhuja, mutta minä pidän hänen esiintymistään lapin tiedotustilaisuudessa aivan ala-arvoisena. Se oli täys pohjanoteeraus. Jopa minä olisin saanut kasaan uskottavamman esityksen, vaikka en ole verkostomarkkinoinnin ammattilainen, kryptoista tiedän hyvin vähän samoin kuin kaivostoiminnasta.

      "Mikä on ollut edellinen kaivoshanke, jossa Geologex on ollut mukana? – En tiedä, vastaa Kari Wahlroos." - Annatko Kari Tuohivaaran tilinumeron. Minne voin lähettää rahani, että pääsen mukaan tähän vuosikymmenen mahdollisuuteen?

      "Esitysaineiston mukaan "vapauden tasavallassa" yhdistetään kymmenen maailman tunnetuinta brändiä. Epäselväksi jäi, mistä brändeistä on kyse." - Tässä kohtaa koko esitykseltä putosi pohja, kun alettiin rönsyillä joka suuntaan. Jos ei hallitse edes kaivostoimintaa, ei kannata puhua heti perään muista liiketoiminnan muodoista.

      "Sijoitustoimintaan on myös helpompi kerätä rahaa kryptovaluutan avulla, sanoo Kari Wahlroos. YLE:n haastattelija kysyy, "miten kaivostoiminta liittyy kryptovaluuttaan. Voisitko vielä selittää sen?" – "Siinäpä se. Tämä on niin groundbreaking asia, että minun on parempi selittää se, kun tulen taas lokakuussa Sodankylään"

      No, on tuokin yksi tapa kiertää kysymys, johon vastaaminen saisi itsensä näyttämään täydeltä huijarilta. Olisi sitä voinut olla edes hetken rehellinen ja sanoa, että tässä nyt vaan halutaan huijata suomen tyhmimmiltä ihmisiltä vähän rahaa. Laitetaan vaikeita termejä tehosekoittimeen ja luotetaan siihen, että lopputulos on niin mullistava mix, että joku lähtee mukaan.

      Haastattelun lopuksi Kari menettää täysin malttinsa, mikä on aika raskauttavaa, jos hän on tulevan maailmanluokan kaivosliiketoiminnan vetäjä ja hallituksen puheenjohtaja. Henkilö, joka menettää totaalisesti malttinsa toimittajan kysymyksistä ja alkaa kiroilla ei voi toimia edes paikallisen R-Kioskin vetäjänä, jos minulta kysytään.

    • Anonyymi

      Luin Salkunrakentajat-nettisivulta, että "minimimerkintä" Tuohivirta-hankkeeseen on 10 000 euroa. Se on suuri summa rahaa tai sitten minä vain olen köyhä. Aika harvassa ovat suomalaiset tavikset, joilla pyörii 10 000 euroa ylimääräistä pankkitilillä. Aika harva suomalainen voi hävitä 10 000 € ilman, että se harmittaa. Kovin harvassa sijoitusrahastossa minimimerkintä on noin suuri. Minimimerkintä on yleensä luokkaa 500 € tai jopa vähemmän. Tarkoitan pankkien tarjoamia osakerahastoja.

      Ehkä joku on oikeasti miettinyt, että on kannattavampaa yrittää saada muutamalta sijoittajalta yli 10 000 €:n sijoitus kuin tosi monelta pienempi summa. Minä olen eri linjoilla. Minä lähtisin ennemmin tekemän huijausta, jossa yritetään saada mahdollisimman monelta pieni summa rahaa. Omatuntoni olisi puhtaampi, kun kukaan "sijoittaja" ei häviäisi eläkesäästöjään. Minun luonteelleni olisi sopivampaa huijata 500 € kymmeneltä tuhannelta sijoittajalta kuin huijata 10 000 € viideltä sadalta sijoittajalta. En voisi nukkua öitäni, jos tietäisin vieneeni jonkun ihmisen vuosikausien säästöt. Sen sijaan 500 € on sen verran pieni huijaus, ettei kenenkään elämä kaadu siihen.

      Ilmeisesti huijattavia ihmisiä on populaatiossa niin vähän, että on kannattavampaa hakea isoa pottia pienemmältä joukolta sijoittajia. Jos 500 suomalaista lähtisi Tuohivirtaan 10 000 €:n potilla, kertyy jo siitä 5 miljoonaa euroa. Saman summan saisi, jos Tuohivirrasta tulisi "koko kansan hanke" ja 10 000 sijoittajaa lähtisi mukaan 500 €:n panoksella.

      Veikkaan, ettei Wahlroos ilmoita näitä tuloja missään maassa verottajalle, joten se on hyvä potti puhtaana käteen. Minullekin kelpaisi 5 miljoonaa, mutta ei niin, että se viedään ihmisiltä petkuttamalla ja valehtelemalla. Me kaikki tiedämme, ettei Tuohivirralla ole tarkoitus olla koskaan todellista liiketoimintaa eikä konkreettisesti kaivaa maaperää kaivurilla ja kuskata rikastetta jalostettavaksi. Tuohivirta vaikuttaa olevan vitsi, jossa kaivostoiminta on kulissit sille, että voidaan kerätä ihmisiltä muutama miljoona euroa ja sitten hävitä taas etelän aurinkoon miettimään seuraavaa huijausta.

      "There's a sucker born every minute" sanoi väitetysti P. T. Barnum, amerikkalainen showmies. Wahlroos on sisäistänyt tämän kohdan hyvin, vaikka ei lapin puheessaan ollutkaan laittanut sitaattia PowerPoint-esitykseensä.

    • Anonyymi

      Tuohivirta Oy konkurssipesä, y-tunnus 1880986-0

      Ironista, miten Suomessa on toiminut Tuohivirta Oy niminen yhtiö, mutta sen taru päättyi konkurssiin 2010. Miten käy Wahlroosin Tuohivirran? Onko yhtiö kuollut jo syntyessään?

      Huumori sikseen. On aivan järkyttävää kuvitella, että joku ulkomaalainen saattaa lähteä mukaan Tuohivirta-huijaukseen. Hanke ratsastaa suomalaisten maineella luotettavina toimijoina. Kukaan ei uskaltaisi laittaa rahaa venäläiseen tai ukrainalaiseen kaivoshankkeeseen, jota vetää entinen verkostomarkkinointimies, mutta suomalaisiin voi luottaa! Suomalaiset ovat maailman luotettavin kansa ja maa yksi vähiten korruptoituneista, joten eiköhän Tuohivirta suuntaudu sittenkin Kari Wahlroosin taskuihin. Huijattavina tällä kertaa ulkomaalaiset, eivät niinkään suomalaiset, joiden silmissä Karin viimeisetkin uskottavuuden rippeet huuhtoutuivat virtaan OneCoinin ansiosta. Se on liian tuoreena muistissa.

      Petterin OneCoin kirja on muuten tosi hyvä. Ostin sen muutamalle tuttavallekin lahjaksi viime vuonna, kun aihe oli kuuma. Toivottavasti Tuohivirta kuohuu edes sen aikaa, että saadaan kasaan ainekset seuraavaa kirjaa varten!

    • Anonyymi

      YLEn eilinen uutisointi nosti Tuohivirta-hankkeen näkyvyyden todella korkalle tasolle. Minä kuulin eilen ensimmäisen kerran Tuohivirrasta, kiitos YLEn uutisen. Eilinen ilta ja tämän päivä ovatkin kuluneet aiheen taustojen tutkimiseen sekä Petteri Järvisen blogissa että täällä kirjoitteluun.

      Tuohivirta on mielenkiintoinen kaivoprojekti ja nokkamies hankkeen takana vielä mielenkiintoisempi! Lähtisin hankkeeseen mukaan, jos vireillä olisi jotain todellista liiketoimintaa ja mukaan pääsisi järkevällä summalla, kuten 500 €.

      Kymppitonni on iso raha laittaa "mustaan laatikkoon" jonka sisällä ei ole mitään. Laatikon päälle on kirjoitettu Wahlroosin lupaus, että tällä voi vain tienata rahaa. Samaan malliin OneCoin-yhteisön jäsenet valmisteltiin nauttimaan aikanaan maailmanvalloituksen ja Bitcoinin murskaamisen hedelmistä.

      Ei muuta kuin antaudutaan Tuohivirran vietäväksi ja nautiskellaan tuotoista!

    • Anonyymi

      Tuohivirta on rekisteröity:
      Tuohivirta Oy
      Tulosta
      Saat tarkemmat kauppa- ja säätiörekisteritiedot Virre-palvelusta. Yhdistystiedot saat Yhdistysrekisterin tietopalvelusta.
      Y-tunnus 3238123-1
      Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
      Toiminimi Tuohivirta Oy
      26.09.2021
      Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
      Yritysmuoto Osakeyhtiö 26.09.2021 Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
      Kotipaikka VIMPELI 26.09.2021 Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä
      Postiosoite Pokelantie 430, 62800 VIMPELI 26.09.2021 Yhteinen
      Käyntiosoite Pokelantie 430, 62800 VIMPELI 26.09.2021 Yhteinen
      Puhelin 0452317795 26.09.2021 Yhteinen
      Sähköposti niinakivisalo575@gmailcom 26.09.2021 Yhteinen
      Matkapuhelin 0452317795 26.09.2021 Yhteinen

      • Anonyymi

        Hyvä homma. Katsotaan ajautuuko tämä Tuohivirta Oy konkurssiin, kuten kävi edelliselle Tuohivirta Oy:lle vuonna 2010? Toivotaan, ettei nimi ole enne.


      • Anonyymi

        Google maps vie tuon osoitteen keskelle peltoa maalaistien varteen:-) Ei näy edes latoa, jossa näin suurta kaivosfirmaa pyöritetään. Onko noi oikeesti niin tyhmiä, etteivät mieti ihmisten hieman tarkastavan taustoja? On ne. Täysiä huijareita. Eikä OneCoin tainnut todellakaan olla ensimmäinen huijaus.


    • Anonyymi

      Onko tuo Tuohivirta nimi jotain huonoo huumoria vai miksi ei parempaa ole keksitty tuohon vedätykseen?

      • Anonyymi

        Tuohivirta riimii kivasti Talvivaaran kanssa. Firmoilla lienee sama kohtalo edessä = konkkaan menee firma sijoittajien rahat mukana!


    • Anonyymi

      Noh, noh. Olette vaan:

      - kateellisia, kun Karilla on noin upea idea
      - katkeria, kun ei ole laittaa 10k€:a varmaan bisnekseen
      - tyhmiä, kun ette näin hienoa mahdollisuutta tajua

      Eihän tässä mene paljonkaan aikaa, kun Tuohivaaran osakkeet splitataan ja osakkeen arvo tuplaantuu. Sitä ennen tulee vielä oma Mastercard, jolla olevalla malmilla voi maksaa ostoksia. Tarjouksena mm. 50€:n arvoinen tabletti hintaan 517,50€! Alibaban koodaajat tekevät jo ympäripyöreää valmistellakseen kauppapaikat, joissa maailman kymmenen tunnetuinta brändia myy tuotteitaan. Kohta on kuulkaas epäilijöillä sormet suussa, kun päästään ostamaan Mersuja, Mäkkärin hampurilaisia, Cokista, Samsungin tuotteita ja Applen puhelimia! Kaiken tämän ja malminlouhinnasta kipeytyneiden lonkkien leikkaukset voi hoitaa näppärästi omalla Malmi-Mastercardilla.

      Saletisti lähden mukaan. Laita Kari tilinumeroa tulemaan!

      • Anonyymi

        Sulla on hyvä huumori. Pisteet siitä!


    • Anonyymi

      Jokainen joka sijoittaa Tuohivirtaan saa Applen uusimmän kännykäin ihan ilmaiseksi, ei edes toimituskuluja veloiteta.

      Lisäksi saa hienon sijoitustodistuksen, painettu Line Bank erikoispaperille jossa Tuohivirrran vesileima, eipä väärennetä !

      Jos sijoittaa enemmän, niin koko suku saa iPhonet !

      Louhimaan.

    • On Karilla mahtava bisnestaju
      ei oo siitä toimittajallakaan hajuu
      "Tää on huikee rahasampo
      nyt joka tunkki ostamaan Lambo"!

      Kohtaa sua pian satumainen onni
      kun Karin tilille kilahtaa taas kymppitonni
      Rahoitusta on jo kolmesataa miljoonaa
      ei rakennettu päivässä Roomaa

      Tästä tulee siis törkeen kova hitti
      kun päälle vielä rujautetaan splitti
      Lisää fyrkkaa myllyyn tiukkaan
      Ei tyydy Kari tuloon niukkaan

      Heti mukaan, kaikki taukit!
      Kari oottaa, taskut auki!

      Jou

    • Anonyymi

      Walluista on tullut luuseri, miten alas voi mies vajota.

      Eihän noita juttuja kukaan usko, se pöljien 1 % on menetetty.

      Jos kusetetaan,. niin pitää kertoa äkkirikastumisesta, jonkin kultakaivoksen perustaminen kestää 10 vuotta, ei pöljät jaksa odottaa.

    • Anonyymi

      Ei se sitten viitti alkaa tehdä oikeita töitä. Rahaahan sillä on, mutta voisi luulla että rehelliset työt voisi kiinnostaa vaihteeksi. Mutta kusettaja syntymästään asti, samanlaisia sen on pakko keksiä

      • Anonyymi

        Pakko kusettaa kun on liian tyhmä tekemään oikeita töitä. Näkeehän sen tuosta Sodankylän pressistä, että kaverilla ei ihan hirveästi ole yleissivistystä, eikä minkäänlaista tietopohjaa tai osaamista. Ääretön ahneus ja silmitön tyhmyys ei usein johda mihinkään hyvään. Todennäköisesti saa varovasti vilkuilla olkansa yli lopun ikäänsä.


    • Anonyymi

      Näyttää Tuohivirta Oy:n yhteystiedoissa sama henkilö, jonka nimissä on se "Kaivosvaraus". Tosi uskottavaa. Kaikkea se ternimaito teettää.

    • Anonyymi

      Miljardin arvosta kultaa, nyt haetaan ennakkon ALV palautukset ja saadaan
      190.000.000,00

      Olisko jo kannattanut lähteä mukaan ?

      • Anonyymi

        Milloin rahat tulee ?

        Pitäisi kai ainkain hullujussi roudata louhokselle..


    • Anonyymi

      Onpassivella on AUTOMAATTINEN TIENAAMINEN.

      Julkaistu jo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1295
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      661
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      659
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe