Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kun radiokanava ei menesty, palkkaa julkkis

Anonyymi

Monet radiokanavat harrastavat seuraavaa. Kun täytyy yrittää saada kuulijalukuja korkeammaksi palkataan tunnettu henkilö eli julkkis juontajaksi. Ei palkata läheskään aina parasta saatavilla olevaa radiotiomittaja/juontajaa vaan julkkis, jolla kuvitellaan saatavan ihmeitä aikaan. Valitettavasti vain Suomessa ei ole kuin Jaajo Linnonmaa, jonka siirtyminen kanavalle tai poistuminen kanavalta on plus tai miinus 200 000 viikkokuulijaa.

9

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Toisaalta noi suurella rahalla pyöritettävät asemat pyörii vaikka olisivat tappiollisiakin jos rahoittaja haluaa pitää määrätyt taajuudet hallinnassaan. Se saattaa tietysti vaihtaa hieman formaattia tai nimeä, tai molempia ja toiminta jatkuu.

    • Anonyymi

      " ei ole kuin Jaajo Linnonmaa, "

      Ahaa... Mistäs hän on tullut kuuluisaksi? En ole koskaan kuullut miehestä/naisesta. Itse vältän kaikkia radioasemia, joissa on ns. "juontaja" höpöttämässä jotakin, vaikka hänellä ei ole mitään asiaa.

      Kokonaan toinen juttu ovat ne harvat henkilöt, jotka puhuvat soittamistaan kappaleista jotakin asiaa, mutta onhan heitäkin toki muutama.

      • Anonyymi

        Kun kerta tännekin pääset kommentoimaan ja tuntuu niin kiinnostavan, voisit ensitöiksesi etsiä henkilön nimellä DuckDuckGo:sta.

        Melkein niin hyvä vitsi, että jo naurattaa. Olet onnistunut käymään näilläkin sivuilla useasti ja välttämään kyseistähenkilöä koskevat jutut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun kerta tännekin pääset kommentoimaan ja tuntuu niin kiinnostavan, voisit ensitöiksesi etsiä henkilön nimellä DuckDuckGo:sta.

        Melkein niin hyvä vitsi, että jo naurattaa. Olet onnistunut käymään näilläkin sivuilla useasti ja välttämään kyseistähenkilöä koskevat jutut.

        "Olet onnistunut käymään näilläkin sivuilla useasti ja välttämään kyseistähenkilöä koskevat jutut."

        Juu, se johtuu siitä, että kun klikkaan "Tv ja radio" katsoakseni tv-tekniikaan liittyviä juttuja, joista olen ammattini vuoksi kiinnostunut, näkyviin tulevat myös hömppäasiat. Niitä kuitenkin harvoin luen, vaikka myönnänkin katsoneeni Salattuja eläimiä kolme minuuttia kymmenisen vuotta sitten.


    • Anonyymi

      Eipä ole auttanut, monellakaan kanavalla.

    • Anonyymi

      Suomipopin alamäki jatkunut jo pitkään, vaikka Jaajo on edelleen mukana remmissä. Kun Jaajo lähtee mikä lääkkeeksi? No palkataan tunnetut julkkikset Janne Kataja ja Esko Eerikäinen tilalle aamuun. Kuinka monta kertaa tällä palkataan iso julkkis, on saatu nostatettua Sanoman tai Bauerin kanavien kuulijalukuja merkittävästi?

      No onhan sekin politiikasta tuttu torjuntavoitto, jos Suomipopin alamäki saadaan pysäytettyä, vaikka kuulijaluvut eivät lähtisikään kasvuun.

      Jos tämä epäonnistuu ja tunnetusti Kataja ei viihdy yhdessä pestissä pitkään, kokeillaan vielä viimeistä vaihtoehtoa. Sitä mikä se on ei ole vailea arvata. Wiki ja Köpi! Laitetaan sellaiset palkkatarjoukset, josta ei voi kieltäytyä. Jos sekään ei onnistu kääntämään kuulijalukuja ja ohittamaan Radio Novaa, Suomipopin kanssa Sanoma on silloin kusessa. Koska kaksi tyyppiä nauttisi Jaajon palkkaa tai suurempaa. Sehän ei tiedä muutakuin, joltain kanavalta on karsittava juontajakuluja.

      • Anonyymi

        Jep jep.


    • Anonyymi

      Veikkauksia tänne, kuka iso julkkisnimi palkataan Suomipopin uudistunseeseen aamuun ensimmäisenä kun ei nykyisellä paranekkaan kjulijamäärät.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe